مشاهده نسخه کامل
: آموزش های کاربردی برای ویندوز ویستا
چند روزی هست که دارم با نسخه نهایی ویستا کار میکنم. یه مشکلاتی در هنگام نصب و کار کردن با ویستا وجود داره که برای رفع بعضیهاش شاید مجبور بشیم ساعت ها توی اینترنت و قاطی سایت های لاتین اعصاب خودمونو کل کلی کنیم
یکی دو مورد مشکل برای خود من وجود داشت که تونستم راه حلشو پیدا کنم. از اونجایی که ممکنه بقیه دوستان هم با مشکلات مشابه مواجه بشن تصمیم گرفتم اینجا مطرح کنم
شما هم اگه نکته آموزشی ای دارید که فکر میکنین میتونه مفید باشه دریغ نکنید. ;)
آموزش کرک کردن ویستا در صفحه 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام.
مرسی از تاپیکت اما میشه بگی کدوم مشکل ؟ من مشکلی باهاش نداشتم ! مشکل من دانلود منیجر بود که با نسخه جدید Idm این مشکل هم رفع شد
مشکل: بعد از نصب ویستا دیگه xp بوت نمیشه!
راه حل
رفع این مشکل یکمی دردسر داره (البته نه برای حرفه ای ها)
من خودم یکی دو ساعت گشتم تا این راه حل رو پیدا کردم. نمیدونم شاید راه حل ساده تری هم باشه. اما فعلا من همین یه راه رو بلدم که میخوام بهتون یاد بدم
مرحله 1
ابتدا به 3 تا فایل
boot.ini
NTDETECT.COM
ntldr
نیاز داریم. ممکنه بعضی از دوستان(مثل من) ویستل رو روی پارتیشن اولیه نصب کرده باشن و الان به این 3 تا فایل دسترسی نداشته باشن.
این فایل ها رو میتونید از لینک زیر بگیرین.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته:
فایل boot.ini را باید ویرایش کنید. این فایل رو با نوت پد باز کنید. متن داخلیش اینه
[boot loader]
timeout=10
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOW S
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional"
اگه ویندوز xp داخل درایو C نصبه اون 2 تا عددی که با رنگ آبی مشخص شده رو به 1 تغییر بدید. اگه روی D نصبه همون 2 باید باشه. اگه روی E نصبه بکنیدش 3...
خوب. حالا این 3 فایل رو کپی کنید داخل C
مرحله 2
از آدرس زیر Command Prompt رو اجرا کنید
Start/ All Programs/ Accessories/ Rigth Click on Command Prompt/ Run as administrator
4 دستور زیر رو به ترتیپ در خط فرمان کپی کنید و دکمه اینتر رو فشار دهید
bcdedit /create {legacy} /d “Windows_XP”
bcdedit /set {legacy} device boot
bcdedit /set {legacy} path \ntldr
bcdedit /displayorder {legacy} /addlast
بعد از ریست کردن کامپیوتر میتوانید ویندوز Xp یا ویستا را جهت بوت شدن انتخاب کنید
مرسی
اما اگه xp رو تو درایو C داشته باشی و vista رو از طریق Xp تو D نصب کنی ! هیچ مشکلی نخواهی داشت
مرسی
سلام.
مرسی از تاپیکت اما میشه بگی کدوم مشکل ؟ من مشکلی باهاش نداشتم ! مشکل من دانلود منیجر بود که با نسخه جدید Idm این مشکل هم رفع شد
نمونش همین مشکلی که در بالا توضیح دادم.
یه جورایی پوستو کند تا فهمیدم چکار باید بکنم
مرسی
اما اگه xp رو تو درایو C داشته باشی و vista رو از طریق Xp تو D نصب کنی ! هیچ مشکلی نخواهی داشت
مرسی
پس دوستان دقت کنن که مثل من ویندوز ویستا رو روی C نصب نکنن. چون بعد دچار دردسر میشن ;)
حذف پیغام های User Acount Control
(ببخشید که عکس بهتری ندداشتم بزارم. آخه توی ویستا print screen ام غیر فعاله!)
احتمالا بعد از کمی کار کردن با ویستا یه جورایی اعصابتون از دست این پیغام های پی در پی خراب میشه. هر کاری میخوام بکنم مثل کات کردن یه فایل یا نصب برنامه... با این پیغام مواجه میشین
برای راحت شدن از دست این گیر ویندوز مسیر زیر رو دنبال کنید
start / control panel / user account / Turn Usser account control on or off
حالا کافیه اون تیک رو بردارید و کامپیوتر رو ریست کنید...
سلام
از تاپیکتون متشکرم .
ولی فکر نکنم ویستا هنوز وارد بازار شده باشه .
اگه اون دو سی دی رو میگی که آزمایشی .
و اگه اون تک سی دی که به طور اتوماتیک نصب میشه رو میگی اونم سرویس پک 2 هست که ایرانیا کردن 3 .
armin_goooodboy
06-12-2006, 01:19
محمد جون اختیار داری عزیز
اومده
دی وی دی هست
همه جا هم خبرشو اعلام کردن
سلام
از تاپیکتون متشکرم .
ولی فکر نکنم ویستا هنوز وارد بازار شده باشه .
اگه اون دو سی دی رو میگی که آزمایشی .
و اگه اون تک سی دی که به طور اتوماتیک نصب میشه رو میگی اونم سرویس پک 2 هست که ایرانیا کردن 3 .
محمد جون انگار تو باغ نيستي
ويستا امد نسخه فينالش هم امد تو دي وي دي هم هست
باور نداري از ماكروسافت بپرس
اين تاپيك هم براي دانلودش هست
:blink: :happy:
________
ارمين جون شرمنده در حال پست دادن بودم نديدم ;)
koochooloo
06-12-2006, 18:11
سلان
ممنون عالی بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از همه شما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که نمی تونم دانلود کنم .
لطفا یه عکس اگه میشه از صفحه دسکتاپ که my computer روش بازه بزارین .
بفرمایید
اینم عکسی که شما میخواستی
سلام
من اون دو سی دی رو نصب کردم .
