مشاهده نسخه کامل
: يه هشدار!!!!!!!!!!!!!!!!
bidastar
03-11-2006, 18:42
تو اين سايت هايي كه ميگه ثبت نام كنيد براي اس ام اس رايگان و از شما شماره ي موبايل مي خواد عضو نشين...همشون كذب و دروغه...آخرش پول اس ام اس تو قبض خود شما ميره همينطور يه سودي براي خود سايت..اگه كسي يه سايتي رو بلده كه از آدم شماره ي موبايل رو نخواد بي زحمت معرفي كنه(البته به غير از سايت نوند كه اونم خالي بنديه)
البته حرف شما صحيحه ! اما بعضي از سايتها هم از خود وزارت ارتباطات هستند ...
M O H S E N
03-11-2006, 20:59
تو اين سايت هايي كه ميگه ثبت نام كنيد براي اس ام اس رايگان و از شما شماره ي موبايل مي خواد عضو نشين...همشون كذب و دروغه...آخرش پول اس ام اس تو قبض خود شما ميره همينطور يه سودي براي خود سايت..اگه كسي يه سايتي رو بلده كه از آدم شماره ي موبايل رو نخواد بي زحمت معرفي كنه(البته به غير از سايت نوند كه اونم خالي بنديه)
اصلا خالي بندي نيست......
بنده حدود 20 بار از اين سايت پيام فرستادم...
bidastar
03-11-2006, 22:56
البته حرف شما صحيحه ! اما بعضي از سايتها هم از خود وزارت ارتباطات هستند ...
ميشه اسم چند تا از سايت هايي كه مال وزارت ارتباطات هست رو بگي؟؟؟
kiarash3500
04-11-2006, 00:41
یه سایت رو یکی از بچه ها معرفی کرده مال مخابرات فکر کنم کاشان باشه شماره موبایل نمیخواد و فقط مشخصات دیگه با یه ایمیل جواب بهت میدن اسم تاپیک رو یادم رفته
ضمنا من خودم دو هفته پیش ثبت نام کردم هنوز جواب ندادن!!!!
ميشه اسم چند تا از سايت هايي كه مال وزارت ارتباطات هست رو بگي؟؟؟
عزيزدلم همين سايت smsiran توي نمايشگاه الكامپ غرفه داشت كه توي كاتالوگهاش نوشته بيد تحت نظارت وزارت ارتباطات و فن آوري ...
(در ضمن دوست عزيز آواتارتون تكراريه ! بهتره عوض كنيد)
منم از نوند استفاده کردم و شماره هم نمیخواد به نظر من که خوبه............مرسی..............
منهم تو يكيشون عضو شدم. نكنه مشكلي برام ايجاد كنند.منظورم جاسوسيه!
M O H S E N
04-11-2006, 15:19
منهم تو يكيشون عضو شدم. نكنه مشكلي برام ايجاد كنند.منظورم جاسوسيه!
نه ..
مگر اين كه در سي آي اي امريكا ثبت نام كرده باشين....
bidastar
04-11-2006, 19:53
عزيزدلم همين سايت smsiran توي نمايشگاه الكامپ غرفه داشت كه توي كاتالوگهاش نوشته بيد تحت نظارت وزارت ارتباطات و فن آوري ...)
آقای wookman سايت اس ام اس ايران مربوط به فروش كارت اس ام اس و هيچ ربطي به موضوع نداره..ما اين جا دنبال چيزاي مفت و مجاني هستيم. نه پولكي :blush:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.