ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نوكيا روي سوني اريكسون را كم كرد.

NHSoft
12-11-2006, 12:43
با سلام به همه طرفداران محكم و پر نشاط نوكيا:
نوكيا پوز سوني اريكسون را زد زمين بله درسته در هفته گذشته نتايج آمار گيري 3 ماهه سوم سال 2006 در 5 قاره جهان مشخص شد كه محبوب ترين و پر فروش ترين و مدرن ترين گوشي ها به ترتيب اينها هستند:
1- نوكيا
2- موتورلا
3- سامسونگ
4- ال جي و سوني اريكسون
و يك خبر جالب ديگه هم اينكه:
نوكيا اعلام كرده كه در 3 ماهه اول سال 2007 گوشي فوق مدرن خود را با عنوان نوكيا N95 را با امكانات بسيار حرفه اي به بازار عرضه خواهد كرد كه بعضي از امكانات اين گوشي شامل موارد زير است:
1- دوربين 5 مگاپيكسل با لنز كارل زايز و فيلم برداري با كيفيت دي وي دي (DVD)
2- مجهز به سيستم ماهوارهاي مكان ياب جي پي اس(GPS)
3- داراي 2 بلند گوي استريو و كيفيت صداي سه بعدي (3d)
4- صفحه نمايش 2.6 اينچ با 16 ميليون رنگ و بسياري موارد ديگر
نوكيا با عرضه اين گوشي ديگر اجازه صحبت را به رقيبان خود از جمله سوني اريكسون نميدهد. :tongue:
همچنين لازم به ذكر است به آن دسته از كساني كه بيخود و بيجهت از گوشي هاي سوني اريكسون دفاع ميكنند:
گوشي هاي سوني اريكسون از مدل W900 شامل 2 دوربين است و قابليت تماس ويديويي را دارد ولي نوكيا از مدلNOKIA 6680 اين امكانات را دارا ميباشد كه در تاريخ عرضه اين 2 گوشي تفاوت زيادي است كه خود نشان دهنده پيشتازي نوكيا در عرصه فناوري و تكنولوژي است و همچنين در طي همين بررسي هاي هفته گذشته كه اعلام شد مشخص شد كه گوشي هاي سوني اريكسون از لحاظ تنوع شكل ظاهري بسيار داراي ضعف ميباشد زيرا اكثريت گوشي هاي سوني اريكسون از لحاظ شكل ظاهري بسيار به هم شباهت دارند و فاقد تنوع مدل هستند در صورتي كه گوشي هاي نوكيا از تنوع مدل و ظاهر گوشي بسيار با هم متفاوت هستند و براي هر صليقه اي داراي گوشي با سبك و كلاسي متفاوت ميباشد. :laughing:

Kolang
12-11-2006, 12:48
تا حالا مگه در زمینه موبایل سونی اریکسون تونسته بود پر رویی کنه؟
بابا حالا حالا ها مونده تا به گرد پای نوکیا برسن
راستی دوست عزیز. بهتره منبع خبر رو هم ذکر کنید

roozbix
12-11-2006, 14:58
سوني اريكسون مگه روشو زياد كرده بود؟ من چرا چيزي يادم نمياد پس؟

mohammad hamed
12-11-2006, 19:41
نمي دونم اونايي كه طرفدار سوني اركسون هستند به چي اون مينازند

sarmast65_ata
12-11-2006, 20:49
تو يه سيستم Symbian مونده چه برسه بخواد تو موارد ديگه جلو بزنه

choory
12-11-2006, 20:57
اينا خوب اومدي

nima_989
12-11-2006, 21:50
داداش نوکیا 20 ساله داره موبایل می زنه
سونی اریکسون 5 سال اومده رو کار
توی این 5 سال اون قدر خوب کار کرده که نوکیا به وحشت افتاده
همین که شما این قدر با آب و تاب داری این خبر رو تعریف می کنی نشان وحشت شما از سونی اریکسونه .
شب دراز است و قلندر بیدار.

J A V I D
12-11-2006, 21:57
بابا چیکار پنج قاره دنیا داری شاید مردم پنج قاره مخشون چوب خورده باشه ایران رو بچسب که تو قاره شیشمه !!!خدایی اکثرا ملت دارن رو می آرن به سونی اریکسون تو ایران نوکیا چیه بابا بریز دور !

Farbod_h
12-11-2006, 22:11
اگه این جوری حال می کنید حال کنید ببینم نوکیا پول پارو کنه چی به شما می رسه همین طور سونی اریکسون

Alireza.M67
12-11-2006, 22:39
اگه این جوری حال می کنید حال کنید ببینم نوکیا پول پارو کنه چی به شما می رسه همین طور سونی اریکسون
حرف حساب جواب نداره .
ولي آقا فربد اينجا همه سعي ميكنن كه دوستاشونو راهنمايي كنن , نه اينكه تبليغ جايي رو بكنن .

Kolang
13-11-2006, 15:34
بابا چیکار پنج قاره دنیا داری شاید مردم پنج قاره مخشون چوب خورده باشه ایران رو بچسب که تو قاره شیشمه !!!خدایی اکثرا ملت دارن رو می آرن به سونی اریکسون تو ایران نوکیا چیه بابا بریز دور !

توي بازار اصفهان(منظورم احمد آباده) كه بري اگه مثلا و810 بخواي بايد يه عالمه بگردي تا از هر 3 4 تا مغازه يكيش داشته باشه. حداقل اينو ميدونم كه توي اصفهان كسي سوني رو حساب نميكنه.
من كه اصلا اين حرف شما رو قبول ندارم.

Farbod_h
13-11-2006, 17:48
حرف حساب جواب نداره .
ولي آقا فربد اينجا همه سعي ميكنن كه دوستاشونو راهنمايي كنن , نه اينكه تبليغ جايي رو بكنن .
قربونت ولی فکر می کنم 70 درصد بچه ها گوشی خودشون رو تبلیغ می کنن :blink:

rami_hemi
13-11-2006, 22:03
خوب این درسته که دارن راهنمایی میکنن ولی بعضی وقتا دوستان خیلی تعصب به خرج میدن .که این خودش کارو خراب میکنه .خوب این چه منفعتی داشت.خوب نوکیا این گوشی رو زده که زده خوب فردا سونی هم یکی مثل این میزنه پس فردا سامسونگ میپره وسط و باز اوضا به هم میریزه .خوب بو د به جای کل کل زدن فقط به این تاپیک به عنوان یه خبر نگا میکردین .باور کنید کل کل زدن تو ای موضوع ها فقط وقت تلف کردن هستش .بهتره به چند تا تاپیک مم که در مورد مشکل با گوشی ها هستش و یا درخواست راهنمایی هستش جواب بدین.نه این که اینجا کل بزنید و ارزش تاپیک رو از بین ببرین.

Alireza.M67
14-11-2006, 00:00
حرفتون حسابه .
100 در صد حق با شما 2 نفره .
كل كل كردن ارزش نداره . منم ميگم تو همين كلوپ يه تاپيك راهنمايي خريد گوشي بزنيم fabod_ h & rami_hemi & m_etallic_a & metal_militia & nel & kolang هم كه استادن به همراه من كه شاگرد همتون هستم , هستيم . اينجوري اين كلوپ بدرد بخور ميشه .
اگه موافقيد اعلام كنيد .