همین بود .
خیلی هم طول کشید تا نصب شد .
اما نه کارت صدا نصب شد نه گرافیک و نه مودم و...
اگه میشه منو راهنمایی کنید .
پست هاي پشت سر هم ادغام شد.
Harry Potter
sinasignal
20-12-2006, 19:20
این ویندوز ویستای من 30 روزه هستش
کدی چیزی براش ندارین؟
راستی گفتین که نسخه نهایی رو دارین!!! حتما منظورتون نسخه (ultimate) هستش چون مایکروسافت گفته 30 ژانویه2007 نسخه نهایی رو می ده بیرون
یه سوال داشتم پنجره های من شیشه ای نیستن چی کار کنم؟
کدی چیزی براش ندارین؟
راستی گفتین که نسخه نهایی رو دارین!!! حتما منظورتون نسخه (ultimate) هستش چون مایکروسافت گفته 30 ژانویه2007 نسخه نهایی رو می ده بیرون
سلام
بحث و تبادل نظر در مورد ویستا در این تاپیک
البته به کرک هایی که الفین جان گزاشته دقت نکنید. اونا جواب نمیده
فعلا برای نسخه Ultimate یه کرک وجود داره. که شخصی به اسم raven کرکش کرده. مراحلش زیاد و توضیحش یکمی دردسر داره. انشا الله طی چند روزه آینده آموزشش رو همینجا میزارم
سلام بچه های چرا فتوشاپ تو ویستا اجرا نمیشه البته نسخ ultimate
سلام بچه های چرا فتوشاپ تو ویستا اجرا نمیشه البته نسخ ultimate
برای بار اول باید روی روی icon برنامه راست کلیک کنی و run az administrator رو بزنی
در ضمن
بحث و تبادل نظر در مورد ویستا فقط در اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
من درویندوز خیلی مشکل دارم1.سیدیها اوتوران نمیشن
2.هیچ برنامه ای روی اون نصب نمیشه
3.تویcdنصبش نوشته بود که باید بری تویc:windows/system32/winlogonتغیراتی روانجام بدیوبعد دو ستاپوازروی cdنصب کنی که متسفانه نصب نمیشه
4.فکرکنم ویندوزم بعداز3روزبالا نیادولی هنوز که3روزنشده
سلام
من درویندوز خیلی مشکل دارم1.سیدیها اوتوران نمیشن
2.هیچ برنامه ای روی اون نصب نمیشه
3.تویcdنصبش نوشته بود که باید بری تویc:windows/system32/winlogonتغیراتی روانجام بدیوبعد دو ستاپوازروی cdنصب کنی که متسفانه نصب نمیشه
4.فکرکنم ویندوزم بعداز3روزبالا نیادولی هنوز که3روزنشده
دوست عزیز الان داخل ویندوز ویستا نیستم که دقیق راهنماییت کنم ولی :
اول روی استارت کلیک کن بعد وقتی منوش باز شد اون بالا سمت راست عکسی هست که برای یوزر خودت انتخاب کردی روش کلیک کن و بعد در پنجره باز شده بر روی عبارت turn user account control on or off کلیک کن بعد وارد قسمتی میشه که در اونجا یک گزینه تیک خورده وجود داره اول اون تیک رو بردار و بعد ok کن بعدش طبق راهنمای داخل cd برو بر روی winlogon راست کلیک کن و از از قسمت security طبق راهنما جلو برو بعد که همه کار ها رو کردی و ok کردی اسم winlogon رو هم عوض کن و مثلا بزار عدد 1 بعدش برو اون 2 تا ستاپ رو نصب کن.
(راستی ستاپ 1 رو که اجرا کردی و نصب کرد هیچ پیغامی نمیده که نصب شده خودت exit اش کن بعد ستاپ 2 رو اجرا کن و یک پنجره باز و بسته میشه و تمام ).
دمت گرم امتحان کنم ببینم میشه
;) شدولی چجوری کانکت اینترنت بسازم یعنی فکرکنم میسازما ولی شاید مودممونمیشناسه اگه میتونین درباره هردو توضیح بدید
ممنون میشم
بازم برنامه ها نصب نمیشه هیچ برنامه ی دیگه چیکارش کنم اولین بارکاریو که گفتی کردم شد ولی فقط برای1یا2روز:blush:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
nدوستان خواهشا بحث در مورد ویندوز ویستا رو در تاپیک مربوطه ادامه بدین
امروز بالاخره بعد از یک ساعت گشت و گزار توی نت فهمیدم چطور باید ویندوز ویستا رو اکتیو کنم
الانم دارم آپدیتش میکنم(8 مگ فایله)
فردا اگه فرصت کردم براتون کامل توضیح میدم. دردسر زیاد داره اما ارزشش رو هم داره
اکتیو کردن ویندوز ویستا (Ultimate)
این کار یکمی دردسر داره اما فعلا تنها کرکیه که برای این نسخه از ویستا منتشر شده.
