مشاهده نسخه کامل
: فناوري حيرت انگيزي بنامfpoa
دوستان متخصص در ميكروالكترونيك هم احتمالا چند ماهي هست كه راجع به اين فناوري بسيار پيشرفته كه چه عرض كنم انقلابي با نام FPOAچيزهايي لااقل شنيده اند.
خدمت ساير كاربران محترم هم بگم در اين فناوري بسيار مدرن حتي پژوهشگران قادر خواهند شد كل يك كامپيوتر رو در يك چيپ خلاصه كنند... . اين فناوري كاملا با كمك نانوتكنولوژي در حال انجام است و تراشه هايي با توان2GHz تاكنون ساخته شده و در حال تكامل است ضمن اينكه كاملا بر فناوري هاي فعلي ساخت پردازنده برتري دارد و تا حدودي هم اينطور كه من فهميدم محرمانه هست.
اگر كسي ازدوستان صاحب نظر اطلاعات تكميلي داشت ما رو هم مطلع كنه.
RoboJavad
01-12-2006, 23:43
سلام دوست عزيز
چون اين سايت در مورد الكترونيك ضعيف بود خيلي وقت سر نزده بودم ولي اين مطلب تو منو متعجب كرد و ديدم يه سري متخصص هم هستن .
(FPOA (field programmable object arrays تكنولوژي در ادامه FPGA شايد بتوان آن را نسل جديد FPGA دانست
اگر در مورد FPGA اطلاعات اوليه اي نداري يه كم صبر كني سرم خلوت شه در خدمتم چون با آشنايي با اين تكنولوژي مي تواني اصول FPOA را درك كني
اينم يه سري اخبار در مورد FPOA
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا بعد . :happy:
RoboJavad
03-01-2007, 04:04
با تشکر از توجه فراوان دوستان به مباحث الکترونیک !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:sad: :sad:
شما توضیح بده دوست خوبم
تا ما بفهمیم علاقه داریم یا نه اصلا به موضوع
من تا حالا چیزی از این موضوع نشنیدم
RoboJavad
18-01-2007, 03:02
چشم مافیای عزیز
فعلا تا کنکور ارشدو بدم بعد درست حسابی توضیح می دم
تا اون موقع یه سر به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنید
ضمنا چند تا Link هم گذاشته بودم یه سر بزنید ، نظر هم بدین :blush: ( تو همون Link ها توضیحات خوبی داده شده ) !؟!؟
;)
RoboJavad
19-01-2007, 12:30
تو link بالایی دو تا pdf فارسی گذاشتم یه سر بزنید
RoboJavad
30-01-2007, 18:47
یه سری مطلب جدید از MathStar
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.