ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ذخیره اطلاعات در فایل اکسس

khatat
20-11-2006, 15:23
با سلام خدمت همگی
من با vb 2005 کار می کنم و یه فایل اکسس را وارد برنامه کردم ولی وقتی می خوام اطلاعات رو ذخیره کنم می مونم چی کار کنم :sad: مثلا من یه سری اطلاعاتی به ستون های موجود در data gride اضافه می کنم ولی وقتی برنامه رو می بندم تمام اطلاعاتی که وارد کرده بودم از بین می ره :angry: اگه کسی می تونه لطفا بگین چطور باید فایل اکسس رو آپدیت کنم و اطلاعاتم رو ذخیره کنم :laughing:
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو درست رسونده باشدم :tongue:
ممنون

kbdfa
20-11-2006, 15:44
دوست عزيز سلام
قبلا تو تاپيكهاي ديگه بحث شده ولي برااينكه وقتت برا جستجو تلف نشه آدرس تاپيك رو ميزارم اونجا يه فايل نمونه هم گذاشتم ميتوني تست كني اگه مشكلي بود دوباره بگو
اينم لينك تاپيك [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشي

kbdfa
20-11-2006, 16:30
دوست عزيز سلام
قبلا تو تاپيكهاي ديگه بحث شده ولي برااينكه وقتت برا جستجو تلف نشه آدرس تاپيك رو ميزارم اونجا يه فايل نمونه هم گذاشتم ميتوني تست كني اگه مشكلي بود دوباره بگو
اينم لينك تاپيك [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشي

khatat
22-11-2006, 14:43
بلاخره تونستم بعد از دو روز وارد سایت بشم (آخه نمی دونم چرا ارور میداد)
دستت درد نکنه عزیز ولی من از دات نت 2005 استفاده می کنم و حتی اون برنامه ای هم که داخل اون تاپیک بود رو هم نتونستم به ورژن 2005 تبدیل کنم چون وسط کار ارور می داد البته من با vb 6 می تونم این کار رو انجام بدم ولی با این دات نت نتونستم به هرحال خیلی ممنون می شم اگه بتونین یه راه حلی بگید ممنون می شم

Goee
22-11-2006, 21:37
عزيز دل برادر چرا سوالت را تو فروم دات نت مطرح نمي كني.

khatat
23-11-2006, 06:24
حق با شماست اصلا حواسم نبود آقا من عذر می خوام