مشاهده نسخه کامل
: اخبار فناوري اطلاعات (اخبار It )
DADASHI...payam
02-11-2006, 16:11
با اجازه مديريت تالار اين تاپيك مربوط ميشه به خبر هاي روز دنياي كامپيوتر...
ارائه خبرها بايد با ذكر منبع و تاريخ خبر باشد.
ممنون از همكاري عزيزان
DADASHI...payam
02-11-2006, 16:13
بلاگ*اسكاي در حال فعاليت
سه شنبه، ۱۱ مهرماه ۱۳۸۵
ايتنا - مشكل مربوط به سرويس*دهنده بلاگ*اسكاي حل شده است.
سايت بلاگ*اسكاي، سرويس*دهنده وبلاگ ايراني كه از نيمه*شب گذشته فعاليت خود را متوقف نموده بود، از ساعاتي پيش مجددا به فعاليت عادي خود ادامه مي*دهد.
به گفته مديران اين سايت، مشكل از سوي شركت ميزبان اين سايت مرتفع شده و همچنين وبلاگ مورد نظر ايشان كه برخلاف آيين*نامه سايت مبادرت به انتشار غيرقانوني مطالبي در زمينه هك و گمراه كردن كاربران ديگر كرده بود مسدود شده است.
با تصميم مديريت بلاگ*اسكاي از اين پس به منظور جلوگيري از بروز مسائل مشابه كه كاربران فراواني را با مشكلاتي روبرو مي*كند، دقت بيشتري در كنترل وبلاگ*هاي متخلف انجام خواهد شد.
DADASHI...payam
02-11-2006, 16:13
اولین دستگاه پخش HD DVD برای لپ*تاپ*ها ساخته شد
چهارشنبه، ۱۲ مهرماه ۱۳۸۵
سرویس اخبار خارجی ایتنا - شرکت توشیبا اعلام کرده پس از مدت*ها رقابت موفق به ساخت اولین دستگاه باریک پخش HD DVD شده است.
این محصول جدید که از هم*اکنون بسیار طرفدار پیدا کرده قادر است CD و DVD را نیز پخش کند و قرار است از اوایل سال 2007 میلادی وارد بازار شود.
این محصول جدید SD-L902A نام*گذاری شده است و با استفاده از لیزرهای دیودی می*توانداطلاعات روی دیسک*های HD DVD راشناسایی کند.
ارتفاع SD-L902A فقط 7/12 میلیمتر اعلام شده و به همین خاطر شرکت*های بزرگ تولیدکننده کامپیوترهای قابل*حمل در نظر دارند آن را در آخرین مدل محصولات خود به کار برند.
دو شرکت توشیبا و سونی می*کوشند با عرضه نسل جدید دیسک*های DVD که HD DVD و Blu-ray نام گرفته بازارهای جهانی را از آن خود کنند.
DADASHI...payam
02-11-2006, 16:14
نسخه ژاپنی نپستر آمد
پنجشنبه، ۱۳ مهرماه ۱۳۸۵
سرویس اخبار خارجی ایتنا - شرکت نپستر برای افزایش تمایل کاربران به بارگذاری موسیقی از اینترنت نسخه ژاپنی سرویس آنلاین خود را راه*اندازی کرد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سرویس جدید که Napster Japan نام گرفته، به*دنبال انعقاد قراردادی بین شرکت* آمریکایی نپستر و شرکت ژاپنی Tower Records فعالیت خود را آغاز کرد و به کاربران امکان می*دهد که پس از گوش دادن به فایل*های صوتی، آنها را بارگذاری کنند.
در این سرویس بیش از 5/1 میلیون موسیقی ژاپنی و غیرژاپنی قرار داده شده که کاربران می*توانند تنها با پرداخت 1980 ین(80/16 دلار) به مدت یک ماه تمام مزایای سرویس نپستر را در اختیار بگیرند.
براد دویی(Brad Duea) مدیر شرکت نپستر طی یک بیانه اعلام کرد: «برای ما بسیار سخت بود که بدون داشتن یک شریک بومی وارد بازارهای ژاپن شویم. ژاپن بازار واحدی است که حضور در آن برای هر شرکتی مفید خواهد بود.»
کشور ژاپن بعد از آمریکا بزرگ*ترین بازار موسیقی دیجیتالی جهان را در خود جای داده است و به همین خاطر اهمیت زیادی دارد.
DADASHI...payam
02-11-2006, 16:15
رقابت جدید PS3 و Xbox 360 در فضای مجازی
جمعه، ۱۴ مهرماه ۱۳۸۵
سرویس اخبار خارجی ایتنا - شرکت*های سونی و مایکروسافت که با PlayStation و Xbox سعی در گرفتن حاکمیت بازار بازی*های کامپیوتری دارند، رقابت خود را به فضای آنلاین کشانده*اند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گفته کارشناسان شرکت سونی، از ماه نوامبر که PlayStation 3 وارد بازارهای جهانی شود کاربران می*توانند به کمک آن از مزایای محیط*های مجازی نیز بهره*مند شوند.
در این میان گفته می*شود که شرکت مایکروسافت نیز با راه*اندازی سرویس Xbox Live امکان انجام بازی*های کامپیوتری را به*صورت آنلاین به مخاطبان خود می*دهد.
جیمی مک*دونالد(Jamie MacDonald) یکی از مدیران ارشد سونی گفت: «دنیای بازی*های کامپیوتری و سرگرمی*های دیجیتالی درحال تغییر است و بازی*های کامپیوتری به سمت شبکه*های عمومی حرکت می*کنند.»
وی در جمع تولیدکنندگان بازی*های کامپیوتری اظهار داشت که این فناوری*ها می*توانند رویه کنونی صنایع را تغییر دهند.
مک*دونالد که هم*اکنون مشاور مدیر استدیوی Worldwide سونی در اروپا است پیش**بینی می*کند که امکانات اینترنتی و شبکه*ای PS3 نیاز همه مخاطبان را از میان خواهد برد.
DADASHI...payam
02-11-2006, 16:16
ثبت نام کنکور 86 کامپيوتری شد
جمعه، ۱۴ مهرماه ۱۳۸۵
ثبت نام آزمون سراسری سال 1386 کامپیوتری، و ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد اینترنتی خواهد بود.
حسین توکلی، معاون اجرایی سازمان سنجش آموزش کشور در گفت*وگو با خبرنگار دانشگاهی مهر افزود: طبق برنامه*ریزی*های سازمان سنجش، ثبت نام از داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد در سال جاری به صورت الکترونیکی و از طریق شبکه سراسری انجام می*شود.
وی گفت: همچنین ثبت نام از داوطلبان آزمون سراسری کارشناسی به صورت کامپیوتری است.
سازمان سنجش با مراکز پست در سراسر کشور برای انجام ثبت نام کامپیوتری هماهنگی*های لازم را انجام داده است.
معاون سازمان سنجش گفت: مراکز پستی نیز می*توانند فرایند ثبت نام را با همکاری دبیرستان*ها انجام دهند.
وی خاطر نشان کرد: سازمان سنجش با توجه به تغییر در اجرای ثبت نام داوطلبان آزمون سراسری مهلت ثبت نام را طولانی*تر از سال*های گذشته برنامه ریزی کرده است.
DADASHI...payam
02-11-2006, 16:17
طرح تاسيس «کمیسیون فناوری ارتباطات و اطلاعات» در پارلمان ايران
جمعه، ۱۴ مهرماه ۱۳۸۵
شورای عالی فناوری اطلاعات مجلس شورای اسلامی این هفته به ریاست ابوترابی نایب رئیس مجلس و کوهکن کارپرداز فرهنگی و دیگر اعضا در محل هیات رئیسه تشکیل جلسه داد.
به گزارش مهر، در این جلسه موضوعات مرتبط با فناوری اطلاعات در مجلس و کشور بررسی شد و بر ضرورت کار کارشناسانه برای تاسیس کمیسیون فناوری ارتباطات و اطلاعات ( Ict) تاکید شد.
همچنین جمال خانی جزنی -دبیر دومین همایش اخلاق و فناوری اطلاعات که از جانب شورا جهت ارائه گزارش از روند همایش دعوت شده بود، ضمن توضیح اهداف و برنامه های همایش به سوالات اعضای شورا پاسخ داد.
همچنین مقرر شد در امر برگزاری همایش به مرکز تحقیقات مخابرات ایران از جانب مجلس شورای اسلامی کمک شود.
DADASHI...payam
02-11-2006, 16:17
عضو انجمن شرکت*هاي اينترنتي: فرهنگ استفاده از Adsl در بين كاربران جا نيفتاده است
شنبه، ۱۵ مهرماه ۱۳۸۵
براي فراگير شدن Adsl در كشور بايد تمامي مراكز مخابراتي امكانات لازم را در اختيار شركت*هاي Pap قرار دهند.
ژيراير وارتانيان، عضو انجمن شركت*هاي اينترنتي، درگفت*وگو با ايلنا، با بيان اين كه در حال حاضر هماهنگي*هاي لازم بين مخابرات ايران و شركت*هاي استاني براي ارائه امكانات به Papها وجود ندارد، اظهار داشت: شركت*هاي Pap بايد تا پايان برنامه چهارم توسعه يك ميليون و 250 هزار پورت پر سرعت در كشور راه اندازي كنند، اما با گذشت 5/2 سال از برنامه چهارم تنها 35 هزار پورت از اين ميزان قابل بهره*برداري است.
وي اختلافات فاحش در اقدام شركت*هاي Pap و ميزان مورد تعهد را عدم هماهنگي بين مسئولين و مراكز مخابراتي عنوان كرد و يادآور شد: در صورتي كه اشكالات فوق رفع شود نيز Papها نخواهند توانست در مدت زمان باقي مانده به اين مهم دست يابند.
وارتانيان، با بيان اين كه فرهنگ استفاده از Adsl بايد در بين كاربران جا بيافتد، خاطر نشان كرد: شركت*هاي Pap در صورتي مي*توانند به اهداف خود دست پيدا كنند كه درخواست كاربران نيز وجود داشته باشد.
وي افزود: تنها ارائه سرويس مطرح نيست، بلكه كاربران هم بايد نسبت به استفاده از Adsl رغبت داشته باشند.
عضو انجمن شركت*هاي اينترنتي، با بيان اين كه در حال حاضر فرهنگ استفاده از Adsl در كشور وجود ندارد، يادآور شد: آينده اينترنت به سوي سرويس*هاي اينترنت پر*سرعت نظير Adsl و Wimax حركت مي*كند و طي دو سال آينده استفاده از سرويس دايل*آپ سنتي رو به نزول مي*رود.
وي با بيان اين كه قيمت سرويس*هاي اينترنتي در كشور ما نسبت به ساير كشورها گران است، تصريح كرد: از لحاظ اقتصادي براي كاربر استفاده از Adsl صرف نخواهد داشت.
وي درخصوص كيفيت سرويس اينترنت پرسرعت در كشور، با بيان اين كه شركت*ها به واسطه ضمانت بالايي كه مي*پردازند بايد از سرويس*هاي خود درآمد كسب كنند، ادامه داد: زماني كه شركت*هاي Pap در ارائه سرويس خود به موانع دولتي برخورد مي*كنند، نمي*توانند سرويس مطلوب ارائه كنند.
وارتانيان، گفت: افت پائين كيفيت از جمله عواملي است كه از رغبت كاربر براي استفاده از Adsl مي*كاهد. وي در پايان خاطرنشان ساخت: عدم توانايي مالي از جمله مباحثي است كه كيفيت سرويس شركت*هاي Pap را تحت تاثير قرار مي*دهد.
DADASHI...payam
02-11-2006, 16:18
پرداخت وام به دو Idc خصوصي
شنبه، ۱۵ مهرماه ۱۳۸۵
عصر ارتباط - كميته وام وزارت Ict با پرداخت تسهيلات 5/1 ميليارد توماني به دو شركت دارنده مجوز Idc موافقت كرد.
كمال محامد پور معاون آموزش و امور بين*الملل وزارت Ict با اشاره به اينكه دو شركت دارنده مجوز Idc مي**توانند از وام 5/1 ميليارد توماني استفاده كنند به عصر ارتباط گفت: تنها يك Idc موفق به دريافت وام نشده كه دليل آن عدم انجام تعهداتشان بوده است.
وي اضافه كرد: هر سه مركز داده خدمات اينترنتي در صورت سرمايه*گذاري 25 درصد و انجام برخي تعهدات مجاز به دريافت وام بوده*اند.
محامد پور در پاسخ به اين سوال كه تا كنون چه ميزان وام به فعالان بخش Ict پرداخت شده است، گفت: 32 ميليارد تومان تسهيلات به فعالان عرصه Ict پرداخت شده و در حال حاضر 7 ميليارد تومان تسهيلات نيز به تصويب رسيده كه به زودي با طي مراحل به متقاضيان پرداخت خواهد شد.
او اضافه كرد: در سال جاري كميته*هاي وام را در استانها تشكيل داده*ايم تا توزيع تسهيلات ميان استان*ها به صورت عادلانه صورت گيرد. از همين رو تا كنون 64 درصد تسهيلات در استان تهران و 36 درصد در ساير استان*ها بوده است اما اميدواريم سهم استان*هاي ديگر افزايش يابد.
او ميزان پرداخت تسهيلات را در سال گذشته 29 ميليارد تومان اعلان كرد و افزود: در سال گذشته 80 درصد تسهيلات در تهران و 20 درصد تسهيلات در استان*هاي ديگر پرداخت شده است.
DADASHI...payam
02-11-2006, 16:19
شركت*هاي رايانه*اي خصوصي ۷۰درصد در سال ۸۴ارزش افزوده داشتند
شنبه، ۱۵ مهرماه ۱۳۸۵
خصوصي - شركت*هاي خصوصي خدمات رايانه*اي در سال گذشته حدود دو هزار ميليارد ريال ارزش افزوده ناخالص داشتند كه بيش از ۷۰درصد آن سهم مازاد عملياتي بوده است.
به گزارش روز شنبه دبيرخانه شوراي اطلاع رساني دولت، طبق نتايج بررسي آماري كه بانك مركزي جمهوري اسلامي ايران در خصوص خدمات شركت*هاي رايانه*اي بخش خصوصي و فعاليت*هاي وابسته به آن در سال ۱۳۸۴منتشر كرده، ۶۱۴باب شركت خدمات رايانه*اي متعلق به بخش خصوصي طي اين سال در سراسر كشور فعاليت مي*كردند كه حدود دوهزار و دو ميليارد ريال ارزش افزوده ناخالص داشتند.
همچنين ۲۶/۴درصد از اين ارزش افزوده معادل ۵۲۷ميليارد و ۶۳۰ميليون ريال سهم مزد و حقوق و بيمه پرداختي و ۷۳/۶درصد بقيه يعني يك هزار و۴۷۴ ميليارد ريال سهم مازاد عملياتي بوده است.
تعداد ۱۲هزار و ۶۱۷نفر طي سال گذشته در اين رشته از خدمات فعاليت داشتند كه ۱۱هزارو ۱۷۵نفرشان مزدبگير و يك هزار و ۴۴۲نفر بقيه مالكان و شركا بودند.
ميزان تشكيل سرمايه از سوي بخش خصوصي در رشته خدمات رايانه*اي درسال ،۸۴ ۱۴۵ميليارد و ۹۹۸ميليون ريال بود و ۵۲۷ميليارد و ۶۳۰ميليون ريال بابت مزد و حقوق و بيمه كاركنان مزدبگير آنها پرداخت شد.
كل ارزش ستانده*هاي شركت*هاي خدمات رايانه*اي بخش خصوصي در سال ،۸۴بالغ بر دو هزار و ۶۴۷ميليارد ريال و كل ارزش داده*هايشان ۶۴۵ميليارد و ۶۸۰ ميليون ريال بود كه در بين اجزاي تشكيل*دهنده داده*ها بيشترين مبلغ ۴۹۲ ميليارد و ۸۵ميليون ريال به هزينه خريد قطعات و كمترين مبلغ ۲۲۳ميليارد و ۵ميليون ريال به سوخت مربوط مي*شد.
DADASHI...payam
02-11-2006, 16:20
نشست و برخاست مايكروسافت با هكرها
شنبه، ۱۵ مهرماه ۱۳۸۵
بي*بي*سي - در حالی که پيش*بينی می*شود مايکروسافت تا چند هفته ديگر ويندوز ويستا، سيستم عامل جديدش را به بازار عرضه کند، تلاش*ها برای کسب اطمينان از امنيت آن همچنان ادامه دارد.
با وجود حجم حملات خرابکارانه ای که معمولا سيستم عامل ويندوز با آن روبروست، جای تعجب نيست اگر مايکروسافت با هر کسی که بتواند در اين زمينه کمکش کند، به گفتگو بنشيند.
در همين راستا، تيمی از دفتر مرکزی مايکروسافت به مالزی سفر کرده اند تا در بزرگترين اجتماع هکرها (خرابکاران رايانه ای) در آسيا حضور يابند. البته نه تنها قصدشان مبارزه نيست بلکه برعکس برای کسب راهنمايی ها و اطلاعات تازه به اين شهر سفر کرده اند.
اما به گفته سارا بلانکينشيپ، مدير برنامه امنيتی مايکروسافت، پشت اين ظاهر آرام، هدفی جدی نهفته است.
«ما به اين کنفرانس رفتيم تا ضمن نشست و برخاست با کسانی که در حوزه های امنيتی فعالند، روابط موجود را تحکيم بخشيم و فن آوری ها، ابزارها و روش های جديد را بشناسيم تا نهايتا محصولاتی امن تر توليد کنيم و امنيت بيشتر مشتريانمان را فراهم کنيم.»
کنفرانس ---- in the Box با شرکت هکرها، فعالان حرفه ای در زمينه امنيت رايانه و شرکت های نيازمند به چنين توانايی هايی برگزار می شود.
اين گروه ها ممکن است نهايتا بتوانند به اين سوال پاسخ دهند که آيا سال ۲۰۰۷ سالی خوب برای مايکروسافت است يا سالی بد، چرا که مسئله امنيت می تواند موجب موفقيت يا شکست ويندوز ويستا شود.
سوال اينجاست که آيا هکرها بعد از اين کنفرانس نيز همچنان با مايکروسافت محترمانه برخورد خواهند کرد؟ "احتمالا"!
هرچند آنها از "حمله محترمانه" خوششان می آيد، اما چندان از ميزان دوام چنين رويه ملايمی اطمينان ندارند
DADASHI...payam
02-11-2006, 16:20
بازار جهانی تلویزیون در دست Canon و توشیبا
یکشنبه، ۱۶ مهرماه ۱۳۸۵
سرویس اخبار خارجی ایتنا - دو شرکت Canon و توشیبا اعلام کردند که در نظر دارند از اوایل سال 2008 میلادی تولید انبوه تلویزیون*های تخت را آغاز کنند.
این شرکت*ها که تاکنون فعالیت قابل ملاحظه*ای را در زمینه تولید تلویزیون انجام نداده*اند هم*اکنون مي*کوشند تا حاکمیت بازارهای جهانی را از دستان ماتسوشیتا و سامسونگ خارج کنند.
شرکت*های Canon و توشیبا در حال ساخت نسل جدیدی از تلویزیون*های تخت هستند که نسبت به مدل*های کنونی بسیار باریک*ترند و ساختار آنها بر اساس گیرنده*های تلویزیون LCD و پلاسما است.
ساختار جدیدی که شرکت*های Canon و توشیبا آن را طراحی کرده*اند SED نام*گذاری شده و در آن از تصاویر به کمک انتقال الکترون*های ساتع شده نمایان می*شوند.
تحلیلگران بازار پیش*بینی می*کنند، افزایش قیمت گیرنده*های تلویزیون LCD و پلاسما ممکن است در آینده نزدیک باعث کاهش تمایل مردم به خرید این دستگاه*ها شود.
DADASHI...payam
02-11-2006, 16:21
محکومیت سه مجرم رایانه*ای روس به 8 سال حبس
یکشنبه، ۱۶ مهرماه ۱۳۸۵
ايتنا - سه شهروند روسی به اتهام اخاذی از شرکت های تجارت الکترونیکی انگلیسی به 8 سال زندان محکوم شدند.
