PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در با تاخیر روشن شدن مادربرد؟؟؟

Dark-man
13-11-2006, 21:51
با سلام خدمت دوستان
من جدیداً یک مادربرد Foxconn مدل 865pe7af گرفتم و مشکلی که دارم اینه که وقتی که دکمه power را می زنم دستگاه با یک تاخیر 2 ثانیه ای روشن می شه ......
می خواستم بدونم مشکل از کجاست ؟؟؟؟
آیا تنظیمات خاصی دارد یا ......؟؟؟؟؟

ممنون

ghaffar
14-11-2006, 00:40
با سلام خدمت دوستان
من جدیداً یک مادربرد Foxconn مدل 865pe7af گرفتم و مشکلی که دارم اینه که وقتی که دکمه power را می زنم دستگاه با یک تاخیر 2 ثانیه ای روشن می شه ......
می خواستم بدونم مشکل از کجاست ؟؟؟؟
آیا تنظیمات خاصی دارد یا ......؟؟؟؟؟

ممنون
من هم همين مشكل رو با يكي ديگه از مدلهاي Foxconn دارم. البته بعد از يكي دو ثانيه تاخير در روشن شدن هيچ مشكلي نداره. :ohno:

Lord_theOne
14-11-2006, 05:54
اين عدم ناسازگاري هست مشكلي ندارد ولي براي بهتر كار كردن مادربردت خود Bios را آپديت كنيد
يك احتمال هست گرافيكتون هست گرافيكتون را روي سيستمي كه زود مي آيد بالا يك تستي بكنيد

Mirage
14-11-2006, 09:22
2 ثانيه كه خوبه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مي‌توني قسمت‌هايي رو كه استفاده نمي‌كني غير فعال كني و قسمت‌هاي مورد استفاده رو در صورت امكان از حالت Auto خارج كني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Delete يا F2 رو براي وارد شدن به تنظيمات بايوس بزن: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- غير فعال كردن IDEهاي بلا استفاده
2- تنظيمات IDE CDDrive رو از حالت Auto خارج كرده و روي حالت CD بزار
3- كارت شبكه، مدم آنبرد، پورت‌هاي پارالل، FDD و هر چيزي رو كه استفاده نمي‌كني غير فعال كن.
4- First Boot رو روي هارد تنظيم كن
و ...

در صورتي كه در تنظيمات بايوس از نحوه كار كرد يك گزينه مطمئن نيستي به آن دست نزد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]