فایل زیر رو دانلود کید
Vista Crack ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مرحله 1:
ابتدا بایستی یک product key شخصی درست کنیند. درون این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e%2fscripts%2fvista.aspx%3flcid%3d1033%26Action%3d download%26Region%3dNA%26CountryCode%3dUSA) ثبت نام کنید. به ایمیلتون نامه ای فرساتده میشه. لینک داخلش رو باز کنید و شماره سریال رو یاداشت کنید.(برای احتیاط حتما این سریال رو روی کاغذ یاداشت کنید)
مرحله 2:
بایستی فایل pkeyconfig.xrm-ms موجود در پوشه کرک رو بر روی فایل موجود در آدرس زیر کپی کنید
Windows\System32\Licensing\pkeyconfig\pkeyconfig.x rm-ms
کنترل فایل بالا (فایل ویندوز) رو به روش زیر در اختیار بگیرید
بر روی فایل pkeyconfig.xrm-ms موجود در آدرس آبی رنگ بالا راست کلیک کنید و مراحل زیر رو دنبال کنید
Properties > Security > Advanced > Owner > Edit
بر روی Administrators کلیک کرده و ok و سپس close کنید.(پنجره properties رو ببندید)
دوباره بر روی فایل راست کلیک کرده و از مسیر زیر full control رو تیک زده و ok کنید
Properties > Security > Advanced > Edit > select Administrators and click Edit
با انجام این مراحل حال میتوانید فایل موجود در پوشه کرک رو بر روی فایل مربوطه کپی کنید
مرحله 3:
بر روی My Computer راست کلیک کرده و مسیر زیر رو دنبال کنید
Manage > Services and Aplications > Services > Software Licensing
stop رو زده و ok کنید
طبق روشی که در مرحله 2 گفته شد، کنترل فایل tokens.dat موجود در پوشه زیر رو در اختیار بگیرید و فایل موجود در پوشه کرک رو بر روی این فایل کپی کنید
Windows\ServiceProfiles\NetworkService\AppData\Roa ming\Microsoft\SoftwareLicensing
مرحله 4:
کامپیوتر رو ریست کنید. بعد از login کردن ممکنه که ازتون product key خواسته بشه. در این صورت شماره سریالی که یاداشت کرده بودید رو وارد کنید و next رو بزنید و پس از اتصال به اینترنت میتونین ویندوز رو اکتیو کنید
اما اگه شماره سریال رو نخواست...
بر روی start کلیک کرده و در قسمت سرچ عبارت slui.exe رو نوشته و اینتر کنید. حالا سریال رو وارد کنید و به اینترنت وصل بشید و ...
امیدوارم که بدون مشکل بتونید مراحل بالا رو انجام بدین
قربان شما
کمال
blackfox
02-01-2007, 10:06
دوستانی که با نصب ویستا و اکتیو کردنش مشکل دارن می تونن به تاپیک "نصب ویستا بدون نیاز به product key بدون محدودیت زمانی و با قابلیت به روز رسانی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])" مراجعه کنند .:cool:
J A V I D
03-01-2007, 15:07
کدی چیزی براش ندارین؟
برای شیشه ای کردن پنجره ها یا همون حالت aero از تو کنترل پنل به قسمت personal برید همون گزینه اول رو انتخاب کنید از استایل های موجود حالت aero رو انتخاب کنید ... البته این حالت فقط تو نسخه هایی که تو help ویندوز گفته موجوده و برای تمامی نسخه ها نیست .
برای شیشه ای کردن پنجره ها یا همون حالت aero از تو کنترل پنل به قسمت personal برید همون گزینه اول رو انتخاب کنید از استایل های موجود حالت aero رو انتخاب کنید ... البته این حالت فقط تو نسخه هایی که تو help ویندوز گفته موجوده و برای تمامی نسخه ها نیست .
البته اینم بگم که فقط سیستم های خوف میتونن این حالت رو داشته باشن
رم 1 گیگ. سی پی یوی توپ. و مهم تر از همه کارت گرافیک قوی!
مثلا من 1 گیگ رم دارم، سی پی یوم 3000 amd ایه(64 بیت) اما کارت گرافیک 9200 اه(128 مگ)
سیستم من به خاطر کارت گرافیک برای حالت aero مناسب نیست و این گزینه برام فعال نیست
blackfox
04-01-2007, 09:46
دوستان تا به حال توجه کردید که چرا وقتی در ویستا روی آیکون Computer در Desktop کلیک راست میکنیم و Manage رو میزنیم یک صفحه به نام Continue میاد و اجازه میخواد تا باز کنه Manager رو و همین طور در جاهای مختلف ویستا از ما سوال میکنه؟ و بعضی برنامه ها رو باز نمیکنه؟ نظیر DAEMON Tools 4.0.8 و کلا نرم افرار های دیگه. اگر این مشکل رو دارید بخاطر اینست که شما الان با اکانتی خارج از عنوان مدیریت کل سیستم وارد شدید، به فرض " blackfox "... برای رفع این مشکل روی فایل کلیک راست کنید و بر روی گزینه run as administrator کلیک کنید، همچنین می توانید برای رفع این مشکل به این صورت اقدام کنید، روی My Computer کلیک راست کنید و گزینه Manage را انتخاب کرده و به بخش Users در Local Users and Groups رفته و سپس کاربری که الان لاگین هستید را از لیست حذف کنید و بدون بستن این صفحه بر روی گزینه Administrator کلیک کرده و Rename را انتخاب کنید و به همان اسم کاربری که داشتید تغییر بدید ، حال مجدد روی این اکانت کلیک راست کنید و پس از انتخاب گزینه Properties تیک قسمت Account is disabled را حذف کنید، حال سیستم ویندوز را مجددا راه اندازی کنید و با اینکار مشکل شما رفع می شود !...
J A V I D
04-01-2007, 11:58
دوستان تا به حال توجه کردید که چرا وقتی در ویستا روی آیکون Computer در Desktop کلیک راست میکنیم و Manage رو میزنیم یک صفحه به نام Continue میاد و اجازه میخواد تا باز کنه Manager رو و همین طور در جاهای مختلف ویستا از ما سوال میکنه؟ و بعضی برنامه ها رو باز نمیکنه؟ نظیر DAEMON Tools 4.0.8 و کلا نرم افرار های دیگه. اگر این مشکل رو دارید بخاطر اینست که شما الان با اکانتی خارج از عنوان مدیریت کل سیستم وارد شدید، به فرض " blackfox "... برای رفع این مشکل روی فایل کلیک راست کنید و بر روی گزینه run as administrator کلیک کنید، همچنین می توانید برای رفع این مشکل به این صورت اقدام کنید، روی My Computer کلیک راست کنید و گزینه Manage را انتخاب کرده و به بخش Users در Local Users and Groups رفته و سپس کاربری که الان لاگین هستید را از لیست حذف کنید و بدون بستن این صفحه بر روی گزینه Administrator کلیک کرده و Rename را انتخاب کنید و به همان اسم کاربری که داشتید تغییر بدید ، حال مجدد روی این اکانت کلیک راست کنید و پس از انتخاب گزینه Properties تیک قسمت Account is disabled را حذف کنید، حال سیستم ویندوز را مجددا راه اندازی کنید و با اینکار مشکل شما رفع می شود !...
