مشاهده نسخه کامل
: سياه و سفيد شدن تصوير كامپيوتر در تلويزيون
*Batman*
23-11-2006, 02:31
سلام.
من ا ز وقتي ويندوز عوض كردم تصوير مانيتور تو تلويزيون سياه و سفيد نمايش داده ميشه.
قبلا كاملا رنگي و بدون ايراد بود.
كارت گرافيكم G-Force 256.
يه مشكل ديگه هم دارم:
بعد از روشن كردن سيستم.وقتي مانيتور را روشن ميكنم چند بار روشن و خاموش ميشه تا تصوير بده.
تا 10 بار دائم روشن و خاموش ميشه.نميدونم چش شده؟
matrix1000
23-11-2006, 07:00
سلام
تمام کارت گرافیک ها ، یه سری تنظیمات دارند ، مثلآ برای تصویر خروجی دو حالت دارند ،
که مانیتور و تلویزیون است. شما باید خروجی صفحه نمایش رو تلویزیون انتخاب کنید.
موفق باشید
.
ممكنه از فرمت خروجي تصوير باشه
مثلا Pal يا Ntsc
*Batman*
23-11-2006, 18:33
من گزينه Clone رو اتخاب كردم كه تصوير در هر دو نمايش داده بشه.
كلا محيط ويندوز هم سياه و سفيده .هر تصويري از هر نو عي سياه و سفيده.
وقتي درايور كارت گرافيك رو Uninstall كردم درست شد و تصوير رنگي شد.ولي وقتي دوباره نصب ميكنم سياه و سفيد ميشه.
matrix1000
23-11-2006, 23:55
من گزينه Clone رو اتخاب كردم كه تصوير در هر دو نمايش داده بشه.
كلا محيط ويندوز هم سياه و سفيده .هر تصويري از هر نو عي سياه و سفيده.
وقتي درايور كارت گرافيك رو Uninstall كردم درست شد و تصوير رنگي شد.ولي وقتي دوباره نصب ميكنم سياه و سفيد ميشه.
سلام
خوب وقتی درايور كارت گرافيك رو Uninstall میشه ، بعد اگه تصویر رو دارید یعنی ویندوز درایور کارت گرافیک رو ذخیره داره و
کارت گرافیک رو میشناسه ، اگه با اجرای هیچ برنامه ای مشکل ندارید ، از همین حالت استفاده کنید.
حالا ویندوز یا داره از درایورهای ذخیره خودش استفاده میکنه ، یا این درایور قبلآ بدرستی روی سیستم شما نصب شده
و درایور اون از بین نرفته ،و سیستم کاملآ اون رو میشناسه و شما موقعی نصب مجدد ، دچار مشکل میشید.
اگه تو این حالت که گفتید ، مشکلی نداری ، برنامه ها رو براحتی اجرا کن ، اگه نه ایرادی هست یا اینکه شما میخواید
دلیل رو متوجه بشید ، بهترین راه و مطمئن ترین نصب مجدد ویندوز است!!!
یعنی با یه نصب تمیز ، از اول، از تمام دلیل و قلقهای ، سیستم و کارت گرافیک رو متوجه بشید.
راستی ، مواظب باش ، درد سر و ریسک هم داره ، با مسئولیت خود شما!!
موفق باشید
.
*Batman*
24-11-2006, 01:13
متاسفانه بعد از Uninstall هم مشکل داره.درسته تصویر رنگی میشه .ولی قدرت گرافیکی سیستم میاد پایین و تصویر به صورت
تکه تکه نمایش داده میشه و سرعت Refresh گرافیک خیلی میاد پایین.
فکر کنم آخرشم باید ویندوز عوض کنم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.