Farbod_h
14-11-2006, 00:58
حرفتون حسابه .
كل كل كردن ارزش نداره . منم ميگم تو همين كلوپ يه تاپيك راهنمايي خريد گوشي بزنيم fabod_ h & rami_hemi & m_etallic_a & metal_militia & nel & kolang هم كه استادن به همراه من كه شاگرد همتون هستم , هستيم . اينجوري اين كلوپ بدرد بخور ميشه .
اگه موافقيد اعلام كنيد .
من که موافقم خیلی هم خوشحال می شم که به دوستام کمک کنم

metal_militia
14-11-2006, 14:32
من که شاگرد شمام ولی 120٪پایه ام

یه راهنمایی اصولی !!!!!!!!نه حرف مفت زدن و الکی طرفداری کردن

همچنینی کلنگ جان نبود و810 تو اصفهان .ایراد از سونی نیست اصفهان خیلی .....
دوما اصفهانی جماعت فقط و فقط ظاهر بین هست و چیز گنده و بزرگ دوست داره !!!!!!!!!!!!

ببخشید ها

Kolang
14-11-2006, 16:32
من که شاگرد شمام ولی 120٪پایه ام

یه راهنمایی اصولی !!!!!!!!نه حرف مفت زدن و الکی طرفداری کردن

همچنینی کلنگ جان نبود و810 تو اصفهان .ایراد از سونی نیست اصفهان خیلی .....
دوما اصفهانی جماعت فقط و فقط ظاهر بین هست و چیز گنده و بزرگ دوست داره !!!!!!!!!!!!

ببخشید ها

اینو گفتم که اون دوستمون بفهمه ایران فقط تهران نیست و ایرانی هم فقط خودش و دوستاش
آخه خیلی حرف خنده داری زد
آهان پس فهمیدیم که گوشی نوکیا گندس و ضایع و سونی توپه :laughing: پس مال همینه که سونی فروشش 1 سوم نوکیا هم نیست :happy: احتمالا همه مردم دنیا مثل اصفهانیا از چیزیای ضایه خوششون میاد. پس ایول به اون چند نفری که میرن و سونی میخرن. چون واقعا گوشی با حالی رو خریدن. چه سلیقه ای. معلومه که گوشی شناسنا
در ضمن
این مسئله به اصفهان و بقیه شهرها ربطی نداره. اگه هم میبینید که تهران سونی زیاده واسه ایه که پایتخته و نمایندگی و مرکز فروش همه گوشیها اونجاس. و الا اصفهانی ها گوشی شناس تر از تهرانیان :tongue: (باز داری کل میندازیا ;) )

J A V I D
14-11-2006, 17:50
توي بازار اصفهان(منظورم احمد آباده) كه بري اگه مثلا و810 بخواي بايد يه عالمه بگردي تا از هر 3 4 تا مغازه يكيش داشته باشه. حداقل اينو ميدونم كه توي اصفهان كسي سوني رو حساب نميكنه.

عزیزم اتفاقا زیادی روش حساب باز کردن که پیدا نمی شه نایاب شده تا می آد همه می خرن تموم می شه:))))))))))

اینو گفتم که اون دوستمون بفهمه ایران فقط تهران نیست و ایرانی هم فقط خودش و دوستاش
آخه خیلی حرف خنده داری زد

ببخشید من کجای حرفم نوشتم ایران فقط تهرانه ؟!؟ و فقط منو دوستام ایرانین !! من فقط می خواستم نظرم رو طنز آمیز بگم که شما بد برداشت کردید !

آهان پس فهمیدیم که گوشی نوکیا گندس و ضایع و سونی توپه پس مال همینه که سونی فروشش 1 سوم نوکیا هم نیست احتمالا همه مردم دنیا مثل اصفهانیا از چیزیای ضایه خوششون میاد. پس ایول به اون چند نفری که میرن و سونی میخرن. چون واقعا گوشی با حالی رو خریدن. چه سلیقه ای. معلومه که گوشی شناسنا

جواب این قسمت از حرفتون این دوستمون خوب گفتن

داداش نوکیا 20 ساله داره موبایل می زنه
سونی اریکسون 5 سال اومده رو کار
توی این 5 سال اون قدر خوب کار کرده که نوکیا به وحشت افتاده

این مسئله به اصفهان و بقیه شهرها ربطی نداره. اگه هم میبینید که تهران سونی زیاده واسه ایه که پایتخته و نمایندگی و مرکز فروش همه گوشیها اونجاس. و الا اصفهانی ها گوشی شناس تر از تهرانیان (باز داری کل میندازیا )

خیلی ببخشید انگار شما کلا با تهرانی ها مشکل دارید !!!منم ادعا گوشی شناسی نکردم در اینکه گوشی های نوکیا تو بازار بیشتر از سونی اریکسون هم هستن هیچ شکی نیست ولی همیشه بیشتر بودن دلیل بر بهتر بودن نیست الان تو خیابون پیکانم بیشتر از ماکسیماست این دلیل می شه که پیکان بهتره !!!

Kolang
14-11-2006, 20:42
خیلی ببخشید انگار شما کلا با تهرانی ها مشکل دارید !!!منم ادعا گوشی شناسی نکردم در اینکه گوشی های نوکیا تو بازار بیشتر از سونی اریکسون هم هستن هیچ شکی نیست ولی همیشه بیشتر بودن دلیل بر بهتر بودن نیست الان تو خیابون پیکانم بیشتر از ماکسیماست این دلیل می شه که پیکان بهتره !!!

نه عزيز من. واسه چي بايد با تهرانيها مشكل داشته باشم؟
اين صحبت ها فقط در جواب صحبت هاي متال بود. سعي كردم با لحن خودشون صحبت كنم ;)

metal_militia
15-11-2006, 22:10
داداش من که اینو میگم شوخی کردم به دل که نگرفتی

من هم اصلیتا اصفهانی هستم !!!!!!!!