یه راه ساده ترم هست !!! رو استارت کلیک کنید رو اون عکسه اون بالا سمت راست استارت کلیک کنید تو صفحه باز شده گزنیه آخر را انتخاب کنید تیکشو بردارید یه ری استارت می کنید دیگه اون صفحه باز نمی شه
sinasignal
05-01-2007, 17:42
درست شد ممنون
میخاستم ببینم ایا این ویندوز نیاز به انتی ویروس داره یانه؟
08-01-2007, 12:04
سلام
من طبق روشهایی که گفتین ویستا رو کرک کردم اما بعد از ریستارت سیستم برای بار دوم که وترد ویستا شدم قبل از ورود به ویستا از من میخواد که به ویستا رو قانونی کنم و هر سریالی که تایپ میکنم موقع وصل شدن به اینترنت میگه سریال شما توی لست نیست ضمنا به من اجازه نمیده وارد ویستا بشم فقط میتونم safe mode به وارد بشم
کمکم کنید:sad: :sad: :sad:
shahrokhxp
08-01-2007, 12:06
سلام
من طبق روشهایی که گفتین ویستا رو کرک کردم اما بعد از ریستارت سیستم برای بار دوم که وترد ویستا شدم قبل از ورود به ویستا از من میخواد که به ویستا رو قانونی کنم و هر سریالی که تایپ میکنم موقع وصل شدن به اینترنت میگه سریال شما توی لست نیست ضمنا به من اجازه نمیده وارد ویستا بشم فقط میتونم safe mode به وارد بشم
blackfox
09-01-2007, 07:46
میخاستم ببینم ایا این ویندوز نیاز به انتی ویروس داره یانه؟
بله و بهترین آنتی ویروس براش NOD32
Mohammad_666
10-01-2007, 13:11
این کار یکمی دردسر داره اما فعلا تنها کرکیه که برای این نسخه از ویستا منتشر شده.
فایل زیر رو دانلود کید
Vista Crack ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مرحله 1:
ابتدا بایستی یک product key شخصی درست کنیند. درون این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e%2fscripts%2fvista.aspx%3flcid%3d1033%26Action%3d download%26Region%3dNA%26CountryCode%3dUSA) ثبت نام کنید. به ایمیلتون نامه ای فرساتده میشه. لینک داخلش رو باز کنید و شماره سریال رو یاداشت کنید.(برای احتیاط حتما این سریال رو روی کاغذ یاداشت کنید)
مرحله 2:
بایستی فایل pkeyconfig.xrm-ms موجود در پوشه کرک رو بر روی فایل موجود در آدرس زیر کپی کنید
بر روی فایل pkeyconfig.xrm-ms موجود در آدرس آبی رنگ بالا راست کلیک کنید و مراحل زیر رو دنبال کنید
بر روی Administrators کلیک کرده و ok و سپس close کنید.(پنجره properties رو ببندید)
دوباره بر روی فایل راست کلیک کرده و از مسیر زیر full control رو تیک زده و ok کنید
با انجام این مراحل حال میتوانید فایل موجود در پوشه کرک رو بر روی فایل مربوطه کپی کنید
مرحله 3:
stop رو زده و ok کنید
طبق روشی که در مرحله 2 گفته شد، کنترل فایل tokens.dat موجود در پوشه زیر رو در اختیار بگیرید و فایل موجود در پوشه کرک رو بر روی این فایل کپی کنید
Windows\ServiceProfiles\NetworkService\AppData\Roa ming\Microsoft\SoftwareLicensing
مرحله 4:
کامپیوتر رو ریست کنید. بعد از login کردن ممکنه که ازتون product key خواسته بشه. در این صورت شماره سریالی که یاداشت کرده بودید رو وارد کنید و next رو بزنید و پس از اتصال به اینترنت میتونین ویندوز رو اکتیو کنید
بر روی start کلیک کرده و در قسمت سرچ عبارت slui.exe رو نوشته و اینتر کنید. حالا سریال رو وارد کنید و به اینترنت وصل بشید و ...
قربان شما
کمال
آقا این لینک شما خراب است........
لطف کن یه سالم آن را بذار ممنونم در ضمن من نمیتوانم توی ایمیلم برم راه دیگری نیست آیا کدها برای هر نفر فرق میکنه.
Mohammad
10-01-2007, 22:08
لينك سالم بود.با اين وجود پيوست كردم:
Mohammad_666
14-01-2007, 16:11
نه دوست عزيز منظورم لينک ثبت نام بود ميشه شما براي من يک product key ثبت نام کني و به من پيغام شخصي بزني چون براي من نه توي اينلينکي که گذاشتي ميره نه کلا خودم ميتونم به اميلم سر بزنم چون ياهوآن رابسته است
ممنون ميشم اين کار را بکني چون چند وقتي است که دنبال کرک کردن اين ويندوزم در ضمن براي شما ديگه پيام سي روزهبودن حذف ميشه؟
ممنونم
بسم الله الرحمن الرحیم
اموزش:شناساندن سخت افزار هایی که ویستا انها را نمی شناسد و درایورشان نیز موجود نیست
خب با اینکه می دونم اکثر شما این کار را بلدید من این را برای افراد تازه کار مثل خودم می گذارم
تا حالا ویندوز ویستا ریخته باشین شده که یکی از قطعه های شما را نشناسه و درایور شما هم با ویستا 64x کار نکنه؟ مثلا برای من ویستا فقط مودم من را نمی شناخت(مودم من D-Link اکسترنال است) اولا من به سایت سازنده مراجعه کردم و چون درایوری نداشت مجبور به انجام این کار شدم (البته با این روش ممکنه نتونید از بعضی از امکانات قطعه تون استفاده کنید) (اما به قولی کاشی بعز هیچ چی:laughing: )
خب می ریم سر اموزش .
