مشاهده نسخه کامل
: مشكل در درايو Ntfs
sherlock_Holmes
26-11-2006, 10:22
سلام يه همگي
من تا بحال نشده كه در p30world سوالي بپرسم و كسي جواب بده يا اگه جواب بده زودتر از يك هفته باشه اما همين موضوع باعث شده تا خودم راه حل همه مشكلها رو پيدا كنم پس گفتم اين مشكل جديد رو هم بنويسم تا كسي جواب نده بلكه خودم راهشو بيابم!!!!(شوخي از سر ناچاري!)
من يه هارد ساتا دارم 160 گيگا بايتي كه چهار درايو داره كه آخريش يعني F بيشترين ظرفيت رو داره اما بتازگي وقتي وارد اون درايو ميشم نام بعضي فايلها به رنگ آبي نوشته شده كه نه ميشه كپي شون كرد نه كاتشون نمود و نه پاكشون فرمود!! به محض اينكه اصلا كليك روشون بشه همه جا سفيد ميشه و گير ميكنه! اسكنش كردم به زور درست نشد!
ضمنا يه ارور هم ميده در رابطه با I/O كه نميدونم چيه. با Partition Magic هم نه ميتونه FAT32 ش بكنه نه Scan نه Split ! فرمتش هم NTFS هست. روش هم فقط فيلم و موزيك هستش....
راهنمايي كنيد ممنون ميشم.
mgholami
26-11-2006, 22:33
دوست خوبم توی ویندوز xp و NTFS PARTION رنگها معنی خاصی داره آبی یعنی کامپرس شده تا حجمش کم بشه و سبز یعنی ENCRYPT یا کد شده .حالا اگه مورد خاصی هست بفرمایید. شما که نمی تونید NTFS رو به FAT تبدیل کنید
...........................
sherlock_Holmes
27-11-2006, 01:38
ممنون
حالات چطور ميشه اين فايلها رو به حال اول برگردوند يا كپيشون كرد؟
ضمنا با پارتيشن مجيك ميشه Ntfs رو به Fat تبديل كرد....
drusattv
27-11-2006, 02:09
100% l
میشه پارتیشن مجیک رو اجرا کن
روی درایو مورد رایت کلیک کن برو به فرمت بعد fat32
رو انتخاب كن و بعد بزار به عهده خودش
و در مرحله اخر حتما بايد cluster unite size
درايو كه قبلا ان تي اف اس بوده و دوباره به فت تبديل شده را درست كني بابارتيشن مجيك
sherlock_Holmes
27-11-2006, 12:40
100% l
میشه پارتیشن مجیک رو اجرا کن
روی درایو مورد رایت کلیک کن برو به فرمت بعد fat32
رو انتخاب كن و بعد بزار به عهده خودش
و در مرحله اخر حتما بايد cluster unite size
درايو كه قبلا ان تي اف اس بوده و دوباره به فت تبديل شده را درست كني بابارتيشن مجيك
ممنون كه جواب داديد اما جمله من سوالي نبود چون مي دونم كه ميشه FAT ش كرد. اما چيزي در مورد cluster unite size نميدونم! چيه؟
ضمنا مشكل اينه كه پارتيشن مجيك هم ارور ميده... وضعش خرابه اين درايوم....تو پست اول توضيح دادم....
روي فايلهات Properties بگير
پايين صفحه گزينه Advanced رو بزن
Check Box مربوط به Compress رو بردار
sherlock_Holmes
27-11-2006, 18:24
نميشه بهشون ور رفت قاطي ميكنه !!!بعد هم يه ارور ميده درباره I/O كه متنشو خواهم گذاشت....
من تا بحال نشده كه در p30world سوالي بپرسم و كسي جواب بده يا اگه جواب بده زودتر از يك هفته باشه اما همين موضوع باعث شده تا خودم راه حل همه مشكلها رو پيدا كنم پس گفتم اين مشكل جديد رو هم بنويسم تا كسي جواب نده بلكه خودم راهشو بيابم!!!!(شوخي از سر ناچاري!)سوال نادرست جواب نداره!
نميشه بهشون ور رفت قاطي ميكنه !!!بعد هم يه ارور ميده درباره I/O كه متنشو خواهم گذاشت....خوب اول بزار بعد بپرس
sherlock_Holmes
28-11-2006, 00:40
سوال نادرست جواب نداره!
خوب اول بزار بعد بپرس
اينهمه آدم اومد اينجا كه البته پستاشون نصف شماست و ادعايي هم ندارند اما يكيشون اينجوري مثل شما حرف نزد....
ضمنا گفتن "نميدونم" كار زياد سختي نيست! :happy: ....
sherlock_Holmes
28-11-2006, 01:08
اين ارور رو ميده وقتي اين كارا رو ميكنم:
an error occurred applying attributes to the file:
f:\Film\sky.jpg
error performing inpage operation
4 دكمه هم داره Ignor و Ignore All و Retry و Cancel
ببخشيد عكس نميدونستم كجا آپلود كنم.
sherlock_Holmes
29-11-2006, 13:57
آقا كسي از اين ارور سر در نياورد؟
لطفا بگين كجا عكس آپلود كنم تا عكسشو آپلود كنم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.