ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كمك در مورد بلوتوث با 7610

morteza_k
05-11-2006, 13:29
سلام
دوستان من گوشيم 7610 هستش و رمش 256 هست ولي حافظه خالي تلفن فقط 7 مگ هستش و نمي تونم فايل هاي بيشتر از اين حد رو دريافت كنم. (از اونجايي كه فايل هاي بلوتوث شد در inbox ذخيره مي شن.)
راهي هست كه فايل ها مستقيما به مموري بريزن نه به حافظه گوشي . :sad:
دوستان لطفا راهنمايي كنيد.
ممنونم. :rolleye:

WooKMaN
05-11-2006, 15:39
خب عزيزدل وقتي داري برنامه اي رو از طريق بلوتوث دريافت ميكني ازت ميپرسه : ميخواي برنامه بره روي phone يا memory card ؟

شما بايد memory card رو بزني ...

morteza_k
05-11-2006, 17:29
خب عزيزدل وقتي داري برنامه اي رو از طريق بلوتوث دريافت ميكني ازت ميپرسه : ميخواي برنامه بره روي phone يا memory card ؟

شما بايد memory card رو بزني ...

سلام
نه عزيزم شما منظور من رو درست متوجه نشديد.
منظورم براي نصب نرم افزار از طريق بلوتوث نيست.
ببينيد من يك فايل تصويري با حجم 10 مگ رو مي خوام از گوشي يكي از دوستام به گوشي خودم بلوتوث كنم. ولي حافظه گوشي من فقط 7 مگ هست و جا نميشه .
مي خواستم بدونم مي شه اين فايل تصويري رو مستقيما به جاي اين كه در inbox قرار بگيره به مموري ريخت.
ممنونم
مرتضي.

Programer
05-11-2006, 18:37
شما باید کاری کنید که مسیج ها به جای داخل گوشی بر روی مموری بره.برای اینکار دستورالعمل زیر را طی کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سپس گزینه memory in use رو روی مموری کارت تنظیم کنید

Hamid110
06-11-2006, 17:05
سلام . .

مرتضي جان . . اين روش حتما عملي هستش . .

موفق باشي . .

morteza_k
07-11-2006, 00:25
شما باید کاری کنید که مسیج ها به جای داخل گوشی بر روی مموری بره.برای اینکار دستورالعمل زیر را طی کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سپس گزینه memory in use رو روی مموری کارت تنظیم کنید

سلام
دوست خوبم ممنونم از توجهتون ولي با اين كار فقط مسيجهام وارد مموري ميشه. :sad:
من مي خوام فايل هايي كه بلوتوث مي كنم مستقيم وارد مموري بشه. :sad:
از شما هم ممنونم حميد جان.

Programer
07-11-2006, 12:05
این روش inbox رو برروی مموری کارت قرار میده و شما میتونین فایل هایی بزرگتر از حافظه داخلی گوشی رو دریافت کنید(فایل های بلوتوث هم جزو همین مسیج ها هستند) ولی اگه مد نظر شما انتقال اتوماتیک فایل ها به گالری است من اطلاعی در این خصوص ندارم

morteza_k
07-11-2006, 15:16
این روش inbox رو برروی مموری کارت قرار میده و شما میتونین فایل هایی بزرگتر از حافظه داخلی گوشی رو دریافت کنید(فایل های بلوتوث هم جزو همین مسیج ها هستند) ولی اگه مد نظر شما انتقال اتوماتیک فایل ها به گالری است من اطلاعی در این خصوص ندارم

سلام
بله منظورم همين بود. ;)