به گزارش سايت Irlaw ایوان مکساکوف، الکساندر پترو و دنیس استفانو متهم به تهدید شرکتهای انگلیسی به حملات سایبری و اخاذی 4 میلیون دلاری از آنان شدند.
این سه نفر وب سایتهای قمار بازی اینترنتی انگلیسی را هدف قرار داده بودند.
یک شرکت تجارت الکترونیکی که از پرداخت باج 000/10 دلاری درخواستی آنان سرباز زده بود مورد حمله قرار گرفت که منجر به وارد آمدن خسارت بالغ بر 000/200 دلار در روز به آن گردید.
این سه تن در سال 2004 طی یک عملیات مشترک که توسط واحد ملی جرایم پیشرفته انگلیس و مقامات روسی انجام شد دستگیر گردیدند.
اداره جرایم سازمان یافته خطرناک که جایگزینی واحد ملی جرایم پیشرفته گردیده است تائید نمود که این سه نفر در زندان به سر میبرند و هر کدام علاوه بر حبس به 000/100 روبل (حدود 3700 دلار) جزای نقدی محکوم شدهاند.
DADASHI...payam
02-11-2006, 16:22
روسیه باید سایت*هایی که آثار صوتی را می*ربایند تعطيل کند
یکشنبه، ۱۶ مهرماه ۱۳۸۵
ايتنا - یک مقام رده بالای تجاری آمریکا گفت: اگر روسیه بخواهد در سازمان تجارت جهانی عضو شود باید ترتیبی اتخاذ نماید که فعالیت وب سایتهایی که اقدام به سرقت آثار صوتی و موسیقی شرکتهای آمریکایی مینمایند، متوقف گردد.
به گزارش سايت IRLAW خانم سوزان شاو پس از یک سخنرانی به خبرنگاران گفت که تصور این موضوع که روسیه عضو WTO باشد و اجازه راه اندازی وب*سایت*هایی که قوانین مالکیت معنوی هر کسی را نقض میکنند، بدهد برای ما شکل است.
او با اشاره به وب*سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت که آمریکا و روسیه سعی دارند بار دیگر در خصوص تقاضای عضویت 13 ساله این کشور در WTO را بررسی و به نتیجه برسند.
مذاکرات قبلی به دلیل مشکلات کشاورزی به شکست انجامید و آمریکا نگران این نکته است که روسیه کاری برای متوقف کردن نقضی حقوق مولفین و جعل کالاهای آمریکایی انجام ندهد.
دفتر خانم شاب مدتی قبل وب سایت مذکور را شناسایی کرد. این وب*سایت یکی از بازارچههای مشهور فروش آثار موسیقی مسروقه میباشد.
هفته آینده ملاقاتی در همین زمینه با مقامات روسیه در ژنو صورت خواهد گرفت. پس از شکست مذاکرات جولای گذشته جرج بوش و پوتین این جدیدترین تلاش برای دستیابی به نتایج مثبت است.
DADASHI...payam
02-11-2006, 16:23
تهيه پروژه نظام مهندسي شبکه توسط نظام صنفي رايانه*اي
یکشنبه، ۱۶ مهرماه ۱۳۸۵
ايتنا - طرح نظام مهندسي شبکه توسط کميسيون شبکه سازمان نظام صنفي رايانه*اي تهيه مي*شود.
به گزارش رسيده از سازمان نظام صنفي رايانه*اي كشور، بابادي نيا با اعلام اين خبر اظهار داشت: پروژه نظام مهندسي شبکه يكي از پروژه*هاي اصلي است كه کميسيون شبکه در حال جمع آوري مقدمات كاري آن مي باشد.
مباحث اصلي اين طرح شامل معيارهاي انتخاب مشاور، معيارهاي انتخاب ناظر، چگونگي تهيه Rfp، نحوه و چگونگي برگزاري و ارزيابي مناقصات مربوط به پروژه*هاي شبكه، قراردادهاي مشاوره, نظارت, فروش و نصب و راه*اندازي شبكه، استانداردهاي نصب تجهيزات شبكه،استانداردهاي تست واستانداردهاي امنيت در شبكه هاي كامپيوتري مي باشد.
وي ادامه داد: كليات مسائل و مشكلات اجرائي هر بخش را مي*توان با ارائه نظام*نامه*هايي به نحو مناسبي دسته*بندي و از لحاظ اجرائي سر و سامان بخشيد.
شركت*هاي شبكه كار نيز از اين مقوله مستثني نمي*باشند چرا كه مشكلات عديده*اي به دليل فقدان وجود اين نظام مهندسي شبكه به طور مستقيم و غيرمستقيم گريبانگير كارشناسان و متخصصين شبكه*هاي كامپيوتري است.
بابادي نيا همچنين گفت: پس از تهيه طرح نظام مهندسي شبکه و انطباق آن با سرفصل*هاي نماتن که در حقيقت طرح نظام مهندسي نرم*افزار است مي توان جزء ديگري از اجزاء نظام مهندسي فناوري اطلاعات را تکميل شده دانست.
مسئول کميسيون شبکه سازمان نظام صنفي رايانه*اي با اشاره به روند تهيه*اين طرح گفت : مقدمات اوليه*اين طرح دو سال پيش در انجمن شركتهاي انفورماتيك آغاز شد كه با تشكيل نظام صنفي رايانه*اي كشور و متعاقب آن بوجود آمدن كميسيون شبكه به عنوان يك كميسيون مستقل، اين طرح در دستور كار قرار گرفت. ابتدا اين موضوع در كميسيون شبكه مطرح گرديد كه پس از جمع آوري نظرات و آراء به دليل گستردگي و پيچيدگي مطلب ,موضوع طي چند فاز به كار گروه مربوطه ارجاع گرديد . پس از آنكه كارگروه مهندسي شبكه و انتقال داده كار كارشناسي خود را به اتمام رسانيد خروجي اوليه جهت بحث و بررسي به كميسيون شبكه ارجاع خواهد شد . در صورت وجود خلاء هاي فني و اجرائي پيشنهاد هاي خاص جهت اصلاح و بهينه سازي طرح داده مي شود كه كارگروه مربوطه در اين خصوص با كميسيون تعامل خواهد داشت تا نهايتا طرح تصويب گردد. پس از تصويب كميسيون با در خواست رئيس كميسيون در جلسه هيات مديره در دستو ر كار قرار خواهد گرفت و چنانچه به تصويب رسد در يك بازه زماني موضوع به صورت كامل به كليه اعضاء صنف اطلاع رساني شده و نظرات كليه صنف جمع آوري خواهد شد. بطور کلي مطالعات اين پروژه 6 ماه کارکارشناسي نياز دارد که پس از جمع بندي نهائي توسط هيئت مديره سازمان طرح مذكور با نامه رياست سازمان جهت اجراء به سازمان مديريت و برنامه ريزي ارسال خواهد گرديد.
وي با اشاره به نقش و اهميت نظام مهندسي شبکه گفت : اهميت اين كار در سر و سامان دادن به كليه كار ها و پروژه هاي مرتبط با مقوله شبكه هاي كامپيوتري است . بطور مثال تا اين تاريخ آيا ارگاني را سراغ داريد كه دلايل رد يا قبول شركتها را در يك مناقصه به صورت كاملا شفاف مطرح و اطلاع رساني نمايد؟ آيا تا كنون شرايط انتخاب مشاور يك پروژه را بصورت مكتوب به شما اعلام كرده اند؟ هيچ آماري از ميزان خسارتهاي شركتهاي پيمانكار كه بدلايل غير منطقي مجبور به امضاء قراردادهاي يك طرفه شد ه اند را در دست داريد؟ كمتر پروژه*اي را مي توان يافت كه از ابتدا و انتهاي پروژه از يك استاندارد مهندسي واحد تبعيت كرده باشد. آيا معيار و شاخصي جهت ارزيابي فني و دادن يك پروژه به يك شركت در اختيار داريد؟ همه و همه*اين مسائل خود بيانگر اين موضوع است كه با وجود اين مسائل مي توان اميد داشت كه خيلي از دغدغه هاي صنف شبكه از بين برود يا حتي الامكان كم شود چون اين كار يك فرآيند مستمر است كه با همت همه همكاران مي توان آنرا تكميل كرد. بديهي است كه در ابتداي كار با كاستيهايي روبرو خواهيم بود.
وي در پايان اعلام داشت : اين موضوع نياز جامعه است بنابراين دوستان ما در شورايعالي انفورماتيك, شورايعالي اطلاع رساني , معاونت فناوري اطلاعات وزارت Ict ,مركز تحقيقات مخابرات و موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي مي توانند به عنوان حامي اين پروژه باشند و سازمان نظام صنفي رايانه*اي را در انجام اين رسالت ياري رسانند.
DADASHI...payam
02-11-2006, 16:24
80 درصد كاربران ايراني به دنبال سايت*هاي مبتذل!
یکشنبه، ۱۶ مهرماه ۱۳۸۵
ايسنا - يكي از مسئولين پليس، مبارزه با مشروبات الكلي، دختران فراري، خانه*هاي فساد، اينترنت، ماهواره و ... را از جمله ماموريت*هاي مركز مبارزه با مفاسد اجتماعي ناجا ذكر كرد.
مدير كل مبارزه با مفاسد اجتماعي ناجا از شناسايي سايت*هاي مبتذل خبر داد و اعلام كرد: بنا بر تحقيقات انجام شده 80 درصد كاربران اينترنت قصد دسترسي به سايت*هاي مبتذل را دارند.
به گزارش ايسنا سردار روزبهاني در دومين روز هفته ناجا در نشست تخصصي امنيت اجتماعي كه با حضور سردار اشتري، معاون اطلاعات ناجا، امين، مشاور امنيت اجتماعي دادستان كل كشور در سالن همايش كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان برگزار شد، هدف از برگزاري اين نمايشگاه را نمايش ماموريت*هاي مختلف نيروي انتظامي، ارايه راهكار براي بهتر انجام دادن ماموريت*هاي پليس عنوان كرد.
به نوشته سايت پليس وي در ادامه مبارزه با مشروبات الكلي، دختران فراري، خانه*هاي فساد، اينترنت، ماهواره و ... را از جمله ماموريت*هاي مركز مبارزه با مفاسد اجتماعي ناجا ذكر كرد.
وي در ادامه در خصوص استفاده از اينترنت گفت: بنا بر بررسي*هاي انجام شده، متاسفانه 80 درصد كاربران اينترنت قصد دسترسي به سايت*هاي مبتذل را دارند.
مديركل مبارزه با مفاسد اجتماعي ناجا به كشف آخرين سايت مبتذل اشاره كرد و افزود: در اين سايت به مقدسات مسلمانان توهين شده بود.
به گفته وي، متاسفانه در بين دستگيرشدگان استفاده از سايت*هاي مبتذل جوانان 15 تا 16 سال نيز مشاهده مي*شوند
DADASHI...payam
02-11-2006, 16:24
باتری*های سونی در لپ*تاپ*های فوجیتسو هم جمع می*شوند
دوشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۳۸۵
سرویس اخبار خارجی ایتنا - پس از شرکت*های دل، اپل و توشیبا، شرکت ژاپنی فوجیتسو نیز مجبور است به خاطر افزایش دما در باتری*های ساخت شرکت سونی 287 هزار لپ*تاپ را از سطح بازار جمع*آوری کند.
مطابق این خبر گفته می*شود در چند ماه گذشته بیش از هفت میلیون باتری سونی که در لپ*تاپ*های ساخت شرکت*های توشیبا، دل، سونی، اپل و Lenovo به کار برده شده بود جمع*آوری شده*اند.
این جمع*آوری از ماه آگوست با اولین اخطار در مورد افزایش دمای باتری*های لیتیومی سونی آغاز شد و پس از گذشت چندین ماه همچنان ادامه دارد.
تحلیلگران پیش*بینی کرده*اند که این اختلال بر روی بیش از 10 میلیون کامپیوتر تاثیر خواهد گذاشت و در نهایت بیش از 500 میلیون دلار به شرکت سونی ضرر خواهد زد.
در حالی که کارشناسان سود شرکت سونی تا در یک سال قبل از 31 مارس 2007 نزدیک به 1/1 میلیارد دلار پیش*بینی کرده بودند، احتمال می*رود تنها نیمی از رقم یاد شده برای سونی حاصل شود.
DADASHI...payam
02-11-2006, 16:25
محدوديت گوگل براي كاربران ايراني
دوشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۳۸۵
ايتنا - گوگل سرويس Code Search خود را بر روي كاربران ايراني بست.
Code Search يكي از فني*ترين سرويس*هاي سايت گوگل است كه براي برنامه*نويسان جهان طراحي شده است.
اين ابزار چندي است توسط google راه*اندازي شده است.
با استفاده از اين ابزار مي*توان در توابع نرم*افزاري، مثال*هايي از كدهاي نرم*افزاري به زبان*هاي مختلف مانند C، C++، C#، Pascal و ... جست*وجو نمود و نتايج آن را نيز بر اساس نام فايل كد، زبان برنامه*نويسي، اعتبارنامه (License) آن و كلماتي در قالب مشخص (regular expressions) دسته*بندي نمود.
از مدتي پيش نظرات مختلفي در مورد كاربردها و خطرات اين ابزار منتشر شده بود كه يكي از مهم*ترين خطرات آن، استفاده هكرها در كشف كد نرم*افزارهاي مختلفي است كه بر روي اينترنت قرار گرفته است و حدس زدن آنها كه از اين كدهاي عمومي در نرم*افزارهاي برخي شركت ها استفاده شده است و در نتيجه پيدا كردن راهي براي هك كردن و خرابكاري در آنها بوده است.
اما در اين مورد مديران Google پاسخي ارائه نكردند.
به گزارش ايتنا، به تازگي گوگل اين سرويس خود را براي كاربران ايراني، غيرقابل دستيابي نموده و بدين ترتيب، كاربران كشور ما با پيغام: «ما متاسفيم از اينكه جستجوي كد در كشور شما در دسترس نيست» مبني بر محدوديت ايجاد شده براي ايران مواجه مي*گردند.
عطا خليقي برنامه*نويس و كارشناس فناوري اطلاعات در گفت*وگو با ايتنا ضمن تاييد خبر، با اشاره به اين كه سرويس موردنظر، يكي از ابزارهاي مفيد براي كار برنامه*نويسي است افزود: «با اين كار در واقع گوگل امكان به اشتراك*گذاري دانش و تجربه برنامه نويسان را فراهم كرده و از اين رو، كمك شاياني به طراحان و برنامه*نويسان براي طراحي و اجراي پروژه*هاي نرم*افزاري نموده است.»
به گفته خليقي، ظاهرا اين اتفاق نشانگر اين موضوع است كه ايران در فهرست كشورهاي ممنوعه Google قرار گرفته است.
DADASHI...payam
02-11-2006, 16:26
تعداد بلاگرهاي چيني از 17 ميليون نفر گذشت
دوشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۳۸۵
همشهري آنلاين - آخرين گزارش «جامعه اينترنتي چين» حاكي از آن است كه تعداد كاربران وبلاگ يا بلاگرها در آگوست (تيرماه) به 17.5 ميليون تن رسيد.
به گزارش شين*هوا اين رقم نشان*دهنده افزايشي بيش از 30 برابر نسبت به رقم سال 2002 است.
در مجموع 7.7 ميليون از اين افراد بلاگرهاي فعال بودند كه حداقل ماهي يك بار وارد اينترنت مي شدند.
احتمال دارد اين رقم پايان امسال از 10 ميليون نفر بگذرد. اين گزارش همچنين مي*افزايد كه وبلاگ*هاي چيني 75 ميليون خواننده را به خود جلب مي*كنند كه از ميان انها 54.7 ميليون نفر دست كم ماهي يك بار خودشان را روزآمد مي*كنند.
DADASHI...payam
02-11-2006, 16:27
Wii رقبا را از میدان بیرون می*کند
سه شنبه، ۱۸ مهرماه ۱۳۸۵
سرویس اخبار خارجی ایتنا - کارشناسان به دنبال افزایش فروش کنسول بازی قابل حمل نینتندو پیش*بینی*های خود را برای سال مالی قبل از مارس 2007 تغییر داده و آینده بهتری را برای این شرکت ژاپنی درنظر گرفته*آند.
طبق آخرین اخبار به*دست آمده، سود خالص نینتندو برای یک سال قبل از مارس 2007 میلادی به 100 میلیارد ین(847 میلیون دلار) خواهد رسید که این رقم از 83 میلیارد ین برای مدت مشابه از سال گذشته بیشتر است.
نینتندو موفق شده با ساخت بازی*های جدید برای افراد مسن و بانوان، میزان کلی فروش کنسول قابل حمل بازی خود در بازارهای جهانی را افزایش دهد.
کارشناسان انتشار اخباری مبنی بر عرضه Wii طی ماه نوامبر توسط شرکت نینتندو را از عوامل تاثیر گذار در افزایش سود اقتصادی این شرکت دانسته*اند.
نینتندو قیمت کنسول بازی خود را کمتر از محصولات مشابه توسط شرکت*های مایکروسافت و سونی درنظر گرفته تا بتواند سهم بیشتری از بازارهای جهانی را به دست ٱورد.
Wii حدود 25 هزار ین برای ژاپن و 250 دلار برای آمریکا قیمت*گذاری شده است.
بر اساس پیش*بینی*های انجام شده نیز قرار است تا قبل از مارس 2007 بیش از شش میلیون Wii فروخته شود.
DADASHI...payam
02-11-2006, 16:27
رد امكان تشكيل كميسيون Ict در مجلس
سه شنبه، ۱۸ مهرماه ۱۳۸۵
ايتنا- رئيس كميسيون مخابرات مجلس، امكان تشكيل كميسيون فناوري اطلاعات را تكذيب كرد.
رمضانعلي صادق*زاده در گفت*و*گو با ايتنا، با اشاره به اين كه شوراي فناوري اطلاعات در هر دستگاهي وظيفه رسيدگي و مديريت نياز*هاي It داخلي آن دستگاه را دارد، ماموريت «شوراي فناوري اطلاعات مجلس شوراي اسلامي» را نيز رسيدگي به امور داخلي It در مجلس دانست.
رئيس كميسيون مخابرات مجلس، همچنين طرح پيشنهادي تشكيل كميسيون Ict در مجلس را غير*عملي دانست.
به گفته وي چنين طرحي با آيين*نامه داخلي مجلس سازگار نيست و بنابراين براي پيشبرد چنين طرح*هايي ابتدا بايد آيين*نامه داخلي مجلس تغيير كند.
به گفته صادق*زاده پيشنهاد و زمينه*سازي براي چنين طرحي به زماني بيش از 2 سال نياز دارد.
عضو كميسيون صنايع مجلس در پايان، كميته مخابرات را متولي و متكفل بخش Ict دانست كه با همكاري كميسيون*هاي ديگر، مسائل مربوط به اين حوزه را بررسي مي*كند.
DADASHI...payam
02-11-2006, 16:28
عضو شوراي مركزي نظام صنفي: حضور نهاد مردمي در صحنه It نعمتي ارزنده است
سه شنبه، ۱۸ مهرماه ۱۳۸۵
حضور نهاد مردمي در صحنه فناوري اطلاعات کشور که وظيفه ساماندهي و رفع مشکلات صنف را برعهده دارد، نعمتي ارزنده است.
به گزارش ايتنا به نقل از روابط*عمومي سازمان نظام*صنفي رايانه*اي كشور،حميدرضا قمي، عضو شوراي مرکزي سازمان نظام*صنفي رايانه*اي که در نخستين گردهمايي فعالين صنف فناوري اطلاعات استان يزد سخن مي*گفت با اعلام اين مطلب افزود: تعامل مثبت اتحاديه صنف رايانه يزد و سازمان نظام صنفي رايانه*اي اين استان در جهت رفع مشکلات اين صنعت و استفاده از ظرفيت*هاي قانوني هريک از اين تشکل*ها مي*بايست سرمشق آيندگان و ساير نهادهاي مردمي It کشور قرار گيرد.
