مشاهده نسخه کامل
: يك صحنه واقعاً وحشتناك
صحنه اي از بلعيدن گروهي از يهوديان توسط زمين كه در روز عاشورا مشغول شادي هستند :ohno:
لينك دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohammad hamed
17-11-2006, 11:05
تكراري بود.
ميگن كه اين تصوير يه معجزه بود
nimafire
17-11-2006, 14:39
الله اعلم
حقشون هست.ممنون از كليپ
roohoravan
17-11-2006, 15:36
با سلام.مدرك مستندي براي اين كليپ داريد؟ اگه هست به من معرفي كنيد.هرچه گشتم نيافتم.ممنون
ببخشيد مطميني اون روز عاشورا بوده؟
دوستان اگه میشه یه اطلاعات کامل و جمع و جوری در مورد این واقعه بدید
ممنون
علی رضا مجیدی
17-11-2006, 20:43
آقا ممنون از كليپ واقعا حقشون بود
Farbod_h
17-11-2006, 21:05
گیریم هم عاشورا بوده به نظرت خدا برای کاری که از روی ندونستن ونداشتن علم به اون انجام بشه کسی رو مجازات می کنه!
صحنه اي از بلعيدن گروهي از يهوديان توسط زمين كه در روز عاشورا مشغول شادي هستند :ohno:
لينك دانلود:
الله اعلم
ولی به نظر من یه جورایی نمی خوره.
منبع خبر؟
با حال بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گیریم هم عاشورا بوده به نظرت خدا برای کاری که از روی ندونستن ونداشتن علم به اون انجام بشه کسی رو مجازات می کنه!
موافقم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hamid110
17-11-2006, 23:12
سلام . .
چرا بقيه شون نرفتن پايين . . ؟
حتما ساختمونش بساز بفروش بوده . . !
موفق باشيد . .
n_yaghmaei
19-11-2006, 02:46
دمت گرم بابا
nimafire
20-11-2006, 17:49
اگه از عمد بوده كه حقشونه.ولي لطفا منبع خبر بزاريد.
ــــــلام
عرض شود حقير قبلا اين فايل رو گذاشته بودم و كلي هم بحث شد و حرف و حديث
در هر صورت ممنون بابت زحمتي كه كشيديد
اين لينك رو ببينيد:
.
elhamandmahdi
22-11-2006, 00:42
سلام به همه شما دوستان:
به نظر من كه حقيقته.خدا خودش خوب ميدونه كه بنده هاي نا خلفشو چه جوري مجازات كنه.اين فقط يه چشمشه.حالا چه توي ماه محرم بوده چه توي نيمه شعبان...
سلام
بابا چرا بی خودی دعوا میکنید
اصل این فیلم مال یکی از سایت های عربیه که توی اون این فیلم رو به این اسم گزاشتن:یهود فی یوم عاشورا ...یا یه همچین چیزی
حالا اون یه چیزی گفته شما چرا جدی میگیرین اینا قیافشون به بروبچ اسراییل نمیخورد بیشتر شبیه همین عربا بودن در ضمن نوار عربی هم گزاشته بودن
چقدر بعضىها سادهلوح تشريف دارن! خب زمين زير پاى اين افراد به 1000 و 1 دليل ممكنه ريخته باشه پايين (موارد زيادى پيش اومده...). اين اتفاق تو روز عاشورا هم مىتونسته بيفته، احتمالش كه 0 نيست! خب، كه چى؟! چرا علاقه دارين مسائل رو به هم ربط بدين و يه دفعه نتيجه بگيرين؟! اصلا معلوم نيست اين كليپ از كجا اومده و با اون اسم عربى معنادار پخش شده!
...ياد عكس اون دختر هلندى مسخ شده به خاطر اهانت به قرآن افتادم!!
Hamid110
24-11-2006, 04:51
سلام . . دوستان گرامي . . اگه ممكنه اين بحث رو ادامه نديد . .
چون ممكنه تاپيك قفل بشه . . .
ممنو از همكاريتون . .
موفق باشيد . .
vast_vision_office
24-11-2006, 10:55
چقدر بعضىها سادهلوح تشريف دارن! خب زمين زير پاى اين افراد به 1000 و 1 دليل ممكنه ريخته باشه پايين (موارد زيادى پيش اومده...). اين اتفاق تو روز عاشورا هم مىتونسته بيفته، احتمالش كه 0 نيست! خب، كه چى؟! چرا علاقه دارين مسائل رو به هم ربط بدين و يه دفعه نتيجه بگيرين؟! اصلا معلوم نيست اين كليپ از كجا اومده و با اون اسم عربى معنادار پخش شده!
