ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد سي پي يو ومادربورد

Silence so loud
22-11-2006, 17:00
سلام من دو تا سوال داشتم
1-سي پي يو دوهسته ايي amdخوبه يا اينتل
2-مادر بوردي هست كه بشه روش دو تا كارت گرافيك ودوتا رم انداخت

Mezzo
23-11-2006, 02:49
1- هردوش خوبه- اينتل (core 2 ) در اكثر بنچمارك ها بالاتره ولي Athlon x2 ها با مموري خيلي بهتر كار مي كنند.
2- بله با چيپست SLI ويا Crossfire ( مثل Nforce 4 sli , 975x )

Silence so loud
23-11-2006, 13:56
ميشه يه كم بيشتر توضيح بدي
من از سخت افزار زياد سر در نميارم

Mezzo
24-11-2006, 03:31
راستش من هم AMD داشتم و هم اينتل تك هسته اي و دو هسته اي Core 2 E6600
بسته به كاري كه مي خواي انجام بدي و همينطور قيمت بايد انتخاب كني. مثلا الان قيمت AMD Athlon 3600 X2
نسبت به كاراييش خيلي بالاست و بلعكس Intel Core 2 E6300 بهترين انتخاب در حدود 190 تومن هست.
Pentium D هم اصلا توصيه نميشه چون با Athlon x2 ها قابل مقايسه نيستند.
پردازنده هاي چند هسته اي براي Multitasking , Video Editing , ... كارايي بسيار بهتري دارند ولي براي خيلي از
كاربرد ها فرق چنداني با تك هسته اي ها ندارند. البته گرفتن دو هسته اي ها آينده نگرانه تر هست.

مادر برد ها هم اگه توي نامشون و يا خصوصياتشون SLI ويا Crossfire بود قابليت پشتيباني از حداقل دو پردازنده گرافيكي
(Multi GPU) يعني دو كارت گرافيك رو خواهند داشت. روي همه مادربردها ميشه دوتا رم گذاشت ولي اگه منظورت Dual channel
هست بايد تو مشخصات اونها دنبالش بگردي همه بردهاي جديد اين قابليت رو دارند.( مخصوصا با چيپ هاي اينتل و انويديا)

Silence so loud
26-11-2006, 07:08
اقا ممنون فقط دو تا سوال ديگه:
1-اينكه گفتي SLI ويا Crossfire اينها هر دو شون يه كار انجام ميدن و يا با همديگه فرق دارند؟اگه فرق دارند
ايا نسبت بهم ارجحيت دارند يا نه؟
2-منظور از Dual channel چيه؟

Mezzo
26-11-2006, 12:31
SLI مخصوص دو كارت گرافيكي با چيپست Nvidia مثلا Geforce 7600GT و...
Crossfire مخصوص دو كارت گرافيكي ATI مثل Radeon x1900 , ...

Dual channel هم مثل اينه كه دو تا رم رو در طول همديگر قرار ميده و پهناي باند ( سرعت خواندن و نوشتن روي رم)
رو دو برابر مي كنه.

Silence so loud
27-11-2006, 11:27
خيلي حال دادي,متشكرم فراوان
اين دو تا سوال رو هم اگه دوست داشتي جواب بده
1-من يه جايي خوندم كه براي اينكه دوتا كارت گرافيك با هم كار كنند بايد چيپست يا كارت گرافيك(دقيق متوجه نشدم)از تكنولوژيscalable link interface بهره ببره.واقعا اينطوره؟
2-اين هايي رو كه شما توضيح دادي تو جعبه مثلا مادربورد يا ...مينويسه كه داره يا نه؟اگه نه از كجا بايد بفهمم كه اون مشخصات رو داره؟

Gabana
27-11-2006, 12:25
اونScalable Link Interface همون SLI هست . به هر حال چيپست بايد پشتيباني كنه تا بتوني دو تا كارت گرافيك بگذاري .
تمام كواردي هم كه Mezzo عزيز توضيح دادن در دفترچه مادربورد نوشته ( يا بخش مربوط به Feature هاي يك مادربورد در سايتش )
الان تقريبا تمام مادر بورد ها از Dual Channel پشتيباني مي كنن
مي مونه SLI كه يا از اسم خود مادربورد يا چيپستي كه داره مي تونه متوجه بشي .
در مورد CF هم بايد به چيپست دقت كني