مشاهده نسخه کامل
: عكس از جعبه w700 ساخت سوئد
mohsensoft
24-11-2006, 12:30
سلام
من از دوستان عزیز میخواستم تا یه عكس از جعبه w700 ساخت سوئد برای من بذارن
آخه خیلی نیاز دارم
فقط توی عکس اون قسمت ساخت سوئدش معلوم باشه
ممنون
Mehdi_Full
25-11-2006, 00:10
محسن جان اگه سوئدي پيدا كردي ما رو هم بينصيب نزار
دوست من همشون چيني هستن سوئدي ديگه چه صيغه اي هست
Farbod_h
25-11-2006, 00:20
آره یا ملزیه یا چین دیروز با یکی حرف می زدم می گفت می حواست یه و800 دست دو بگیره که اصل فلاند ه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينو گل گفتي
آخه مگه سوئدي هم داره؟
hossein31
26-11-2006, 17:20
اصلا سوني سوني اريكسون كشور اصلي يا همون mainlandش چينه. ما كه كه ميگيم مالزي به خاطر خوشنامي مالزي در ساخت وسايل الكترونيكيه و الا اون هم داره با ليسانس شركت چيني گوشي توليد مي كنه.
وای بابا اینا چقدر نورن
وای
میگه ساخت سوئد بود کجا گفته بود
M O H S E N
26-11-2006, 23:38
سلام
من از دوستان عزیز میخواستم تا یه عكس از جعبه w700 ساخت سوئد برای من بذارن
آخه خیلی نیاز دارم
فقط توی عکس اون قسمت ساخت سوئدش معلوم باشه
ممنون
چيز ديگه اي لازم ندارين؟
mohsensoft
27-11-2006, 13:36
آقا ولي من توي همين انجمن ديدم كه نوشته بود اصلش محصول سوئد و ژاپن هست
ولي نمايندگي آسياييش تو مالزيه
چين هم ميزنه
شما ميگيد سوني اريكسون اصلا سوئدي نداره؟
vahid_mota
29-11-2006, 01:52
سوئدي نداره عزيزم سوني اريكسون يه شركت بين الملليه دفتر اصليشم توي لندنه گوشيهاي چينيم محصول اصليه خود شركته
ژاپنیش از همه سرتره تا این لحظه!!!
عزيزم سوئدي هم داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوني براي ژاپن هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اريكسون هم براي سوئد هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كه مخلوط شدن و الان هم همه كشورها دارن سوني اريكسون ميزنن (البته با ليسانس اين شركت(پارس خزر هم جارو برقي تحت بوش آمريكا ميزنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ))
سري ك كه بيشترش چيني هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سري دبليو كه مالزي هم توش پيدا ميشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و سري پ كه فرانسه هم داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.