مشاهده نسخه کامل
: يك سوال مهم در مورد سيم كارت
سلام :
من بعلت مشکلی که دارم باید سیم کارتم را بسوزانم و از راههای مختلفی( مثل در آوردن باتری در هنگام زنگ خوردن و کمی مرطوب کردن سیم هم استفاده کردم. عاجزانه خواهش می کنم اگر راهی میدونی که شکل ظاهر سیم کارت حفظ بشه ولی بسوزه به من سریعا ایمیل کن با تشکر از محبتت.
مهدی
THE AMIMAN
16-11-2006, 15:33
سلام :
من بعلت مشکلی که دارم باید سیم کارتم را بسوزانم و از راههای مختلفی( مثل در آوردن باتری در هنگام زنگ خوردن و کمی مرطوب کردن سیم هم استفاده کردم. عاجزانه خواهش می کنم اگر راهی میدونی که شکل ظاهر سیم کارت حفظ بشه ولی بسوزه به من سریعا ایمیل کن با تشکر از محبتت.
مهدی
دوست عزيز شما پين كودت رو تو گوشي فعال كن بعد 7 بار پين كد رو اشتباه بده تا سيمكارتت بسوزه!!!!
اينجوريش رو نديده بوديم! :blink: ;) :happy:
M O H S E N
16-11-2006, 23:32
دوست عزيز شما پين كودت رو تو گوشي فعال كن بعد 7 بار پين كد رو اشتباه بده تا سيمكارتت بسوزه!!!!
اينجوريش رو نديده بوديم! :blink: ;) :happy:
پين كد را فقط 2 بار ميتوان اشتباه داد
پوك كد را 9 بار سپس سيمكارت آتش خواهد گرفت
Hamid110
17-11-2006, 06:58
سلام . .
دوست گرامي . . من هم اينجوريش رو نديده بودم . . بهترين كار اينه كه شما به مخابرات مراجعه كني و بگي سيم كارتت ر بسوزونند . . اونها هم در عرض چند ثانيه . . اين كار رو برات انجام ميدند . . در ضمن از راه پين كد هم كه دوستان توضيح دادند ميشه . .
موفق باشي . .
M O H S E N
17-11-2006, 12:15
سلام . .
دوست گرامي . . من هم اينجوريش رو نديده بودم . . بهترين كار اينه كه شما به مخابرات مراجعه كني و بگي سيم كارتت ر بسوزونند . . اونها هم در عرض چند ثانيه . . اين كار رو برات انجام ميدند . . در ضمن از راه پين كد هم كه دوستان توضيح دادند ميشه . .
موفق باشي . .
براي اين كار 20000 ريال هزينه مطالبه ميگردد
از همه دوستان ممنونم . در مورد وارد كردن پين كد غلط ايا شخص ديگري مي تواند بفهمد علت سوختن سيم كارت چيه ؟
n_yaghmaei
19-11-2006, 02:28
ببخشين اگه سيمكارت شما هم بسوزه كمتر نميگيرن
چند روز موبايلتو روشن نكن بعد برو مخابرات درخواست مفقودي بده اون موقع سيمكارتت مي سوزه و يك سيمكارت نو ميگيري و 7000 تومان بيتر هم نمي خواد بدي
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.