1. به کتترل پنل بروید - سپس گزینه Classic View را از منو سمت چپ انتخاب کنید - سپس گزنه System را انتخاب کنید - از منو سمت چپ Device Manager را انتخاب کنید
2. مراحل را مانند تصاویر زیر بروید
قطعه مورد نظر را اتخاب و اپدیت درایو سافتور را اتخاب کنید
3.
گزینه نشان داده شده را اتخاب کنید
4.
گزینه نشان داده شده را اتخاب کنید
5.
نوع قطعه مورد نظر را انتخاب کنید (در اینجا قطعه مورد نظر ما مودم است)
6.
از بخش Manufacturer گزینه استاندارد مودم تیپ را انتخاب و از بخش مادول یکی از گزینه ها را اتخاب کنید
سپس روی نکست و سپس روی yes و سپس روی فینیش کیلیک کنید
پایان
dubairan
16-01-2007, 19:33
سلام دوست عزیز!
ترفند خیلی عالی بود، فعلا که ویندوز گول خورده تا ببینیم اکتیو می ماند یا این غول بزرگ (مایکروسافت) فکری برای این کرک ها میکند.
یکی دوساعتی وقتم را گرفت چون کمی ریزه کاری داشت ویک بی دقتی کل کار را خراب میکنه (یکی دوبار ویندوز را Restore کردم)
حیفه، اگر بیشتر توضیح بدهید ویا توضیحات با تصویر همراه شود ودر تاپیکی مجزا دوزبانه بنام کرک 100% ویستا بیاید، مطمئنا دوستان بیشتری استفاده خواهند کرد(از جمله نکته ها Hidden بودن برخی فایلها که در سرچ پیدا نمیشه)
موفق وپیروز باشید.
رویا:)
فایل زیر رو دانلود کید
مرحله 1:
مرحله 2:
مرحله 3:
stop رو زده و ok کنید
مرحله 4:
قربان شما
کمال
سلام دوست عزیز!
ترفند خیلی عالی بود، فعلا که ویندوز گول خورده تا ببینیم اکتیو می ماند یا این غول بزرگ (مایکروسافت) فکری برای این کرک ها میکند.
یکی دوساعتی وقتم را گرفت چون کمی ریزه کاری داشت ویک بی دقتی کل کار را خراب میکنه (یکی دوبار ویندوز را Restore کردم)
حیفه، اگر بیشتر توضیح بدهید ویا توضیحات با تصویر همراه شود ودر تاپیکی مجزا دوزبانه بنام کرک 100% ویستا بیاید، مطمئنا دوستان بیشتری استفاده خواهند کرد(از جمله نکته ها Hidden بودن برخی فایلها که در سرچ پیدا نمیشه)
موفق وپیروز باشید.
رویا:)
درسته رویا خانم
اما میدونی؟! من از اونایی ام که دوست ندارم آموزش ها رو نکته به نکته بگم. به نظر من خیلی خوبه که خود کاربر هم یه فعالیتی بکنه. اینجوری لااقل یه چیزی هم یاد میگیره. خوب نیست همه چیز آماده و دم دستش باشه;)
راستی
دقت کنید که automatic آپدیت رو غیر فعال کنید و به صورت دستی آپدیت کنید
چون ممکنه با نصب windows validation update کرک شما از کار بیفته (برای من که اینطور شد)
سلام
من هم مثل دوستمان دچار این مشکل شدم از دوستان می خواهم تا کمک کننند من فکر میکنم یه جای این آموزش می لنگد و یا دوست خوبمان کلنگ می خواهد تا قسمتی از کار را ما خودمان انجام دهیم ولی بهتر بود تا به ما هم می گفتند حالا از همان ویندوز غیر فعال هم افتادیم
مدیران محترم ودوستان عزیز کسی نیست جواب ماها رو بده اینقدر درباره سیستمهای مورد نیاز ویستا حرف ونظر می دهید پس حالا چرا جواب نمی دید
من هم مثل دوستمان دچار این مشکل شدم از دوستان می خواهم تا کمک کننند من فکر میکنم یه جای این آموزش می لنگد و یا دوست خوبمان کلنگ می خواهد تا قسمتی از کار را ما خودمان انجام دهیم ولی بهتر بود تا به ما هم می گفتند حالا از همان ویندوز غیر فعال هم افتادیم
شما اگه مراحل و همونطوری که توضیح داده بودم انجام میدادین، به هیچ وجه دچار مشکل نمیشدین!
یه جای کار رو اشتباه کردی
اول بگو ببینم
اون 2 تا فایل رو که تونستی پاک کنی و 2 تا فایلی که گزاشته بودم رو جایگزین؟
از اون لینکی که گزاشته بودم... شماره سریال گرفتی که؟
اگه اون 2 تا فیلا رو جایگزین کرده باشی و شماره سریال هم گرفته باشی هیچ مشکلی نیست!
سکس از این 2 مورد رو انجام ندادی
با این حال مشکلت قابل حله
بگو چکار نکردی تا کمکت کنم
سلام
آیا کسی از این روش استفاده و موفق شده؟
سلام
آیا کسی از این روش استفاده و موفق شده؟
کل اینترنت رو که بگردی، تنها کرکی که ویستا رو قانونی میکنه و همه ازش استفاده میکنن کرک raven هستش
و این آموزشی هم که اینجا داده شده، آموزش همون کرک raven هستش
100 درصد جواب میده به شرطی که مراحل رو درست انجام بدین
Farbod_h
24-01-2007, 18:02
سلام کمال جان
من هرکاری میکنم نمی تونم ایمیل بسازم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ارور رو میده
The portion of your e-mail address that follows the @ symbol is part of a "reserved domain" such as live.com, hotmail.com, msn.com or passport.com. Please type a different e-mail address.
هر کاری می کنم میشه همه ی دامین ها یی که گفته هم انتحان کردم
سلام کمال جان
من هرکاری میکنم نمی تونم ایمیل بسازم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ارور رو میده
The portion of your e-mail address that follows the @ symbol is part of a "reserved domain" such as live.com, hotmail.com, msn.com or passport.com. Please type a different e-mail address.
