مشاهده نسخه کامل
: سوالاتي در مورد M600
Silwestern
03-11-2006, 10:51
سلام....
من میدونم که سیستم عامل این گوشی سیمبین هست... و اینکه دوربین واسه عکاسی نداره ...
و میدونم تاچ اسکرینه...
اما....
میشه فریمور w950 روش نصب کرد؟
میشه تمام نرم افزار های موجود رو ( چه جاوا چه سیمبین ) روش نصب کرد؟
صفحه نمایشش ضدخشه یا ؟؟؟؟؟
و اینکه در حال حاضر تو بازار تهران قیمتش چنده؟
( تبصره: توضیحات کامل باشند)
از لطف همه ممنون
Strasboorg
03-11-2006, 19:45
میشه فریمور w950 روش نصب کرد؟
تا وقتي فيرم وير و هك نكردند خير نميشه .
كلا اين 2 گوشي فرق زياد سخت افزاري با هم ندارند مگر اينكه W950 براي عشاق واكمن و M600 طراحي شده. (چه كاري ه حالا ).
میشه تمام نرم افزار های موجود رو ( چه جاوا چه سیمبین ) روش نصب کرد؟
با جاوا كه مشكلي نداره . و با سيمبين UIQ3 كه SE با اين گوشي و p990 به بازار معرفي كرده و البته
نرم افزاري خيلي محدودي هم براش توليد شده قطعا مشكلي نداره .
صفحه نمایشش ضدخشه یا ؟؟؟؟؟
به هيچ عنوان شما هيچ Smart Phone ي رو پيدا نميكنيد كه ضد خش باشه و قطعا خط و خش در طولاني مدت پيدا ميكنه كه
البته چاره اش هم Protect Lens ه . به وفور در بازار پيدا ميشه با قيمت حدود ه 2 الا (الي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) 3 هزار تومان .
و اینکه در حال حاضر تو بازار تهران قیمتش چنده؟
فكر ميكنم در بازار تهران 330 تا 340 هزار تومان .
Mehdi_Full
04-11-2006, 00:43
430000 تومان با گارانتي سيتادل :happy:
با گارانتي متفرقه و رجيستر قانوني اصلا گير نمياد :)
Strasboorg
04-11-2006, 22:51
430000 تومان با گارانتي سيتادل :happy:
با گارانتي متفرقه و رجيستر قانوني اصلا گير نمياد :)
به سلامتي. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خوش به حال خودم كه 300 خريدم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Mehdi_Full
04-11-2006, 22:57
به سلامتي. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خوش به حال خودم كه 300 خريدم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مبارك باشه
بله 1-2 ماه پيش 330 هزار بود اون موقعيكه هنوز صحبت رجيستر بودن يا نبودن گوشي نبود
ولي الآن فقط گارانتي سيتادل اونم با قيمت 430000 تومن هست
راستي ازش راضي هستي ؟ صداش زيادي كم نيست ؟ باهاش راحتي ؟ مشكلي نداره ؟
ممنون :)
Strasboorg
04-11-2006, 23:07
مبارك باشه
بله 1-2 ماه پيش 330 هزار بود اون موقعيكه هنوز صحبت رجيستر بودن يا نبودن گوشي نبود
ولي الآن فقط گارانتي سيتادل اونم با قيمت 430000 تومن هست
راستي ازش راضي هستي ؟ صداش زيادي كم نيست ؟ باهاش راحتي ؟ مشكلي نداره ؟
ممنون :)
به شدت راضي ام. تو اين 3 4 ماهه هيچ مشكل حادي نداشتم باهاش.
صداش قبل از آپديت فير وير كم بود كه بعد از آپديت بهتر شده. (كمي بهتر شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
فعلا با My Phone Ex.. مشكل داره .
و حجم پايين M2 ش ( 64مگ ) يه كم اذيت ميكنه . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mehdi_Full
04-11-2006, 23:18
به شدت راضي ام. تو اين 3 4 ماهه هيچ مشكل حادي نداشتم باهاش.
صداش قبل از آپديت فير وير كم بود كه بعد از آپديت بهتر شده. (كمي بهتر شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
فعلا با My Phone Ex.. مشكل داره .
و حجم پايين M2 ش ( 64مگ ) يه كم اذيت ميكنه . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا منم پول با خودم برده بودم بخرمش ولي به دو دليل نگرفتم
1- صداي كم اسپيكرش كه اونم بخاطر نوع گوشي كم هست اما من نميتونم تحمل كنم :rolleye:
2-قيمتش كه واقعا 430 تومن براش زياده اگه همون 330 تومن بود رو هوا ميزدمش :)
انشاالله وقتي دبليو 950 اومد جبران ميكنم ;)
Strasboorg
04-11-2006, 23:23
انشاالله وقتي دبليو 950 اومد جبران ميكنم
موفق باشي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).gif
reza_021
05-11-2006, 15:48
چرا قيمتش براي رجيستر اينقدر رفت بالا من هم مي خواستم بگيرم ولي اگه اينطوري باشه كه خيلي بده ؟
ببينم w950 الان تو بازار نيست؟
hamed1297
05-11-2006, 16:15
قیمت
W950:589$
rami_hemi
05-11-2006, 18:04
نه 950 نیست ولی فکر کنم 2 الی 3 هفته دیگه بیاد .
Silwestern
05-11-2006, 19:06
تا وقتي فيرم وير و هك نكردند خير نميشه .
كلا اين 2 گوشي فرق زياد سخت افزاري با هم ندارند مگر اينكه W950 براي عشاق واكمن و M600 طراحي شده. (چه كاري ه حالا ).
با جاوا كه مشكلي نداره . و با سيمبين UIQ3 كه SE با اين گوشي و p990 به بازار معرفي كرده و البته
نرم افزاري خيلي محدودي هم براش توليد شده قطعا مشكلي نداره .
به هيچ عنوان شما هيچ Smart Phone ي رو پيدا نميكنيد كه ضد خش باشه و قطعا خط و خش در طولاني مدت پيدا ميكنه كه
البته چاره اش هم Protect Lens ه . به وفور در بازار پيدا ميشه با قيمت حدود ه 2 الا (الي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) 3 هزار تومان .
از شما دوست عزيز به خاطر راهنمايي جامعتون ممنون هستم...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.