سوم امار فروش رو ول کن نوکیا داره نون 15 سال کار کردنشو می خوره !!و سونی بد بخت هم تازه 3ساله گوشی داره تولید می کنه(نه 5 سال)

Kolang
16-11-2006, 02:13

سوم امار فروش رو ول کن نوکیا داره نون 15 سال کار کردنشو می خوره !!و سونی بد بخت هم تازه 3ساله گوشی داره تولید می کنه(نه 5 سال)

ببین دوست من
مطمعنم الان حس میکنی من با شما دشمنی دارم یا میخوام ضایعت بکنم. اما اصلا اینطور نیست. من از اون آدمایی هستم که نوکیا و سونی اصلا برام مهم نیست. یکی از دوستام شک داشت بین N70 و w810 بهش گفتم w810 بگیر. چون میدونستم که اهل بازی و برنامه نیست.حتی وقتی گفت من عشق تم هستم و برای سیمبین تم های خیلی خوبی پیدا میشه نشستم و 200 تا تم توپ براش دانلود کردم که دیگه بهونه ای نداشته باشه واسه w810
اما وقتی میبینم شما داری با تعصب خیلی زیاد فکر دوستان رو منحرف میکنی تحریک میشم که جواب بدم و از نوکیا دفاع کنم. شما اگه یکمی از این تعصبت کم میکردی و اینجوری تنفرت رو از نوکیا نشون نمیدادی خود من از طرفدارای پر و پا فرصت میشدم. چون واقعا اطلاعاتت خوبه در این زمینه. اما الان...

mahyarSAMSUNG
16-11-2006, 03:02
اصلا کی گفته رقیب نوکیا سونی هستش
نه بابا سونی تازه توی این چند ماه ال جی رو پشت سر گذاشته الان رقیب نوکیا موتورولا و کمی هم سامسونگه چون سامسونگ در 6 ماهه ی اول سال 2005 دوم بود

metal_militia
16-11-2006, 09:51
نه بابا کلنگ جان من خیلی دوست دارم میتونی صفحات تا پلک هایی دیگه رو بخونی

اونم فقط محض اطلاع از عکس العملت نوشتم ببینم چه میکن ی

(من هر کی با حاش حال میکنم یه کم اذیتش میکنم ببخشید)

NHSoft
16-11-2006, 11:53
با سلام
در 3 الي 4 روز پيش بود كه بنده مقاله اي تحت عنوان (نوكيا روي سوني اريكسون را كم كرد) نوشتم كه بازتاب بسيار گسترده اي داشت و صحبت ها و نظر هاي بسيار گسترده اي در مورد آن مطرح شد كه لازم دانستم ابهاماتي را در بعضي از موارد برطرف كنم.
در پاسخ به دوستان عزيزمون كه گفتند (نوكيا 20 ساله تاسيس شده و سوني اريكسون 5 ساله) و (سوني اريكسون تازه 3 ساله آمده روي كار) و (اگر منابع اطلاعاتي را هم ذكر كنيد بهتر است) خير دوستان عزيز كارخانه نوكيا در سال 1860 ميلادي تاسيس شده البته نه با توليد گوشي تلفن همراه چون كه همه ميدانند كه در آن زمان موبايلي وجود نداشته بلكه در آن زمان نوكيا كارخانه توليد كاغذ بوده و بعدها تبديل به كارخانه توليد گوشي تلفن همراه گرديده است.
و همينطور كارخانه هاي سوني و اريكسون از خيلي سالهاي پيش فعاليت ميكردند و گوشي تلفن همراه توليد ميكرده اند اما بصورت جداگانه و هر كدام براي خود كه در آن زمان بزرگترين كارخانه هاي توليد تلفن همراه كارخانه هاي نوكيا و آلكاتل و اريكسون بودند پس كارخانه اريكسون هم از كارخانه هاي معروف در زمينه توليد گوشي تلفن همراه بوده است كه نمونه اي از گوشي توليدي سوني مثل Z200 و گوشي ساخته اريكسون مانند T600 كه در مارچ سال 2002 اولين گوشي مشترك خود را روانه بازار كردند كه در همين چند هفته پيش جشن 5 سالگي ادغام اين دو كارخانه با هم برگزار شد.
همچنين براي بنده هر ماه مجله نوكيا از طرف خود كمپاني نوكيا فرستاده ميشود كه به 2 زبان فنلاندي و انگليسي است زيرا بنده در كمپاني نوكيا عضو هستم و اخبار بازار تلفن همراه ايران را برايشان ارسال ميكنم كه اين مجله و بعضي از مجلات و هفته نامه ها و سايت هاي ديگر منابع خبري بنده هستند كه از اين به بعد سعي خواهم كرد آخرين اخبار كمپاني نوكيا را براي طرفداران گوشي هاي تلفن همراه نوكيا در همين سايت مكتوب نمايم و در معرض ديد عموم قرار دهم.
با تشكر.

Kolang
16-11-2006, 12:52
جالب بود NHSoft جان
پس این که میگن 5 ساله شروع کردن و ... هم کشکه!
ایول. اطلاعات باحالی دادی. ممنون

nel
16-11-2006, 17:07
اره من خيلي عقب مونده ام كه هنوز اين تايپيك رو نديدم ولي حالا اومد نظرات خودم رو تك تك بدم

nel
16-11-2006, 17:24
من با kolang كاملا موافقم
من مشهد زندگي مي كنم براي كا800 از تقي اباد تا ازاد شهر رو گشتم ولي فقط يك مغازه داشت
اما
ان 95 هنوز به مشهد نرسيده بود همه امارشوداشتن

nel
16-11-2006, 17:25
خوب این درسته که دارن راهنمایی میکنن ولی بعضی وقتا دوستان خیلی تعصب به خرج میدن .که این خودش کارو خراب میکنه .خوب این چه منفعتی داشت.خوب نوکیا این گوشی رو زده که زده خوب فردا سونی هم یکی مثل این میزنه پس فردا سامسونگ میپره وسط و باز اوضا به هم میریزه .خوب بو د به جای کل کل زدن فقط به این تاپیک به عنوان یه خبر نگا میکردین .باور کنید کل کل زدن تو ای موضوع ها فقط وقت تلف کردن هستش .بهتره به چند تا تاپیک مم که در مورد مشکل با گوشی ها هستش و یا درخواست راهنمایی هستش جواب بدین.نه این که اینجا کل بزنید و ارزش تاپیک رو از بین ببرین.
كاملا موافقم توي كل كل چون مي خواي كم نياري واقعيت رو گم مي كني و شعار مي دي

nel
16-11-2006, 17:27
حرفتون حسابه .
اگه موافقيد اعلام كنيد .
اگر استاد متال براي اين برنامه 120 درصد پايه هست من 220 درصد پايه ام
فقط بايد يكي پا پيش بذاره فكر كنم متال از همه بهتره چون تو فروم جا افتاده تره

nel
16-11-2006, 17:34
عزیزم اتفاقا زیادی روش حساب باز کردن که پیدا نمی شه نایاب شده تا می آد همه می خرن تموم می شه:))))))))))

ببخشید من کجای حرفم نوشتم ایران فقط تهرانه ؟!؟ و فقط منو دوستام ایرانین !! من فقط می خواستم نظرم رو طنز آمیز بگم که شما بد برداشت کردید !

