ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Update كردن پايگاه داده روي سايت

mahdi bg
17-11-2006, 08:21
سلام

فرض كنيد
1-يه سايتي هست كه محصولات يه جاي رو به فروش
مي رسونه
2-يه نفر خريدار هم يه برنامه داره كه پايگاهش همين پايگاه بالاست(روي كامپوتر خودش)
حالا مي خواد با زدن يه دكمه اطلاعات پايگاه از روي
سايت روي پايگاه روي كامپوتر Update بشه
3-مدير شركت هم يه برنامه داره كه از همين پايگاه استفاده مي كنه(روي كامپوتر خودش)
اطلاعات را وارد مي كنه حالا مي خواد با زدن يه دكمه
اطلاعات پايگاه از روي روي كامپوتر خودش
به پايگاه روي سايت Update(منتقل بشه) بشه

بايد چكار كنم(ازكجا بايد شروع كنم)
نكته تا حالا با دلفي برنامه اي كه با اينترنت ارتباط داشته باشه ، ننوشتم

MasterData
17-11-2006, 10:45
به نظر من در درجه اول اگه نرم افزارتون رو web application طراحي كيند خيلي راحت تريد مثلا با asp.net
دوما ئر ارتباط با پايگاه داده اي كه بر روي يه هاست قرار داره فرق چنداني نداره
شما با همون ado مي تونيد كار كنيد ولي با اين تفاوت كه بايد connection string رو با اطلاعاتي كه از هاست خودتون دارين تنظيم كنيد يعني يوزر و پسوردي كه سايت براي اتصال ميده

mahdi bg
18-11-2006, 06:44
سلام

به نظر من در درجه اول اگه نرم افزارتون رو web application طراحي كيند خيلي راحت تريد مثلا با asp.net
دوما ئر ارتباط با پايگاه داده اي كه بر روي يه هاست قرار داره فرق چنداني نداره
شما با همون ado مي تونيد كار كنيد ولي با اين تفاوت كه بايد connection string رو با اطلاعاتي كه از هاست خودتون دارين تنظيم كنيد يعني يوزر و پسوردي كه سايت براي اتصال ميده

ميشه از connection string يه نمونه بذاري
دقيقا نمي دونم چه بايد بنويسم
تا حالا اين كار رو انجام دادين؟
ممنون

MasterData
19-11-2006, 14:16
من خودم همچین کاری نکردم
ولی با Query Analizer به پایگاه روی سایت وصل شدم و روش کار کردم حتی میتونی توی enterprise manager هم یه سرور به همون سایت تعریف کنی و مدیریت کنی
کانکشن هم فرقی نمی کنه همون جوری که local میسازی هست فقط با یوزری که هاست بهت داده

mahdi bg
20-11-2006, 08:20
سلام

من خودم همچین کاری نکردم
ولی با Query Analizer به پایگاه روی سایت وصل شدم و روش کار کردم حتی میتونی توی enterprise manager هم یه سرور به همون سایت تعریف کنی و مدیریت کنی
کانکشن هم فرقی نمی کنه همون جوری که local میسازی هست فقط با یوزری که هاست بهت داده

به خاطر راهنمایت منمون
امتحانش می کنم
مشکل من اینکه پایگاهش Access

mahdi bg
24-11-2006, 05:37
سلام

کسی راه پیشنهادی نداره
یا بتونه منو توی این کار راهنمایی کنه
خیلی فوریه