...ياد عكس اون دختر هلندى مسخ شده به خاطر اهانت به قرآن افتادم!!
سلام دوست عزيز
دقيقا همون حرفهايي رو كه خواستم بنويسم رو نوشتي اين دختر هلندي رو حتي تو اخبار نشون داد ولي بعدا معلوم شد مجسمه بوده و كلي ضايع شدن اينم مثل اونه از كجا معلوم بوده كه قراره زمين شكافته بشه و برن فيلم بگيرن؟؟؟
با تشكر
باي
mahyarSAMSUNG
25-11-2006, 03:12
نه بابا علکیه :sad: :sad: :worried: :worried:
Mehran NZ
25-11-2006, 06:27
نه دوستان علکیه من نمی دونم چرا ما ایرانیا فکر می کنیم چونکه ما مسلمان و شیعه هستیم پس بالاترین موجودات کره زمینیم
بخاطر همین هم هرسال میفتبم تو خیابون و به کل دنبا فحش میدیم و از این جور چیزا از خودمون در میاریم درمورد اون دختر هلندیه
من هر چی به پدر و مادرم گفتم بابا اینا همه دروغه ولی به کتشون نرفت اخرشم ضایع شدن. به نظر من این اصلا درست نیست به اسم خدا این جور دروغا رو به خورد ما میدن.....
آقا من این کلیپ رو از ده جا دانلود کردم و هرکسی هم یه مطلب برای این نوشته، روز عاشورا، ماه رمضان، شهادت فلان امام
من هم فکر میکردم کلیپ جدیدیه ولی وقتی نگاه میکردم همون آش و همون کاسه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mahyarSAMSUNG
25-11-2006, 20:00
خیلی باحال بود من که نظرم عوضشد واقعه ایه
ashkeshab
25-11-2006, 20:43
خيلي جالب بود
divoonejoon
26-11-2006, 01:15
خرافه پردازي .....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mahyarSAMSUNG
26-11-2006, 02:45
خرافه نه خرافات
نه نه خیر واقعی واقعیه
alimolavi
27-11-2006, 10:21
جالبه ما كه خبر نگاريم همچين خبري رو تا بحال نشنيديم
alimolavi
27-11-2006, 10:25
نه دوستان علکیه من نمی دونم چرا ما ایرانیا فکر می کنیم چونکه ما مسلمان و شیعه هستیم پس بالاترین موجودات کره زمینیم
بخاطر همین هم هرسال میفتبم تو خیابون و به کل دنبا فحش میدیم و از این جور چیزا از خودمون در میاریم درمورد اون دختر هلندیه
من هر چی به پدر و مادرم گفتم بابا اینا همه دروغه ولی به کتشون نرفت اخرشم ضایع شدن. به نظر من این اصلا درست نیست به اسم خدا این جور دروغا رو به خورد ما میدن.....
موافقم
mahyarSAMSUNG
28-11-2006, 03:32
جالبه ما كه خبر نگاريم همچين خبري رو تا بحال نشنيديم
حتما میخواستی واست توی تلویزیون پخشش کنه یا واست ایمیل شه یا اگه ماهواره داری تلویزیونت 1000 تا کانال رو همزمان نشون میده تا شما خبردار بشی :laughing: :laughing: :laughing:
به نظر من ساختگیه ,چون بعد از افتادنشون صدای شکستن لوازمشون میاد.معلومه که به طبقه زیری افتادن.اصلا مگه روز عاشورا هیچ جای جهان برنامهایی مثل این یا بدتر انجام نمیشه؟ ;)
تازه خداوند از همه جا اینها رو برای اینجوری عذاب کردن انتخاب کرده؟!!!!!! :jealous:
korosh bozorg
05-12-2006, 01:56
دروغ 100%
این هم همچون جریان دختر هلندی بود که مثلا آتش گرفته بود یا آن سگ که به درون حرم امام رضا رفته بود و گریه کرده بود.
پس از چندی مشخص شد همه دروغ بوده. این دین عربی همه چیزش بر پایه ی دروغ و فریب هست
دروغ 100%
این دین عربی همه چیزش بر پایه ی دروغ و فریب هست
سلام به همه دوستان
آقايون اصلا مهم نيست كه اين كليپ واقعيت داره يا نه ولي ((لا اكراه في الدين)) كمي آزاده باشيد خدا ويا دين ها
و حتي اشخاص رو به واسطه جهل خودتون انكار نكنيد. به فرموده امام علي ع ((دشمن شما جهل شماست))
فرض مهال كه مهال نيست پس چرا بعضي از دوستان براي اينكه حرف خودشون رو به كرسي بشونند بر هر چيزي بدون اكراه حمله ميكنند و اونو انكار ميكنند.