جواب این قسمت از حرفتون این دوستمون خوب گفتن

با حرفت در مورد زياد بودن موافقم مثل 6600 يا 1100

اما اين كه كمه دليل تقتضتاي زياد نيست تقاضا از نوكيا كمتره براي موبايل فروشي ها صرف نمي كنه سفارش بگيرن

nel
16-11-2006, 17:35

درسته كه سابقه تو فروش سالانه تاثير اما قبول كن نوكيا گوشي هاي خوبي ميزنه
اگه به اون باشه الكاتل هم سابقه اش زياده اما الان كجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

nel
16-11-2006, 17:36
ببین دوست من
مطمعنم الان حس میکنی من با شما دشمنی دارم یا میخوام ضایعت بکنم. اما اصلا اینطور نیست. من از اون آدمایی هستم که نوکیا و سونی اصلا برام مهم نیست. یکی از دوستام شک داشت بین N70 و w810 بهش گفتم w810 بگیر. چون میدونستم که اهل بازی و برنامه نیست.حتی وقتی گفت من عشق تم هستم و برای سیمبین تم های خیلی خوبی پیدا میشه نشستم و 200 تا تم توپ براش دانلود کردم که دیگه بهونه ای نداشته باشه واسه w810
اما وقتی میبینم شما داری با تعصب خیلی زیاد فکر دوستان رو منحرف میکنی تحریک میشم که جواب بدم و از نوکیا دفاع کنم. شما اگه یکمی از این تعصبت کم میکردی و اینجوری تنفرت رو از نوکیا نشون نمیدادی خود من از طرفدارای پر و پا فرصت میشدم. چون واقعا اطلاعاتت خوبه در این زمینه. اما الان...
اره استاد من متاله ولي قبول دارم يك كم رو سوني تعصب داره ولي اطلاعاتش عاليه

nel
16-11-2006, 17:38

درسته سابقه رو فروش ساليانه تاثير داره ولي قبول كن نوكيا گوشي هاي خوبي ميزنه
اگه به اون باشه سابقه ي الكاتل هم زياد بود ولي الان گوشي هاش كجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

nel
16-11-2006, 17:40
اصلا کی گفته رقیب نوکیا سونی هستش
نه بابا سونی تازه توی این چند ماه ال جی رو پشت سر گذاشته الان رقیب نوکیا موتورولا و کمی هم سامسونگه چون سامسونگ در 6 ماهه ی اول سال 2005 دوم بود
اطلاعاتت جالبه تبريك ميگم اما اگه منبع رو بگي بهتره

nel
16-11-2006, 17:43
با سلام
در 3 الي 4 روز پيش بود كه بنده مقاله اي تحت عنوان (نوكيا روي سوني اريكسون را كم كرد) نوشتم كه بازتاب بسيار گسترده اي داشت و صحبت ها و نظر هاي بسيار گسترده اي در مورد آن مطرح شد كه لازم دانستم ابهاماتي را در بعضي از موارد برطرف كنم.
در پاسخ به دوستان عزيزمون كه گفتند (نوكيا 20 ساله تاسيس شده و سوني اريكسون 5 ساله) و (سوني اريكسون تازه 3 ساله آمده روي كار) و (اگر منابع اطلاعاتي را هم ذكر كنيد بهتر است) خير دوستان عزيز كارخانه نوكيا در سال 1860 ميلادي تاسيس شده البته نه با توليد گوشي تلفن همراه چون كه همه ميدانند كه در آن زمان موبايلي وجود نداشته بلكه در آن زمان نوكيا كارخانه توليد كاغذ بوده و بعدها تبديل به كارخانه توليد گوشي تلفن همراه گرديده است.
و همينطور كارخانه هاي سوني و اريكسون از خيلي سالهاي پيش فعاليت ميكردند و گوشي تلفن همراه توليد ميكرده اند اما بصورت جداگانه و هر كدام براي خود كه در آن زمان بزرگترين كارخانه هاي توليد تلفن همراه كارخانه هاي نوكيا و آلكاتل و اريكسون بودند پس كارخانه اريكسون هم از كارخانه هاي معروف در زمينه توليد گوشي تلفن همراه بوده است كه نمونه اي از گوشي توليدي سوني مثل Z200 و گوشي ساخته اريكسون مانند T600 كه در مارچ سال 2002 اولين گوشي مشترك خود را روانه بازار كردند كه در همين چند هفته پيش جشن 5 سالگي ادغام اين دو كارخانه با هم برگزار شد.
همچنين براي بنده هر ماه مجله نوكيا از طرف خود كمپاني نوكيا فرستاده ميشود كه به 2 زبان فنلاندي و انگليسي است زيرا بنده در كمپاني نوكيا عضو هستم و اخبار بازار تلفن همراه ايران را برايشان ارسال ميكنم كه اين مجله و بعضي از مجلات و هفته نامه ها و سايت هاي ديگر منابع خبري بنده هستند كه از اين به بعد سعي خواهم كرد آخرين اخبار كمپاني نوكيا را براي طرفداران گوشي هاي تلفن همراه نوكيا در همين سايت مكتوب نمايم و در معرض ديد عموم قرار دهم.
با تشكر.

اطلاعاتت خيلي توپ بود دمت گرم اما 2 تا خواهش دارم اگه جواب بدي لطف كردي

1) منبع رو بگي( خواهش مي كنم)
2) طريقه ي اين عضويت تو كمپاني چيه؟

NHSoft
16-11-2006, 21:40
اطلاعاتت خيلي توپ بود دمت گرم اما 2 تا خواهش دارم اگه جواب بدي لطف كردي

1) منبع رو بگي( خواهش مي كنم)
2) طريقه ي اين عضويت تو كمپاني چيه؟
دوست عزيز اول از همه از شما بخاطر قدرداني از مقاله بنده سپاس گذاري ميكنم. :)
بنده كه منابع خبري ام را در بالا گفتم اما باز هم براي شما ميگويم:
نشريه نوكيا كه مستقيما از طرف خود كمپاني فرستاده ميشود و مجلات و هفته نامه ها و سايتهاي گوناگون در ارتباط با اين زمينه.
و اما طريقه عضويت من در كمپاني نوكيا اين طور است كه من در سفري تجاري كه به همراه پدرم به دبي رفته بوديم در آنجا پدرم بنده را با آقاي طلال عيد مدير بخش ارتباطات نوكيا در خاور ميانه و آفريقا كه از دوستان پدرم بودند آشنا كرد و ايشان پيشنهاد اين همكاري را به من دادند و من با كمال ميل پذيرفتم و الان هم به طور رسمي كارمند كمپاني نوكيا هستم و از حقوق و مزاياي اين كمپاني استفاده ميكنم.
و از هفته اينده تاپيك مخصوصي در مورد آخرين اخبار نوكيا در همين سايت تشكيل خواهم داد تا علاقه مندان به اخبار كمپاني نوكيا از آن استفاده بكنند. :biggrin:

rose-secret
19-11-2006, 16:18
عزيز تورو خدا منسفانه قضاوت كنيم :)
من كه سوني اريكسون دارم نبايد بي خود و بي جهت از سوني اريكسون دفاع كنم
فقط برين يكم مطالعه زياد كنين
سوني اريكسون تو سري پي سيستمش سيمبيان يو آي كيو داره
تو سري دبيليو يه كابلي داره كه تو مناطق كور امواج رو جذب مي كنه و خط ميده كه نوكيا نداره
گوشي كا 800 سوني 3.2 مگا پيكسل عكس ميندازه در حاليكه ان 93 3مگا پيكسله اين مدل سوني يه دوربين سايبر شات داره
دبيلو 950 4گيگابايت حافظه داخلي داره !!! :biggrin:
خط دهي سوني به مغز ضرر داره ببين چقدر از نوكيا قويه‌ ! :rolleye:
اگه بازم مي خواين بگم ايميل بزنين بگم
اينم بگم خبر موثق : توي آخرين نمايشگاه اروپا ( كه 2 مهر ماه بود توي لندن‌) سوني اريكسون بهترين سازنده گوشي در دنيا شناخته شد !
ديگه چي بگم ؟
حالا تعصبي قضاوت نكنيد لطفا
اينم بدونين كه 3 سال پيبش كارخانه نوكيا توي فنلاند بسته شده يعني گوشي نميزنه اينا همش مال مجارستانه
تا حالا شركتي نتونسته كپي گوشي هاي سني رو بكنه !

