PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نیاز به نرم افزار برای ساختن انواع و اقسام دکمه؟

SILWESTER
25-11-2006, 01:19
سلام به بچه های انجمن گرافیک. این دومین پست من در اینجاست.اولیش که 2-3 روزه بی جواب مونده. خدا کنه این یکی بی جواب نمونه :)
من پارسال با یه نرم افزاری کار میکردم که دکمه های گرد و مسطتیل شکل زیبایی درست میکرد به صورت تمپلیت های ساده و ترکیبی. ولی الان هر چی تو سی دیام میگردم نیستش و اسمشم یادم نمییاد. فکرکنم کلمه ART توش بود. درست نمیدونم.......
در هر حال به دنبال یه نرم افزار که کارش صرفا ساختن دکمه های گرد مربع مستطیل یا حتی مثلثی شکل باشه با یه افکتهایی مثل bevel - embose - gradiant - edge fade - و ... چنین افکتهایی که بشه در برنامه های مولتی مدیا ازشون برای ساختن منو و غیره استفاده کرد هستم.
لطفا اگه کسی برنامه ای رو بلده که اینکارو بکنه یا حتی شباهت هایی داشته باشه نام ببره .ممنون میشم :blush:

animeditor
26-11-2006, 22:40
سلام جمیعاً
اگه می تونی یه Ulead Photo Impact کامل Full (نه از توی سی دی های کالکشن) گیر بیار که قسمت طراحی وبش حتماً به دردت می خوره.
یا علی

SILWESTER
28-11-2006, 01:11
سلام جمیعاً
اگه می تونی یه Ulead Photo Impact کامل Full (نه از توی سی دی های کالکشن) گیر بیار که قسمت طراحی وبش حتماً به دردت می خوره.
یا علی
خدا رو شكر كه يكي پيدا شد يه جوابي به پست ما داد :) .
عزيز اين برنامه ميتونه دكمه درست كنه؟ خودت باهاش كار كردي. من دكمه براي وب نميخوام براي كار مولتي مديا ميخوام