davood6385
23-11-2006, 02:08
درایو E که قبل از آخرین درایو یعنی F هست رو نزدیک 9.5 گیگ ریسایز کردم تا این 9.5 گیگ رو بدم برای نصب لینوکس تو یکی از تاپیکا خوندم که بهتره که این فضای خالی بعد از آخرین پارتیشن باشه الان فضای خالیه من بینه E و F هستش و برای اینکار باید درایو f رو move کنم که توش 18 گیگ اطلاعات دارم و میترسم یوقت این پارتیشن مجیک کار دست این درایو F ام بده چون اطلاعاتش حیاتیه اینم یه عکس از درایوام
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید که سوالم زیاده ممنون میشم جواب بدین
1-حتمان اینکار لازمه؟ نمیشه move نکنم و همینطوری که هست فضای خالی رو فرمت کنم؟
2-چطوری فرمت کنم 700 مگ با swap فرمت کنم بعد برم تو نصب بقیه رو با ext3 ؟ اصلا لازمه که با پارتیشن مجیک فورمت کنم مگه تو مرحله نصب نمیشه اینکارارو کرد؟
3- 9.5 گیگ واسه لینوکس بسه؟ من زیاد حجم کاری ندارم
4-تو یه مقاله خوندم که در مرحله پارتیشن بندی در نصب 512 مگ بدید به swap و 5 گیگ بدید به ext3 با مونت پوینت / و 1 گیگ بدید به ext3 با مونت پوینت home و 8 گیگ هم بدید به ext3 با مونت پوینت usr
اینطوری خوبه به نظر شما ؟ شما اینطوری فورمت میکنین؟
5-من تازه میخوام به جمع لینوکسی ها بپیوندم suse 10.1 بهتره برام یا اوبنتو؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید که سوالم زیاده ممنون میشم جواب بدین
1-حتمان اینکار لازمه؟ نمیشه move نکنم و همینطوری که هست فضای خالی رو فرمت کنم؟
2-چطوری فرمت کنم 700 مگ با swap فرمت کنم بعد برم تو نصب بقیه رو با ext3 ؟ اصلا لازمه که با پارتیشن مجیک فورمت کنم مگه تو مرحله نصب نمیشه اینکارارو کرد؟
3- 9.5 گیگ واسه لینوکس بسه؟ من زیاد حجم کاری ندارم
4-تو یه مقاله خوندم که در مرحله پارتیشن بندی در نصب 512 مگ بدید به swap و 5 گیگ بدید به ext3 با مونت پوینت / و 1 گیگ بدید به ext3 با مونت پوینت home و 8 گیگ هم بدید به ext3 با مونت پوینت usr
اینطوری خوبه به نظر شما ؟ شما اینطوری فورمت میکنین؟
5-من تازه میخوام به جمع لینوکسی ها بپیوندم suse 10.1 بهتره برام یا اوبنتو؟