rose-secret
19-11-2006, 16:19
تو سري دبيليو يه كابلي داره كه تو مناطق كور امواج رو جذب مي كنه و خط ميده كه نوكيا نداره
گوشي كا 800 سوني 3.2 مگا پيكسل عكس ميندازه در حاليكه ان 93 3مگا پيكسله اين مدل سوني يه دوربين سايبر شات داره
اينم بگم خبر موثق : توي آخرين نمايشگاه اروپا ( كه 2 مهر ماه بود توي لندن‌) سوني اريكسون بهترين سازنده گوشي در دنيا شناخته شد !
ديگه چي بگم ؟
اينم بدونين كه 3 سال پيبش كارخانه نوكيا توي فنلاند بسته شده يعني گوشي نميزنه اينا همش مال مجارستانه

peyman_joojoo
20-11-2006, 09:32
با تشكر از شما .
ميخواستم در مورد تاپيكتون يك نكته اي اشاره كنم كه متاسفانه نسنجيده ايجاد شده ...
شما اين مسئله رو ميدونيد كه نوكيا پيشگام بوده در صنعت ارتباطات ... و سوني اريكسون چند سالي هست كه به اين صنعت پيوسته ... اما اگه آمارهايي كه وجود داره را مشاهده كنيد ميبينيد كه رشد تكنولوژي در گوشي سوني اريكسون در اين مدتي كه به بازار وارد شده چند برابر رشد نوكيا است ... منظورم رو با يك مثال توضيح ميدم بفرض اگه گوشي سوني اريكسون 5 ساله وارد بازار شده و اين زمان رو با 5 سال اول گوشي نوكيا مقايسه كنيم باز متوجه خواهيم شد كه سوني اريكسون سرعت بيشتري در ارائه تكنولوژي داشته ... در ضمن مقايسه 2 گوشي نوكيا و سوني اريكسون زياد كار جالبي نيست چون هر كدوم يك دنياي خاص خودشون رو دارن ...

peyman_joojoo
20-11-2006, 09:36
اينم يادم رفت بگم كه آماري كه در 1 ماه اخير دارم نشان ميده كه فروش گوشي هاي سوني اريكسون نسبت به نوكيا در حال افزايش هست .

منبع : پاساژ علادين

NHSoft
20-11-2006, 14:01
ديگه چي بگم ؟
با سلام
اول از همه از شما دوستان عزيز واقع بين بسيار پوزش ميخواهم بخاطر اينكه بنده كمي با لحن تندي جواب اين مقاله را ميدهم.
بنده نميدانم واقعا چرا بعضي ها به خاطر تعصبي كه نسبت به وسيله اي دارند اين قدر حاضرند به خاطر آن وسيله دروغ بگويند شما دوست عزيزي كه اين مقاله را نوشته ايد قبل از اينكه مقاله اي را در زمينه خاصي بنويسيد بايد در آن زمينه مطالعات لازم و كافي را داشته باشيد و از صحت و درستي بيان خود اطمينان به حاصل آوريد و در مقاله هاي خود بدور از تعصب و واقع گرايانه به مطالبش رسيدگي كنيد و بنده فقط ميخواهم جواب شما را در زمينه اظهار نظر هايي كه در مورد گوشي هاي ساخت كمپاني نوكيا كرده بوديد بدهم.
شما گفته بوديد كه دوربين NOKIA N93 كيفيت 3 مگا پيكسل دارد در صورتي كه دوربين اين گوشي كيفيت 2/3 مگا پيكسل را دارا ميباشد لنز دوربين اين گوشي كارل زايس است كه كمپاني كارل زايس بزرگترين كمپاني سازنده لنز دوربين جهان است به طوري كه دوربين هاي فيلم برداري كمپاني سوني معروف به HANDYCAM هم لنزشان كارل زايس است و همچنين دوربين NOKIA N93 مجهز به زوم اپتيكال است كه NOKIA N93 اولين گوشي در جهان با دوربين مجهز به زوم اپتيكال است كه خود اثباتي محكم در زمينه پيشتازي كمپاني نوكيا در عرصه فناوري و تكنولوژي است و اگر هم باز دوست عزيز متقاعد نشديد مي توانيد سري به بازار بزنيد و مشخصات دوربين اين گوشي كه در بالاي اين گوشي درج شده است را مشاهده نماييد و همچنين جهت اطلاع علاقه مندان در اين زمينه لازم به ذكر است كه كمپاني نوكيا اولين توليد كننده گوشي هايي با دوربين 2 مگا پيكسل و 3 مگا پيكسل و 2/3 مگاپيكسل و 5 مگا پيكسل رو به بالا است كه NOKIA N70 اولين گوشي در جهان با 2 مگا پيكسل دوربين و NOKIA N80 اولين گوشي در جهان با 3 مگا پيكسل دوربين و NOKIA N93 اولين گوشي در جهان با 2/3 مگا پيكسل و NOKIA N95 اولين گوشي در جهان با 5مگا پيكسل كيفيت دوربين كه عرضه آن در بازار هاي جهاني در 3 ماهه اول سال 2007 است.
و همچنين نمي دانم اين مطلبي كه در مورد تعطيلي كمپاني نوكيا در فنلاند و واگذاري آن به مجارستان را شما از خودتان ميگوييد يا از كسي به دروغ شنيده ايد كه بنده لازم دانستم اين مساله را به خدمت شما دوستان عزيز عرض نمايم و براي دوستان عزيز بازگو كنم كه همچين غضيه اي اصلا صحت ندارد.
ببينيد دوستان عزيز گوشي هاي ساخت كمپاني نوكيا در 3 كشور فنلاند-آلمان-مجارستان ساخته ميشوند كه اين كاملا طبيعي است زيرا كمپاني كه مسئوليت ساخت پر فروش ترين گوشي ها را در جهان دارد صد در صد نميتواند همه اين محصولات را در يك كشور توليد كند و مثلا كمپاني مرسدس بنز و خيلي از كمپاني هاي بزرگ ديگر جهان هم همه محصولاتشان را در يك كشور توليد نميكنند و در كشورهاي مختلف اين محصولات را توليد ميكنند كه در مورد كمپاني نوكيا به صورت زير است:
1-گوشي هاي فوق مدرن در فنلاند ساخته ميشود مانند گوشي هاي سري ان نوكيا NOKIA NSeries
2-گوشي هاي متوسط و متوسط رو به بالا در آلمان ساخته ميشود مانند NOKIA 3250 كه گوشي به نسبت مدرني است
3- گوشي هاي متوسط و متوسط رو به پايين كه در مجارستان ساخته ميشود مانند NOKIA 1600 يا NOKIA 6101 كه گوشي هايي با امكانات به نسبت ساده تري هستند.
و همچنين در مقاله بالا گفته شده بود كه در گوشي هاي سري P سوني اريكسون از سيستم عامل سيمباين استفاده شده است كه ديگر هر كسي ميداند كه سيستم عامل سيمباين مختص گوشي هاي نوكيا است زيرا سازنده اين سيستم عامل خود كمپاني نوكيا ميباشد.
همچنين در مقاله بالا گفته شده بود كه گوشي هاي سري W سوني اريكسون با كابلي كه بهشان وصل ميگردد آنتن دهي بهتري اراعه ميدهد كه اين حرف با مسائل علمي در مغايرت است و بنده و خيلي ها اين مطلب را براي اولين باري است كه ميشنويم و تازه با گفته هاي خود نويسنده اين مطالب نيز در مغايرت است زيرا ايشان در همين مقاله عنوان كردند كه آنتن دهي گوشي هاي سوني اريكسون به قدري قوي است كه به مغز آسيب ميرساند پس چطور اين گوشي ها براي تقويت آنتن دهيشان بايد به كابلي متصل شوند.
و همچنين اولين سازنده گوشي تلفن همراه با 4 گيگا بايت حافظه در جهان كمپاني نوكيا با محصول خيلي حرفه اي خود با عنوان NOKIA N91 است كه كيفيت صداي اين گوشي به قدري خوب است كه زبان زد همه شده است و همچنين كمپاني نوكيا محصولي را از سري گوشي هاي EXPRESS MUSIC خود در چند وقت ديگر روانه بازار ميكند كه داراي 8 گيگا بايت حافظه است و اولين گوشي تلفن همراه در جهان با اين مقدار حافظه است كه اجازه بدهيد معرفي كامل اين گوشي را در تاپيك ويژه اي كه اختصاص به آخرين اخبار نوكيا دارد و در چند روز آينده تشكيل خواهم داد معرفي نمايم.
در ضمن توصيه اي به شما دوست عزيزي دارم كه مقاله بالا را نوشته ايد و آن است كه شما اگر ميخواهيد مقاله اي را بنويسيد اول از صحت و درستي مقاله خود اطمينان حاصل نماييد و بعد مقاله را مكتوب نماييد و در معرض ديد عموم قرار دهيد زيرا ممكن است عواقب بدي براي شما به همراه داشته باشد.
در ضمن در 3 الي 4 روز آينده منتظر تاپيك ويژهاي در مورد آخرين اخبار كمپاني نوكيا باشيد تا علاقه مندان به محصولات اين كمپاني از آخرين خبرهاي مستند و واقعي اين كمپاني هميشه با خبر باشند.
در پايان به اميد روزي كه همه با واقعيات كنار بيايند و واقعيات را در زندگي خود پذيرا باشند و از آن با دروغ و چيزهايي امثال آن فرار نكنند.
با تشكر.
NHSoft