من بعد از خوندن جمله بالا دلم شكست
مگر نه اينكه دفع خطر احتمالي عقلا واجب است شما فكر كن قيامتي هم هست اگه بود اونوقت بازم با اين وقاحت صحبت ميكرديد.
اين كليپ راست يا دروغ چه فرقي ميكنه
حق عين خورشيد از ناحق جداست و آشكار است رفتن راه به عهده خودمون
لطفا اين تاپيك رو ادامه ندين تا به هر شخص يا گروه يا قوم ويا ديني (ولو از نظر شما دروغ) اهانت نشه.
mahyarSAMSUNG
05-12-2006, 02:50
اصلا چه دروغ چه راست ولی خیلی طبیعی درستش کردن
Mehran NZ
05-12-2006, 03:15
سلام به همه دوستانآقايون اصلا مهم نيست كه اين كليپ واقعيت داره يا نه ولي ((لا اكراه في الدين)) كمي آزاده باشيد خدا ويا دين هاو حتي اشخاص رو به واسطه جهل خودتون انكار نكنيد. به فرموده امام علي ع ((دشمن شما جهل شماست))فرض مهال كه مهال نيست پس چرا بعضي از دوستان براي اينكه حرف خودشون رو به كرسي بشونند بر هر چيزي بدون اكراه حمله ميكنند و اونو انكار ميكنند.من بعد از خوندن جمله بالا دلم شكست مگر نه اينكه دفع خطر احتمالي عقلا واجب است شما فكر كن قيامتي هم هست اگه بود اونوقت بازم با اين وقاحت صحبت ميكرديد.اين كليپ راست يا دروغ چه فرقي ميكنهحق عين خورشيد از ناحق جداست و آشكار است رفتن راه به عهده خودمون
تایید میشه
لطفا اين تاپيك رو ادامه ندين تا به هر شخص يا گروه يا قوم ويا ديني (ولو از نظر شما دروغ) اهانت نشه.
تایید نمیشه
من اصلا با اين تريپ دوستمون حال نكردم
اصلا كلا با كسي كه بدون تحقيق حرف ميزنه حال نميكنم
كليپ راست و دروغ اش به اسلام ربطي نداره
بعد هم دوست عزيز اين دين اگه عربي هيچ وقت بيشتر از 50 سال عمر نمي كرد.... برو بخون ميفهمي
تازه اگه بيشتر بخوني ميفهمي 60% كارايي كه شيعه ها ميكنن مال ايراني ها بوده
بخون بابا جان بعد بيا عقيده ي كلي آدم رو زير سوال ببر
دروغ 100%
این هم همچون جریان دختر هلندی بود که مثلا آتش گرفته بود یا آن سگ که به درون حرم امام رضا رفته بود و گریه کرده بود.
پس از چندی مشخص شد همه دروغ بوده. این دین عربی همه چیزش بر پایه ی دروغ و فریب هست
بهتر بود ميگفتي اكثر چيزاش نه همه چيزش ..در ضمن اصولا دين بر همين پايه است ..نه صرفا حالا دين اسلام
سلام به همه شما دوستان:
به نظر من كه حقيقته.خدا خودش خوب ميدونه كه بنده هاي نا خلفشو چه جوري مجازات كنه.اين فقط يه چشمشه.حالا چه توي ماه محرم بوده چه توي نيمه شعبان...
خوب شد كه ياد آوري كرديد ..ببخشيد شما نمايندگي خدا رو در كجا داريد؟
اگه لطف كنيد بفماييد الآن قيمت شادي به جاي غم تو نمايندگي شما چنده؟
ببينيد دوستان يه چيز يادتون نره !
ائمه ما عليه سلام نيازي به اثبات حقانيت خودشون به وسيله اين راهها ندارند و اينجانب با تاكيد بر حقنيت اونها اين تصاوير و مشابه اونها كه كم هم نيستند رو حتي اگر واقعا در روز عاشورا بوده دليل بر مجازات اونها بطور خصوصي توسط ائمه نميدونم !
نميدونم چرا ما بايد فكر كنيم كه از بين اين همه راه عقلاني و صحيح امامان ما بايد براي اثبات حقانيت خودشون ادم بكشند و يا براي اثبات حضورشون عكس دستشون تو ديگ شله زرد در بيايد و .....
مقام اونها خيلي بالاتر از اين خرافه هاست و اگر در جايي معجزهاي توسط اونها انجام شده باشه به علت راهنمايي و دليل محكمي بوده نه صرفا به خاطر تنبيه يه مشت ادم بيكار و علاف !!!!