وي فقدان تجربه و نظام مديريتي در شرکت*هاي بخش خصوصي It استان، ضعف فرهنگي در باور کارگروهي و تيمي، فقدان مکانيزم و مراکز آموزشي پيشرفته در استان، عدم حضور نمايندگان بخش خصوصي در برخي از مراکز تصميم*گيرنده فناوري اطلاعات، فقدان تجربه لازم در استفاده از ظرفيت*هاي Ngo ها، عدم ارتباط با بازارهاي فرامنطقه*اي، تمرکز بيش از ظرفيت روي امور بازرگاني و تجاري It و غافل شدن از سرمايه*گذاري در رسته*هايي چون تعميرات پيشرفته، توليد نرم*افزار و سخت*افزار که داراي ارزش افزوده هستند، همچنين کمبود قوانين، دستورالعمل*ها و توافق*نامه*ها که نظم و ساماندهي و امنيت شغلي صنف را تامين نمايد را از چالش*هاي مهم صنعت فناوري اطلاعات استان برشمرد.
رئيس سازمان نظام*صنفي رايانه*اي استان يزد اظهار داشت: وظيفه اصلي تشکل*ها برطرف نمودن اين چالش*ها است و مديران دولتي استان نيز مي*بايست به منظور تقويت صنعت فناوري اطلاعات استان، استفاده از خدمات بومي را در دستور کار خود قرار دهند.
در اين نشست همچنين اسکندري، رئيس سازمان بازرگاني استان يزد طي سخناني ضمن استقبال از حضور جوانان فرهيخته و اشاعه دانشمداري در مديريت اصناف، از حرکت*هاي متحولانه که منجر به تغيير اساسي در ساختارهاي سنتي اصناف شود حمايت کرد.
وي به عزم دولت نهم به حمايت از نهادهاي مدني اشاره و تاکيد نمود: دولت مي*تواند باياري تشکل*هاي صنفي و مردمي اجراي بسياري از وظايف خود را تسهيل و تسريع نمايد.
در ادامه شوري*زاده، رئيس اتحاديه صنف رايانه يزد گفت: عزم هيات*مديره اين صنف در ساماندهي و ايجاد نظم در صنف از وظايف اوليه و اصلي اتحاديه است. در اين راستا حدود 420 واحد صنفي در شهرستان يزد شناسايي شده اند که در يکي از شاخه*هاي رايانه مشغول کسب مي*باشند وليکن تنها 170 واحد از آنها داراي پروانه کسب مي*باشند.
وي افزود: بيشتر تخلفات گزارش شده متاسفانه از ناحيه افرادي است که بدون مجوز قانوني، فعاليت مي*کنند.
در پايان نشست نيز بخشايش، رئيس شوراي انتظامي نظام*صنفي رايانه*اي و اتحاديه صنف رايانه يزد از بررسي و رسيدگي به 47 پرونده طي يک سال که اغلب آنها به مصالحه طرفين انجاميده است، خبر داد.
DADASHI...payam
02-11-2006, 16:29
یک پنجم مردم از جرایم آنلاین می*ترسند
سه شنبه، ۱۸ مهرماه ۱۳۸۵
سرویس اخبار خارجی ایتنا - طبق نتایج حاصل از یک بررسی جدید، در حال حاضر میزان واهمه بریتانیایی*ها از جرایم سایبر بیشتر از سرقت در امکان عمومی وخیابان*ها است.
این مطالعه که توسط شرکت Get Safe Online انجام شده و توسط دولت بریتانیا پشتیبانی شده نشان می*دهد، 21 درصد کاربران آنلاین بریتانیایی به هنگام ورود به فضای مجازی نگران جرایم اینترنتی هستند و 16 درصد آنها هم می*ترسند که هکرها دارایی*های آنها را به سرقت ببرند.
بررسی*های خبرگزاری بی*بی*سی در حملاتی که به سیستم*عامل ویندوز انجام شده نشان می*دهد، جنایت*های اینترنتی به قدری افزایش یافته که هر 15 دقیقه می*تواند یک مورد از آنها اتفاق بیافتد.
این طور که کارشناسان امنیتی بین*المللی می*گویند، به*طور کلی در هر ساعت یک تخلف آنلاین برای کامپیوترهای شخصی اتفاق می*افتد که در بیشتر مواقع نتایج جبران*ناپذیری را به همراه دارد.
DADASHI...payam
02-11-2006, 16:30
نخستين پورتال تخصصي گلدوزي ايران
چهارشنبه، ۱۹ مهرماه ۱۳۸۵
ايتنا - نخستين پورتال جامع گلدوزي ايران با قابليت*هاي متنوع آغاز به كار نمود.
در اين پرتال مطالبي همچون آخرين* اخبار صنعت گلدوزي ايران و جهان، مقالات، تحولات، طرح*هاي متنوع، فروشگاه برخط و... قرارداده شده است.
كاربران در اين تارگاه مي*توانند به آخرين طرح*ها و اطلاعات جامع علمي در زمينه صنعت گلدوزي ايران و جهان دست يافته و همچنين آخرين مطالب خود را در آن قرار دهند.
با توجه به بستر تعامل ايجاد شده در اين تارگاه، كاربران مي*توانند به راحتي با فروشندگان، توليدكنندگان نخ و پارچه، لباس، آموزشگاه*هاي خياطي و گلدوزي و ساير بخش*هاي مرتبط با صنعت پوشاك و گلدوزي ارتباط برقرار نموده و از خدمات ايشان بهره*مند گردند.
از ديگر امكانات اين تارگاه، اختصاص يك صفحه مشخص براي هر كاربر مي*باشد.
كاربران مي*توانند اخبار، مقالات، فرم*هاي نظرسنجي، كاتالوگ و ساير موارد تبليغاتي خود را در دسترس بازديدكنندگان قرار دهند.
پرتال جامع گلدوزي ايران در دو زبان فارسي و انگليسي تهيه و امكان ارتباط با فضاي برون مرزي را براي كاربران مهيا آن مي*كند.
شايان ذكر است كه عضويت در اين پرتال و استفاده از فضاي اختصاصي نيز تا مدت محدودي رايگان مي*باشد.
جهت عضويت در سايت كافي است به آدرس اينترنتي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نموده و فرم عضويت را تكميل نماييد.
DADASHI...payam
02-11-2006, 16:31
مایکروسافت با هکرها همکاری می*کند
چهارشنبه، ۱۹ مهرماه ۱۳۸۵
سرویس اخبار خارجی ایتنا - در حالی که تنها چند هفته به زمان عرضه ویندوز ویستا باقی مانده و مایکروسافت همچنان وعده ماه ژانویه را برای روانه کردن این سیستم*عامل در بازار می*دهد، کارشناسان همچنان درمورد امنیت این محصول نگران هستند.
با توجه به افزایش حملات مختلف به سیستم*عامل ویندوز، مایکروسافت در سال*های اخیر کوشیده تا با کمک گرفتن از عموم مردم این قبیل مشکلات را از میان بردارد و این طور که گفته می*شود، در آخرین اقدام خود می*خواهد با هکرها همکاری کند.
طبق خبرهای جدید، گروهی از مدیران ارشد مایکروسافت در تلاشند تا با سفر به کشور مالزی در بزرگ*ترین همایش هکرهای آسیایی شرکت کنند.
مدیر برنامه*های امنیتی شرکت مایکروسافت ادعا می*کند که از سفر به مالزی اهداف ویژه*ای دارند.
مایکروسافت می*کوشد تا با کمک گرفتن از هکرها تمام نقاط آسیب*پذیر سیستم*عامل جدید خود به نام ویندوز ویستا را از میان بردارد تا کاربران با هیچ گونه مشکل امنیتی مواجه نشوند.
DADASHI...payam
02-11-2006, 16:32
بازگشت جهانگرد
چهارشنبه، ۱۹ مهرماه ۱۳۸۵
گفت*وگوي نصرالله جهانگرد دبير پيشين شوراي عالي اطلاع رساني با ايسنا: «مردم به عنوان بهره*برداران انتهايي ديتا سرويس خوبي دريافت نمي*كنند.»
نصرالله جهانگرد - دبير پيشين شوراي عالي اطلاع*رساني كه در دولت گذشته به*عنوان نماينده ويژه رييس جمهور در امور Ict، مشاور رييس جمهور، مسؤول تدوين طرح و برنامه توسعه كاربري فناوري اطلاعات و ارتباطات ايران (تكفا)، مسؤول هماهنگي ملي ايران در برنامه اجلاس جهاني سران جامعه اطلاعاتي، عضو كميته ملي It يونسكو، معاون برنامه*ريزي و توسعه وزارت پست و تلگراف و تلفن سابق، عضو شوراي برنامه*ريزي برنامه چهارم توسعه كشور و عضو كميته فرابخشي علوم و فناوري اطلاعات در تدوين برنامه سوم توسعه فعاليت داشت، در حال حاضر به عنوان مشاور در پروژه*هاي ملي حوزه فناوري اطلاعات فعاليت مي*كند.
جهانگرد با حضور در محل خبرگزاري ايسنا، در پاسخ به پرسش*هايي، به تشريح ديدگاه*هاي خود در باره وضعيت فناوري اطلاعات و ارتباطات كشور و برخي مباحث مورد چالش در اين حوزه پرداخت.
او با بيان اين كه ديركرد توسعه مهم*ترين بحثي است كه به*سرعت حوزه*هاي مختلف را به سمت شرايط نگران*كننده* پيش مي*برد، اظهار كرد: فارغ از سليقه دولت*ها، بدنه اجرايي و اجتماعي جامعه مانند جمعيت، تحولات آموزشي و اقتصادي كه پيكره اصلي نظام را تشكيل مي*دهد، در حال رشد است؛ اين رشد به همراه خود تقاضاهايي براي حيات دارد كه اگر اين تقاضاها به موقع سامان*دهي و پاسخ داده نشود، بعد از مدتي مشكل ساخته و در نهايت به بحران تبديل مي*شود.
وي با اشاره به اين* كه امروز اين بحث كه It به عنوان ابزار توانمندساز توسعه محسوب مي*شود، موضوعي شده كه همه آن را پذيرفته*اند،* گفت: برنامه*اي در ايران به شكل قانون انسجام يافته و از حدود پنج تا شش سال پيش آغاز شد و از همان زمان نيز پيش*بيني نيازها، مقدمات و هماهنگي*هاي اجرايي در مورد پروژه*هاي اصلي شكل گرفته بود.
مردم به*عنوان بهره*برداران انتهايي ديتا سرويس خوبي دريافت نمي*كنند
جهانگرد با بيان اين كه خطوط مخابراتي در كشورمان وضعيت خوبي پيدا كرده و در اين مرحله، مخابرات بايد به مرحله سوم دوران حيات شركت*هاي مخابرات وارد شود، گفت: تاكنون شركت*هاي مخابراتي در دنيا سه دوره* را طي كردند كه دوره اول، ارايه خدمات به صورت مدارهاي اختصاصي، مرحله دوم، به صورت سوييچ و در مرحله سوم، مرحله سرويس محوري است؛ و اين در حالي است كه متاسفانه در شركت*هاي مخابراتي در كشور هنوز مفهوم سرويس و تعهد سرويس محوري را به درستي براي اجرا سازمان*دهي نكرده*اند.
به گفته وي شركت فناوري *اطلاعات - ديتا - در كشور تشكيل شده، اما با تفكر برقراري مدار و ارايه خط فيزيكي وارد بازار شده است؛ در حالي كه بايد با تفكر سرويس محوري و ارايه خدمات كامل به مشتري وارد بازار كار مي*شد، بنابراين عقب ماندگي و ديركرد در درك شرايط و تغيير و تبديل سازمان و ايجاد مديريت لازم باعث شده تا عليرغم وجود منابع مخابراتي در كشور به دليل نبود نگرش سرويس محوري، مردم به عنوان بهره*برداران انتهايي سرويس و خدمات خوبي دريافت نكنند.
وي با تاكيد بر اين كه اين نابساماني نبود نگرش سرويس محوري را در بخش*هاي مختلف ديتا شاهديم، گفت: عليرغم وجود امكانات، به دليل اين كه تركيب بندي و تبديل آن به سرويس مناسب براي ارايه به مشتري اتفاق نيفتاده است، در حوزه سرويس*هاي ديگر نيز دچار اين خلل هستيم.
ديركرد توسعه بانكداري الكترونيكي باعث اختلال در نظام اقتصادي شده است
وي ادامه داد: در دو سال آخر فعاليت خود در شورا، ارايه سه سرويس حياتي را دنبال كرديم؛ تحقق زيرساخت حياتي ساير سيستم*هاي اداري-اجرايي كشور كه اولين آنها كد هويت ملي و كد آدرس و مكان بود كه بايد در تمام ساز و كار اجرايي كشور اجرايي شود كه خوشبختانه سازمان ثبت احوال با سرمايه*گذاري توان فني و اجرايي مناسب را براي ارايه خدمات پيدا كرد، اما متاسفانه دستگاه*هاي ديگر در به كارگيري اين سيستم عقب هستند و در نتيجه با خللي در بخش اسناد مواجهيم و هزينه*هاي موازي در اندازه*هاي ملي كم كم وارد مراحل نگران كننده*اي مي*شود.
جهانگرد گفت: از سه سال پيش بر راه*اندازي پروژه پول الكترونيك تاكيد كرديم، ولي متاسفانه بسياري از مسولان بانكي در اين كار سرعت لازم را نداشتند و اكنون به تدريج وارد شرايط سختي براي ارايه خدمت به مردم مي*شوند.
او با تاكيد بر اين كه بيش از 80 درصد عمليات بانكي كشور فعاليت*هاي گيشه*يي هستند و ديركرد توسعه بانكداري الكترونيكي باعث ايجاد اختلال در نظام اقتصادي و خدمات به جامعه شده است، گفت: مردم براي دريافت خدمات با مشكل مواجهند و بانك*هاي دولتي ايران با اين همه عظمت مالي پايين*ترين خدمات و سود بانكي را در مقايسه بين*المللي دارند و بنا بر پيش*بيني*هاي انجام شده در ماه*هاي آخر سال، با بحران بزرگي درخصوص جابه*جايي پول نقد به مردم مواجه خواهيم بود.
وي با اشاره به حوزه سوم كه بحث كاداستر در ثبت، يعني اطلاعات هويت ديجيتالي جغرافيايي و مالكيت زمين است، گفت: اين بحث پايه تشكيل اطلاعات مكان محور است كه اين موضوع به نام «منظومه ملي اطلاعات مكان محور Sdi» در قانون برنامه چهارم آمده است و عقب افتادن انجام اين پروژه كه حداقل به پنج سال فرصت نياز دارد، صدمات جبران ناپذيري را در مراحل آتي برنامه*هاي اداري و حقوقي و اقتصاد كشور مي*گذارد؛ تمام اين*ها در قانون برنامه چهارم آمده و بر ضرورت راه*اندازي آنها تكليف قانوني شده است، در اين قانون در برخي موارد به دليل اهميت كار تا سطح نام پروژه نيز وارد شده* است.
موضوع -------- بايد به طور شفاف ابراز شود
جهانگرد با اشاره به بحث -------- و با بيان اين*كه اين موضوع يكي از مباحث مهم و جامع مي*باشد، اظهار كرد: موضوع -------- بايد آن جايي كه صيانت از قلمروهاي فرهنگي،* اقتصادي و اجتماعي كشور است، به*طور شفاف ابراز شود و تفاهم و همكاري ملي به دنبال آن بيايد.
او حوزه سياست*هاي داخلي را از بخش*هايي برشمرد كه در آن دچار ناهماهنگي و اختلاف هستيم و اظهار كرد: فعالان درعرصه سياسي و اجتماعي كشور مايلند نظراتي ابراز كنند و كسان ديگري هم با اين سليقه مخالفت دارند و اين بخشي است كه مورد اختلاف است و باعث برجسته شدن مساله -------- و آزادي گفت*وگو و اطلاع*رساني در ايران شد.
به اعتقاد وي، بايد قلمرو حوزه*هاي اجتماعي، اقتصادي و فرهنگي از هم تفكيك شوند و همه از آن دفاع كنيم و در حوزه سياسي هم بايد مرزهاي اين كار به صورت قانوني تعريف و بيان شود كه تفاهم ملي در مورد آن به وجود آيد و الا دائما دچار اين چالش هستيم كه هزينه*هاي زيادي براي تكنولوژي و براي -------- صرف مي*كنيم و متعاقبا ضد آن در حوزه تكنولوژي به وجود مي*آيد و راندمان كار را كاهش مي*دهد و اين در حقيقت بازي پرضرري براي اقتصاد و كارهاي اجرايي كشور شده است.
جهانگرد ادامه داد: تفكيك نشدن باعث شده كه در فيلترينگ، بسياري از حوزه*هاي اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي را زير چتر ----- ببريم و در آن حوزه*ها هم تصور مي*كنم روش*هاي صيانت از قلمروهاي مد نظر، متفاوت است و مي*شود با تركيب اين روش*ها خدمت بهتري را در كشور فراهم كنيم.
شبكه دسترسي ديتا براي كارهاي اداري و اجرايي كشور فاقد كيفيت لازم است
وي ادامه داد: در شرايط فعلي درخصوص شبكه دسترسي ديتا براي كارهاي اداري و اجرايي كشور، از كيفيت لازم برخوردار نيستيم و با وجود منابع مورد نياز در كشور، فقدان رويكرد سرويس محوري در اين بخش وجود دارد.
جهانگرد گفت: با توجه به اهداف و ماموريت*هايي كه به*طور رسمي *در برنامه* آمده، راه برون رفت از اين مشكلات، سازمان*دهي معين و روشن براي تحقق و پياده كردن برنامه*هاي زمان*بندي شده كه قابل كنترل و پيگيري نيز باشد، محسوب مي*شود.
دبير پيشين شوراي عالي اطلاع*رساني با بيان اين كه سال اول دولت*ها معمولا صرف آشنايي مديران با كارهاي جديد مي*شود، گفت: مي*توان ركودي كه در It كشور حاكم شده را به حساب اين دوره گذاشت، ولي توصيه من اين است كه لااقل در حوزه*هاي تكنولوژي ادامه كارهاي انجام شده را به پيش ببريم؛ زيرا در اين حوزه بعد سياسي حاكم نبوده و بهتر است وقت را تلف نكنيم و به*سرعت پيش برويم.
به گفته وي در كشور ما اگر كسي بخواهد يك شبكه خدماتي خوبي را به وجود آورد، تصور مي*كند كه بايد شبكه فيزيكي ديتاي آن را خود به وجود آورد كه اين كارهزينه بسيار سنگين و تداخل با مخابرات را به وجود مي*آورد؛ در حالي كه امكانات تكنيكي كشور ايجاب مي*كند تا بتوانيم براي انجام كارها از تجارب و امكانات در جاهاي ديگر نيز استفاده كنيم.
جهانگرد در ادامه با بيان اين كه تفكر انحصاري رشد بخشي امروزه تقريبا قديمي *و كهنه شده و رشد بايد به صورت جمعي انجام شود، اظهار كرد: همكاري*هاي بين بخشي براي تحقق يك برنامه توسعه شرط لازم است و اين يكي از اصول مهم است كه بايد به آن توجه كرد؛ عمده مشكل تاخير در لايه*هاي اصلي است كه به شكل شكننده*اي حوزه*هاي جانبي خود را تحت تاثير قرار مي*دهد.
ترديد باعث مي*شود برنامه*ها به سرانجام نرسند
وي در ادامه با اعتقاد به اين كه تاخير و ديركرد در توسعه* ويژگي برنامه ايران شده است، درباره علت تاخير در انجام پروژ*ه*ها گفت: وقتي برنامه*اي تدوين مي*كنيم، به*رغم اين كه مدت زيادي صرف به نتيجه رساندن آن مي*شود، بلافاصله بر روي آن ترديد مي*كنيم و آن ترديد باعث مي*شود كارها به سرانجام نرسد و يا عقب بيفتد و همين عامل خود باعث شروع نشدن پروژه*هاي اصلي و يا ناقص پيش رفتن آنها شود و نقص در پروژه*هاي اصلي به دليل اين كه هر روز با تحولات جديدي رو به رو هستيم باعث مي*شود پروژه*ها را از اول *آغاز كنيم.