هر کاری می کنم میشه همه ی دامین ها یی که گفته هم انتحان کردم
یه میل بده تا برات ثبت نام کنم
Farbod_h
25-01-2007, 00:48
سلام
این دیوونم کرد ولی بلاخره یکی ساختم دومین رو msn.net قبول کرد دیوونه
فقط inbox رو پیدا نکردم
ولی گشتم یجاش بهم unique ID ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) داد که 16 رقمه درسته؟ همینه
سلام
این دیوونم کرد ولی بلاخره یکی ساختم دومین رو msn.net قبول کرد دیوونه
فقط inbox رو پیدا نکردم
ولی گشتم یجاش بهم unique ID ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) داد که 16 رقمه درسته؟ همینه
باید 25 رقم باشه!
بابا این کارا چیه؟
با همون میل یاهو من 4 تا ساختم تا حالا!
:blink:
اما یه چیزی
مافیا میگفت که موقع ریلیز نهایی ویستا این کرک ها از کار میوفته. پس 4 5 روز صبر کن که اگه قرار این روش بترکه شما دیگه زحمت بیهوده نکشی;)
Farbod_h
26-01-2007, 02:30
باید 25 رقم باشه!
بابا این کارا چیه؟
با همون میل یاهو من 4 تا ساختم تا حالا!
:blink:
اما یه چیزی
مافیا میگفت که موقع ریلیز نهایی ویستا این کرک ها از کار میوفته. پس 4 5 روز صبر کن که اگه قرار این روش بترکه شما دیگه زحمت بیهوده نکشی;)
من فهمیدم چه اشتباهی می کردم ! من چه قد خنگ شدم!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فکر میکردم باید یه email درست کنم!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این پستت دوزاریم افتاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا عمرت بده به اون پست مربوط به کرک یه توضیح اضافه کن فک کنم بقیه هم همین اشتباه رو می کردم
چقد من خنگم ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فهمیدم چه اشتباهی می کردم ! من چه قد خنگ شدم!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فکر میکردم باید یه email درست کنم!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این پستت دوزاریم افتاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا عمرت بده به اون پست مربوط به کرک یه توضیح اضافه کن فک کنم بقیه هم همین اشتباه رو می کردم
چقد من خنگم ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هان؟
یعنی میگی منظور رو درست نرسوندم؟!!!
هالا یکی دو روزه دیگه صبر میکنم ببینم اگه کرکه به درد میخورد هنوز که چشم... توضیحات رو کامل تر میکنم
اما اگه نه که دیگه هیچی;)
اقا من دوتامشکل دارم
1:نمیتونم کارت صدارونصب کنم (کارت صداon هستش ومادربرد هم گیگا)
2:نمیتونم به اینترنت وصل شم درواقع هرکاری که میکنم مودمم رونمیشناسه
دوستان لطف کنن و کمک کنن چون مجبورشدم ویستاروپاک کنم و دوباره XP رونصب کنم
سی دی روهم از سرزمین رایانه خریدم
منتظرم.
اقا کسی پیدانشدبه ماکمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Oracle_Eldorado
04-02-2007, 12:53
اینتر عزیز در مورد کارت صدا و مودم باید در قسمت Device Manager اگه وارد بشی خودش جلوشون علامت زرد زده یعنی مشکل دارند . برای هر کدوم هم باید سی دی مخصوصش رو بزاری و Update بزنی .
حالا که کمکت کردم اگه میشه سریال نامبر معتبری اگه داری به ما بده .
arash_vbasic
05-02-2007, 00:18
به نام خدا
سلام
من ميخواهم ويندوز ويستا رو از درون ويندوز ايكس پي نصب كنم
من ويستا رو از همين سايت دانلود كردم
همون لينكي كه دوستان معرفي كردن
اما اين ارور رو ميده هنگام نصب [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ميشم كمك كنيد
(آرش)
ببین داداش
اخه چرااین همه زحمت کشیدی واین ویستا رودانلود کردی به نطر من اگه میرفتی بازاریه دی وی دیش رو میخریدی این همه بلا سرت نمیومد مطمئن نیستم ولی شاید ناقص دانلود کردی شاید نمیدونم
arash_vbasic عزیز ربطی به دانلود کردن نداره. من خودم DVD ویستا رو خریدم و وسط نصب از داخل ویندوز با این مشکل مواجه میشم. ولی اگه شما کامپیوترت رو با DVD ویستا بوت کنی و نصب کنی ( یعنی از توی ویندوز نصب نکنی ) مشکلت حل میشه.
حالا سوال من از دوستان :
من ویستا رو روی درایو D نصب کردم و XP رو روی درایو C و حالا بنا به دلایلی درایو C رو فرمت کردم و از اول XP ریختم ولی دیگه منو بوت برای ورود به ویستا نمیاد و یکسره وارد XP میشه. ( توضیح اینکه روشی که در صفحه اول این تاپیک هست برای وقتی هست که میشه وارد ویستا شد ولی وارد xp نمیشه که برای من برعکسه) کسی راه حلی داره؟
hamed2004
08-02-2007, 19:12
سلام ....
دستتون درد نکنه من ویندوزمو اکتیو کردم ...خیلی آلی بود
.................................................. ...........
بچه ها من یه مشکل با ویستا دارم ...وقتی سیستمو خاموش یا ریست می کنم قطع برق
نمی کنه ، مجبورم با دکمه ریستو بزنم یا اینکه کلید پشت کیسو بزنم ...