NHSoft
20-11-2006, 14:28
ديگه چي بگم ؟
در ضمن توصيه اي به شما دوست عزيزي دارم كه مقاله بالا را نوشته ايد و آن است كه شما اگر ميخواهيد مقاله اي را بنويسيد اول از صحت و درستي مقاله خود اطمينان حاصل نماييد و بعد مقاله را مكتوب نماييد و در معرض ديد عموم قرار دهيد زيرا ممكن است عواقب بدي براي شما به همراه داشته باشد.
در ضمن در 3 الي 4 روز آينده منتظر تاپيك ويژهاي در مورد آخرين اخبار كمپاني نوكيا باشيد تا علاقه مندان به محصولات اين كمپاني از آخرين خبرهاي مستند و واقعي اين كمپاني هميشه با خبر باشند.
در پايان به اميد روزي كه همه با واقعيات كنار بيايند و واقعيات را در زندگي خود پذيرا باشند و از آن با دروغ و چيزهايي امثال آن فرار نكنند.
با تشكر.
NHSoft

free_user
20-11-2006, 15:20
آقا من تعصب ندارم ولی یکی از مدیران ارشد سونی اریکسون یک خانم ایرانی است.

NHSoft
20-11-2006, 18:25
با تشكر از شما .
ميخواستم در مورد تاپيكتون يك نكته اي اشاره كنم كه متاسفانه نسنجيده ايجاد شده ...
شما اين مسئله رو ميدونيد كه نوكيا پيشگام بوده در صنعت ارتباطات ... و سوني اريكسون چند سالي هست كه به اين صنعت پيوسته ... اما اگه آمارهايي كه وجود داره را مشاهده كنيد ميبينيد كه رشد تكنولوژي در گوشي سوني اريكسون در اين مدتي كه به بازار وارد شده چند برابر رشد نوكيا است ... منظورم رو با يك مثال توضيح ميدم بفرض اگه گوشي سوني اريكسون 5 ساله وارد بازار شده و اين زمان رو با 5 سال اول گوشي نوكيا مقايسه كنيم باز متوجه خواهيم شد كه سوني اريكسون سرعت بيشتري در ارائه تكنولوژي داشته ... در ضمن مقايسه 2 گوشي نوكيا و سوني اريكسون زياد كار جالبي نيست چون هر كدوم يك دنياي خاص خودشون رو دارن ...
با سلام
بنده در مقاله هاي قبلي خودم اين نكته را گفته بودم ولي باز هم لازم دانسم كه بازگو نمايم:
ببينيد دوستان پيشگامان اين عرصه تنها كمپاني نوكيا نبوده و سه كمپاني پيشگامان اين عرصه هستند كه در زير نام اين 3 كمپاني را مينويسم:
1-نوكيا
2-آلكاتل
3-اريكسون
كه باز هم بنده اين مساله را نميخواستم بگويم اما مجبورم كه بگويم كه كمپاني نوكيا از همان ابتدا تا الان به تنهايي كار ميكند و گوشي توليد ميكند ولي براي مثال كمپاني هاي سوني و اريكسون كه هر كدام به تنهايي براي خود در اين زمينه غول هايي بسيا بزرگ هستند اما با وجود ادغام اين دو غول ژاپني و سوئدي باز هم كمپاني نوكيا در صدر جدول است و همچنين كمپاني هاي سوني و اريكسون 5 سال است كه با هم ادغام شده اند ولي هر كدام براي خود از همان ابتداي اين تكنولوژي كار ميكردند و از بزرگترين كمپاني هاي ساخت تلفن همراه بوده اند.
و همچنين در 5 سال اولي كه نوكيا ساخت گوشي هاي تلفن همراه خود را آغاز كرد شرايط اين گونه نبوده و تقاضا ها هم به اين شكل امروزي نبوده است.
با تشكر.
NHSoft

