مشاهده نسخه کامل
: درخواست Activation code براي ويندوز 2003 سرور
cheetoz_motori
18-11-2006, 10:05
با سلام خدمت دوستان من يك سيستم عامل Microsoft Windows Server 2003 Enterprise Edition دارم كه Service Pack1 هم روي آن نصب هست.البته اين سيستم عامل را من خريداري كردم از شركت پارادايس در ايران كه كركي كه براي اكتيو كردن اين سيستم عامل داخل پك وجود دارد اكتيو مي كند ولي گويا ويروسي هست و توليد Send/Recive بي مورد در اينترنت مي كند ولي زماني كه از كرك استفاده نمي كنيم اين مشكل را هم نداريم ولي با مشكل روزشمار مواجه هستيم تا 32 روز.دوستان و اساتيد كرك يا Activetion Code صحيح اين سيستم عامل را مي خواستم.ممنون از شما
cheetoz_motori
19-11-2006, 08:33
هاهاها دوباره ما اينجا يك درخواست داديم بعد از گذشت 24 ساعت 3 بار اونم فقط خودم به پستم سرزدم.جالبه چيزايي هم كه درخواست مي كنم فضايي نيست و چيزي هم نيست كه هر كسي براي بار اول اسمش را شنيده باشد.مي خواهيد براي اينكه دل من هم خوش بشه كه براي يكبار هم در اينجا كسي به درخواست من جواب داده كرك و سريال ويندوز Xp وWinampوACDSEE را براي من بگذاريد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
matrix1000
24-11-2006, 00:51
سلام
بیشتر کرکهای ویندوز تو Safe Mode اجرا میشند ، در ضمن شما باید بلافاصله بعد از نصب ، یعنی وقتی نصب ویندوز بطور کامل تمام شد،
قبل از اینکه ، پنجره اخطار ویندوز برای ریجیست و قانونی کردن ، بالا بیاد ، ریست کنید و از Safe Mode ، کرک رو اجرا کنید.
اگه این پنجره بالا بیاد ، معمولآ بعدش درست کرک نمیشه ،و کرک شدنش سخته، پس بهتره یکبار دیگه از اول ویندوز رو نصب کنید.
حالا ، به همین شکل یکبار کرک کنید ، نتیجه رو ببینید ، بعد متوجه میشید ، اگه لازم بود دوباره ویندوز نصب کنید،
البته باید این قبلی رو کاملآ پاک کنید.
ویروس هم نیست ، خود تنظیمات پیش فرض ویندوز ، به این حالت است.
در ضمن با بچه های پارادایس تماس بگیرید ، خودشون راهنمایی میکنند.
موفق باشید
.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.