ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كامپيوترم ديگه روشن نشد!

twelve
05-11-2006, 19:43
Mainboard : asus P5GD1
cpu : Intel celeron2.66Ghz
Power : Lexus400w
HDD : maxtor sata

سلام
كامپيوترم مدتي با دماي بالا و بوي سوختني كار مي كرد.هنگامي كه روشن بود ناگهان خاموش شد و ديگر روشن نشد.پاور ساپلاي راتست كردم و به نظرم سالم است چون چراغ مادربرد و موس و كيبورد روشن است و فيوز و يكي از ديودهاي يكسوساز سوخته بود آنها را عوض كردم اما درست نشد.من نمي تونم هيت سينك روي سي پي يو را در بيارم نمي دونم چرا... !هم اكنون نيازمند ياري سبزتان هستم
:sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:

Diego
06-11-2006, 02:20
Mainboard : asus P5GD1
cpu : Intel celeron2.66Ghz
Power : Lexus400w
HDD : maxtor sata

سلام
كامپيوترم مدتي با دماي بالا و بوي سوختني كار مي كرد.هنگامي كه روشن بود ناگهان خاموش شد و ديگر روشن نشد.پاور ساپلاي راتست كردم و به نظرم سالم است چون چراغ مادربرد و موس و كيبورد روشن است و فيوز و يكي از ديودهاي يكسوساز سوخته بود آنها را عوض كردم اما درست نشد.من نمي تونم هيت سينك روي سي پي يو را در بيارم نمي دونم چرا... !هم اكنون نيازمند ياري سبزتان هستم
:sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
روشن نشد یعنی وقتی دکمه پاور رو فشار میدی هیچ عکس العملی نشون نمیده؟بوی سوختنی به احتمال زیاد از CPU بوده.ولی اگه هیچ عکس العملی نشون نمیده از پاور هستش.

Lord_theOne
06-11-2006, 08:45
هر چيزي سوخته باشد بجز Motherboard سيستمت روشن مي شود البته پاور در مرحله اول يك پاور ديگه تست كن

lovergod14paramourand
06-11-2006, 11:23
به نظر میاد مشکل از پاور باشه اما یه نیگا کن لحیم های تو سیستم جایی حالت آب شده نداره...

twelve
06-11-2006, 13:11
دست همتون درد نكنه . خدا كنه از پاور باشه چون قيمت اون با سي پي يو خيلييييه. :blink:

www.taktok.com
26-11-2006, 12:21
سلام
اگه سيستمت با دماي بالا كار ميكرد يه سوال فن سي پي يو كار ميكنه؟
واگر هدسنگ جدا نميشه مواظب باش فشار نياري چون امكان داري ته سي پي يو بچسبه به فن و خراب بشه آروم و با احتياط بكش تا در بياد