مشاهده نسخه کامل
: سوالات و مشکلات پیرامون موتورولا ...
.shahyad.
05-11-2006, 22:51
..
سلام...
اقا ما گوشیمونو عوض کردیم .... یه v3x گرفتم..! :rolleye:
گوشیه خوکشلیه ولی کار کردن باهاش یه نمه پیچیدست... :sad:
لطفا اگه اطلاعاتی در مورد این گوشی دارین یه کمکی بکنید...
ثواب داره به خدا...!!!
امممم...یکی از مشکلام اینه که وقتی بلوتوثم روشن و سرچ میکنم کسیو پیدا نمیکنم ولی دیگران منو پیدا میکنن..!
و اونا میتونن برام فایل ارسال کنن ولی من نمیتونم..!!! :angry:
چرا ..؟؟؟؟
..
somayehns
06-11-2006, 07:58
..
سلام...
اقا ما گوشیمونو عوض کردیم .... یه v3x گرفتم..! :rolleye:
گوشیه خوکشلیه ولی کار کردن باهاش یه نمه پیچیدست... :sad:
لطفا اگه اطلاعاتی در مورد این گوشی دارین یه کمکی بکنید...
ثواب داره به خدا...!!!
امممم...یکی از مشکلام اینه که وقتی بلوتوثم روشن و سرچ میکنم کسیو پیدا نمیکنم ولی دیگران منو پیدا میکنن..!
و اونا میتونن برام فایل ارسال کنن ولی من نمیتونم..!!! :angry:
چرا ..؟؟؟؟
..
برای ارسال فایل از طریق Bluetooth
1- ابتداء Bluetooth رو روشن کن
2- روی فایلی که قصد ارسال اونو داری کلید Options رو بزن و بعد گزینه Manage و داخل اون پنجره گزینه Copy رو بزن
3- حالا تو صفحه ایی که ظاهر شده Bluetooth رو انتخاب کن و در نهایت Look For Device
بهتره بود اينجا مي پرسيدي : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.shahyad.
06-11-2006, 22:09
ممنونم ازت somayehns جان...توضيحت عاليييي بود ولي كافي نبود..!!
فرستادن رو ياد گرفتم..ولي چرا موقه سرچ دیگران منو پیدا میکنن ولی تا وقتی که چیزی برای من نفرستادن من اونارو پیدا نمیکنم..!؟؟ (بازم سوال دارم ولی بذار اول برم این لینکی که WooKMaN داده رو یه دید بزنم..شاید جوابمو پیدا کردم..!)
و WooKMaN جان بخاطر لینکی که گذاشتی ازت ممنونم...روز پیش یه چند صفحه ای رو گشته بودم که بیخودی تاپیک باز نکنم ولی چیزی پیدا نکردم......نمیدونم اینجا خیلی نامنظمه و یا من بلد نیستم موضوع مورد نظرمو پیدا کنم...در هر صورت شرمنده..!!
amirkhan_20e20
27-11-2006, 21:27
سلام و خسته نباشید
من یه گوشی موتورولا v3X دارم که ازش هم راضی هستم . فقط صداش کم بود که با اون فایلی که درباره تقویت صدا با نرم افزار LaederGL flex editor روش ریختم درست شد .
چند روز پیش گوشی رو reset کردم . اول master clear و بعد هم master reset . بعد از اون مشکل پیدا شد و اینکه ولوم صدا فقط 1 و 7 دارم . همه application هم پاک شد و تم هایی هم که روی گوشی بود ( البنه اونهایی که همیشه بود و قبلا با reset کردن هم پاک نمیشد ) پاک شده .
در ضمن وقتی توی قسمت multimedia هستم و option رو میزنم به جای storage device همش مربه میزنه ولی منو کار میکنه .
خواهش میکنم منو راهنمایی کنین .
البته با ریختن فایل مربوط به صدا ولوم درست شد ولی بقیه مشکلات هنز هست
somayehns
28-11-2006, 15:28
سلام و خسته نباشید
من یه گوشی موتورولا v3X دارم که ازش هم راضی هستم . فقط صداش کم بود که با اون فایلی که درباره تقویت صدا با نرم افزار LaederGL flex editor روش ریختم درست شد .
چند روز پیش گوشی رو reset کردم . اول master clear و بعد هم master reset . بعد از اون مشکل پیدا شد و اینکه ولوم صدا فقط 1 و 7 دارم . همه application هم پاک شد و تم هایی هم که روی گوشی بود ( البنه اونهایی که همیشه بود و قبلا با reset کردن هم پاک نمیشد ) پاک شده .
در ضمن وقتی توی قسمت multimedia هستم و option رو میزنم به جای storage device همش مربه میزنه ولی منو کار میکنه .
خواهش میکنم منو راهنمایی کنین .
البته با ریختن فایل مربوط به صدا ولوم درست شد ولی بقیه مشکلات هنز هست
بيا اينجا : Link ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام آ جونه هر کی دوست داری کمکم کنید یه برنامه جاوا به اسم
نصب کردم وقتی رسیت کردم گوشیم همیطور روشن خاموش می شه گوشیم ال 6 تو رو خدا کمکم کنید چیکارش کنم مشکلش چیهReporo-Motorola-128x160.jar
somayehns
20-12-2006, 18:22
سلام آ جونه هر کی دوست داری کمکم کنید یه برنامه جاوا به اسم
نصب کردم وقتی رسیت کردم گوشیم همیطور روشن خاموش می شه گوشیم ال 6 تو رو خدا کمکم کنید چیکارش کنم مشکلش چیهReporo-Motorola-128x160.jar
بهتره بیای این جا : Link ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.