او گفت: در مساله مخابرات ظاهر امر اين است كه تقريبا جزو موفق*ترين دستگاه*هاي اجرايي كشور در طي دو دهه گذشته بوديم و هميشه در هر برنامه توسعه، امكانات مخابرات كشور دو برابر شده، اما از اواخر برنامه سوم وارد مرز مخابرات نسل سوم شديم.
جهانگرد ادامه داد: براي شروع مطالعات انجام شده، شركت*ها به چهار بخش مادر، زيرساخت، ديتا و موبايل تقسيم شدند كه بعد از آن بايد فرهنگ سازماني به سمت سرويس محوري پيش مي*رفت كه البته به آن توجهي نشد و همين موضوع خود موجب نگراني شده است و الا مسير را به درستي طي كرده*ايم؛ هنوز هم مخابرات كشور هر روز نسبت به روز قبل در نصب تجهيزات و امكانات به خوبي پيش مي*رود، اما سرويس بهتر را مي*توان از طريق تغيير رويه در ساختار مديريتي و اداري و اجرايي به وجود آورد.
وي ادامه داد: همكاري بين بخش خصوصي و دولتي قوي نيست؛ البته شركت*هاي زيادي مجوز دارند كه متاسفانه نمي*توانند در شبكه مخابراتي كشور سرويس خوبي ارايه كنند كه اين جزو سوالاتي است كه به نظرم، بايد مديران امروز اجرايي كنكاش كرده و جواب آن را پيدا كنند.
DADASHI...payam
02-11-2006, 16:33
ویستا، ایمن*تر از همه برنامه*های دنیا
چهارشنبه، ۱۹ مهرماه ۱۳۸۵
سرویس اخبار خارجی ایتنا - یکی از مدیران ارشد مایکروسافت اعلام کرد: «امنیت سیستم*عامل ویندوز ویستا بیش از آن*چیزی است که مردم تصور می*کنند.»
جین-فیلیپ کورتویز(Jean-Philippe Courtois) مدیر بخش بین*الملل شرکت مایکروسافت گفت: «افزایش امنیت یکی از مهم*ترین مسائلی بود که باعث شد غول نرم*افزاری دنیا این محصول را با تاخیر روانه بازار کند.»
شرکت مایکروسافت در نسخه*های پیشین ویندوز بارها کوشیده بود تا با عرضه وصله*های امنیتی جلوی بروز آسیب*پذیری*های فراوان را بگیرد و امکان دسترسی هکرها به کامپیوترهای شخصی را از بین ببرد.
به عقیده کورتویز، مایکروسافت برای ایمن کردن سیستم*عامل ویندوز ویستا بیش از آنچه که کاربران تصور کنند کار کرده و به همین*خاطر نگرانی همه افراد را از بین خواهد برد.
پس از انتشار سیستم*عامل ویندوز XP این نخستین به*روزرسانی مایکروسافت برای سیستم*عامل*های خود است. قرار است که ویندوز ویستا از ژانویه سال آینده وارد بازارهای جهانی شود.
DADASHI...payam
02-11-2006, 16:34
محدوديت بي*سابقه در ارائه اينترنت پرسرعت به مردم
چهارشنبه، ۱۹ مهرماه ۱۳۸۵
ايتنا - از اين پس كاربران شخصي نمي*توانند به اينترنت پرسرعت بالاتر از 128k دسترسي داشته باشند.
شركت*هاي Pap با دريافت دستوري، در ارائه اينترنت پرسرعت به مردم دچار محدوديت شده*اند.
به گزارش ايتنا سازمان تنظيم مقررات طي دستورالعملي از شركت*هاي ارائه دهنده اينترنت پرسرعت خواسته كه در واگذاري ارتباط سريع به كاربران شخصي، ضوابط جديدي را رعايت كنند.
مطابق اين دستورات تازه، واگذاري اينترنت پرسرعت با پهناي باند بالا ممنوع اعلام شده است.
بر طبق اين دستورالعمل كه ظاهرا در تاريخ دوازدهم مهر ماه جاري ابلاغ شده، شركت*هاي Pap و نمايندگي*هاي آنان، از دادن ارتباط به كاربران شخصي با سرعت بيش از 128k منع شده*اند.
بدين ترتيب مشتريان جديد كه براي گرفتن اشتراك اينترنت پرسرعت به اين شركت*ها مراجعه مي*كنند، با جواب منفي در باره سرعت*هاي بالاتر مواجه مي*گردند.
با دستورالعمل جديد، مشخص نيست كاربراني كه پيش از ابلاغيه جديد توانسته*اند به سرعت بالا دست بيابند، چه وضعيتي خواهند داشت.
اين نخستين باري است كه بر روي سرعت اينترنت ارائه شده به كاربران، محدوديت گذاشته مي*شود.
هنوز هيچ توضيحي در باره علت اين تصميم ارائه نشده است. البته بنا به اظهار سازمان تنظيم مقررات، موضوع در كميسيون خاصي تحت بررسي مي*باشد.
DADASHI...payam
02-11-2006, 16:35
اینترنت تجزيه مي*شود
پنجشنبه، ۲۰ مهرماه ۱۳۸۵
سرویس اخبار خارجی ایتنا - گروهی از محققان بر این باورند، اگر توسعه در اینترنت به همین صورت ادامه پیدا کند در آیند این دنیای مجازی به شبکه*های جداگانه تبدیل خواهد شد.
نیتین دسای(Nitin Desai) مدیر کارگروه دولت و اینترنت(IGF) که توسط سازمان ملل متحد تشکیل شده هشدار داد: «پیش*بینی می*کنیم که اینترنت در آینده مجزا شده و به بخش*های جدا از هم تبدیل شود.»
او می*گوید: «مردم این روزها بسیار نگرانند که آیا سیستمی که هم*اکنون با آن کار می*کنیم پنج سال بعد هم به همین صورت فعال خواهد بود یا نه؟»
وی طی کنفرانسی که در لندن برگزار شده بود اعلام کرد که اینترنت در آینده وضعیت خوبی نخواهد داشت و با مشکلات عدیده*ای مواجه خواهد شد.
این کنفرانس توسط مرکز Nominet که وظیفه ثبت دامنه*های بریتانیایی با پسوند .uk را برعهده دارد برگزار شده بود. این*روزها بین کارشناسان درمورد آینده اینترنت و نحوه ثبت دامنه*های اینترنتی تنش*های فراوانی وجود دارد.
DADASHI...payam
02-11-2006, 16:36
پخش زنده اينترنتي برنامه شب*های قدر
پنجشنبه، ۲۰ مهرماه ۱۳۸۵
ايتنا - ویژه نامه الکترونیک سروش رمضان ، ويژه ايام ماه مبارك رمضان و شب*هاي قدر بر روی سایت انتشارات سروش قرار می*گیرد.
ویژه*نامه الکترونیک سروش رمضان، ويژه ايام ماه مبارك رمضان و شب*هاي قدر از امروز برروی سایت انتشارات سروش قرار می*گیرد.
محمد صادق افراسیابی، سردبیر سایت انتشارات سروش، ضمن بيان اين مطلب گفت: در ماه رمضان سایت انتشارات سروش برنامه*های متنوعي را با هدف بزرگداشت این ماه مبارک به اجرا درآورده است كه انتشار ويژه*نامه الكترونيك سروش رمضان آخرين اقدام ارگان مذکور در رمضان مي باشد.
وي ویژه نامه مذكور را شامل بخش*های مختلفي از جمله ادعیه و مناجات های ماه مبارک رمضان به صورت فایل*هاي شنيداري معرفی کرد و افزود : علاوه بر این ما در سایت انتشارات سروش اقدام به ارائه نماهنگ*های تولیدی سروش و دیگر سایت*های فرهنگی کرده ایم که علاقه مندان هنر اسلامی می توانند از این آثار استفاده کنند.
افراسیابی در ادامه تصریح کرد : در راستای اهداف فرهنگی انتشارات سروش ما بر آن شدیم تا علاوه بر ویژه*نامه در بخش دنیای وبلاگ*ها به معرفی وبلاگ*هایی که مطالبی را به ماه مبارک رمضان و شب*های قدر اختصاص داده*اند بپردازیم که این وبلاگ*ها از روز شنبه ، 22 دی ماه در سایت انتشارات سروش قابل دسترسی خواهند بود.
وی در پایان خاطر نشان کرد : پخش زنده برنامه*های کلیه شبکه*های سیما در شب*های قدر و ایام شهادت حضرت علی (ع) از طریق سایت از دیگر امکاناتی است که همکاران ما در سروش با همکاری صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در اختیار کلیه ایرانیان داخل و خارج کشور گذاشته*اند.
نشاني سایت انتشارات سروش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است و انتشار نسخه الکترونیک مجلات سروش هفتگی، سروش جوان، سروش نوجوان، سروش کودکان و سروش بانوان، معرفی برنامه*های گوناگون شبکه*های مختلف سیما*، بازار کتاب ، و گالری عکس از بخش*های این سایت می*باشند.
DADASHI...payam
02-11-2006, 16:37
فیلم*های جدید هالیوود روی دیسک*های 50 گیگابایتی Blu-ray
جمعه، ۲۱ مهرماه ۱۳۸۵
سرویس اخبار خارجی ایتنا - شرکت Sony Pictures اعلام کرد که از امروز دیسک*های Blu-ray خود را با ظرفیت 50 گیگابایت روانه بازار خواهد کرد.
با این اقدام جدید گفته می شود، نخستین فیلم*های سونی روی نسل جدید دیسک*های DVD وارد بازار خواهند شد تا عرصه برای رقابت HD-DVD توشیبا تنگ*تر شود.
شرکت هالیوود در این باره گفت که به دنبال امضای قرارداد جدید با سونی فیلم Click از آدام سندلر(Adam Sandler)، Black Hawk Down و Talladega Nights را از ماه دسامبر روی دیسک*های 50 گیگابایتی عرضه خواهد کرد.
سونی صاحب یکی از سه استدیو*های بزرگی محسوب می*شود که هالیوود در آن فیلم می*سازد و در این میان اولین مرکز فیلم*سازی به*حساب می*آید که درنظر دارد فیلم*های خود را روی دیسک*های 50 گیگابایتی عرضه کند.
درحالی*که روز به روز رقابت*های بین دو شرکت سونی و توشیبا برای عرضه نسل آتی دیسک*های DVD افزایش پیدا می*کند، کارشناسان بر این باورند که این رقابت*های نتایج خوشایندی را برای هردو شرکت به*دنبال نخواهد داشت.
DADASHI...payam
02-11-2006, 16:39
ابهام در علت محدوديت اينترنت پرسرعت
جمعه، ۲۱ مهرماه ۱۳۸۵
بر اساس بخشنامه جديد سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي وزارت ارتباطات، ارايه اينترنت پرسرعت به*تمام كاربران كشور با محدوديت مواجه شد.
مدير روابط عمومي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي با تاييد اين خبر، روز پنجشنبه به ايرنا گفت: مطابق با اين بخشنامه ، از اين پس ارايه اينترنت پرسرعت با ظرفيت بيش از ۱۲۸كيلو بيت بر ثانيه به تمام كاربران اينترنتي ( شخصي و عمومي ) ممنوع خواهد بود.
حسام*الدين عرب*زاده افزود: اين بخشنامه به دستور وزارت ارتباطات صادر شده و موقتي است.
به گفته وي اين بخشنامه*تا زمانيكه ضوابط و شرايط جديد براي*ارايه اينترنت پرسرعت توسط شركت*هاي Papمشخص شود، قابل اجرا است.
وي تاكيد كرد: بخشنامه مذكور براي تمام شركت*هاي*خصوصي و شركت*هاي مخابرات كه خطوط Adslبه كاربران ارايه مي*دهند، ابلاغ شده است.
عرب زاده درباره دلايل ابلاغ بخشنامه جديد سازمان تنظيم مقررات مبني بر محدود كردن ارايه اينترنت پر سرعت توضيحي به خبرگزاري ايرنا ارايه نكرد.
اين در حالي است كه هنوز بسياري از مديران و كارشناسان شركت*هاي Papاز جزييات اين بخشنامه جديد سازمان تنظيم مقررات اطلاع چنداني ندارند و برخي از آنها تصور دارند كه اين بخشنامه فقط در مورد كاربران خانگي صادق است.
مدير يكي*از شركت*هاي ارايه*دهنده اينترنت پرسرعت در اصفهان بااظهار شگفتي از ابلاغ چنين بخشنامه*اي تاكيد كرد: شركت*هاي Papبا دريافت اين دستور براي ارايه اينترنت پرسرعت به مردم دچار محدوديت شدند.
وي كه خواستار فاش نشدن نام خود بود ، تصريح كرد: بر اساس اين بخشنامه واگذاري اينترنت پرسرعت با پهناي باند بالا ممنوع اعلام شده است.
مدير يكي ديگر از شركت*هاي ارايه*دهنده اينترنت پر سرعت نيز در اين مورد به ايرنا گفت: بسياري از مشتريان ما از پهناي باند بيشتر از ۱۲۸كيلو بيت بر ثانيه استفاده مي*كنند و ميزان تقاضا در اين سطح در حال افزايش است.
وي اضافه كرد: با اين بخشنامه جديد اصلا مشخص نيست شركت*هاي" ندا" چگونه به فعاليت خود ادامه دهند و پاسخگوي نياز مردم باشند.
به گفته*كارشناسان، طبق تغييرات جديدي كه در نحوه ارايه اينترنت در كشور اعمال شده و مطابق با قوانين جديد از اين پس دولت فقط تامين*كننده و شركت*هاي خصوصي فقط توزيع*كننده اينترنت هستند، اعمال چنين محدوديت*هايي براي توزيع اينترنت توسط بخش خصوصي جاي تامل دارد.
كارشناسان تاكيد دارند: اين نخستين باري است كه براي سرعت و پهناي باند اينترنت ارايه شده به كاربران، محدوديت اعمال مي*شود.
DADASHI...payam
02-11-2006, 16:39
مایکروسافت از سایت Blinkx کمک خواست
شنبه، ۲۲ مهرماه ۱۳۸۵
سرویس اخبار خارجی ایتنا - شرکت مایکروسافت درنظر دارد به*دنبال امضای یک قرارداد جدید با سایت ویدئویی Blinkx، خدمات اینترنتی خود را در سایت*های MSN و Live.com تقویت کند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بر خلاف YouTube که به همه کاربران امکان می*دهد تا فیلم*های خود را به صورت رایگان روی اینترنت قرار دهند، Blinkx یک جست*وجوگر کامل است و می*تواند علاوه بر محتویات خود، فیلم*های ویدئویی در تمام سایت*های اینترنتی را در اختیار کاربران قرار دهد.
مایکروسافت ادعا می*کند که با این اقدام جدید خود می*تواند خدماتی بهتر از سرویس*های ویدئویی گوگل و یاهو را در اختیار کاربران بگذارد.
سایت Blinkx علاوه بر فیلم*های ویدئویی می*تواند فایل*های صوتی را نیز روی خود جای دهد و ٱنها را در دیگر پایگاه*های اینترنتی شناسایی کند.
DADASHI...payam
02-11-2006, 16:40
محدود كردن اينترنت پرسرعت، به جامعه اطلاعاتي لطمه مي*زند
شنبه، ۲۲ مهرماه ۱۳۸۵
سلام - خطوط اینترنتی با سرعت پایين*تر از 128 کیلو بیت عملا هیچ تفاوتی با اینترنت معمولی ندارد و می*تواند این امر به اقتصاد شرکت*های اینترنتی لطمه بزرگی را وارد کند.
مسعود ریاضیات رئیس هیئت مدیره انجمن شرکت*های اینترنتی در خصوص بخشنامه جديد سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي وزارت ارتباطات، مبنی بر اینکه ارائه اينترنت پرسرعت با ظرفيت بيش از ۱۲۸كيلو بيت بر ثانيه به تمام كاربران اينترنتي(شخصي و عمومي) ممنوع خواهد بود گفت: طرح پیشنهادی فوق در صورت اجرا مشکلات فراوانی را برای شرکت های Pap ایجاد خواهد کرد و ضرر زیادی را برای آنها تحمیل خواهد کرد.
وی در ادامه افزود: خطوط اینترنتی با سرعت پایين*تر از 128 کیلو بیت عملا هیچ تفاوتی با اینترنت معمولی ندارد و می*تواند این امر به اقتصاد شرکت های اینترنتی لطمه بزرگی را وارد کند.
رئیس هیئت مدیره انجمن شرکت*های اینترنتی طرح فوق را مانعی بزرگ برای انجام پروژه*های علمی دانست و گفت:دانشجویان و افرادی که فعالیت*های تحقیقاتی انجام می*دهند، برای تحقیقات خود نیازمند دانلود کردن فایل*های بزرگ هستند که در صورت تصویب طرح فوق، نمي*توانند به راحتی به فایل*ها دسترسی یابند.
وی تاکید کرد: اگرسازمان تنظیم مقررات برای جلوگیری از استفاده*های نامطلوب طرح فوق را ارائه داده است به صراحت می*توان گفت با شکست مواجه خواهد شد و نتیجه مناسبی را نمی*تواند بدست آورد.
وی با اشاره به این که در حال حاضر هنوز خبر فوق به انجمن ارسال نشده است افزود: انجمن سعی می*کند با رایزنی*هایی که با مقامات کشوری دارد بتواند مانع اجرای طرح فوق شود و این امر را به گوش مسئولین مربوطه برساند که کشور بدون اینترنت پرسرعت نمی*تواند با کشورهای دیگر به رقابت بپردازد و این امر می*تواند جامعه اطلاعاتی را با مشکل بزرگی روبرو کند.
DADASHI...payam
02-11-2006, 16:41
مخالفت شديد با محدود كردن اينترنت پرسرعت
شنبه، ۲۲ مهرماه ۱۳۸۵
صادق*زاده رئیس کمیته مخابرات مجلس شورای اسلامی: کشور برای توسعه و دستیابی به علم روز نیازمند اینترنت پرسرعت است و من شدیدا با اقدام اخیر سازمان تنظيم مقررات مخالف هستم.
رمضانعلي صادق*زاده گفت: باید استدلال های مسئولین سازمان تنظیم مقررات را برای تثبیت طرح ممنوعیت ارايه اينترنت پرسرعت با ظرفيت بيش از ۱۲۸كيلو بيت بر ثانيه را شنید و در خصوص آن تصمیم*گیری کرد.
رمضانعلي صادق*زاده رئیس کمیته مخابرات مجلس شورای اسلامی در گفت*وگو با سلام در خصوص بخشنامه جديد سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي وزارت ارتباطات، مبنی بر اینکه ارايه اينترنت پرسرعت با ظرفيت بيش از ۱۲۸كيلو بيت بر ثانيه به تمام كاربران اينترنتي(شخصي و عمومي) ممنوع خواهد بود گفت:مبنای تصمیم*گیری از سوی سازمان تنظیم مقررات و رادیویی در خصوص طرح فوق هنوز برای ما مشخص نشده و ما بدنبال استدلال*های سازمان برای ارائه طرح فوق هستیم.
وی در ادامه افزود: پس از تعطیلات ایام شب*های قدر معاونت پارلمانی مجلس، جلسه*ای را با حضور مسئولین مربوطه برگزار و نظرات و پیشنهادات آنها را بررسی و جمع بندی خواهیم کرد.
صادق زاده با تاکید بر این که در صورت نبود دلیل مناسب با طرح پیشنهادی، مجلس تمام تلاش خود را برای رد آن انجام خواهد داد اظهار کرد: تمامی کشورهای جهان به سمت مدرنیزه شدن حرکت می*کنند و می*توان گفت یکی از عوامل اساسی مدرنیزه شدن در جهان دستیابی به اینترنت پرسرعت است.
معاون كميسيون صنايع و معادن مجلس ادامه داد: کشور برای توسعه و دستیابی به علم روز نیازمند اینترنت پرسرعت است و من شدیدا با اقدام اخیر سازمان مخالف هستم و منتظر شنیدن استدلال*های آنها برای پیشنهاد طرح فوق می*باشم.
وی اظهار داشت: ارایه سرویس*ها با سرعت بالا نیازمند پهنای باند وسیع است و هر چقدر اینترنت با سرعت بالا ارائه شود شاهد اطلاعات جامع*تری خواهیم بود و می*توان گفت محدودیت سرعت و پهنای باند، جامعه اطلاعاتی کشور را با خطر جدی مواجه خواهد کرد.
گفتنی است: بر اساس بخشنامه جديد سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي وزارت ارتباطات، ارايه اينترنت پر سرعت به*تمام كاربران كشور را با محدوديت مواجه کرده است.
لازم بذکر است مطابق با اين بخشنامه، از اين پس ارايه اينترنت پرسرعت با ظرفيت بيش از ۱۲۸كيلوبيت بر ثانيه به تمام كاربران اينترنتي(شخصي و عمومي) ممنوع خواهد بود و بخشنامه مذكور براي تمام شركت*هاي*خصوصي و شركت*هاي مخابرات كه خطوط Adslبه كاربران ارايه مي*دهند، ابلاغ شده است.
DADASHI...payam
02-11-2006, 16:42
آيا لپ*تاپ*های 100 دلاری ایمن هستند؟
یکشنبه، ۲۳ مهرماه ۱۳۸۵
سرویس اخبار خارجی ایتنا - کارشناسان بر این باورند كه طرح ساخت لپ*تاپ*های 100 دلاری برای کودکان فقیر سراسر دنیا ممکن با کاهش امنیت در این کامپیوترهای قابل*حمل اجرا شود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این طرح که «یک لپ*تاپ برای هر کودک» نام گرفته، طرحی غیرانتفاعی است که توسط موسسه فناوری ماساچوست به اجرا درآمده و در تلاش است با افزایش دسترسی کودکان به اینترنت و سیستم*های بی*سیم، امکان تحصیل را برای آنها فراهم آورد.
دولت کشورهای تایلند، نیجریه، برزیل و آرژانتین اعلام کرده*اند که از آغاز سال 2007 میلادی خرید این لپ*تاپ*های ارزان*قیمت را آغاز کرده و آن را در اختیار کودکان قرار مي*دهند.
کارشناسان کامپیوتری معتقدند که با عرضه این کامپیوترهای ارزان*قیمت می*توانند تمایل کودکان را برای هماهنگی با دنیای فناوری افزایش دهند.
بيشتر در اين باره:
- چشم کودکان به*دنبال لپ*تاپ*های 100 دلاری
- گزارش تصویری: کنفرانس خبری ارائه لپ*تاپ های 100 دلاری در تونس
DADASHI...payam
02-11-2006, 16:43
-------- اشتباه سايت*ها از معضلات اصلي كاربران ايراني است
یکشنبه، ۲۳ مهرماه ۱۳۸۵
رييس انجمن صنفي كارفرمايان شبكه*هاي اينترنتي: بسياري از سايت*هاي مفيد ----- شده*اند كه بايد بازنگري و اصلاح شوند.
رييس انجمن صنفي كارفرمايان شبكه*هاي اينترنتي با تاكيد بر اين كه يكي از معضلات عمده كاربران اينترنت ----- شدن سايت*هاي مجاز است، گفت: برخي سايت*ها به خاطر مسائل سياسي و ضداخلاقي ----- شده*اند كه اين امر جاي بحث ندارد و موافق آن هستيم؛ اما بسياري از سايت*هاي مفيد ----- شده*اند كه بايد بازنگري و اصلاح شوند؛ چرا كه اكثر كاربران از اين مساله ناراحتند.
مسعود رياضيات در گفت*وگو با ايسنا، اظهار كرد: كاربران اينترنت مشكلات بسياري براي استفاده از اين دنياي مجازي دارند؛ -------- اشتباه سايت*ها، گران بودن پهناي باند و نبود محتوا استفاده از اينترنت را محدود كرده است.
او يكي از مشكلات عمده كاربران اينترنت در كشور را گران بودن اينترنت اعلام كرد و گفت: خطوط پرسرعت كمتر از 512k معنا نمي*دهد و در حالي كه يك مگ خطوط Adsl در خارج كشور با قيمت 30 تا 40 دلار به فروش مي*رسد، اما در كشور ما گران بودن اينترنت مانع بزرگي براي فعاليت كاربران اين دنياي مجازي است.
او ادامه داد: كاربران ايراني با كمبود محتوا در اينترنت مواجهند و به همين علت نيازي به استفاده از اينترنت ندارند؛ در حالي كه استفاده از اينترنت مي*تواند تاثير بالايي بر روي كاهش ترافيك و مصرف انرژي داشته باشد.
رييس انجمن Isp*ها گفت: ما بستر لازم را براي ارايه سرعت مناسب به كاربران خانگي داديم، اما متاسفانه پهناي باند در ايران قيمت بالايي دارد و با كشورهاي همسايه و پيشرفته قابل مقايسه نيست.
DADASHI...payam
02-11-2006, 17:18
احتمال افزايش ظرفيت اينترنت كشور
یکشنبه، ۲۳ مهرماه ۱۳۸۵
مديرعامل شركت ارتباطات زيرساخت با اشاره به جلسه اين شركت با مسئولان شركت فلگ گفت: اگر مباحث و مذاكرات با شركت فلگ آلمان به نتيجه برسد ظرفيت اينترنت كشور از20 Stm-1به 40 Stm_1 مي*رسد.
ناصر يوسف*پور در گفت*وگو با فارس اظهار داشت: براي كار با فلگ مشكلي نداريم و از اين شركت ضمانتنامه كتبي و طرح بهتري نسبت به گذشته درخواست كرده*ايم.
درخواست ضمانتنامه از سوي ايران براي ادامه همكاري با فلگ براي جلوگيري از پيش آمدن مشكل قطعي ماه*هاي اخير است.
وي تاكيد كرد: شركت فلگ قول داده است كه نسبت به وضع سابق همراهي بيشتري از خود نشان دهد.
يوسف*پور با اشاره به استفاده ايران از ظرفيت اينترنت كشور تركيه گفت: هم*اكنون ظرفيت پهناي باند اينترنت كشور 20 Stm-1 است و مشكل جدي ديگر وجود ندارد.
وي تاكيد كرد: قصد داريم كه همچنان با تركيه ادامه همكاري دهيم. اگر مباحث و مذاكرات با شركت فلگ به نتيجه رسد ظرفيت اينترنت كشور به 40 Stm_1 مي*رسد.
مديرعامل شركت ارتباطات زيرساخت اظهار داشت: در اواخر تيرماه گذشته، پهناي باند اينترنت در كشور، 11 Stm1 بود كه با قطع شش Stm1 شركت فلگ، ميزان ظرفيت پهناي باند به پنج Stm1 تقليل يافت.
گزارش فارس حاكي است: هر لينك Stm-1 داراي پهناي باند 155 مگابيت بر ثانيه رفت و 155 مگابيت بر ثانيه برگشت و هر لينك Stm-4 چهار برابر اين مقدار ظرفيت دارد.
DADASHI...payam
02-11-2006, 17:19
مشكلات بلاگفا برطرف مي*شود
یکشنبه، ۲۳ مهرماه ۱۳۸۵
مدير سرويس*دهنده وبلاگ فارسي بلاگفا از برطرف شدن بخش زيادي از اختلالات اين سايت خبر داد.
عليرضا شيرازي، در گفت*وگو با ايسنا، گفت: «طي 10 روز آينده، احتمال ايجاد اختلال كوچك ديگري، براي انجام برنامه*هاي توسعه*يي براي سخت*افزار*هاي بلاگفا وجود دارد كه چند ساعت قبل از انجام شدن اين تغييرات به اطلاع كاربران خواهد رسيد،* سپس تنظيمات و سرورهاي جديد به سايت اضافه مي*شود.»
وي افزود: «مشكلات سايت تا حدود زيادي برطرف شده است، ولي تغيير سرور و تنظيمات آن موجب اختلال*هايي مي*شود كه ترجيح داديم،* ايجاد سخت افزار جديد را به چند روز آينده موكول كنيم.»
DADASHI...payam
02-11-2006, 17:20
سوني اريكسون به دنبال ركورد جديد
یکشنبه، ۲۳ مهرماه ۱۳۸۵
سرويس اخبار خارجي ايتنا - شركت سوني اريكسون تولد 5 سالگي*اش را با ركوردي تازه جشن گرفت.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتايج عملكرد شركت سوني اريكسون براي سه ماهه سوم سال 2006 منتهي به 30 سپتامبر منتشر شد.
بر اساس اين گزارش درآمد ناخالص اين شركت 187% رشد داشته است. رشد سهم بازار 43% و قيمت متوسط فروش هر گوشي بالغ بر 147 يورو بوده است.
به گزارش ايتنا جدول زير نشانگر مقايسه نتايج اعلام شده با نتايج دوره زماني مشابه در سال گذشته ونيز سه ماهه پيشين سال جاري مي باشد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنا بر اين گزارش، موفقيت اولين گوشي تحت برند سايبرشات(K800) و نيز فروش خوب گوشي*هاي تحت برند واكمن در اين عملكرد قوي نقش مؤثري داشته*اند.
سوني اريكسون كه به تازگي(اول اكتبر 2006) 5 ساله شده است، در حال حاضر چهارمين توليد كننده تلفن همراه درجهان پس از نوكيا، موتورولا و سامسونگ است.
اين در حالي است كه آقاي مايلس فلينت مدير ارشد اجرايي آن در مراسم جشن تولد 5 سالگي شركت اعلام كرده است كه اين شركت قصد دارد تا در طي 5 سال آينده جزو 3 توليد كننده برتر تلفن*هاي همراه باشد و در واقع اين شركت پس از پشت سر گذاشتن رقباي قدرتمندي چون زيمنس (بنكيو زيمنس) و ال جي الكترونيكس اكنون به دنبال به زير كشيدن سامسونگ است.
تحليلگران شبكه اقتصادي بلومبرگ بر اين باورند كه با توجه به نتايج اعلام شده، سوني اريكسون فاصله خود را با پنجمين توليد كننده تلفن همراه يعني ال*جي الكترونيكس به طور فزاينده اي افزايش داده است، و انتظار مي*رود توانسته باشد سهم خود را در بازار جهاني 1 درصد افزايش داده و به نزديك 9 درصد برساند.
DADASHI...payam
02-11-2006, 17:21
اشعه لیزر دنیای تلویزیون*ها را متحول می*کند
دوشنبه، ۲۴ مهرماه ۱۳۸۵
سرویس اخبار خارجی ایتنا - اگر چه این روزها بیشتر گیرنده*های تلویزیون از کریستال مایع استفاده می*کنند تا تصاویر را بهتر به نمایش بگذارند، ولي پیش*بینی می*شود در آینده اشعه*های لیزری جای کریستال مایع را بگیرند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرکت تراشه*ساز Arasor International به دنبال همکاری جدیدی که با Novalux انجام داده ادعا می*کند که نخستین گیرنده تلویزیون دنیا را که از اشعه*های لیزر استفاده می*کند تولید کرده است.
این*طور که گفته می*شود شرکت میتسوبیشی نیز با این دو مرکز همکاری می*کند و احتمال می*رود که نخستین تلویزیون* با اشعه*های لیزری از دسامبر سال 2007 وارد بازار خواهد شد.
شرکت Novalux پیش*بینی می*کند که با عرضه این فناوری جدید، تلویزیون*های پلاسما که به اندازه 40 اینچ یا بزرگ*تر ساخته می*شود را برای همیشه بازنشست خواهد کرد.
قرار است که این گیرنده*های تلویزیون با نصف قیمت گیرنده*های پلاسما وارد بازار شوند تا کاربران تمایل بیشتری برای خرید آنها پیدا کنند.
DADASHI...payam
02-11-2006, 17:22
ثبت بين*المللي پروژه*هاي لينوكس
دوشنبه، ۲۴ مهرماه ۱۳۸۵
با پايان گرفتن پروژه*هاي طرح ملي لينوكس فارسي، خروجي اين پروژه*ها در اختيار عموم قرار خواهد گرفت.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش ايتنا به نقل از روابط*عمومي طرح ملي نرم*افزار*هاي آزاد/ متن*باز (لينوكس فارسي) در سه سال گذشته، مجموعا 34 پروژه با هزينه*اي در حدود يك ميليارد تومان اجرا شده است كه از طريق مناقصه به بخش خصوصي واگذار شد.
به همين منظور و براي ماندگاري فعاليت*هاي انجام شده خروجي همه پروژه*ها*ي طرح به صورت بين*المللي ثبت مي*شوند تا براي توزيع*كنندگان بين*المللي سيستم*عامل گنو/ لينوكس قابل دسترس باشد.
در راستاي شفاف*سازي و اطلاع*رساني، *روابط*عمومي طرح ملي لينوكس اطلاعات كامل پروژه*ها شامل درخواست براي پيشنهاد (RFP)، مجري، هزينه، شرح خدمات و خروجي پروژه*ها را در وب*گاه طرح به آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در اختيار عموم گذاشته است.
علاقه*مندان مي*توانند جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره تلفن*هاي 72-66165169 داخلي 129 دفتر طرح ملي لينوكس فارسي تماس حاصل فرمايند.
DADASHI...payam
02-11-2006, 17:23
طرح تكفا دچار انحرافات معياري شد
دوشنبه، ۲۴ مهرماه ۱۳۸۵
رييس مجمع ناشران الكترونيك: از آنجا كه طرح «تسما» طرح تكميلي «تكفا» است، در جهت فرهنگ*سازي IT و نگاه به بخش خصوصي به منظور توليد محتوا، اولويت تامين اعتبار را براي ناشران الكترونيك در نظر گرفته است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شوراي* عالي اطلاع*رساني در قالب طرح تسما به محصولات ارائه شده توسط شركت*ها وام دهد.
محمد امين شهرستاني، رييس مجمع ناشران الكترونيك، در گفت*وگو با ايلنا، در خصوص فراخوان طرح تسما براي ارائه وام به شركت*هاي IT ، با بيان اين كه اولويت طرح تسما توليد محتوا است، اظهارداشت: از آنجايي كه طرح تسما طرح تكميلي تكفا است، در جهت فرهنگ*سازي IT و نگاه به بخش خصوصي به منظور توليد محتوا، اولويت تامين اعتبار را براي ناشران الكترونيك در نظر گرفته است.
وي، با بيان اين كه عمليات اجرايي طرح تكفا دچار انحرافات معياري شد، گفت: حدود 35 درصد از اين طرح به سيستم*هاي دولتي سپرده شد و بر خلاف طرح اصلي كه تنها شركت*هاي نرم افزاري را در بر داشت، به سمت شركت*هاي سخت افزاري، شبكه*سازي و تجهيزات نيز راه پيدا كرد.
شهرستاني، با تاكيد بر اين كه طرح تكفا در عمل ماهيت نرم*افزار را نداشت و تنها اتوماسيون اداري را دربرمي*گرفت، يادآور شد: تسما به عنوان طرح كمكي تكفا و اين بار به منظور حمايت از شركت*هاي نرم*افزاري با توليد محتواي الكترونيكي به ميدان آمده است.
وي، با بيان اين كه كليه فعالان صنف IT پيشنهادات خود را به منظور حمايت از اين طرح ارائه كرده*اند، افزود: در حال حاضر يك گروه تلفيقي از اين صنف تشكيل شده است كه ظرف 45 روز آينده نتيجه نهايي را اعلام خواهد كرد.
رييس مجمع ناشران الكترونيك، با تاكيد بر اين كه بودجه طرح تسما در اختيار تمام گروه*ها است، خاطرنشان كرد: پيشنهاد مجمع ناشران الكترونيك به شوراي*عالي اطلاع**رساني اين است كه مجمع تشكل فناوري اطلاعات كشور مسئوليت ارائه وام به شركت*ها را در دست بگيرد.
وي ، با بيان اين كه مجمع تشكل*هاي فناوري اطلاعات و ارتباطات كشور با عضويت 6 تشكل گسترده*ترين گروه ICT در كشور است تصريح كرد: پيشنهادمان اين است كه اين مجمع مديريت وام*هاي تسما را به عهده بگيرد.
شهرستاني، با تاكيد بر اين كه نبايد وام را در قالب شركت*ها ديد، يادآور شد: در گذشته و در طرح تكفا شركت*ها براي استفاده از وام در يك بازه زماني 2 ساله شكل گرفتند كه به اين ترتيب به همان ميزان بازدهي نداشته و اكثرا با شكست مواجه شدند.
رييس مجمع ناشران الكترونيك ، اشكال طرح تكفا را در ارائه وام به شركت*هاي تازه تاسيس دانست و گفت: وام بايد به محصول تعلق بگيرد و ارائه وام به شركت*ها منطقي نيست.
شهرستاني ، با اشاره به عدم اجرايي شدن كار جدي در طرح تكفا، تصريح كرد: در صورتي كه به پروژه*هاي توليد شده در قالب طرح تسما وام پرداخت شود، بهترين محصول يك بار براي هميشه در كشور توليد خواهد شد.
رييس مجمع ناشران الكترونيك، با بيان اين كه فناوري اطلاعات را به عنوان يك فرصت براي كشور بايد مديريت كنيم، خاطرنشان كرد: در قالب طرح تسما مي*توان يك كار جامع انجام داد كه هم حمايت از توليدكنندگان را در برداشته باشد و هم چالش*هاي گذشته را جبران كند.
وي، با اشاره به فناوري اطلاعات به عنوان ابزار رشد هر كشور ، افزود: به منظور جبران عقب ماندگي يك كشور به IT نگاه ملي داشته باشيم.
رييس مجمع ناشران الكترونيك، با بيان اين كه نگاه كار و كسب به تنهايي نمي*تواند چالش*هاي گذشته را مرتفع كند، خاطرنشان كرد: مديريت در فناوري اطلاعات مي*تواند از كارهاي تكراري شركت*ها كاسته و تنها منافع مالي شركت*ها را در بر نداشته باشد.
شهرستاني ، ادامه داد: بايد وظيفه ملي خود را در قالب پروژه*هاي فناوري اطلاعات ببينيم و پس از آن به شكل گيري كسب و كار بيانديشيم.
DADASHI...payam
02-11-2006, 17:24
بالمر درباره عرضه اينترنتي محصولات سخن مي*گويد
دوشنبه، ۲۴ مهرماه ۱۳۸۵
همكاران سيستم - مدير عامل مايكروسافت استيو بالمر اعلام كرد كه استفاده از به روز رساني*هاي آنلاين بسيار ساده*تر از استفاده از سايت*هاي تبادل فايل*هاي ويديويي است و بنابراين خريد 1.65 ميليارد دلاري گوگل از سرويس تبادل فايل*هاي ويديويي YouTube را چيزي جز به هدر دادن هزينه ندانسته است.
او همچنين گفت كه استراتژي وي براي عرضه*ي برنامه*هاي كاربردي بر روي اينترنت كه اغلب هم رايگان هستند، قرار دادن برنامه*هاي كاربردي با قابليت عملكرد ساده اينترنتي درون سازماني در اختيار مديران IT است.
بالمر همچنان درباره عرضه نرم*افزارها بر روي اينترنت سخن مي*گويد و اكثر سازمان*ها نيز امروزه از سرويس*هاي عرضه شده بر روي اينترنت بيشتر استقبال و استفاده مي*كنند.
او همچنين افزود كه نرم*افزار مايكروسافت داراي ويژگي click-to-run در داخل ديوار آتش شركت خواهد بود و به عنوان مثال، Microsoft Office مي*تواند بر روي يك از سرور شركتي اجرا گردد.
توماس بيتمن، تحليلگر مايكروسافت عقيده دارد كه يكي از تغييرات اساسي مايكروسافت پايان دادن به كار چرخه*هاي بزرگ عرضه محصولاتي چون ويستا و لانگهورن خواهد بود.
اين شركت از اين پس آپگريدهاي خود را در بسته*هاي كوچك*تري ارايه خواهد داد، در غير اين صورت با مشكل مواجه خواهد شد.
DADASHI...payam
02-11-2006, 17:24
محدوديت اينترنت پرسرعت براي 4 ماه
دوشنبه، ۲۴ مهرماه ۱۳۸۵
رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گفت: با مهيا شدن شرايط خاص براي ارايه اينترنت با سرعت 128 كيلو بيت برثانيه محدوديت آن تا چهار ماه آينده لغو مي*شود.
محمود خسروي در گفت*گو با فارس در خصوص بخشنامه جديد سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي كه براساس آن ارايه اينترنت پر سرعت به تمام كاربران كشور با محدوديت مواجه شده است، اظهار داشت: اين بخشنامه تا زماني كه ضوابط و شرايط جديد براي*ارايه اينترنت پرسرعت توسط شركت*هاي Pap مشخص شود اجرا خواهد شد.
گزارش فارس حاكي است: بخشنامه مذكور براي تمام شركت*هاي*خصوصي و شركت*هاي مخابرات كه خطوط Adsl به كاربران ارايه مي*دهند، ابلاغ شده است.
وي با تاكيد بر اين نكته كه اين بخشنامه موقتي است، گفت: پيش*بيني مي*شود با مهيا شدن شرايط درخواستي براي ارايه اينترنت پر سرعت اين محدوديت تا چهار ماه آينده لغو شود.
خسروي از ارايه توضيحات بيشتر در مورد اين بخشنامه خودداري كرد.
DADASHI...payam
02-11-2006, 17:25
رقابت جدید گوگل با Microsoft Office
دوشنبه، ۲۴ مهرماه ۱۳۸۵
سرویس اخبار خارجی ایتنا - موتور جست*وجوی اینترنتی گوگل برای برداشتن گامی جدید در رقابت با مایکروسافت بار دیگر نرم*افزار صفحه*گسترده و واژه*پرداز خود را عرضه کرد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سرویس جدید که به صورت رایگان عرضه شده، تفاوت اساسی را در شکل ظاهری نسخه*های کنونی نرم*افزارهای Writely و Spreadsheet ایجاد کرده است.
کاربرانی که قصد استفاده از این برنامه*ها را دارند مجبورند به اینترنت متصل شوند و این در حالی است که نرم*افزارهای یاد شده حتما در مرورگرهای اینترنتی اجرا می*شوند.
بسیاری از شرکت*های کوچک این روزها می*کوشند تا فعالیت*های اداری خود را در فضاهای مجازی انجام دهند،* در این میان گوگل در تلاش است تا با عرضه خدمات آنلاین جدید رقابت بیشتری را با سرویس Windows Live مایکروسافت انجام دهد
DADASHI...payam
02-11-2006, 17:26
Carphone شرکت AOL UK را خرید
سه شنبه، ۲۵ مهرماه ۱۳۸۵
سرویس اخبار خارجی ایتنا - شرکت Carphone Warehouse موفق شد که با شرکت در یک مزایده سومین مرکز بزرگ عرضه کننده خدمات اینترنتی بریتانیا را با نام AOL UK خریداری کند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رابرت پستون(Robert Peston) دبیر بخش اقتصادی خبرگزاری بی*بی*سی در این باره گفت: «Carphone Warehouse که صاحب سرویس پهن*باند TalkTalk محسوب می*شود و خدمات مخابراتی فراوانی را در اختیار کاربران قرار می*دهد، برای به دست ٱوردن این اپراتور تلفن 370 میلیون پوند پرداخت کرد.»
AOL UK بیش از دو میلیون و 100 هزار مشترک در بریتانیا دارد که 600 هزار نفر آنها از طریق سرویس dial-up و 5/1 میلیون نفر از طریق خطوط پهن*باند به اینترنت متصل می*شوند.
AOL UK که صاحب بزرگ*ترین فروشگاه زنجیره*ای تلفن*همراه در بریتانیا است اولین اقدام خود را برای عرضه خطوط پهن*باند از آوریل سال جاری آغاز کرد.
این قرارداد جدید موجب شده تا بهای سهام Carphone در بازارهای بورس تا پنج درصد افزایش پیدا کند.
در حالی که AOL UK از جانب این شرکت بریتانیایی خریداری شده، مسئولان توافق کرده*اند که فعالیت خود را با توجه به نام AOL و قوانین آمریکایی ادامه دهند.
DADASHI...payam
02-11-2006, 17:27
دبير مجمع تشخيص: براي تحقق خصوصي*سازي تلاش كنيد
سه شنبه، ۲۵ مهرماه ۱۳۸۵
ايتنا - جمعي از اعضاي هيات مديره سازمان نظام صنفي رايانه*اي با محسن رضايي دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام ديدار و گفت*وگو كردند.
در ابتداي اين ديدار سعيدي رئيس سازمان نظام صنفي رايانه*اي با تشريح وضعيت بازار فناوري اطلاعات كشور و بيان مشكلات ايجاد شده براي صنف بر اثر كم*توجهي به سند چشم*انداز ابلاغ سياست*هاي اجرايي اصل چهل و چهار قانون اساسي و همچنين برنامه چهارم توسعه، خواستار تقويت بعد نظارتي مجمع در راستاي تحقق اهداف مرتبط با اين فناوري در سندهاي مذكور گرديد.
پس از آن ساير حاضرين نيز با ارائه اطلاعات و ذكر مثال*هايي از فعاليت بيش از پيش شركت*هاي دولتي و شبه*دولتي در حوزه فناوري اطلاعات انتقاد و عملكرد مجريان مناقصه*هايي نظير بيلينگ شركت ارتباطات سيار با مفاد سياست*هاي ابلاغي مقايسه و موارد اشكال را مطرح كردند.
پس از آن رضايي با بيان وضعيت تاريخي اقتصاد دولتي از اوايل سلطنت پهلوي در ايران و حمايت سياست*هاي جهاني از چنين وضعيت اقتصادي اظهار داشتند كه با پيروزي انقلاب اسلامي انتظار مي*رفت كه جريان اقتصادي در كشور متكي به فعاليت*هاي مردم و بخش خصوصي گردد كه متاسفانه با بروز جنگ تحميلي و امنيتي شدن فضاي اقتصادي كشور، توجه كمتري به خصوصي*سازي گرديده كه اين روند همچنان ادامه يافت.
خوشبختانه از پنج سال پيش تاكنون رويكردي در سطوح تصميم*گيران و مقامات عاليرتبه كشور ايجاد شده است كه با آزادسازي در اقتصاد، زمينه فعاليت بخش خصوصي و تعاوني فراهم گردد. با ابلاغ سياست*هاي اجرايي اصل چهل و چهارم قانون اساسي از سوي مقام معظم رهبري، توجه به بخش خصوصي و واگذاري كار مردم به مردم از حالت رهنمود خارج و به قانون و دستورالعمل اجرايي تبديل شده است.
ايشان در ادامه اظهار داشت: اين سياست*ها در بين مسئولين ارشد كشور به وحدت نظر تبديل شده و با گذشت زمان به ساير سطوح مديريتي نيز انتقال پيدا خواهد كرد.
اما نبايد بخش خصوصي به انتظار بنشيند كه تا چند سال آينده اين سياست*ها به جريان فراگيري تبديل شود، بلكه وظيفه نهادهاي صنفي نظير سازمان نظام صنفي رايانه*اي كشور اين است كه عملكرد مجريان را با سياست*هاي ابلاغي سنجيده و با طرح نقاط ضعف با دولت و مجلس انتقاد سازنده داشته باشند.
وي اضافه كرد: چون سياست خصوصي سازي، سياست كل نظام است، پس حتي اگر براي تسريع دراين امر, اعتراض قانوني به عدم توجه مسئولين اقدامي كنيد در جهت مصلحت نظام كرده*ايد.
رضايي در خاتمه اظهار اميدواري كرد كه سازمان مسايل مرتبط با حوزه فناوري اطلاعات را بررسي و نتايج آن را به صورت ادواري ارائه نمايد.
آقايان سعيدي، مظلوم، خوانساري، بحري و بابادي*نيا از سوي سازمان نظام صنفي رايانه*اي در اين ديدار حضور داشتند.
DADASHI...payam
02-11-2006, 17:29
صعنت محصولات الکترونیکی ژاپن در انتظار رکود
سه شنبه، ۲۵ مهرماه ۱۳۸۵
سرویس اخبار خارجی ایتنا - یکی از مدیران اسبق شرکت سونی با نگرانی فراوان اعلام کرد که صنعت محصولات الکترونیکی مصرفی ژاپن در حال نابودی است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این روزها تلویزیون* به یکی از محبوب*ترین محصولات الکترونیکی در دنیا تبدیل شده و به عنوان درگاهی برای اتصال به اینترنت محسوب می*شود، به همین خاطر این مدیر سونی پیشنهاد کرده که باید شرکت*های ژاپنی هرچه سریع*تر با یکدیگر ادغام شوند و تمرکز بیشتری بر تولید تلویزیون داشته باشند.
نابویوکی ایدی(Nobuyuki Idei) هم*اکنون به عنوان مشاور با شرکت سونی همکاری می*کند و بر این باور است که هزینه بالای تحمیل شده به سونی در طول دوره*های رقابتی مهم*ترین مسئله*ای بوده که باعث شده این شرکت در معرض خطر قرار بگیرد. ایدی بین سال*های 1995 تا 2005 ریاست شرکت سونی را برعهده داشته است.
DADASHI...payam
02-11-2006, 17:29
كوچك*ترين چاپگر ليزري رنگي دنيا
سه شنبه، ۲۵ مهرماه ۱۳۸۵
مدل*هاي جديد پرينترهاي رنگي ليزري سامسونگ كه CLP-300 و CLX-3160 نام دارد براي حفظ طراحي عالي دستگاه به جهت وزن سبك وسايز كوچك، برنده جايزه بهترين طراحي Reddot 2006 شده*اند.
ظاهر زيبا، ساده و كم حجم اين دستگاه*ها و همچنين استفاده آسان و تعويض راحت تونر در كنار سايز كوچك اين مدل*ها، تمامي نيازهاي كاربران را برآورده ساخته است.
در دو مدل CLP-300 و CLX-3160 سامسونگ با بهره*گيري از سيستم Noiseless Optic Imaging صدا و لرزش دستگاه را تا حد چشمگيري پائين آورده است.
همچنين با استفاده از تكنولوژي SoC و LSU كه بعنوان اجزاي اصلي در ساخت انواع پرينترها محسوب مي*گردد، سامسونگ موفق شده است كوچك*ترين پرينترها را در بخش*هاي مختلف از جمله mono LBP ، mono LMFP و CLBP توليد نمايد.
CLX-3160 با قابليت چاپ ليزري رنگي ، كپي ، اسكن و فكس اولين دستگاه چهاركاره رنگي سامسونگ بشمار مي*رود و به جهت كارآيي بالا براي استفاده اداري مفید مي*باشد.
DADASHI...payam
02-11-2006, 17:30
گوگل انرژی خورشیدی را ذخیره می*کند
چهارشنبه، ۲۶ مهرماه ۱۳۸۵
سرویس اخبار خارجی ایتنا - شرکت گوگل قصد دارد به منظور کنترل انرژی خورشيدی، صفحه*های بزرگی را که توانایی جذب این انرژی را دارند در دره سیلیکون نصب کند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صاحبان بزرگ*ترین موتورجست*وجوی اینترنتی دنیا ادعا می*کنند كه این صفحه*های خورشیدی که قرار است بالای برخی ساختمان*ها و پارکینگ*ها نصب شوند، در حالی که رکوردی تازه را در کشور آمریکا به ثبت می*رسانند بزرگ*ترین مرکز خورشیدی تجاری جهان محسوب می*شوند.
این طرح که قرار است در مرکز Googleplex حوالی کالیفرنیا اجرا شود می*تواند نیروی الکتریسیته را با توان 6/1 مگاوات تولید کند.
این طور که مقامات شرکت گوگل ادعا می*کنند، با این میزان نیروی تولید شده می*توان برق بیش از 1000خانه در کالیفرنیا را تامین کرد.
سخنگوی گوگل در این باره گفت: «گوگل معتقد است که فعالیت در محیط زیست و انجام اقداماتی از این دست که می*تواند به بقای محیط پیرامون ما کمک کند نه تنها وظیفه هر شرکتی به*حساب می*آید، بلکه یک طرح تجاری پردرآمد برای گوگل محسوب می شود.»
DADASHI...payam
02-11-2006, 17:31
لپ*تاپ جديد تمامي اطلاعات هارد ديسك خود را رمزنگاري مي*كند
دوشنبه,26 مهر 1385
شركت "لناوو" فناوري جديدي را به لپ*تاپهاي توليدي خود افزوده كه با استفاده از آن كاربران مي*توانند با فشردن تنها يك تكمه، تمامي اطلاعات موجود در هارد ديسك رايانه را رمزنگاري كنند.
به گزارش بخش خبر شبكه فن آوري اطلاعات ايران، از ایرنا، لپ*تاپ*هاي جديد مدل "ثينك*پد"( (ThinkPadشركت "لناوو" با استفاده از نرم*افزاري به نام "سيف*گارد ايزي" ساخت شركت "اوتيماكو"، تمامي اطلاعات موجود در هارد ديسك رايانه را رمزنگاري مي*كنند به طوري كه اين اطلاعات تنها براي صاحب اصلي رايانه قابل استفاده خواهد بود و حتي در صورت ربوده شدن لپ*تاپ، سارق نمي*تواند به اطلاعات موجود در هارد ديسك رايانه دست يابد.
شركت "لناوو" درحالي اقدام به ارائه لپ*تاپهاي ايمن كرده است كه روز به روز آمار لپ*تاپهاي سرقت شده در جهان افزايش يافته و نگراني كاربران از احتمال انتشار اطلاعات شخصي موجود در هارد ديسك اين رايانه*ها افزايش مي*يابد.
"كلين اندرسون" يكي از مديران شركت "لناوو" اعلام كرد كاربران لپ*تاپ*ها خواهان امنيت بالاتر در كنار استفاده آسان هستند كه اين فناوري حفاظت از اطلاعات كاربران به روشي بسيار ساده را ممكن مي*كند.
شركت چيني "لناوو" هم*اكنون پس از شركتهاي "دل" و "اچ*پي"، سومين سازنده بزرگ لپ*تاپ و رايانه*هاي شخصي در جهان محسوب مي*شود.
DADASHI...payam
02-11-2006, 17:33
سيستم عامل ويستا، مشكل جديد رايانههاي قابل حمل
سيستم عامل ويستا، مايكروسافت را مجبور كرده كه نسبت به خريد سختافزارهاي جديد اقدام كند.
به گزارش بخش خبر شبكه فن آوري اطلاعات ايران، از ایسنا، تحليلهاي انجام شده نشان ميدهند كه باتريهاي رايانههاي قابل حمل قدرت بوت كردن ويستا را ندارند، همچنين سيستم گرافيكي اين سيستم عامل باعث كاهش عمر باتريهاي اين رايانهها ميشود و بر اين اساس اين نوع رايانهها به ندرت قادر به اجراي ويستا هستند.
براساس اين گزارش زماني كه مايكروسافت سيستم عاملهاي Xp و 95 خود را روانهي بازار كرد هر يك نسبت به نسخههاي قبلي امكانات گرافيكي بالاتري داشتند، اما در مورد ويستا اولين بار است كه به يك پردازشگر جديد و امكانات گرافيكي بالاتر نياز است.
بنا بر اعلام بعضي از شركتها براي وفق دادن سيستمهايشان با سيستم گرافيكي ويستا مجبور به خريد تعداد زيادي سختافزار جديد شدهاند كه مايهي خوشحالي فروشندگان شده است.
DADASHI...payam
02-11-2006, 17:34
موزيلا آخرين نسخه آزمايشي مرورگر فايرفاكس 2 را منتشر كرد
بنياد "موزيلا" روز سهشنبه سومين و آخرين نسخه آزمايشي از نگارش جديد مرورگر محبوب "فايرفاكس" را منتشر كرد.
به گزارش بخش خبر شبكه فن آوري اطلاعات ايران، از ایرنا، بنياد موزيلا نگارش قبلي از اين مرورگر را با نام "فايرفاكس "۱/۵در ماه نوامبر سال ۲۰۰۵ارائه كرده بود و از چند ماه قبل در حال آمادهسازي نگارش جديد اين مرورگر اينترنتي با نام "فايرفاكس "۲/۰بوده است.
علاقهمندان هماكنون ميتوانند آخرين نسخه آزمايشي از مرورگر "فايرفاكس "۲/۰را ويژه استفاده در سيستمعاملهاي "ويندوز"، "لينوكس" و همچنين سيستمعامل "مك اواس اكس" شركت "اپل" به صورت رايگان از وب سايت موزيلا ( ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دانلود كنند.
بنياد "موزيلا" هنوز تاريخ دقيق انتشار نسخه نهايي "فايرفاكس "۲/۰را اعلام نكردهاست. نگارش دوم اين مرورگر به قابليتهاي جديد و متنوع زيادي مجهز شده كه از جمله آنها ميتوان به ----- شناساييكننده سايتهاي جعلي (فيشينگ)، قابليت بررسي صحت ديكته لغات تايپ شده توسط كاربر و همچنين بهبود امكانات جستجوي اينترنت توسط اين مرورگر اشاره كرد.
مرورگر رايگان و داراي كد باز(اوپن سورس) "فايرفاكس" تنها مرورگر اينترنتي است كه موفق شده با مرورگر غالب "اينترنت اكسپلورر" شركت مايكروسافت رقابت كند به طوري كه بسياري كاربران "اينترنت اكسپلورر" هماكنون "فايرفاكس" را دانلود كرده و به عنوان جايگزين "اينترنت اكسپلورر" مورد استفاده قرار ميدهند.
شركت تحقيقات اينترنتي "نت اپليكيشنز" در ماه سپتامبر گذشته اعلام كرده بود ۱۲/۵درصد از كاربران اينترنت از مرورگر "فايرفاكس" براي گشت و گذار در اينترنت استفاده ميكنند.
هماكنون شركت مايكروساقت نيز در حال آمادهسازي مرورگر جديد خود به نام "اينترنت اكسپلورر "۷است كه در آينده نزديك به همراه "ويندوز ويستا" عرضه خواهد شد.
DADASHI...payam
02-11-2006, 17:36
تعداد معتادان آنلاين افزايش مييابد
27 مهر 1385 - دنیای اقتصاد - توسعه كاربرد اينترنت در سرتاسر دنيا و افزايش چشمگير تعداد كاربران آن اگرچه ميتواند اميد به آينده خوبي براي توسعه روابطاجتماعي و البته صنايع و امور مختلف باشد، اما علاقه افراطي بعضي كاربران در سالهاي اخير مقدمه بروز مشكلي بزرگ به عنوان «اعتياد آنلاين» شده است.
كارشناسان و روانشناسان، نوجوانان و دانشجويان را بيش از كاربران ديگر در معرض خطر ابتلا به اعتياد اينترنتي ميدانند تا آنجا كه براساس تحقيقات 5/18درصد دانشجويان آمريكايي به شكل عجيبي به استفاده از اينترنت و بازيهاي كامپيوتري علاقه داشته و عادت كردهاند.
«مارتي گرين» متخصص روانشناسي اعتياد در اين مورد معتقد است، رفتارهاي افراطي و تمايل ناگهاني به اينترنت اين روزها به موج بزرگي در روند گسترش تكنولوژي در دنيا تبديل شده است.
او ميگويد: «اگرچه ما اغلب از كنار اين موضوع بياعتنا ميگذريم و حتي گاهي معتقديم چنين مشكلي وجود ندارد، اما تحقيقات زيادي انجام شده كه نشان ميدهند استفاده بيش از حد از كامپيوتر و اينترنت به تدريج مشكلات مختلفي را مانند اعتياد به بازيهاي كامپيوتري، سايتهاي غيراخلاقي و شرطبنديهاي آنلاين به وجود ميآورد».
گرين با اشاره به تعداد زياد معتادان آنلاين در جهان و افزايش روزافزون آنها، ادامه ميدهد: «اعتياد به اينترنت در حقيقت باعث ايجاد يك ناهماهنگي در فعاليتهاي روزمره كاربران ميشود. معتادان آنلاين به دليل صرف وقت زياد در گشتوگذارهاي اينترنتي به تدريج منزوي شده و در برقراري ارتباطهاي معمول اجتماعي خود دچار مشكل ميشوند».
دانشمندان معتقدند تماشاي بيش اندازه صفحه مانيتور موجب بروز اتفاقي در مغز ميشود كه شباهت زيادي با عكسالعمل مغز به كوكائين و ديگر مواد مخدر دارد. نگراني اين افراد اما از عدم آگاهي عمومي از اين مشكل و تبعاتش است. كارشناسان اعلام كردهاند كه بهترين راهحل براي پيشگيري از افزايش تعداد معتادان آنلاين، راهاندازي كلينيكهاي تخصصي براي ريشهيابي دقيق دلايل پيدايش اين پديده است.
با اين همه هنوز هم هرروز كاربران بيشتري بدون آنكه خود بدانند به اين مشكل دچار ميشوند، تا جايي كه متخصصان اعلام كردهاند حدود 3 نفر از هر صد نفر در دنيا نشانههاي بارز اعتياد به اينترنت را دارند.
از طرفي نتايج يك تحقيق انجام شده در ميان 2500 كاربر از كشورهاي مختلف نشان ميدهد، 70درصد اين افراد به طور حتم به اينترنت اعتياد داشته و بقيه آنها براي ابتلا به اين مشكل مستعدند.
DADASHI...payam
02-11-2006, 17:54
كاربران خطاكار به دادگاه ميروند
27 مهر 1385 - دنیای اقتصاد - صنعت موسيقي ميخواهد به گسترش روزافزون دزدي موسيقي روي اينترنت واكنش شديدتري نشان دهد و ازاينرو در تازهترين اقدام 8 هزار شكايت عليه كاربران خاطي انجام داده است.
به گزارش رويتر، موج جديدي از حملات قانوني صنعت موسيقي در راه با ثباتكردن فضاي آنلاين و تشويق كاربران به استفاده از سرويسهاي قانوني دانلود موسيقي صورت ميگيرد.اخيرا مشخص شده كه فقط در برزيل در سال گذشته بيش از يكميليون قطعه موسيقي به صورت غيرقانوني دانلود شده است، اين در حالي است كه اين كشور بزرگترين بازار موسيقي در آمريكاي لاتين به شمار ميرود.
به گفته سخنگوي فدراسيون بينالمللي صنعت موسيقي پروندههاي جديد گشوده شده اتباع 17كشور را در برميگيرد كه نخستين آنها از برزيل، مكزيك و مجارستان هستند. به گفته اين فدراسيون در سال گذشته در سراسر جهان بيش از 20ميليارد قطعه موسيقي بهطور غيرقانوني دانلود شده است. بهرغم فشار صنعت موسيقي بر شبكههاي اشتراك فايل و حتي كاربران هنوز ميزان دانلود غيرقانوني موسيقي در جهان بسيار بالا است.هماكنون اين صنعت در حدود 18هزار پرونده حقوقي را در اين زمينه در ايالاتمتحده (بزرگترين بازار موسيقي جهان) و 13هزار پرونده را در ساير نقاط جهان در دست اقدام دارد.
اين صنعت با حجم بالايي از اين پروندههاي حقوقي روزبهروز بيشتر در متن دزدي اينترنتي درگير ميشود.
به طوري كه گفته ميشود اين صنعت حالا فقط درگير پروندههاي حقوقي نيست، بلكه پروندههاي سنگينتر و عميقتر را نيز دنبال ميكند.كاربراني كه با خريد موسيقي آن را براي نخستين بار روي اينترنت بارگذاري (upload) ميكنند بيشتر از ديگر كاربران تحت تعقيب قرار ميگيرند.
همچنين از تعدادي از والدين كه مراقب رفتار اينترنتي فرزندانشان نبودهاند نيز شكايت شده است.
يك لابراتوار در فنلاند و يك شخص در آلمان نيز در ليست سياه صنعت موسيقي قرار دارند.به گفته بهمن كندي مديرعامل فدراسيون صنعت موسيقي اين بخش هماكنون در يك جنگ و كارزار سخت قرار دارد و اين صحنه نبرد در سراسر جهان گسترده است.
به گفته كندي اين صنعت تلاش ميكند تا با چنين عملكردي رفتار صحيح و قانوني را بر پهنه اينترنت حاكم كند.
وي ميافزايد: فوايد اينترنت پرسرعت با مضرات تهديد دزدي موسيقي و ويروسهاي كامپيوتري آميخته شده و از اين رو بايد در جهت خالص و تميز كردن اين فضا گامهاي اساسي برداشت.
اين فعال صنعت موسيقي در عين حال تاكيد ميكند كه اين مبارزهاي دشوار و پايان ناپذير است، اما ميتواند شرايط را تا حد زيادي بهبود دهد.
نبرد پرهزينه
اما هزينه چنين عمليات گستردهاي عليه كاربران خاطي در سراسر جهان از كجا تامين ميشود؟
مسوولان صنعت موسيقي تمهيداتي انديشيدهاند كه به جاي پرداخت متناوب ضرر و زيان ناشي از چنين عمليات گستردهاي منابع مالي چنين اقداماتي را از خود خاطيان تامين كنند.
اخيرا اين صنعت در مقابله حقوقي با يكي از معروفترين سرويسهاي فايلهاي اشتراكي يعني Kazaa به پيروزي رسيد و 100ميليون دلار كسب كرد.
اين پيروزي بزرگ مسوولان اين صنعت را براي گسترش دادن اين مبارزه اميدوارتر كرده است.
در حال حاضر دانلود قانوني موسيقي در حدود 11درصد از كل فروش جهاني موسيقي را در برميگيرد و هنوز نميتواند كاهش فروش Cd را جبران كند.
DADASHI...payam
02-11-2006, 18:03
اعطای گواهی TCO'06برای اولین بار به مانیتورهای سامسونگ
27 مهر 1385 - آی تی ایران - مانیتورهای 21 اینچی سامسونگ مدل SyncMaster 215TW برای اولین بار موفق به دریافت گواهینامه TCO'06 سوئد به جهت سازگاری با محیط زیست شدند.
TCO كه متشكل از انجمن خبره ای از متخصصان در سوئد می باشد محصولات را براساس امنیت دستگاه، سهولت در استفاده و سازگاری با محیط زیست بررسی می نماید و درصورت رعایت استانداردها این گواهی را صادر می نماید و بهمین جهت گواهینامه TCO از اعتبار و ارزش بالایی برخوردار است .
استانداردTCO كه از سالها پیش با TCO92 شروع به فعالیت نموده و پس از آن به ترتیب به TCO'95 ، TCO'99 ، TCO'03 و TCO'06 ارتقا یافته است ، به مطالعه بر روی برق مصرفی ، خروج امواج الكترومغناطیس، سهولت در كاربری ، استفاده از مواد و اجزای پرخطر و بازیافت محصولات می پردازد.
به تازگی در TCO'06 بر روی ویژگیهای نحوه نمایش تصاویر مولتی مدیا و كیفیت تصویر مانیتورها نیز تاكید شده است و این در حالی است كه در استاندارد وضوح تصاویر در مانیتورهای سامسونگ به میزان دو برابر افزایش یافته و از آسیب رسانی به چشم جلوگیری می كند . بعلاوه زمان پاسخگویی و شفافیت نمایش یكنواخت برای مقایسه نسبت كنتراست را به تازگی به معیارهای TCO'06 نیز اضافه گردیده است .
گواهی TCO بعنوان نیاز اصلی برای مزایده محصولات B2G در اروپا بوده و همچنین بصورت مهمترین اصل ارزیابی در بازارهای B2B بشمار می رود. دریافت TCO برای سامسونگ نیز مشوق بسیار خوبی است و این شركت می كوشد در حالیكه رتبه اول بازار را به جهت طراحی دستگاه و تكنولوژی در دست دارد تلاش خود را در ارتقای كیفیت دستگاهها برای سازگاری با محیط زیست نیز بكار گیرد.
پیش از این مانیتورهای سامسونگ موفق به دریافت TCO'99 و TCO'03 برای مدلهای دیگری از مانیتورها از جمله مانیتورهای LCD با قابلیت خروج آنیونها و مانیتورهای سیلور نانو شده بود. همچنین در سال 2005 جایزه National Environmentally-Friendly Management Grand Prize توسط وزارت بازرگانی ، صنعت و انرژی كره ، به سامسونگ تعلق گرفت.
DADASHI...payam
02-11-2006, 18:06
لينوكس بايد براي دورههاي فوق ديپلم و كارشناسي اجباري شود
چهارشنبه، ۲۶ مهرماه ۱۳۸۵
نصرالله جهانگرد دبير پيشين شوراي عالي اطلاعرساني: در دنيا هم بيش از 50 درصد پروژههاي It دچار مشكل و حتا شكست در مراحل مختلف است و نسبتهايي كه در ايران در اين زمينه اتفاق افتاد بسيار كمتر از كشورهاي غربي و توسعه يافتهاي است كه در اين رشتهها از ما جلوترند.
دبير پيشين شوراي عالي اطلاعرساني با تاكيد بر اين كه تقريبا در سال دوم و سوم برنامه تكفا با معكوس شدن روند مهاجرت متخصصان It در كشور روبهرو شديم، گفت: متاسفانه در طول يك و نيم سال گذشته به دليل ركود بازار كه از نبود تعامل مناسب برنامههاي دولت در بازار ناشي ميشد، با وضعيت نگران كننده بازار صنعت بخش خصوصي و اشتغال نيروهاي متخصص مواجه شديم.
نصرالله جهانگرد با حضور در ايسنا در پاسخ پرسشهاي سرويس فناوري اطلاعات اين خبرگزاري، اظهار كرد: در سطح اول، بايد نگرش تصميمگيران ايران در مورد صنعت It و نقش آن در برنامه توسعه را بررسي كرد؛ به اين معنا كه تصميمگيران توسعه ايران درك روشني از اين فناوري و اثر آن در توسعه را به دست آورند؛ برنامه چهارم توسعه و برنامه بلند مدت كشور مشحون از به كارگيري اين تكنولوژي به عنوان يك ابزار توانمندساز است، پس ماموريت استراتژيك ما در سطح اول محقق شده است.
وي افزود: در سطح دوم، به وجود آوردن يك رويكرد و نگرش سيستمي و يكپارچه در به كارگيري اين تكنولوژي در نظام اداري، اجرايي كشور است؛ بعد از ورود برنامه تكفا، ادبيات مديريتي و برنامهيي اين كار فوقالعاده بهبود يافت و مديران كشور نسبت به مساله توجه ويژهاي پيدا كردهاند و دستگاههاي اجرايي كشور در به كارگيري اين فن و ابزار وارد مرحله ساخت يافتهاي از ذهنيت سيستمي و نظام يافته شدند كه نمونه آن انواع طرحهاي جامعي است كه در كشور به وجود آمده است.
او ادامه داد: سومين بخش اين است كه اين مطلب موجب شد تقاضاي جدي در بازار كشور به وجود بيايد و دانشگاههاي كشور نسبت به اين مساله حساسيت ويژهاي پيدا و به اصلاح و تغيير و تحول و تاسيس ظرفيت جديد براي تربيت نيروي انساني مبادرت كنند و شايد بتوان گفت فناوري اطلاعات در چهار سال گذشته بيشترين سهم را در ايجاد دانشكدهها، كلاس و دورههاي كارشناسي و ارشد جديد در آموزش عالي داشته است.
با كمبود اشتغال نيروهاي متخصص در حوزه Ict مواجهيم
جهانگرد با بيان اين كه ما براي اولين بار بود كه در طي چند دهه برنامهريزي به تكنولوژي به صورت خوشهيي و برنامهيي توجه پيدا كرديم كه از تمام جنبههاي اقتصادي، اجتماعي، تجاري، صنعتي، خصوصي و دولتي براي آن برنامهريزي، تقسيم مسووليت و انتظارات خودمان را از آن تعريف كنيم، گفت: اين مدل موجب شد تا در بقيه لايههاي تكنولوژي هم به اين سمت گرايش پيدا كنيم و محصول اين تحول برنامههاي نانو و بيو بود كه به صورت ساخت يافته از برنامه چهارم توسعه ايران شروع شد.
او ادامه داد: رويكرد توانمندسازي، كمك به توسعه نقش بخش خصوصي در ارتقاي سرويس، تكنولوژي و خدمت اين كار در كشور بود و از اين رهگذر بازار اشتغال وسيعي براي نيروهاي تحصيل كرده دانشگاهي به وجود آمد بدون اين كه براي دولت هزينه زيادي را از جهت سرمايهگذاري در اشتغال در بخش دولت به وجود آورد.
وي تصريح كرد: ما تقريبا در سال دوم و سوم برنامه تكفا با معكوس شدن روند مهاجرت متخصصان It در كشور روبهرو شديم كه در طول يك سالونيم گذشته متاسفانه به دليل ركود بازار كه از عدم تعامل مناسب برنامههاي دولت در بازار ناشي ميشد، با وضعيت نگران كننده در بازار صنعت بخش خصوصي و اشتغال نيروهاي متخصص مواجه شديم.
دبير پيشين شوراي عالي اطلاعرساني با بيان اين كه بخش دوم برنامه تكفا آثار اجرايي و مشخص در پروژههاي معين در كشور بود، گفت: ما در آغاز اين كار در كشور در همه حوزهها حضور داشتيم، اما بلافاصله از سال دوم به استانها و دستگاههاي اجرايي براي امور اتوماسيون تفويض اختيار كرديم تا با تقسيم مسووليت، گردش اجرايي كشور روان شود و براي رعايت كيفيت و عدم موازي كاري هم استانداردهاي لازم به صورت بخشنامه از طرف سازمان مديريت و برنامهريزي به آنها ابلاغ شد.
از نظر پشتوانههاي قانوني در كشور در حوزه Ict كمبودي نداريم
جهانگرد ادامه داد: در تعدادي از پروژهها موفقيت نسبي حاصل شد و در برخي نيز هنوز در مراحل مياني راه هستيم كه در اين رابطه خدمات مختلفي در محيط اجتماعي به صورت دولت الكترونيك شروع شده و به تدريج در حال بلوغ است؛ البته برخي از فعاليتها هم به سرويس معيني نرسيده است، اما همراه اين تحولات داراي سرمايه خوبي از قوانين جديد شديم؛ قوانين و آييننامههاي جديدي كه متكي به تكنولوژي اطلاعات و براي اين قلمرو بود، در كشور به وجود آمد و به جرات ميتوان گفت كه به جز چند مورد باقيمانده، نيازهاي قانوني و آييننامهاي تامين شده است و كمبودي از نظر پشتوانههاي قانوني در كشور در اين حوزه نداريم.
وي گفت: با بخش قضايي كشور هم هماهنگيهايي براي ايجاد نهادها و رويههاي قضايي در حمايت از حوزه فناوري اطلاعات انجام شده و با پليس هم براي حمايت از ايجاد ساز و كار امنيت و حفاظت كسب و كار It انجام شده است و توانمندي خوبي هم در آن جا به وجود آمده است.
تكفا ماموريت اصلي خود را به انجام رساند
او با اعتقاد به اين كه پروژه تكفا ماموريت اصلي خود را به انجام رسانده است، گفت: البته از نظر بسياري از ناظراني كه در دستگاهها و در بخش بازار هستند، پروژههاي مختلفي وجود دارد كه موفقيت لازم را كسب نكردند، اما بايد به اين نكته اشاره كرد كه در آغاز عدهاي تصور ميكردند، ما اين پروژهها را مستقيما توسط دبيرخانه هدايت كرديم در حالي كه اين طور نبوده و به دستگاههاي اجرايي تقسيم مسووليت كرديم و مديريت گسترده و توزيع يافتهاي در كشور در اين رابطه وجود دارد.
وي تاكيد كرد: بسياري از مشکلاتي كه در پروژهها واقع شده، از كمبود تجربه و دانش در اجرا بوده است، در دنيا هم بيش از 50 درصد پروژههاي It دچار مشكل و حتا شكست در مراحل مختلف است و نسبتهايي كه در ايران در اين زمينه اتفاق افتاد بسيار كمتر از كشورهاي غربي و توسعه يافتهيي است كه در اين رشتهها از ما جلوترند.
جهانگرد خاطرنشان كرد: تكفا اهداف توسعه كشور را در راستاي چشمانداز 20 ساله تا پايان برنامه چهارم به صورت پروژههاي مستقل تعريف كرده و دستگاه مسوول، بودجه مورد نظر و اهداف نيز مشخص است؛ اكنون مسووليت مديران امروز اين است كه آن اهداف قانون را به نحو علمي، منطقي و زمان بندي شده به انجام برسانند تا دوباره نگوييم كه دچار ديركرد توسعه شديم.
بسياري از طرحها از كم و زياد شدن بودجه صدمه ديدند
وي گفت: پروژهها از سال 83 به اين صورت تعريف شد كه حدود 20 پروژه پيشتاز كشوري را مشخص كرده و دستگاههاي آن نيز مشخص است و در قانون هم آمده است؛ تعدادي از دستگاهها نيز در تدوين برنامه و ارايه آن براي درج در قانون تاخير داشتند كه اينها از تبصره متمركز بودجه ميگرفتند.
او درباره تبصره متمركز گفت: از سال 83 حدود 20 درصد اعتبار تكفا را به صورت متمركز مديريت ميكرديم و بقيه آن توزيع شده بود كه آن 20 درصد متناسب با وضعيت بودجه كشور هر سال كم و زياد ميشود كه خيلي از طرحها از اين كم و زياد شدن صدمه ديدند اما بر اساس مصوبات سازمان برنامه، هر دستگاهي كه به طور مستقل برنامه It خود را در موافقت نامه سال آينده قرار داد، پولش را دريافت و سازمان برنامه هم از كليه طرحهاي مبتني بر مسائل فناوري اطلاعات در نظامهاي اداري استقبال ميكند؛ در شرايط كنوني هم كليه دفاتر سازمان برنامه از اين برنامهها حمايت ميكنند، ولي انتظار دارند برنامهها واهداف آن به طور كامل مشخص و تعريف شده باشد.
وي گفت: پروژههايي كه در دورههاي قبل آغاز شده، پروژههايي كه دستگاهها آغاز كردند و داراي موافقتنامه هستند ادامه پيدا ميكند و اگر كمبود بودجه دارند ميتوانند در دفتر بخشي استعلام كنند و ما هم هنوز به آنها كمك كارشناسي انجام ميدهيم؛ پروژههاي محدودي هم در دبيرخانه شوراي عالي اطلاعرساني شروع شده بود كه دوستان جديدي كه به دبيرخانه آمدند با انجام ارزيابي مجدد از آن فعاليتها، نسبت به تكميل آنها ابراز تعهد كردند، بنابراين دستگاههاي دولتي موظفند برنامههاي خود را به سازمان برنامه و دفتر بخشي خودشان ببرند.
بايد از بازار بينالمللي Ict سهمي به خود اختصاص دهيم
جهانگرد همچين درباره متولي اقتصاد دانايي محور در كشور گفت: وظايف آن توزيع شده است، ولي تصور ما اين بود كه يك معاونت درسازمان مديريت و برنامهريزي اين كار را به عهده بگيرد تا كار جامعتر و با سرعت بيشتري انجام شود، اما در سازمان برنامه در حال مطالعه هستند و اميدواريم زودتر به نتيجه برسد. به اعتقاد او، از زمان شروع برنامه تكفا و در حوزه تكنولوژي بايد در كلاس بينالمللي كار كنيم و محصولاتي كه در ايران توليد ميشود استاندارد بينالمللي را دارا باشد؛ چون اگر در بازار تكنولوژي محصولاتمان در استاندارد بينالمللي نباشد، براي داخل هم مفيد نخواهد بود، پس براي ارزيابي اين كار بايد از بازار بينالمللي سهمي به خود اختصاص دهيم.
وي با بيان اين كه نزديكترين بازارها به ما كشورهاي همسايه مثلا افغانستان، تاجيكستان و كساني كه با ما حتي تقارب جدي زبان فرهنگ دارند، ميباشد گفت: من مشوق اين حركت بودم و از حدود يك سال و نيم گذشته اين موضوع در دستور كار بود و به تدريج شركتهاي علاقه مند از طرف دولت افغانستان هم از اين ورود استقبال كردند كه به اين وسيله محصولات دو زبانه فارسي- لاتين را ميتوانند با كمترين تغييرات به كار گيرند.
او ادامه داد: از زماني كه از مسووليت دبيرخانه كنار رفتم در اين حوزه بيشتر فعاليت كردم، البته دست اندركاران اين حوزه و وزارتخانههايي مثل وزارت امور خارجه و وزارت بازرگاني در اين زمينه كمك بسياري كردند و بانك توسعه نيز قول همكاري داده و دولت هم در برنامههايش براي توسعه صادرات هايتك همه نوع كمكي را اعلام كرده و اميدواريم هر چه زودتر شاهد موفقيت شركتهاي ايراني در بازارهاي منطقه و دورتر از آن باشيم.
جهانگرد در ادامه به بحث ركود بازار It در كشور اشاره و اظهار كرد: طبيعي است با تغيير مديران اجرايي يك دورهاي در حدود يك سال دچار خلل در تصميمگيريها ميشويم، در حوزه It نيز اين خلل به عدم تزريق اعتبارات به قراردادهايي كه بسته بودند، تبديل شد و به اين ترتيب به شركتهاي ايراني لطمه وارد شد.
وي گفت: بايد قراردادهاي بزرگ با رعايت حداكثر استفاده از توان داخلي بسته شود و سهم شركتهاي ايراني در پياده سازي، توسعه و ايجاد سيستمهاي بزرگ ديده شود.
لينوكس را مديريت و حمايت ميكنيم
او همچنين با اشاره به بحث لينوكس فارسي و با بيان اين كه لينوكس فارسي در دانشگاه شريف مديريت ميشد، گفت: ما از طريق دبيرخانه شوراي عالي انفورماتيك اين كار را مديريت مي کرديم و اين موضوع نيز كماكان مورد حمايت است. وي با بيان اين كه تمام كشورهاي دنيا در حال حاضر به سمت به كارگيري سيستمهاي منبع باز براي خدمات اصلي كشورشان حركت ميكنند، گفت: لينوكس يكي از بهترين محيطهاي منبع باز در دنيا است و در سالهاي اخير با حمايت شديدي كه در دنيا و در اين زمينه صورت گرفته ابزارهاي تكنيكي فراواني هم براي آن به وجود آمده است.
دبير پيشين شوراي عالي اطلاعرساني يادآور شد: اين پروژه در كشور دچار چند ماه تاخير شده ولي مجددا مورد حمايت مالي و اجرايي قرار گرفته است و با مسووليت تيم قبلي فعاليت خود را دنبال ميكند.
جهانگرد ادامه داد: ما از سال 83 به سيستمهاي اصلي كشور اعلام كرديم كه چند استاندارد از جمله يونيكد را به كار گيرند، يعني بانكهاي كشور، سيستمهاي اداري و اجرايي بزرگ كشور بايد اين كار را انجام دهند؛ در ايران و در شرايط كنوني نيز به دليل رعايت نشدن حق ليسانس و كپي رايت انواع محصولات نرمافزاري دنيا به راحتي كپي ميشود كه تبعات منفي به دنبال خواهد داشت كه ميتوان به قرار گرفتن همه سيستمهاي كشور روي شاخه خاصي از محصول يك كمپاني اشاره كرد و به اين ترتيب ما به طور غير مستقيم در انحصار بازار يك شركت قرار ميگيريم.
وي گفت: به دليل ارزان بودن اين محصولات بسياري از سيستمهاي نرمافزاري كه با قيمتهاي بالايي است، در كشورمان به راحتي كپي شده و كمتر از 10 تا 15 درصد از آنها استفاده ميشود، از طرفي نيروهاي ما نيز با اين سيستمها آموزش ميبينند.
لينوكس بايد درس اجباري دانشگاهها شود
او تاكيد كرد: در دانشگاهها لينوكس را بايد به عنوان يك برنامه درسي اجباري در دوره فوق ديپلم و كارشناسي قرار دهند، كه مذاكراتي در اين باره انجام گرفته بود كه البته مدتي است متوقف شده و بهتر است دوباره در دستور كار قرار گيرد.
جهانگرد همچنين با اشاره به بحث جامعه اطلاعاتي و اجلاسهاي مرتبط با آن، اظهار كرد: در آخرين اقدامي كه دور قبل در تونس انجام شد، سندهايي به تصويب رسيد، و وظايف سند بين 11 نهاد جهاني تقسيم شد و قرار شد اين نهادهاي جهاني نتايج كارشان را به شوراي هماهنگي كه زير نظر دبير كل سازمان ملل است، ارايه دهند.
بايد در مباحث جامعه اطلاعاتي همفكري كنيم
وي با بيان اين كه تقسيم كار اين نهادهاي جهاني مشخص بوده و در ايران دستگاههاي مشابهي نيز وجود دارند كه رابط آنها هستند، گفت: ما در آن مقطع تمام موارد را در برنامه چهارم توسعه ايران آورديم، بنابراين مشكل قانوني و بودجهاي در اين زمينه وجود ندارد و فقط مشكل پيگيري اين موضوع وجود دارد.
او گفت: يونسكو فعاليتهايي را آغاز كرده و در اواخر مهرماه اجلاسي برگزار ميشود كه بندهايي كه به آن مربوط است در دستور كارش قرار خواهد گرفت، ولي سازمان ملل يك تكليف ديگري داشته و آن انجام بررسيهاي لازم درباره تعيين راهكار نحوه اداره اينترنت در دنيا است كه اولين گام آن گذاشتن همايش جهاني است كه در آن بخش خصوصي، دولتي و Ngoهاي مرتبط با اين موضوع همفكري خواهند كرد.
جهانگرد ادامه داد: براي اينكار كوفي عنان هيات مشاورهيي تشكيل داد و ما بر خلاف دورههاي گذشته كه در تمام اينها عضو بوديم در اين دوره متاسفانه نتوانستيم عضو شويم و از كارهاي انجام شده اطلاع چنداني نداريم.
وي در ادامه با اشاره به كنفرانسي كه قرار است در آتن برگزار شود، گفت: كنفرانس آتن كنفرانسي است كه در آغاز ظاهرا قرار است در آن هم فكري شود اما در اولين دستور آن به آزادي بيان پرداخته و اين جزو موضوعاتي است كه پشت آن كشورهاي غربي از طريق Ngoها به كشورهاي در حال توسعه فشار ميآورند، البته ما از شعار آزادي بيان به شدت دفاع ميكنيم اما هدف جانبي آن اين است كه قصد دارند ساختار و سازمان راي گيري در سازمان ملل را به هم بزنند.
دبير پيشين شوراي عالي اطلاعرساني با بيان اين كه در سازمان ملل دولتها راي ميدهند، ولي آنها ميخواهند بگويند كه بخش خصوصي، نهادهاي مدني غيردولتي نيز صاحب راي هم عرض دولتها در ارگان سازمان ملل هستند، گفت: با اين روند مشابه سازي اتفاق خواهد افتاد به عنوان مثال ميتوانند يك Ngo منافقين در خارج از کشور را ثبت كرده و بگويند اين Ngo معادل دولت ايران ميتواند راي دهد يا دولت چين مخالف راي تايوان در مجامع جهاني بود ولي آنها تايوان را به اسم يك Ngo در اجلاس آورده بودند يا يك Ngo چيني مستقر در نيويورك را در اجلاس دوره قبل به عنوان Ngo چيني صاحب راي آورده بودند، بنابراين حضور در آتن بسيار حياتي بود زيرا شكل گيري يكسري مناسبات جديد بينالمللي در آن اتفاق ميافتد.
وي در پايان تاكيد كرد: بايد كار پختهاي در اين زمينه انجام دهيم تا بتوانيم از منافعمان دفاع كنيم كه براي اين منظور به يك همفكري داخلي احتياج داريم؛ البته در شرايط كنوني در انجمن ايراني مطالعات جامعه اطلاعاتي كه مديريت آن را دكتر معتمدنژاد به عهده دارد، فعاليتها و گزارشات خوبي تهيه شده و در اجلاسهاي داخلي گزارشات و تحليلهاي او محل مراجعه و استفاده براي تصميمسازي است.
DADASHI...payam
02-11-2006, 18:09
سود فيليپس از فروش نيمهرساناها سه برابر شد
چهارشنبه، ۲۶ مهرماه ۱۳۸۵
سرويس اخبار خارجي ايتنا - شركت فيليپس، بزرگترين توليد كننده تلويزيون اروپا اعلام كرد سود اين شركت در سه ماهه سوم سال جاري ميلادي با رسيدن به رقم 4.19 ميليارد يورو كه 80% آن از طريق فروش واحد نيمه رساناهاي اين شركت بوده است، تقريباً سه برابر شده است.
درآمد خالص با جهشي چشمگير داشته و از 1.44 ميليارد يورو در سال گذشته به 4.24 ميليارد يورو رسيده است.
در عين حال فيليپس اعلام كرد فروش محصولات الكترونيكي مصرفي نتوانسته است به اهداف تعيين شده دست پيدا كند.
سود سالانه عملياتي محصولات الكترونيكي مصرفي اين شركت بين 3.5 تا 4 درصد بوده است.
تمركز تازه مديريت ارشد فيليپس بر توسعه توليد محصولاتي كه بازار تقاضاي با ثباتتري دارند از قبيل اسكنرهاي پزشكي، ريشتراش و لامپ بوده است.
بر اساس اين استراتژي از ماه جولاي سال گذشته بالغ بر 4 ميليارد دلار صرف تقويت اين واحدها شده است.
از ديگر نتايج ضعيف فيليپس در اين گزارش ميتوان به ضررخالص 321 ميليارد ووني(340 ميليون دلاري) شركت الجي، فيليپس (دومين توليدكننده صفخات ال سي دي در جهان) در سه ماهه سوم سال جاري ميلادي اشاره كرد كه به دليل كاهش قيمت تلويزيون در اين دوره رخ داد.
اين ضرر بسيار بيش از 256 ميليارد ووني بود كه تحليلگران پيشبيني ميكردند.
فيليپس كه 32.9 درصد اين كارخانجات را در اختيار دارد، اعلام كرده است قصد دارد سهام خود را در آن كاهش دهد.
DADASHI...payam
02-11-2006, 18:10
فيضي: از دلايل محدوديت اينترنت بياطلاعم
پنجشنبه، ۲۷ مهرماه ۱۳۸۵
ظرفيت پهناي باند كشور 2/1 گيگابيت بر ثانيه است. Adsl بايد 256 كيلوبيت به بالا باشد.
در حال حاضر ميزان فيبرنوري كشور 20 Stm1 است كه معادل ظرفيت 2/1 گيگابيت بر ثانيه خواهد بود. صابرفيضي، مديرعامل شركت مخابرات ايران، درگفت و گو با ايلنا، در خصوص بخشنامه جديد سازمان تنظيم مقررات مبني بر محدوديت ارائه اينترنت پرسرعت با ظرفيت بيش از 128 كيلوبيت بر ثانيه با بيان اين مطلب، گفت: با پهناي باند موجود به طور همزمان 10 هزار نفر ميتوانند به شبكه دسترسي پيدا كنند.
وي، با بيان اين كه در حال حاضر استفاده از پهناي باند در كشور با توجه به ميزان كاربران مشكلي در برندارد، در خصوص دليل صدور اين بخشنامه اظهار بياطلاعي كرد و يادآور شد: دلايل صدور اين بخشنامه بايد از سوي سازمان تنظيم مقررات پاسخ داده شود.
فيضي خاطرنشان كرد: ظرفيت 128 كيلوبيت بر ثانيه دو برابر دايلآپ خواهد بود و Adsl زماني مفهوم پيدا خواهد كرد كه بيش از 128 كيلوبيت برثانيه يعني 256 كيلوبيت به بالا باشد.
وي همچنين در خصوص ارائه پهناي باند رايگان به مراكز داده (idc)، اظهار داشت: تا زماني كه مجوز قانوني از سوي دولت اخذ نشود نميتوان اين كار را انجام داد.
مديرعامل شركت مخابرات ايران، با بيان اين كه در پروانه مراكز داده مقرر شده است كه در صورت امكان به مدت 2 سال پهناي باند رايگان در اختيارشان قرار گيرد، تصريح كرد: اين بحث را در دستور كار قرار دادهايم و در صدد هستيم با مجوزهاي قانوني حداقل اين ميزان را به نصف قيمت كاهش دهيم.
DADASHI...payam
02-11-2006, 18:12
سونی سود یک سال خود را بررسی میکند
پنجشنبه، ۲۷ مهرماه ۱۳۸۵
سرویس اخبار خارجی ایتنا - پس از جمعآوری بیش از 60 هزار باتری سونی در لپتاپهای Vaio که در بازارهای ژاپن فروخته شده بود، این شرکت بزرگ اعلام کرده که سود خالص خود را در یک سال گذشته محاسبه میکند.
به علت وجود احتمال افزایش دما و آتشسوزی در باتریهای ساخت سونی، در چند ماه اخیر بیش از هفت میلیون باتری ساخت این شرکت در سطح بازارهای جهان جمعآوری شده و بهدنبال آن اعتماد مشتریها به سونی پایین آمده است.
در کنار این مسئله، سونی مجبور شده که برای رقابت با مایکروسافت و نینتندو قیمت کنسول بازی جدید خود با نام PlayStation 3 را پایین بیاورد.
شرکت سونی در حال بررسی عواملی است که به واسطه آنها بتواند درآمد خود را بالاتر بیاورد. برخی کارشناسان این شرکت معتقدند که اگر سود خالص سونی در یک سال گذشته بررسی شود راحتتر میتوان مشکلات موجود را شناسایی کرد.
DADASHI...payam
02-11-2006, 18:13
استفاده مردم ايران از خدمات اينترنتي بيش از كشورهاي پيشرفته است
پنجشنبه، ۲۷ مهرماه ۱۳۸۵
به ادعاي معاون وزير Ict، در حال حاضر ميزان بهرهمندي مردم ايران از خدمات اينترنتي، بيشتر از متوسط اين ميزان در كشورهاي توسعهيافته است.
از دنيا جلوتريم
معاون حقوقي و امور مجلس وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات گفت: هماينك ۱۶/۳۲درصد مردم ايران از خدمات اينترنتي بهرهمند هستند.
صمد مومن بالله در گفتوگو با ايرنا در بوشهر افزود: اين در حالي است كه در سال ۲۰۰۵بهرهمندي مردم كشورهاي توسعهيافته از اين خدمات بطور متوسط ۱۵/۵درصد بود.
وي اضافه كرد: براي بهرهمندي مردم همه مناطقاز فناوري اطلاعات، تا پايان امسال دو هزار دفتر خدمات اينترنتي روستايي در كشور راهاندازي ميشود.
مومن بالله اظهارداشت:همچنين تا پايان برنامه چهارم توسعه نيز تعداد دفاتر خدمات اينترنتي در روستاهاي كشور به ۱۰هزار دفتر افزايش مييابد.
وي درباره واگذاري سيمكارتهاي تلفنهاي همراه گفت: از ابتداي امسال تاكنون سه ميليون سيمكارت تلفن همراه در سراسر كشور واگذار شده است و پنج ميليون سيمكارت ديگر نيز تا پايان بهمن ماه جاري واگذار ميشود.
معاون حقوقي وزيرارتباطات و فناوري اطلاعات يادآورشد: همچنين با راهاندازي اپراتور دوم در آبان ماه جاري، ۵۰۰هزار شماره تلفن همراه واگذار ميشود.
وي تصريح كرد: بهاي هر شماره تلفن همراهاپراتور دوم يك ميليون و ۵۰۰هزار ريال است.
از دنيا بسيار عقبتريم
در همين حال صمد مومن بالله در آيين توديع و معارفه مديران عامل سابق و جديد شركت مخابرات استان بوشهر گفت: خصوصيسازي شركتهاي مخابراتي در استانها و ورود اين شركتها به بازار بورس از برنامههاي اين وزارتخانه است.
وي افزود: اين سياست با ايجاد الگوهاي اقتصادي براي مردم و با هدف توسعه خدمات ارتباطي و فناوري اطلاعات درسطح كشور صورت مي گيرد.
به گزارش ايرنا وي بدون اشاره به ميزان رشد فناوري اطلاعات در كشور گفت: فناوري اطلاعات در سطح دنيا شش درصد رشد دارد اين در حالي است كه كشور ما بهرغم اينكه در اين زمينه روند رو به شتابي را در پيش گرفتهاست ولي باز هم ازمتوسط جهاني بسيار عقب هستيم.
مومن بالله اضافه كرد: براي دسترسي به پيشرفتهاي علمي بصورت گسترده، به منظور حذف و يا كاهش محروميتها فراهم كردن فضاي لازم و مناسب دراين زمينه بايد تسريع شود.
DADASHI...payam
02-11-2006, 18:15
گزارش ميزان فروش سهماهه سامسونگ
پنجشنبه، ۲۷ مهرماه ۱۳۸۵
ايتنا - سامسونگ به كمك تلويزيونهايش پيشبينيها را پشت سر گذاشت.
سامسونگ بزرگترين توليد كننده صفحات السيدي و تلفن همراه در آسيا، در گزارش عملكرد سه ماهه سوم سال 2006 شانزده درصد افزايش در سود خود را اعلام نمود.
دليل اصلي اين افزايش چشمگير، فروش خوب تلويزيونها و تلفنهاي همراه اين شركت بوده است.
درآمد خالص اين شركت از 1.88 تريليون وون در سال گذشته به 2.19 تريليون وون(2.3 ميليارد دلار) افزايش يافته است.
اين در حالي است كه ميانگين تخمين زده شده توسط 17 كارشناس خبره منتخب شبكه اقتصادي بلومبرگ ميزان 1.9 تريليون وون براي درآمد اين شركت، برآورد شده بود.
نتايج اعلام شده نشان ميدهد، اين شركت توانسته است در بازار تلويزيونهاي Lcd، بخشي از سهم بازار سوني و ال جي را به خود اختصاص دهد.
اين در حالي است كه صفحات ال سي دي اين شركت در كارخانجات اس- ال سي دي كه بطور مشترك به سوني و سامسونگ متعلق است، توليد ميشود و ليكن بدليل كمتر بودن قيمت محصولات سامسونگ، اين شركت توانسته است از براوياي سوني، رقيب قدرتمند خود پيش بگيرد.
سامسونگ كه سومين توليد كننده تلفن همراه در جهان است در اين دوره به ركورد فروش 30.7 ميليون دستگاه تلفن همراه دست يافت.
DADASHI...payam
02-11-2006, 18:17
سود گوگل تا سپتامبرآينده به 733 ميليون دلار ميرسد
سهام گوگل يك روز بعد از اعلام سهچهارم سود اين شركت، هشت درصد افزايش يافت.
به گزارش بخش خبر شبكه فن آوري اطلاعات ايران ، از ایسنا، بنا بر اين گزارش سهام گوگل بعد از يك معامله در بازار سهام "ناسداك" از ٦١/٣٣ دلار به ٦٧/٤٥٩ دلار در هر سهم رسيده و اين شركت اعلام كرده است كه تا اواخر سپتامبر سال آينده سودش تا سقف ٧٣٣ ميليون دلار خواهد رسيد.
اين گزارش نشان ميدهند كه موفقيت گوگل در افزايش سهام آنلاين داراييهايش بوده است؛ سود سهام سايت گوگل ٨٤ درصد در هر سال و معادل ٦٣/١ ميليون دلار است و همچنين سايتهاي شريك با گوگل نيز ٥٤ درصد افزايش سود داشتهاند.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.