ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هر كي در مورد 6600 اطلاعات داره بياد تو!

hamid_377
19-11-2006, 06:19
سلام
من يه سالار دارم (6600) ميخوام اطلاعاتي در موردش كسب كنم كه آيا ميشه هنزفري را مستقيم بهش وصل كنيم يا نه؟ و اينكه ميشه باهاش ام پي تري گوش كرد؟ و اينكه آيا راهي هست كه بشه بدون سيم كارت هم از كارايي گوشي استفاده كرد يا نه؟
ممنون...

Mhd 007
20-11-2006, 23:01
سلام
قابليت 6600 مي توني از هندزفري و بلوتوث هم استفاده كني
اگه برنامه ام پي تري روي اون نصب كني مي توني ام پي تري گوش كني
علاوه بر اون انواع بازي ها ( از نوع SIS و هم از نوع Java که مخصوص گوشی ان گیج ) و انواع برنامه ها رو نصب كني
مشکلی که داره کم بودن صدا - نمی تونی اهنگ ام پی تری رو زنگت قرار بدی ( که این قابل حل )

M O H S E N
21-11-2006, 01:59
برادر شما نميتوانيد بدون سيمكارت از امكانات گوشي استفاده كنيد

rahnemoun
21-11-2006, 10:33
سلام
من يه سالار دارم (6600) ميخوام اطلاعاتي در موردش كسب كنم كه آيا ميشه هنزفري را مستقيم بهش وصل كنيم يا نه؟ و اينكه ميشه باهاش ام پي تري گوش كرد؟ و اينكه آيا راهي هست كه بشه بدون سيم كارت هم از كارايي گوشي استفاده كرد يا نه؟
ممنون

شما با نصب برنامه STools يا همون System Tools مي توني در حالت Flight Mode از امكانات گوشي بدون سيم كارت استفاده كني. من گوشيم 6600 هست و بارها اينكارو كردم. از آدرس زير مي توني اونو بگيري.
-=- System Tools - Ver: 1.81 - Cracked ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) -=-

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از هندزفري و BlueTooth هم براحتي مي توني استفاده كني.
براي شنيدن فايل هاي MP3 مي توني Mp3 Playerهاي مختلفي كه براي اون آمده رو نصب و استفاده كني. اگه اينها رو هم خواستي، بگو.
براي استفاده از فايل هاي MP3 به عنوان زنگ موبايل، برنامه اي كه در زير گذاشتم رو بايد نصب كني.
-=- MP3 Codec for 6600 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) -=-

هر برنامه اي براي موبايل خواستي، برام پيام بذار.
رامين :wub:

zonealarm
23-11-2006, 01:17
شما با نصب برنامه STools يا همون System Tools مي توني در حالت Flight Mode از امكانات گوشي بدون سيم كارت استفاده كني. من گوشيم 6600 هست و بارها اينكارو كردم

مطمئنی عزیز؟

به من که کماکان میگه:

insert sim card

rahnemoun
23-11-2006, 10:27
مطمئنی عزیز؟
به من که کماکان میگه:
insert sim card

مطمئن باش! من هميشه استفاده مي‌كنم.
اين پيام اول مياد ولي كمي كه صبر كني (بستگي به حجم برنامه‌هاي نصب شده روي گوشي داره) گوشي بالا مياد. فقط يك مورد رو بگم اونهم اينه كه بعضي ازبازي‌ها و برنامه‌ها رو نمي‌تونه تشخيص بده البته يك تعداد خيلي معدود.

رامين :biggrin:

zonealarm
23-11-2006, 20:57
مطمئن باش! من هميشه استفاده مي‌كنم.
اين پيام اول مياد ولي كمي كه صبر كني (بستگي به حجم برنامه‌هاي نصب شده روي گوشي داره) گوشي بالا مياد. فقط يك مورد رو بگم اونهم اينه كه بعضي ازبازي‌ها و برنامه‌ها رو نمي‌تونه تشخيص بده البته يك تعداد خيلي معدود.