سلام به همه دوستان
آقايون اصلا مهم نيست كه اين كليپ واقعيت داره يا نه ولي ((لا اكراه في الدين)) كمي آزاده باشيد خدا ويا دين ها
و حتي اشخاص رو به واسطه جهل خودتون انكار نكنيد. به فرموده امام علي ع ((دشمن شما جهل شماست))
فرض مهال كه مهال نيست پس چرا بعضي از دوستان براي اينكه حرف خودشون رو به كرسي بشونند بر هر چيزي بدون اكراه حمله ميكنند و اونو انكار ميكنند.
من بعد از خوندن جمله بالا دلم شكست
مگر نه اينكه دفع خطر احتمالي عقلا واجب است شما فكر كن قيامتي هم هست اگه بود اونوقت بازم با اين وقاحت صحبت ميكرديد.
اين كليپ راست يا دروغ چه فرقي ميكنه
حق عين خورشيد از ناحق جداست و آشكار است رفتن راه به عهده خودمون
تائید میشه
بعد از یه مدت اومدم که خیال همتون را راحت کنم راستش این کلیپ را من از یکی از دوستانم گرفتم و این گفته اون بود و فهمیدم که اشتباه کردم . من از بچه های pcworld بیشتر از این انتظار داشتم . خواهش میکنم به این بحثها خاتمه بدین .
Kamran_A
19-12-2006, 21:49
یه کلیپ دیگه هم هست که سالگردش چند روز دیگه است و از تلویزیون هم پخش میشه.
جرجیسیون ( کسانی که پیامبرشون حضرت جرجیس (سلام الله علیه) هست میگن توی یه شهری روز وفات حضرت جرجیس (سلام الله علیه) مردم داشتند استغفرالله .. نعوذ بالله شادی می کردند و بعد یه دفعه بلای آسمانی به شدت 6.6 ریشتر از زمین(!) نازل شد و سی هزار نفر مردند و شصت هزار نفر آواره شدند.
اسم اون شهر بم بود.
من که اون کلیپ رو دیدم به جرجیس (ع) ایمان آوردم!
papiyoon
19-12-2006, 22:22
اصلا واقعی یا غیر واقعی
چون ما مسلمون هستیم و تو اون روز عزاداری میکنیم همه دنیا هم باید عزاداری کنن ؟
نمیشه که
Kamran_A
19-12-2006, 23:02
یکی دیگه از دوستان من هست ک توی جنگل های ویتنام زندگی می کنه و مگس پرسته.
می گفت علت این که آمار مرگ های جاده ای ایران تو دنیا بالاترینه اینه که ایرانی ها بیشتر از مردم کشور های دیگه از "مگس کش" استفاده می کنند و بنابر این خدای مگس اون ها رو نفرین کرده!
و من به "خدای مگس" ایمان آوردم!
Kamran_A
19-12-2006, 23:09
یکی دیگه از دوستان من که بادپرسته می گفت:
علت این که هواپیما های ایرانی بیشتر از جاهای دیگه دنیا سقوط می کنند اینه که ایرانی ها بیشتر از مردم بقیه جاهای دنیا به باد بی احترامی می کنند (باد بد بو تولید می کنند). به همین دلیل خدای باد اون ها رو نفرین کرده!
و من به "خدای باد" ایمان آوردم!
Mehran NZ
20-12-2006, 03:31
Kamran_A به نظر من بهترین جواب رو تو دادی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Nabakhshoode
20-12-2006, 16:07
این کلیپ چه واقعی باشه چه نباشه ... اسلام واسه اثباتش نیاز به این چیزا نداره !
ضمنا متاسفانه ما مسلمونا بین خودمونم گاهی همچین مسائلی داریم ... مثلا بین شیعه و سنی ( جشن گرفتن بعضی از شیعیان روز مرگ عمر ...و سنی ها هم که نیاز به گفتن نیس ... و همینطور جنگ بین ایرانیا و عربا که سابقه ی طولانی داره ... اینم بگم من شدیدا آنتی عربم ولی اسلام رو به خاطر عربا زیر سوال نمیبرم ! ) پس انتظار نداشته باشیم دیگران بهمون رحم کنن !
به هر حال این کلیپ و این تاپیک شده بازیچه دست بعضیا تا به اسلام یا بقیه دینا توهین کنن !
مدیرا هم که واستادن نگا میکنن !
سلام!
