ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در نصب linux suse 9.2 (لطفا سریع کمک کنین)

davood6385
29-11-2006, 21:24
همونطوری که در این تاپیک پرسیدم که خودتون میتونین ببینین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 9.3 گیگ از درای E که قبل از درایو ّ هستش رو خالی کردم خوب این 9.3 گیگ میفته بین E و F و طبق گفته های بچه ها که گفتند لازم نیست حتما درایو F رو move کنم تا این 9.3گیگ بیاد آخر از همه , منم اینکارو نکردم و این 9.3 گیگ رو 700 مگ با فرمت swap و بقیه رو با فرمت ext3 فرمت کردم و رفتم داخل نصب suse 9.2 اونجا در partitioning دوباره swap و اون ext3 رو بافرمت بترتیب swap و ext3 با مونت پوینت / فرمت کردم و شروع به نصب کردم وقتی پکیج هارو نصب میکرد از cd 1 بعضی از پکیج ها رو error میداد که نمیتونه نصب کنه و من ignore میکردم مخصوصا 40 تا پکیج آخر cd 1 که اکثرشون اول اسمشون yaST بود نصب نمیشد (مثلا یکیش این بود :
installation of package yaST 2 -nfs - server -2.10.5 -2.noarch failed)
اکثر این پکیجها که نصب نشدن هم configuration بودن مثلا nfs-client configuration یعنی فکر کنم خیلی مهم بودن (چون بعدا که خواستم repair اش کنم شاید درست شه میگفت که این پکیج ها خیلی مهمند و نصب نشدند)
این 40 تا که نصب نشد و من ignore میکردم تا تموم شدند و یه لیستی از پکیج هایی که نصب نشده بود نشون داد و ok کردم و سیستم ریستارت شد و من دست به چیزی نزدم تا خودش بیاد بالا و cd های دیگه رو برای نصب ازم بخواد و بقیه نصب رو انجام بدم ولی همینطوری که کار میکرد یدفعه یه چیزی شبیه داس با خط فرمان اومد که نوشته بو د login و هرچی که جلوش تایپ میکردم و اینتر میزدم ازم password میخواست البته جلوی این password چیزی تایپ نمیشد اینتر هم که میزدم مینوشت login error و من همینجا موندم.
مشکل به نظر شما از چیه؟ از پارتیشنبندیم نیست؟ چرا اون پکی جها نصب نشد ؟ مشکل از سی دی ها هم نیست چون یکی از بچه ها با همین سی دی ها نصبش کرده بود بدون هیچ مشکلی
لیست پارتشن هام که توی نصب نشون داده شده بود رو مینویسم
dev/hda 76.3 Gb
dev/hda1 19.0 Gb win 95 fat32 lba
dev/hda2 57 Gb extended
dev/hda5 18.8 Gb win 95 fat32 lba
dev/hda6 8.4 Gb Hpfs/NTFS
dev/hda27 603.9 Linux swap
dev/hda8 8.2Gb linux native
dev/hda9 21.0 Gb Hpfs/Ntfs

یه جا خوندم که ابتدا آخر ین درایوتون رو خالی کنین بعد در هنگام نصب یه extended partition و اون رو به swap و ext3 فرمت کنین

به نظر شما مشکل از کجاست؟

davood6385
30-11-2006, 10:31
pls help

كسي نيست كمك كنه سيستمم رو هواست

davood6385
01-12-2006, 10:55
عجب انجمن فعالیه این انجمن لینوکس!!!!!!!!!!!!!!!!

raeesi
01-12-2006, 23:41
بنظر من مشکل از cd هاست چون تابحال هروقت همچین مشکلی بران پیش اومده مشکل از عدم موفقیت درایو سیدی توی خوندن اون فایلها بوده. توصیه میکنم اگه مطمئنی که سیدیها مشکلی ندارن و آخرین پارتیشن موجود روی هاردو برای نصب لینوکس انتخاب کردین از یه cd rom دیگه استفاده کنین احتمالاً مشکلتون باید حل بشه.