ممنون میشم اگه راه حلو به ایمیلم بفرستید
hamed2004_sh@yahoo.com
M.Amirali
09-02-2007, 00:07
یکی به داد مشکل منم برسه
من فقط ویستا دارم و به ویس یاهو شدیدا احتیاج دارم
ولی وقتی یه کنفرانس باز میکنم یا توی یه روم میرم ویس وصل نمیشه
حتی ارور هم نمیده ولی همینجوی خاموش میمونه دکمه talk
کارت صدا رو هم دوباره نصب کردم فرقی نکرد
هیچ علامت سوالی هم توی device manager نیست
چیکار کنم ؟
ardalan_zapata
11-02-2007, 02:12
arash_vbasic
حالا سوال من از دوستان :
من ویستا رو روی درایو D نصب کردم و XP رو روی درایو C و حالا بنا به دلایلی درایو C رو فرمت کردم و از اول XP ریختم ولی دیگه منو بوت برای ورود به ویستا نمیاد و یکسره وارد XP میشه. ( توضیح اینکه روشی که در صفحه اول این تاپیک هست برای وقتی هست که میشه وارد ویستا شد ولی وارد xp نمیشه که برای من برعکسه) کسی راه حلی داره؟
من هم همین مشکل دارم
arash_vbasic عزیز ربطی به دانلود کردن نداره. من خودم DVD ویستا رو خریدم و وسط نصب از داخل ویندوز با این مشکل مواجه میشم. ولی اگه شما کامپیوترت رو با DVD ویستا بوت کنی و نصب کنی ( یعنی از توی ویندوز نصب نکنی ) مشکلت حل میشه.
حالا سوال من از دوستان :
سلام رضا جان
راه حلشو خونده بودم قبلا
اما یادمه خیلی دردسر داشتا
اگه واجبه بگو تا بگردم و برات توضیحشو بگم(البته این چند روز خیلی سرم شلوغه، میره برای شنبه)
اگه عجله داری خودت یه سرچی توی گوگل بکن
boot menu vista xp installation after
این عبارت رو توی گوگل سرچ کن، حتما جواب مبگیری;)
سلام رضا جان
راه حلشو خونده بودم قبلا
اما یادمه خیلی دردسر داشتا
اگه واجبه بگو تا بگردم و برات توضیحشو بگم(البته این چند روز خیلی سرم شلوغه، میره برای شنبه)
اگه عجله داری خودت یه سرچی توی گوگل بکن
boot menu vista xp installation after
این عبارت رو توی گوگل سرچ کن، حتما جواب مبگیری;)
کمال جان ممنون از توجهت.
راستش گشتم ولی چیز چشمگیری ندیدم
البته مثلا لینک زیر در مورد install XP after Vista RTM هست ولی میبینم که کلی کار داره و باید DVD ویستا رو هم داشته باشیم و چون چند روزه دادم دست دوستم الان ندارمش ولی بجای اینکه کلی بگردم و یا کلی وقت برای درست کردن بوت صرف کنم از اول دوباره ویستا رو توی 20-25 دقیقه نصب میکنم و خیال خودم رو هم راحت می کنم.
البته هرچند آدم راهش رو هم یاد بگیره بهتره تا اینکه بخواد هر بار ویندوز نصب کنه.(آخه اونقدر تازگی ها سرم شلوغه که وقت و حوصله هیچ کاری ندارم).
البته اگه شما هم زحمتش رو کشیدی و در آینده آموزش یا لینکش رو گذاشتی خیلی مفید خواهد بود.
ممنون.
hamed2004
13-02-2007, 11:36
من تو ویستا وقتی restart یا shut down می کنم سیستمم قطع برق نمی کنه
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
کمال جان ممنون از توجهت.
راستش گشتم ولی چیز چشمگیری ندیدم
البته مثلا لینک زیر در مورد install XP after Vista RTM هست ولی میبینم که کلی کار داره و باید DVD ویستا رو هم داشته باشیم و چون چند روزه دادم دست دوستم الان ندارمش ولی بجای اینکه کلی بگردم و یا کلی وقت برای درست کردن بوت صرف کنم از اول دوباره ویستا رو توی 20-25 دقیقه نصب میکنم و خیال خودم رو هم راحت می کنم.
البته هرچند آدم راهش رو هم یاد بگیره بهتره تا اینکه بخواد هر بار ویندوز نصب کنه.(آخه اونقدر تازگی ها سرم شلوغه که وقت و حوصله هیچ کاری ندارم).
البته اگه شما هم زحمتش رو کشیدی و در آینده آموزش یا لینکش رو گذاشتی خیلی مفید خواهد بود.
ممنون.
درسته
راهش همونه
یا فایل بود توی پوشه boot فکر کنم
گفتم که دردسرش زیاده;)
من تو ویستا وقتی restart یا shut down می کنم سیستمم قطع برق نمی کنه
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
دوست عزیز
مشکلتون را اینجا مطرح کنید تا دوستان جوابتونو بدن
pedram_ashena
28-02-2007, 21:57
دليل ريستارت نشدن يا قطع برق مربوط به كارت گرافيكه/احتمالا مدل پاييني است يا درايور خوب نصب نشده
Evil Boy
03-03-2007, 09:04
کسی می دونه چجوری می تونم فارسی رو توی ویستا فعال کنم
Mohammad_666
03-03-2007, 14:33
سلام
دوست عزيز به اي ن آدرس برو توي اينجا گفته شده:
گفتم تجربه خودم رو در خصوص نصب ویستا مطرح کنم
من بعد از بارها تست و امتحان به این نتیجه رسیدم که ابتدا xp رو روی درایو غیر از c نصب کنم بعد ویندوز ویستا رو روی c اگه دلایلش رو هم بخواهید همین یکی کافی است که ویستا بصورت کرک شده موجود در ایران روی c کرک شده و روی درایو دیگه بودن کلی اذیت و آزار داره. البته باید فضاهای موجود در درایو c مناسب بشه و پشتیبان هم از فایلها یادتون نره.
ایمیل من mahdi23@gmail.comاگر لطف کنید یک سریال برای من بسازید ممنون می شم
سلام من اینقدر تلاش کردم اخر نتونستم ثبت نام کنم خواهش می کنم یکی برام ثبت نام کنه
گفتم تجربه خودم رو در خصوص نصب ویستا مطرح کنم
من بعد از بارها تست و امتحان به این نتیجه رسیدم که ابتدا xp رو روی درایو غیر از c نصب کنم بعد ویندوز ویستا رو روی c اگه دلایلش رو هم بخواهید همین یکی کافی است که ویستا بصورت کرک شده موجود در ایران روی c کرک شده و روی درایو دیگه بودن کلی اذیت و آزار داره. البته باید فضاهای موجود در درایو c مناسب بشه و پشتیبان هم از فایلها یادتون نره.