آقا اين همه جاروجنجال برای چيست؟
khaalefer
20-12-2006, 22:27
شرمنده منم می خوام نظرما بگم
ولی معمولا کساییکه که با این جور چیزها اعتقاد به اسلام پیدا می کنند بهتر است که همون بی دین بمونند
ممکن است روز عاشورا خیلی اتفاقات دیگر هم بیفتد نباید الکی مسایل رو بهم ربط بدیم
خداوند در جایی از قرآن گفته من جز حق الناس رو خواهم بخشید
حال نمیاد به خاطر عاشورا جون عده ای رو بگیره
اسلام عزیزه شکی توش نیست ولی این وصله ها بهش نمی خوره
شرمنده زیاد صحبت کردم
شرمنده منم می خوام نظرما بگم
ولی معمولا کساییکه که با این جور چیزها اعتقاد به اسلام پیدا می کنند بهتر است که همون بی دین بمونند
ممکن است روز عاشورا خیلی اتفاقات دیگر هم بیفتد نباید الکی مسایل رو بهم ربط بدیم
خداوند در جایی از قرآن گفته من جز حق الناس رو خواهم بخشید
حال نمیاد به خاطر عاشورا جون عده ای رو بگیره
اسلام عزیزه شکی توش نیست ولی این وصله ها بهش نمی خوره
شرمنده زیاد صحبت کردم
کاملا موافقم
این جور چیزا رو که میشنوم به ... و خرافاتی بودن بعضی از مردم پی میبرم. جالبه که بعضی از این آخوند های احمق میان و این جور چیزا رو هم توی روضه هاشون میگن.:laughing:
این کلیپ چه واقعی باشه چه نباشه ... اسلام واسه اثباتش نیاز به این چیزا نداره !
ضمنا متاسفانه ما مسلمونا بین خودمونم گاهی همچین مسائلی داریم ... مثلا بین شیعه و سنی ( جشن گرفتن بعضی از شیعیان روز مرگ عمر ...و سنی ها هم که نیاز به گفتن نیس ... و همینطور جنگ بین ایرانیا و عربا که سابقه ی طولانی داره ... اینم بگم من شدیدا آنتی عربم ولی اسلام رو به خاطر عربا زیر سوال نمیبرم ! ) پس انتظار نداشته باشیم دیگران بهمون رحم کنن !
به هر حال این کلیپ و این تاپیک شده بازیچه دست بعضیا تا به اسلام یا بقیه دینا توهین کنن !
مدیرا هم که واستادن نگا میکنن !
کاملا موافقم. همین شادی کردن در روز وفات عمر. اونم به چه شکلی! بعد ادعای مسلمونی هم میکنن! اینه اسلام؟
یکی دیگه از دوستان من هست ک توی جنگل های ویتنام زندگی می کنه و مگس پرسته.
می گفت علت این که آمار مرگ های جاده ای ایران تو دنیا بالاترینه اینه که ایرانی ها بیشتر از مردم کشور های دیگه از "مگس کش" استفاده می کنند و بنابر این خدای مگس اون ها رو نفرین کرده!
و من به "خدای مگس" ایمان آوردم!
کامران جون
کارت حرف نداره
کلی خندیدم. بهترین جواب بود به کسایی که میگن...
مرسی
THE AMIMAN
21-12-2006, 18:48
سعي نكنيد اعتقادات خودتون رو به آدما تحميل كنيد...
تمام!!!
نظر هر كس براي خودش محترمه...
باتشكر
بهتر بود اسم این تاپیک را می زاشتید درس عبرت
amirtaker
21-12-2006, 21:59
این جشن عروسی است بابادانلود کنید این کاملش است
خرافه پردازي .....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقيقاً ...
از همه بدتر اينه كه قشر فرهيخته باورش ميكنه
Mehran NZ
24-12-2006, 04:04
از همه بدتر اينه كه قشر فرهيخته باورش ميكنه
این قسمتش واقعا ادم و زجر میده
maqmaqkilik
03-01-2007, 02:50
ايول خيلي دنبالش بودرم
mer30
dashamir_007
22-02-2007, 02:47
اين كليپ كه ديگه دانلود نمي شه كردش
Gladiator
22-02-2007, 02:58
ميگن كه اين تصوير يه معجزه بود
چيزشعر كه ماليات نداره ! :blink:
shazdeh23
23-02-2007, 01:30
بابا لینکش کار نمی کنه.
wordlife
27-02-2007, 20:47
اقا میشه یک بار دیگه آپلود کنید:blush:
mojtaba_sv
28-02-2007, 01:05
کار نمیکنه:tongue: :angry:
لینک از کار افتاده
تاپیک هم قدیمی است
بنابراین
قفل شد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.