ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش : ساختن افكت متن زيبا سطح نیمه متوسط ( ضمیمه سورس )

Reza P30
02-12-2006, 23:21
سلام

حال شما دوستان عزيز

به قول طرف :

مه هام وا شمو شمو هایت وا کی؟!! :blink:

اينم يه آموزش خيلي زيبا :blink:

براي ديدن عكس بزرگ روي عكس كليك كنيد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود PDF ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود PSD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ممنون

حتما نمونه کار تون رو بزارید!! ;)
ممنون :blush:

Elfin-D
03-12-2006, 00:53
سلام
مرسی رضا جان
مخلصیم

mahsoft
03-12-2006, 01:29
مرسی رضا جان قشنگ شده اون زمیمه های سورس هم به افراد مبتدی خیلی کمک میکنه

نام تاپیک ویرایش شد دی :happy:
موفق باشی :happy:

Shahin King
03-12-2006, 02:36
سلام

آقا رضا ممنون ، قویترش کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حتما نمونه کار تون رو بزارید!!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ما یک ساله که هی میگیم آقا نمونه کار ، ولی فایده ای نداشته .

قربانت شاهین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Dr_HV
22-12-2006, 10:56
با سلام

آقا رضا میبخشین میشه قسمت های 8 و 9 اون PDF آموزش رو به نموره بیشتر توضیح بدین !

اونجا تو مرحله 9 میگین یه دایره بکشین و کلید های ctrl+I رو بزنین و بعد delet ......

چون شوما تو مرحله قبلیش میگین یه لایه جدید درست کنین . چون در حال حاضر اون لایه فعاله

من همون کلید های ترکیبی رو میزنم این پیغامو میده :

could not complete the inverte command because the selected area is empty.

لطفا یه راهنمایی کنین.

نمونه کارمم حتما میزارم تا نظرتونو بدونم.

مرسی

Hes_r
22-12-2006, 16:01
با سلام

آقا رضا میبخشین میشه قسمت های 8 و 9 اون PDF آموزش رو به نموره بیشتر توضیح بدین !

اونجا تو مرحله 9 میگین یه دایره بکشین و کلید های ctrl+I رو بزنین و بعد delet ......

چون شوما تو مرحله قبلیش میگین یه لایه جدید درست کنین . چون در حال حاضر اون لایه فعاله

من همون کلید های ترکیبی رو میزنم این پیغامو میده :

could not complete the inverte command because the selected area is empty.

لطفا یه راهنمایی کنین.

نمونه کارمم حتما میزارم تا نظرتونو بدونم.

مرسی

عزیز ctrl+I برای اینه که منظقه ی انتخاب شده بر عکس شه و دیلیت هم برای پاک شدن محتویات قسمت انتخاب شده

حالا اگه منظقه ی انتخاب شده هیچ چی توش نباشه این اروری که گفتی رو میده باید توی لایه ای delet رو بزنی که توش یه چیز باشه

قربانت :cool:

Dr_HV
22-12-2006, 22:43
برادر hrs_r با سلام :

والا من همون اول که ctrl+I رو میزنم اون اررور رو میده و اصلا به دیلیت کردن نمیرسه !!

نمدونم تونستم منظورم بگم یا نه؟؟

من میگم این ارور رو میده رو اون لایه و تو چن تا لایه دیگه که هنگام درست کردن تصویر مورد نظر

هم امتحان میکنم فقط تو لایه اولی که یه صفه باز میشه عمل میکنه باعش میشه همون جای دایره از صفه

سفید بکراند حذف بشه !!

خلاصش کلی تو کفش موندم که اینو درست انجامش بدم .

منتظر یاری سبز شوما هستیم .

Reza P30
23-12-2006, 14:22
فکر کنم Ctrl + Shift + I بوده باشه

Dr_HV
23-12-2006, 21:59
فکر کنم Ctrl + Shift + I بوده باشه

ایشالله که خودش باشه!

ممنون ;)