Man Hunter
20-11-2006, 18:25
با سلام به همه طرفداران محكم و پر نشاط نوكيا:
نوكيا پوز سوني اريكسون را زد زمين بله درسته در هفته گذشته نتايج آمار گيري 3 ماهه سوم سال 2006 در 5 قاره جهان مشخص شد كه محبوب ترين و پر فروش ترين و مدرن ترين گوشي ها به ترتيب اينها هستند:
1- نوكيا
2- موتورلا
3- سامسونگ
4- ال جي و سوني اريكسون
و يك خبر جالب ديگه هم اينكه:
نوكيا اعلام كرده كه در 3 ماهه اول سال 2007 گوشي فوق مدرن خود را با عنوان نوكيا ان- 95 را با امكانات بسيار حرفه اي به بازار عرضه خواهد كرد كه بعضي از امكانات اين گوشي شامل موارد زير است:
1- دوربين 5 مگاپيكسل با لنز كارل زايز و فيلم برداري با كيفيت دي وي دي (DVD)
2- مجهز به سيستم ماهوارهاي مكان ياب جي پي اس(GPS)
3- داراي 2 بلند گوي استريو و كيفيت صداي سه بعدي (3d)
4- صفحه نمايش 2.6 اينچ با 16 ميليون رنگ و بسياري موارد ديگر
نوكيا با عرضه اين گوشي ديگر اجازه صحبت را به رقيبان خود از جمله سوني اريكسون نميدهد. :tongue:
همچنين لازم به ذكر است به آن دسته از كساني كه بيخود و بيجهت از گوشي هاي سوني اريكسون دفاع ميكنند:
گوشي هاي سوني اريكسون از مدل w900 شامل 2 دوربين است و قابليت تماس ويديويي را دارد ولي نوكيا از مدل6680 اين امكانات را دارا ميباشد كه در تاريخ عرضه اين 2 گوشي تفاوت زيادي است كه خود نشان دهنده پيشتازي نوكيا در عرصه فناوري و تكنولوژي است و همچنين در طي همين بررسي هاي هفته گذشته كه اعلام شد مشخص شد كه گوشي هاي سوني اريكسون از لحاظ تنوع شكل ظاهري بسيار داراي ضعف ميباشد زيرا اكثريت گوشي هاي سوني اريكسون از لحاظ شكل ظاهري بسيار به هم شباهت دارند و فاقد تنوع مدل هستند در صورتي كه گوشي هاي نوكيا از تنوع مدل و ظاهر گوشي بسيار با هم متفاوت هستند و براي هر صليقه اي داراي گوشي با سبك و كلاسي متفاوت ميباشد. :laughing:

خط قرمز اول:::::زرشــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ ـــكــــــــــــــــــــ ــــــــــــــ پلو با آب هويج!
(اين از اين)
خط قرمز دوم::::عجب....خوب يه نگاهي به سري ان بندازي و ببني كه نسل آينده تلويزونهاي دنيا از روي اينها مخصوصا ان 93 ساخته ميشه....
هر چي حجم برنامه ها روي كست بالاتر ميره.....گوشي هم بزرگتر ميشه..وا...اين يه مورد رو ميگن شاهكار طراحي و برنامه نويسي!!!!!!!

در صورتي كه گوشي هاي نوكيا از تنوع مدل و ظاهر گوشي بسيار با هم متفاوت هستنداينم جك سال تا سال 2010....

قربون صليقه ات...با همين صليفه نوكيا رو انتخاب كردي يا با اين سليقه؟؟؟؟؟؟

بابا..يهو اسم تاپيك رو عوض كن بزن نوكيا جوك گفته ديگه(از طرف همه سوني اريكسون بازهاي فروم بود اين!!!!).

يا حق...... ;)

NHSoft
20-11-2006, 18:26
اينم يادم رفت بگم كه آماري كه در 1 ماه اخير دارم نشان ميده كه فروش گوشي هاي سوني اريكسون نسبت به نوكيا در حال افزايش هست .

منبع : پاساژ علادين
با سلام
لازم دانستم به مطلبي اشاره بكنم كه اين است كه به علت وجود تعرفه 60 در صدي كه گمرك ايران بر روي گوشي هاي تلفن همراه گذاشته است نمايندگي هاي فروش و خدمات پس از فروش گوشي هاي نوكيا در ايران مانند شركت پارس ايراتل 3 ال 4 ماهي است كه گوشي هاي نوكيا وارد ايران نميكنند و به همين علت است كه آمار فروش گوشي هاي نوكيا در ايران چند وقتي است پايين آمده ولي با وجود اين باز هم تقاضا براي گوشي هاي نوكيا در بازار بالا است ولي در بازار به دليلي كه عرض كردم گوشي هاي نوكيا بسيار كم شده اند.
با تشكر.
NHSoft

MOJREM
20-11-2006, 18:38
اrose-secre :ينم بدونين كه 3 سال پيبش كارخانه نوكيا توي فنلاند بسته شده يعني گوشي نميزنه اينا همش مال مجارستانه
تا حالا شركتي نتونسته كپي گوشي هاي سني رو بكنه ![B]

در پاسخ اين دوست عزيز بايد بگم گوشيهاي سوني اغلب چيني اند بجز دبليو 900

MOJREM
20-11-2006, 18:39
اrose-secre :ينم بدونين كه 3 سال پيبش كارخانه نوكيا توي فنلاند بسته شده يعني گوشي نميزنه اينا همش مال مجارستانه
تا حالا شركتي نتونسته كپي گوشي هاي سني رو بكنه ![B][I]

در پاسخ اين دوست عزيز بايد بگم گوشيهاي سوني اغلب چيني اند بجز دبليو 900 :laughing:

Man Hunter
21-11-2006, 01:19
تا حالا شركتي نتونسته كپي گوشي هاي سني رو بكنه ![B][I]

در پاسخ اين دوست عزيز بايد بگم گوشيهاي سوني اغلب چيني اند بجز دبليو 900 :laughing:

فكر نميكين چين بهتر از مجارستان باشه؟؟؟؟حداقل نميتونه جنس آشغال به سوني بندازه... ;)

يا حق..... ;)

Farbod_h
21-11-2006, 01:28
اینقدر گیر ندید همشون چینیه از من گفتن بعدن به حرفم می رسید چین جنساش درجه بندی داره!

Man Hunter
21-11-2006, 01:55
اینقدر گیر ندید همشون چینیه از من گفتن بعدن به حرفم می رسید چین جنساش درجه بندی داره!
ميبنيم كه من هم منظورم همبن بود....

مگه اينجا نيست؟ملت مثل چي جنس چيني ميخرن....نميتونه به هلند و چندتا كشور ديگه جنس درجه 2 بده. :cool:

آشعالاش و درجه 6 اش گير ما مياد تو ايران....چي بوديم چي شديم.... :sad:

يا حق.... ;)

peyman_joojoo
21-11-2006, 09:21
ممنون از توضيحات شما ...
در ضمن يكي از پيشگامان ارتباطات كه فراموش كردي شركت موتورولا هست . واقعا" غولي هست براي خودش

MOJREM
22-11-2006, 18:13
فكر نميكين چين بهتر از مجارستان باشه؟؟؟؟حداقل نميتونه جنس آشغال به سوني بندازه... ;)

يا حق..... ;)

اگر دقت مي كرديد همانطور كه گفته شد مجارستان گوشيهاي سطح پايين نوكيا رو مي سازه . بعد هم غول تلفن همراه كه نميتونه يه جا گوشي بسازه . بايد تو چند كشور نمايندگي ساخت داشته باشه .