رامين :biggrin:

والا من اين قسمت اولشو رد كردم

بعدش مي پرسه وارد Flight Mode بشم؟

ُEnter Flight Mode رو كه مي زنم كلا صفحه گوشي سفيد مي شه بعدشم هر چي منتظر مي شم هيچ اتفاقي

نمي افته يعني گوشي همين طوري بين روشن و خاموش مي مونه :sad: :sad: :sad:

راستي شما برنامه رو رو مموري گوشي ريختي يا كارت؟

Mhd 007
23-11-2006, 21:28
اين برنامه روي 6600 جواب نميده اينو بدون

M O H S E N
23-11-2006, 22:45
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

برادر من بارها اين نرم افزار را امتحان كردم ولي جواب نميده
شما ميوتواني ثابت كني كه روي 6600 جواب ميده؟

rahnemoun
23-11-2006, 22:53
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

برادر من بارها اين نرم افزار را امتحان كردم ولي جواب نميده
شما ميوتواني ثابت كني كه روي 6600 جواب ميده؟

مگه فرضيه فيزيكه كه من برات ثابت كنم؟!؟!؟!؟ ميگم رو 6600 من نصبه و داره كار مي‌كنه. حالا بگو چه جوري بايد برات ثابت كنم؟؟؟ قربونت برم اين كه چيز خاصي نيست كه حالا بخوام دروغ بگم!!! شما فكر كن كه روي گوشيم كار نمي‌كنه!!! اگه بابت اين لينك ناراحتي بگو تا پاكش كنم.

رامين

علی رضا مجیدی
23-11-2006, 23:28
آقا راست ميگه تو 6600كار نميكنه

M O H S E N
24-11-2006, 00:13
مگه فرضيه فيزيكه كه من برات ثابت كنم؟!؟!؟!؟ ميگم رو 6600 من نصبه و داره كار مي‌كنه. حالا بگو چه جوري بايد برات ثابت كنم؟؟؟ قربونت برم اين كه چيز خاصي نيست كه حالا بخوام دروغ بگم!!! شما فكر كن كه روي گوشيم كار نمي‌كنه!!! اگه بابت اين لينك ناراحتي بگو تا پاكش كنم.

رامين

مثل اینکه شما مشکلی دارید

M O H S E N
24-11-2006, 00:16
آقا راست ميگه تو 6600كار نميكنه

البته که درست میفرمایید
در ضمن آواتر شما خیلی قشنگه

rahnemoun
24-11-2006, 00:54
مثل اینکه شما مشکلی دارید

حق با شماست!!!
مشكل من همون مشكليه كه خيلي از مردم تو ايران دارن!!! متاسفم كه اين برنامه رو براتون گذاشتم!
ببخشيد!!!
البته اگه جايي همديگه رو ديديم، كار اين برنامه رو روي گوشيم (6600) نشونتون ميدم. متاسفانه تو اين جامعه عادت كرديم كه به حرف ديگران اعتماد نكنيم!

موفق باشيد

zonealarm
24-11-2006, 03:28
مي خواستيم نتيجه بگيريما!!!

Hamid110
24-11-2006, 04:02
سلام . .

مثل اينكه بحث تاپيك داره به جاهاي باريك كشيده ميشه . .

دوستان گرامي . .اگه ممكنه در جواب دادن بيكديگر كمي بيشتر بي انديشيد . . چون ممكنه با پستي كه ميديد . . يكي ديگه رو ناراحت كنيد . . و بعد كار . .

اگه ميبيند نرم افزاري رو يك گوشي مثلا 6600 كار ميكنه .. ولي روي يكي ديگه كار نميكنه . . براي اينه كه ورژن هاي گوشي ها با يكديگر فرق مي كنند . .

اين كد رو بزنيد تا ورژن گوشيتون رو بدست بياريد . .
#0000#*

ممنون . .

موفق باشيد . .

علی رضا مجیدی
29-11-2006, 20:49
اقا دستت درد نكنه من به اين خيلي نياز داشتم
ممنون(به اين ورژن)