ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل با هارد

nayebaghaee
05-11-2006, 13:03
سلام

دوستان هارد من 80 مكستوره دو تا مشكل دارم :
1- بااينكه فرمتش ntfs است ولي تازگي توي 98 يا با ديسكت بوت درايو c ديده نميشه
2- درايو d رو فرمت كردم بعد از آن درايوهام ترتيبش كاملا عوض شده البته غير از C يعني g با محتوياتش شده f همينطور f شده e و به همين ترتيب
ممنون ميشم راهنمايي كنيد

nightmare
05-11-2006, 13:10
سلام

2- درايو d رو فرمت كردم بعد از آن درايوهام ترتيبش كاملا عوض شده البته غير از C يعني g با محتوياتش شده f همينطور f شده e و به همين ترتيب
ممنون ميشم راهنمايي كنيد

دوست عزیز در مورد مشکل اول ، مسلم که نباید توی ویندوز 98 و محیط داس درایو فرمت شده NTFS دیده نشه ، چون ویندوز های قبل از سری NT ، مثل 98 و داس و ... NTFS رو ساپورت نمی کنن . باید FAT32 یا FAT16 باشه.
مشکل دومت هم آیا توی ویندوز 98 اینطوری دیده میشه؟ در ضمن D رو به چه فایل سیستمی فرمت کردی؟ اونم NTFS ؟

AK1
05-11-2006, 13:12
سلام

ممنون ميشم راهنمايي كنيد

1_ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مگه قبلا ديده مي شد
والا 98 و داس FAT32 رو قبولئمي كردن و مي تونيستن بخونن (البته يه ntfs امدهئ كه ديسك بوت رو قابليت ntfs خواندن مي ده)
2_ بعضي وقتا اينجوري مي شه شما قبلا با سي دي ويندوز XP پارتيشن بندي كرده بودين؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nayebaghaee
05-11-2006, 17:11
بچه ها ببخشيد من اشتباه گفتم فرمت درايو هاي من همه fat32 است واسه همين مشكل دارم قبلا هيچ موردي نداشت تازگيها اينجور شده درايو d رو هم با ديسك بوت 98 فرمت كردم
باز هم ببخشيد كه طرح سوالم اشتباه بود
پارتيشن بندي هم با f disk بوده (اوليه)ولي با پارتيشن مجيك مدتها قبل (دو سال پيش) تغييرات داده بودم