Braveheart
22-11-2006, 20:07
عنوانش خیلی غلط اندازه
باید بگه سونی روی نوکیا را کم کرد

Moda
25-11-2006, 13:24
نوکیا موتورولا سامسونگ سونیکسون

nel
30-11-2006, 06:35
عنوانش خیلی غلط اندازه
باید بگه سونی روی نوکیا را کم کرد
اصلا غلط انداز نيست شما يا خيلي تعصبي هستي يا جواب هاي اول تايپيك و پيغام اول تايپيك رو نخوندي
مساله امار جهاني بود كه من با صراحت مي گم بهترين و برترين در هر زمينه اي همون نوكيا است

lovergod14paramourand
30-11-2006, 09:31
خب من فقط اولین پست رو خوندم و نظرم اینه که.............................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ..نوکیا بهترین هستش....

کاردینال
30-11-2006, 10:37
من هم ازنوكيا بيشتر خوشم مي آد.

ولي ازلحاظ خدمات فرقي نداره شما توايران چه ماركي ميخري چون گارانتي و خدمات پس از فروش فقط حكم درباغ سبز رو داره

من خودم گوشي نوكيا6600دارم كه زمان خريد 10-15هزار تومان بابت گارانتي بيشتر پرداخت كدرم ولي به سه ماه نرسيده بود
كه خراب شد با وجودي كه آشناي تعميركارداشتم به هر زحمتي كه بود گوشي رو به مركز گارانتي بردم وپس 10 روزكه براي
دريافت كوشي رفتم يه صورت حساب 50هزار توماني دادن دستم من هم به نا چار پرداخت كردم....

ازاينا گذشته مگه مخابرات تو ايران چقدر خدمات ميده حيف اين پولا كه مردم بالاي گوشي ميدن چون ازامكانات اين گوشيهانهايتا
50 تا60درصدمي شه استفاده كرد ..........

metal_militia
30-11-2006, 11:21
اخه انیشتن های گم نام
چقدر ای کیو تشریف دارید

که امار فروش را با کیفیت یکسان میدونید
نمیگم نوکیا بده یا....

حالا بیاد موتورلا و سامسونگ را با هم رنجش تو سونی مقایسه کنید
بی شک در مجموع امتیاز ها سونی برنده میشه

ثانیا بدونید که پر فروش ترین گوشی دنیا همون شکلات هست !!!!!!!!!ایا شکلات واقعا حرفی برای گفتن داره.....!!!!نه

lovergod14paramourand
30-11-2006, 11:52
اخه انیشتن های گم نام
چقدر ای کیو تشریف دارید

نمیگم نوکیا بده یا....

حالا بیاد موتورلا و سامسونگ را با هم رنجش تو سونی مقایسه کنید
بی شک در مجموع امتیاز ها سونی برنده میشه

ثانیا بدونید که پر فروش ترین گوشی دنیا همون شکلات هست !!!!!!!!!ایا شکلات واقعا حرفی برای گفتن داره.....!!!!نه
واقعا جناب عالي هم نيوتن هستي..آخه اخوي هيچكي نميفهمه جز شما...اين هم ملت ميرم نوكيا ميخرن ميليون ها نفر تو سراسر دنيا...حتما بخاطر اينكه آمار نوكيا رو ببرن بالا...عجب حرف پر نغزي زدي...يادم باشه به ميثم بگم اول پي 30 ورد حرف شمارو بزنه :اخه انیشتن های گم نام
چقدر ای کیو تشریف دارید

نمیگم نوکیا بده یا....

peyman_joojoo
01-12-2006, 02:17
بنظر بنده این تاپیک باید بسته بشه چون مفید نیست ... این میگه این خوبه این میگه اون خوبه و با یک سری دلایل که بعضا" غیر منطقی هست ... و بازم میگم اصلا" مقایسه این دو مدل گوشی کار منطقی و عاقلانه ای نیست چون هر کدوم مزایای خاص خودشون رو دارن ... لطفا از بحث های بیوده بپرهیزید ...

Kamran_A
01-12-2006, 03:33
با سلام
اول از همه از شما دوستان عزيز واقع بين بسيار پوزش ميخواهم بخاطر اينكه بنده كمي با لحن تندي جواب اين مقاله را ميدهم.
NOKIA N70 اولين گوشي در جهان با 2 مگا پيكسل دوربين ...

NHSoft

جناب رفرنس!
به تاریخ Realease دو گوشی K750 و N70 مراجعه بفرمایید!!
K750 در کوارتر اول 2005 و N70 در کوارتر دوم 2005 به بازار آمده اند.
رفرنس! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ولی جهت اطلاعتون اولین گوشی 2 مگاپیکسلی دنیا (تا اون جایی که من تعقیب کردم) نه SE بود و نه نوکیا! بلکه Casio A5403CA بود!
رفرنس! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بنده هم همینطور!

Kamran_A
01-12-2006, 03:45
... همچنين در طي همين بررسي هاي هفته گذشته كه اعلام شد مشخص شد كه گوشي هاي سوني اريكسون از لحاظ تنوع شكل ظاهري بسيار داراي ضعف ميباشد زيرا اكثريت گوشي هاي سوني اريكسون از لحاظ شكل ظاهري بسيار به هم شباهت دارند و فاقد تنوع مدل هستند در صورتي كه گوشي هاي نوكيا از تنوع مدل و ظاهر گوشي بسيار با هم متفاوت هستند و براي هر صليقه اي داراي گوشي با سبك و كلاسي متفاوت ميباشد. :laughing:

طراحی در SE مثل طراحی مرسدس بنز و بی ام و دارای یک خط مشخص و با اصالته و علت این که شما یک مرسدس و یا بی ام و رو میون صد تا خودرو (حتی اگه مدل 20 سال پیش باشه) به سرعت تشخیص می دید همینه. در مقایسه یک خودروی ژاپنی رو نه تنها بین برند های مختلف بلکه گاهی اوقات سال به سال رو هم توی یک برند هم نمی تونید تشخیص بدید!
این رو بهش نمی گن تنوع!

هرچند باید اعتراف کنیم که گوشی های نوکیا هم در بین صد تا گوشی مشخص اند. ولی نه به دلیل طراحی زیبا و حرفه ای، بلکه به دلیل یوقور بودن و قیافه مشابه پاره آجرشون!!

nel
01-12-2006, 07:08
ديگه بهتره تايپيكو ببنديد چون كل كل شما هيچ ربطي به امار 5 قاره نداره

lovergod14paramourand
01-12-2006, 07:16
بنده هم موافقم كه تايپك بسته بشه...ديگه رفته جاده خاكي...