مشاهده نسخه کامل
: راهنمای خرید پرینتر
...dta pro
12-11-2006, 05:16
لطفا به من بگید کدامیک بهتره
hp epson
از همه لحاظ مخصوصا قیمت کاتریج
(جوهر افشان)
McLarenF1
12-11-2006, 12:33
سلام دوست من ،
به نظر من Epson به طرز وحشتناكي به صرفه تر هست ...
يك مقايسه ساده برات انجام ميدم تا متوجه بشي :
فرض كن ميخواي بين دو مدل پرينتر جوهر افشان HP Photosmart 8230 و Epson Stylus Photo R220 يكي رو براي خريد انتخاب كني ، هر دوي اين مدلها قيمت يكساني دارند ( در حال حاضر تو بازار 130 تا 140 هزار تومان هستند ) و مشخصات خاص خودشون رو دارند كه به اين شرح هستند :
HP Photosmart 8230
پرينتري هست كه از نظر كيفيت بسيار عالي هست و 4800x1200 dpi ، سرعت چاپش 30 ppm هست ( كه البته كمي اغراق داره اما سرعت چاپ بسيار بالايي داره و در نوع خودش تك هست). داراي ال سي دي 2.4 اينچي و ورودي هاي مختلف انواع كارتهاي حافظه هست كه ميتونيد بدون نياز به كامپيوتر تصاوير رو درونش مشاهده كنيد و پرينت بگيريد. از نظر كارايي و استحكام ( منظورم پر كاري هست ) كه خوب تقريبا همه ميدونن دستگاههاي HP مرگ ندارن و عمر مفيد كاركردشون بسيار طولاني هست.
اما در مورد مهمترين بحث يعني قيمت تمام شده كارتريج ها در ايران ، اگر كارتريجهاي اين دستگاه تمام بشه ، چون قابليت شارژ چندين باره رو نداره و شايد فقط بتونيد يك بار شارژش كنيد ( تازه اون هم كلي به هد دستگاه آسيب ميزنه ) ، بنابراين ناچار ميشيد نهايتا پك كامل كارتريج هاي اون رو بخريد كه قيمت تمام شده تمام رنگهاش ( 6 كارتريج مجزا ) ميشه بين 55 تا 60 هزار تومان !!!
Epson R220
پرينتري با قابليتهاي زياد هست كه كيفيت خروجيش از مدل HP بيشتر هست 5760x1200 dpi . ال سي دي و ورودي كارت حافظه نداره ، اما قابليت چاپ مستقيم بر روي سي دي و دي وي دي هاي قابل چاپ رو داره كه در نوع خودش عالي هست و HP چنين قابليتي رو نداره . سرعت چاپش از مدل HP كمتر هست و حدود 15 ppm هست.
اما بحث كارتريج هاش ، اين دستگاه هم 6 كارتريج مجزا داره درست مثل HP ، اما وقتي تموم بشه ميتوني راحت بندازيشون دور و بري كارتريج هاي مادايران رو بخري كه همه جا هم هست ، قيمت تمام شده 6 تا كارتريج مادايران نهايتا بين 20 تا 25 هزار تومان هست و من نتيجه كارتريج هاي مادايران رو ديدم ، از لحاظ كيفيتي نميتونيد اختلاف خيلي زيادي با كارتريج اصلي Epson درشون ببينيد و انصافا به نظر من خوب كار كردن.
اگر وضع مالي خوبي داري و از نظر بودجه اي ميتوني مواد مصرفي HP رو تهيه كني ، برو سراغ پرينتر هاي HP و در انتخاب خودت شك نكن ، اما ار مثل من ميبيني نميتوني در دراز مدت پاسخگوي مواد مصرفي پرينترت باشي برو سراغ Epson .
اين مقايسه رو ميتوني خيلي راحت به تمام مدلهاي HP و Epson تعميم بدي و نتيجه تقريبا همين ميشه ...
اميدوارم تونسته باشم كمكت كنم. حتما به اين مقايسه هايي كه ذكر كردم دقت كن و سعي كن اول ببيني وضع مالي ات در دراز مدت ( يعني وقتي كارتريج هاي پرينترت تموم ميشن ) چطور هست ، اونوقت ميتوني تصميم درست رو به راحتي بگيري.
موفق باشي.
Lord_theOne
14-11-2006, 07:02
به نظر من Samsung ها خيلي عالي هستند تازه تا 40% صرفه جويي مي كنند در مصرف جوهر
بعدشم از نظر دوام چيزهاي خوبي هستند گارانتيشونم خوبه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.