davood6385
02-12-2006, 00:23
اولا این همه توضیح دادم که آخرین پارتیشنم رو برای لینوکس استفاده نکردم و این 9.8 گیگ بین درایو های E و F ام هستش
ثانیا تو فروم های تخصصی لینوکس که سوالمو گفتم جواب دادن مشکل از ورژن suse است که میخوام نصب کنم و با سیستمم مشکل داره و باید یه ورزن جدیدتر بگیرم.اینم متن اینگلیشش:

that's a very bad thing. If packages couldn't install this means you likely have a hosed system right now and no amount of partition-wrangling is going to fix it. I would recommend that you reinstall, and do so with a newer version of SuSE. 9.2 is several years old. The newest SuSE out there is openSuSE 10.1, available here

davood6385
02-12-2006, 00:24
در ضمن کسی نظر دیگه ای نداره

raeesi
02-12-2006, 23:05
دوست عزیز فاروم opensuse یکی از کاملترین و جامعترین انجمنهای رفع اشکال و تبادل نظر در مورد لینوکس علی الخصوص برای SUSE است. مطمئناً پاسخی که بهتون دادن درست و حساب شده ست. امتحانش کنی ضرری نداره که هیچ بنظر من جواب هم میده :)

m a j r i x
03-12-2006, 07:02
سلام
دیسکهای شما اشکال داره
برای امتحان روی یک سیستم دیگه امتحان کنید
در ضمن بهتره از 10.1 استفاده کنید

raeesi
03-12-2006, 09:38
m a j r i x عزیز اگه شما توجه کنی توی پستهای بالا در این مورد بحث شده و ایشون هم گفتن که 100% از cdها مطمئنن و توی انجمنهای اپن زوزه هم بهشون گفتن ورژن جدید زوزه رو امتحان کنن باید جواب بده!

Bayazee
03-12-2006, 17:59
سلام
مطمئن تز سالم بودن سیدی امکان نداره !!
ایشون به احتمال بسیار زیاد سیدی هاشون مشکل داره ! یا درست دانلود نشده ! یا درست رایت نشده ! یا سرعت رایت ناجور بوده ! یا بعدا واسه سیدی مشکل پیش اومده ! شاید هم سیدی رم مشکل داره و نتونسته بخونه ...
سیدی هارو عوض کن و از ورژن جدیدی استفاده کن . محض احتیاط اگر نشد از یک سیدی رم دیگه استفاده کن .
اون صفحه سیاه هم به این خاطر اومده که تقریبا چیزای اصلی نصب نشدن ! لینوکس بهت این اجازه رو داده که از طریق اون صفحه شبیه به داس بسته هارو مستقیما از اینترنت دانلود و نصب کنی که مکافات داره !
پس یه سیدی دیگه تهیه کن
روند کاریت درست بوده ...
مشکلی بود مطرح کن

davood6385
04-12-2006, 01:34
آقا ما پست جدید هم دادیم کسی جواب نداد اگه جایی رو میشناسین که cd های suse 10.1 رو میفروشه یا میفرسته رو تو این تاپیک معرفی کنین
در ضمن من الان مشهد هستم اگه جایی رو اینجا میشناسین بهتره

ممنون از نظراتتون

در ضمن یه مشکل دیگه اینکه
بعد از اینکه درایو های لینوکس رو با پارتیشن مجیک فرمت کردم windows بوت نمیشه و خط دستور grub مییاد
یکی گفت سی دیه xp رو بذار از ریکاوریش دستور fixmbr رو اجرا کن درست میشه
اینطوریه؟

raeesi
07-12-2006, 03:04
مشکل از گراب بوته و با ایجاد بوت گراب ویندوزی جدید مشکلتون باید رفع بشه. متاسفانه من با دستورات ویندوز آشنایی چندانی ندارم ولی توی قسمت repair ویندوز خودش راهنمایی هایی برای اینگونه اعمال وجود داره و شما میتونی از اون راهنمایی بگیری.

mahur
17-12-2006, 20:42
سلام دوست عزيز.
يه سوال ازت داشتم
هارد شما ساتا؟
يا I De?
چون براي هارد ساتا بعضي مواقع اين ايرادا رو ميده.

rootnt
17-12-2006, 23:18
بله باید بوت ویندوز رو تعمیر کنید
دستورش هم تقریبا همون بود (من یادم نیست)
ولی قبلا در موردش بحث شده