مشاهده نسخه کامل
: كامپيوتر خاموش شده ولي دو ساعت بعد مياي مي بيني روشن شده!!!
vast_vision_office
04-11-2006, 20:22
سلام دوستان
من سيستم رو كاملا خاموش كردم و چراغ ها همه خاموش هست مي رم و ميام مي بينم سيستم روشن شده نمي دونم اين قضيه ش چيه كسي نمي دونه؟؟؟
با تشكر
باي
احتمال داره بایاس سیستم طوری تنظیم شده باشه که با زنگ خوردن تلفن اگه مودمت به خط وصل باشه روشن بشه!
kazemfdisk
04-11-2006, 21:01
سیستمت کلا برق نداره
شاید کسی میاد روشن میکنه فرار میکنه :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
vast_vision_office
04-11-2006, 21:57
احتمال داره بایاس سیستم طوری تنظیم شده باشه که با زنگ خوردن تلفن اگه مودمت به خط وصل باشه روشن بشه!
سلام دوست عزيز
قبلا كه اينطوري نبوده نمي دونم تازگي اينطوري شده خيلي برام عجيبه ضد ويروس كه نمي شناسه ويروسي رو
در ضمن شما دوست عزيز كه مي گي روشن مي كنه و در مي ره ما كسي نداريم كه چنين كاري رو بكنه مثلا شب تا ساعت 12 نشستي بعد كاملا خاموشه صبح بلند مي شي تا سيستم روشنه!!!!!
يه چيز ديگه اينكه ما چند تا خط داريم و اين خط اينترنت شماره رو به كسي نداديم
با تشكر
باي
matrix1000
04-11-2006, 23:40
سلام
تازگی برنامه برای نصب داشتی ، یا مثلآ وقتی تو اینترنت بودی ، برنامه ای نصب نشده ،
این قابلیت میتونه اصل کار ، یه سری برنامه ها باشه ، یا جزو خصوصیتهای فرعی اونها ،
که به عنوان مثال ، سر یه ساعت خاص ، کامپیوتر رو خاموش یا برعکس روشن میکنند ،
اگه ویروس هم باشه ، چیزی دربارش نشنیدم ، با آنتی ویروسهای دیگه هم امتحان کن.
موفق باشید
.
Captain Nemo
05-11-2006, 00:46
یه سر به قسمت power managment توی bios بزن ببین برای روشن شدن کامپیوتر ساعت خاصی تنظیم شده یا نه؟
Farbod_h
05-11-2006, 00:54
خب کامپیوترت رو کامل از برق بکش خلاص شی
سلام
من از وقتي موس اپتيك خريدم وقتي تكونش ميدم كامپيوتر روشن ميشه شايد شما هم پات ميخوره به موس يا خلاصه مو س تكون ميخوره
kiarash3500
05-11-2006, 03:01
احتمال هم داره مشکل از پاور سیستم باشه من هم به این درد خانمانسوز دچارم اگه سیستم رو خاموش کنم بعضی اوقات خود بخود روشن میشه برای همین هم همیشه سیستم رو کامل از برق میکشم
مادر بورد های جدید قابلیت های دارند که مثلاً به حرکت دادن موس یا فشردن یک کلید کیبورد یا زنگ خوردن تلفن سیستم رو روشن کنن.احتمالاً یکی از این تنظیمات فعال شده.
تا اونجا که من اطلاع دارم ویروس نمیتونه همچین کاری بکنه.
موفق باشید.
vast_vision_office
05-11-2006, 12:19
سلام دوستان
ممنون از نظراتتون
ولي فكر كنم سخن ماتريكس جان درستتر باشه
آخه علاوه بر اينكه سيستم يهو روشن مي شه يهو هم وقتي روشن هست صفحه تاريك مي شه و چاره اي جز ريستارت نداره منم فكر نكنم ويروس باشه چون جديد ترين ورژن كاسپر رو دارم و هر چند وقت يه بار آپديتش مي كنم نمي دونم اين چه بلايي هست منم ناچارم از كليد پشت كيس خاموش كنم
با تشكر
باي
L O V A B
05-11-2006, 13:43
سیستمت کلا برق نداره
شاید کسی میاد روشن میکنه فرار میکنه :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
خیلی باحال بود :biggrin:
احتمالاً یه کسی رو اذیت کردی...
حالا روحش اومده اذیتت می کنه
ولی فکر کنم مشکل از پاور باشه!!!
XDELPIERO
08-11-2006, 04:19
اگه فهميدين به منم بگين
چون کامپيوتر من هم بعضي وقت ها همينجوري ميشه.
موفق باشي
omidshsh
09-11-2006, 11:06
ماله من هم همینجوری بود!!
از همون زورهای اولکه خریدم ویروس ساسر بلاستر جیفو!!! گرفت اینجوری شد
الان تقریبا هیچ ویروسی تو سیستمم نیست ولی هنوز امنتحان نکردم ببینم خود بخود روشن میشه یا نه
می ترسم بهو نصفه شو روشن بشه دیگه هیچی!
kiarash3500
10-11-2006, 00:55
بازم میگم پاور سیستموتو یه نشون بده اگه سالم بود به ویروس شک کن
vast_vision_office
10-11-2006, 09:32
سلام كيارش جان
شك نكن كه ويروس هست ولي جالبت اينجاست كه كاسپر اسكاي كه جديد جديد هست نمي شناسه اين ويروس رو خداياي هر چه زودتر ويستا را برسان من مي خوام اين ويندوز رو نگهداري كنم تا ويستا حوصله عوض كردن ندارم
با تشكر
باي
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.