اقامن شنیدم که اگه فقط ویستارونصب کنی دیگه به هیچ عنوان مشکل اونچنانی نخواهی داشت منم که الان فقط ویستارو نصب کردم تاالانش هم مشکل حادپیش نیومده وفکرمیکنم که کسی که بیادویستارونصب کنه دیگه نیازی به اکس پی نداره
سلام بچه ها .. من الان ویندوز ویستا را نصب کردم و هیچ مشگلی هم نداشتم برای اجرا و نسب برنامه ها فقط 2 تا مورد بود که می خواستم از اساتید و دوستان کمک بگیرم ..
1 : من نتوانستم آنتی ویروس و فایروال را بر روی این ویستا نسب بکنم و 3 نوع مختلف را امتحان کردم ولی متاسفانه جواب نداد . خواستم از شما دوستان بپرس آیا باید مانند لینوکس از برنامه جدایی استفاده کرد و یا شگرد خواصی دارد که باید آن را انجام داد .. ممنون میشم اگر راهنمایی بفرماید ..
2 : در مورد پاور دی وی دی هم هم همین مشگل را داشتم و نمی توانم آن را نسب بکنم ولی این پیغام می دهد که این ورژن با این ویندوز سازگاری ندارد خواستم بدانم برای این منظور باید از چه برنامه جانبی استفاده بکنم ..
ممنون و مچکرم از تک تک دوستان که در این راستا ما را یاری می دهند :5:
pedram_ashena
04-06-2007, 17:50
باید ورژنهای سازگار با ویستا نصب کنید
اخ معذرت می خوام .. نمی دونستم یادم رفته این رو سوال بکنم که ورژنهای سازگار با ویستا را معرفی بکنید !!
pedram_ashena
04-06-2007, 18:47
بستگی به علاقت داره تقریبا همه ورژنهای سازگار دادند بیرون.برای آنتی ویروس میتونی آویرا نصب کنی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پاور دی وی دی هم از سایتش میتونی پیدا کنید ولی مدیا پلیر خود ویستا خوبه
Delusive1
16-06-2007, 08:31
سلام:
من کارت گرافیک GV-NX76G256-RH را دارم که یک کارت گرافیک NVidia 256 Full با بورد Gigabyte هست.
اومدم درایور کارت گرافیکم که روی سی دیش بود (XP Edition) بود رو روی ویستا به زور نصب کنم دیدم که خراب شد بعد برداشتم یه System Restore کردم درست شد اما یه مدت که می گذشت یهو سمت چب صفحه کمی تیره و سیاه سفید می شد مثلا رنگ نارنجی و قرمز مخلوط رو صورتی رو به طوسی نشون می داد! هر کاری کردم نشد که نشد بعدشم میخواستم فیلم با VLC ببینم اولاش همه تصویر و توی شب نشون میداد یعنی تصویر روز بود ولی شب نشون میداد با Media Player که باز میکردم تصویر خوب بود صدا نداشتم گذشت گذشت درست شد دوباره با انتخاب Theme Aero و انگولک های اینجانب ولی دوباره همین شکلی شد با این تفاوت که اندفه هرچی میخواستم فیلم ببینم یا شو با هر برنامه ای ارور صفحه آبی معروف بیل گیتس می اومد.! که تایم میداد اونم با چه سرعتی میرفت و Restart میکرد! بیخیال فیلم شدیم رفتیم که آهنگ گوش بدیم و Visualization برنامه Media Player رو تغییر بدیم بازهم با صفحه آبی مواجه شدیم! بعد رفتم درستش کنم دیدم احمق theme Aero رو از لیست برداشته!!! این یعنی چی؟! خاک بر سر بیل گیتس با این ویندوزش این همه ادعاش میشه آخرم گند میزنه بابا ملت ادعاشون نمیشه از این گنده ... نمی کنن!:)
بعد مودمم رو با درایور XP شناخته ولی موقع Dial کردن فقط میگه تق تق بعد بوق نمیزنه! مسخره هستا!!!>
CPU: Intel Core 2 Due E6420 4MB/L2
M/B: GA-965P-DS3P
VGA : GV-NX76G256D-RH
Power : 330 Real Green
HDD : Maxtor SATA 320GB
قربان همگی
وحید
behraniha
16-06-2007, 11:55
با سلام من ويستا را نصب كردم و كارت صدا هم نصب شده ولي هيچ صدايي از اسپيكر در نمي آيد لطفا كمك كنيد
Prince.Persia
17-06-2007, 01:04
سلام
برنامه ها وبازيها تو ويستا نصب نمي شه چه كنم؟:41::41:
توهین ممنون.
ویرایش شد.
Reza_S
سلام
برنامه ها وبازيها تو ويستا نصب نمي شه چه كنم؟
بحث و تبادل نظر در مورد ويندوز ويستا:
abdollah0098
28-02-2008, 12:12
با سلام
دوستان عزیز آیکن های روی دسکتاپ ویستا خیلی بزرگ هستند .از چه مسیری میشه آن را کوچک کرد که جای کمتری در صفحه اشغال کنند؟
با تشکر
سلام به همه.
دوستان کسی میدونه چه طوری میشه یه کلیپ رو انداخت پست زمینه ویستا؟
اگر میدانید لطفا مرا هم راهنمایی کنید.
javad3zar
22-05-2008, 23:02
مرسی
مرسی
راست می گه منم همین کارو کردم هیچ مشکلی ندارم
05-06-2008, 18:38
سلام به همه.
دوستان کسی میدونه چه طوری میشه یه کلیپ رو انداخت پست زمینه ویستا؟
اگر میدانید لطفا مرا هم راهنمایی کنید.
با سلام
دوستان عزیز آیکن های روی دسکتاپ ویستا خیلی بزرگ هستند .از چه مسیری میشه آن را کوچک کرد که جای کمتری در صفحه اشغال کنند؟
با تشکر
سوالات ویستا را از این مسیر پی گیری کنید:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.