ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : طبق معمول: كمك!: Thermaltake VGA Water Block w0088 و BGA Memory Heatsink (Copper

powered_by_xanax
17-11-2006, 20:28
سلام ...
من با دمای سیستمم مشکل دارم (كارت گرافيكي مي ره رو 94 درجه !!!! و حتي خمير سيليكون خوبم 2 3 درجه بيشتر تاثير نذاشت و اگر كيسم رو باز نذارم اصلا نمي تونم كار كنم!) و به این نتیجه رسیدم که تنها راه حلش Liquid Cooling هستش...
برای همین الان یه یک ماهی دارم دنبال مواد لازم می گردم! ولی همیشه یه چیزی کمه !
تقریبا تنها چیز درست حسابی که تو ایران گیر میاد Thermaltake BIGWATER 745 هستش ولی ...
من باید روی گرافیکم Water Block نصب کنم + Memory Heatsink که تو پاساژ ايران - بازار رضا نتونستم پيدا كنم ...
مي دونم كه تو ايران فونيران نمايندگيشه و تو سايتش اين دوتا رو داره ولي هيچ جا پيدا نكردم :sad:
اگه كمكي از دستتون بر مياد ممنون ميشم ... (در ضمن Tide Water به دردم نمی خوره چون کارت صدا دارم و Slot خالی ندارم :biggrin: )
مرسي
حامد

rax
17-11-2006, 20:38
سلام ...
من با دمای سیستمم مشکل دارم (كارت گرافيكي مي ره رو 94 درجه !!!! و حتي خمير سيليكون خوبم 2 3 درجه بيشتر تاثير نذاشت و اگر كيسم رو باز نذارم اصلا نمي تونم كار كنم!) و به این نتیجه رسیدم که تنها راه حلش Liquid Cooling هستش...
برای همین الان یه یک ماهی دارم دنبال مواد لازم می گردم! ولی همیشه یه چیزی کمه !
تقریبا تنها چیز درست حسابی که تو ایران گیر میاد Thermaltake BIGWATER 745 هستش ولی ...
من باید روی گرافیکم Water Block نصب کنم + Memory Heatsink که تو پاساژ ايران - بازار رضا نتونستم پيدا كنم ...
مي دونم كه تو ايران فونيران نمايندگيشه و تو سايتش اين دوتا رو داره ولي هيچ جا پيدا نكردم :sad:
اگه كمكي از دستتون بر مياد ممنون ميشم ... (در ضمن Tide Water به دردم نمی خوره چون کارت صدا دارم و Slot خالی ندارم :biggrin: )
مرسي
حامد

اولین نماینده TT تو ایران پلنر هستش که مدیرش همین Kakiot کیوان خان یوزر همینجاست...

تا اخرین باری که من سرزدم 2 تا پک VGA WB مونده بود...الانم باید مونده باشه..پاساژ پارسیان طبقه زیر همکف ..

powered_by_xanax
18-11-2006, 22:26
آقا ما رفتيم پاساژ پارسيان ...
نداشت ...!
سر انجام كار اين شد كه قرار شد سيما كامپيتر تو بازار رضا هر وقت آورد باهام تماس بگيره ...
مي گفت Armor LCS هم می خواد بیاره ...

rax
18-11-2006, 23:35
آقا ما رفتيم پاساژ پارسيان ...
نداشت ...!
سر انجام كار اين شد كه قرار شد سيما كامپيتر تو بازار رضا هر وقت آورد باهام تماس بگيره ...
مي گفت Armor LCS هم می خواد بیاره ...

سینک خالی میخریدی.. :happy:

ولی واقعا بد شانسیه که چیزی موجود نیست.. :sad: