مشاهده نسخه کامل
: آموزش : ساخت دکمه ( سطح : مبتدي )
نمونه کار :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دستت درد نکنه
خیلی قشنگ بود
یاد گرفتم:happy:
mamo جان مرسی
مرسی
موفق باشی
Saeed kmss-D
02-11-2006, 19:21
فکر کنم جاش همینجا باشه ، منم چند تا از آموزشام رو همینجا گذاشتم.
ممنون مامو جان.
کم کم سطح آموزشا رو هم بالاتر ببرید.
ممنون.
Shahin King
03-11-2006, 01:53
سلام
mamo جـــــــان تشکر .
چرا اموزشها رو تو بخش فوتوشاپ نمیذاری
بخش فتوشاپ کجاست ؟ این زیر شاخه رو برای آموزش ساختیم . یعنی تو صفحه اصلی انجمن فتوشاپ بزارن ؟؟
قربانتان : شاهین
arash_irani
05-11-2006, 02:10
سلام
مرسي دوست عزيز :) هم بابت آموزش و هم بابت Pdf ;)
موفق باشيد
يا حق
سلام
mamo جـــــــان تشکر .
بخش فتوشاپ کجاست ؟ این زیر شاخه رو برای آموزش ساختیم . یعنی تو صفحه اصلی انجمن فتوشاپ بزارن ؟؟
قربانتان : شاهین
خوب اره دیگه شاهین پس کجا تو صفحه اصلی پس مال چیه ؟
من موندم این بخش اصلا برای چی ساخته شده :blink:
مرسی :happy:
Shahin King
07-11-2006, 01:48
من موندم این بخش اصلا برای چی ساخته شده
سلام
شما دیگه چـــــــــرا ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای نظم بخشیدن به انجمن فتوشاپ وجود این زیر شاخه ضروریه همانطور که اکثر انجمنهای بزرگ گرافیکی همچین زیر شاخه ای دارن .
تو صفحه اصلی هم :
درخواستها - طراحهای کاربران - معرفی ورژن های جدید فتوشاپ - رفع اشکال - درخواست آموزش و ...
قربانت : شاهین کینگ
سلام
شما دیگه چـــــــــرا ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای نظم بخشیدن به انجمن فتوشاپ وجود این زیر شاخه ضروریه همانطور که اکثر انجمنهای بزرگ گرافیکی همچین زیر شاخه ای دارن .
تو صفحه اصلی هم :
درخواستها - طراحهای کاربران - معرفی ورژن های جدید فتوشاپ - رفع اشکال - درخواست آموزش و ...
شاهین جان حالا چرا قش میکنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این نکاتی رو که گفتی نمیدونستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته مدیریت ت حرف نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حتما اینطور بهتره ولی من هر وقت اموزش مذاشتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو بخش اصلی بود استقبال هم بیشتر بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از لطفتم ممنونم
Shahin King
07-11-2006, 07:22
سلام
البته مدیریت ت حرف نداره
چی میگه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما اینطور بهتره ولی من هر وقت اموزش مذاشتم تو بخش اصلی بود استقبال هم بیشتر بود
مهدی جان کدوم صفحه اول منظورت انجمن گرافیک و مالتی مدیاست ؟. خوب الان فتوشاپ خودش یه انجمن مستقل شده که یه اتفاق جالب و مهمه . الان یک زیر مجموعه اختصاصی برای آموزش داریم . که به سر برگ گرافیک نظم بخشیده . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز هم اعتراض داری بیا دم در انجمن منتظرتم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.