ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : «20 آبان، آخرين مهلت اشخاص براي ثبت سريال گوشی تلفن‌های همراه استفاده نشده در شبكه‌ی

lindows
01-11-2006, 08:05
كليه اشخاص حقيقي كه گوشي تلفن همراه در اختيار دارند، اما در شبكه شركت ارتباطات سيار فعال نكرده‌اند، براي ثبت سريال گوشي خود، فقط تا روز شنبه -20 آبان‌ماه 85 - فرصت دارند.

به گزارش ايسنا، شركت ارتباطات سيار اعلام كرد: طبق مصوبات هيات دولت و ستاد مركزي مبارزه با قاچاق كالا و ارز، از اين پس، شركت ارتباطات سيار فقط به آن دسته از گوشي‌هاي تلفن همراه كه از طريق واردكنندگان مجاز و برابر مقررات، وارد كشور شده باشد، خدمات ارائه مي‌دهد.

براساس اين گزارش‌ در راستاي اجراي اين مصوبات، كليه اشخاص حقيقي كه گوشي تلفن همراهي در اختيار دارند كه در شبكه ارتباطات سيار، فعال نمي‌باشد، فقط تا روز 20 آبان‌ماه 85، براي مراجعه و ثبت سريال گوشي تلفن همراه خود فرصت دارند و اين فرصت به هيچ وجه تمديد نخواهد شد.

بنا بر اعلام‌، افراد مذكور مي‌توانند در مهلت مقرر، با همراه داشتن مدرك شناسايي معتبر و شماره سريال 15 رقمي گوشي تلفن همراه خود، به نزديك‌ترين اداره مشتركين و متقاضيان تلفن همراه طبق شهرهاي مندرج در جدولي كه در سايت شركت ارتباطات سيار با آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتشر شده مراجعه و نسبت به تكميل و ارائه فرم تقاضاي ثبت سريال گوشي تلفن همراه خود اقدام كنند.

شركت ارتباطات سيار در پايان اين گزارش، تاكيد كرده است: بعد از تاريخ مذكور، خدمات، صرفا به گوشي‌هايي داده مي‌شود كه به صورت مجاز و برابر مقررات وارد شده باشند.
منبع :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

============================================

حالا سوالي كه مطرحه اينكه چطور موقع خريد گوشي ميشه فهميد كه اين گوشي ثبت شده توسط اين شركته و ديگه اينكه كساني الان گوشي دارن چطوري بفهمند كه گوشيشون در چه وضعيه ؟

hamed2661
01-11-2006, 09:52
يعني كساني كه قبلا هم گوشي خريدن بايد ثبتش كنن؟

mohammad hamed
01-11-2006, 14:27
يعني هر وقت كه گوشي رو خريديم بايد اون رو ثبت كنيم .از كجا ميشه فهميد كه گوشي ثبت شده است يا خير

planetmercury
01-11-2006, 15:08
:ohno::ohno::ohno::puke::puke::puke::devil::devil: :devil:
نميشه همون موقع كه دارن واسه سرشماري ميان كد گوشي ها هم بنويسن :laughing: :laughing: :laughing:
خداييش همرو مسخره كردن !!! :angry:

'POP'
01-11-2006, 19:33
============================================

حالا سوالي كه مطرحه اينكه چطور موقع خريد گوشي ميشه فهميد كه اين گوشي ثبت شده توسط اين شركته و ديگه اينكه كساني الان گوشي دارن چطوري بفهمند كه گوشيشون در چه وضعيه ؟
دوست عزيز lindows .
براي طرح سؤالات تخصصي بهتر هست به انجمن مربوطه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه كرده و يا به نتيجه ي جستجو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه كني.
;)

amin_k700
01-11-2006, 22:01
:ohno::ohno::ohno::puke::puke::puke::devil::devil: :devil:
نميشه همون موقع كه دارن واسه سرشماري ميان كد گوشي ها هم بنويسن :laughing: :laughing: :laughing:
خداييش همرو مسخره كردن !!! :angry:

اينو خيلي باحال اومدي .

netlcom
02-11-2006, 00:03
كليه‌ی اشخاص حقيقی كه گوشی تلفن همراه در اختيار داشته ولي در شبكه‌ی شركت ارتباطات سيار (mci)، فعال نمی‌باشد؛ براي ثبت سريال گوشی تلفن همراه خود، فقط تا روز شنبه 20 آبان ماه 85 فرصت دارند.

به گزارش روابط عمومی شركت ارتباطات سيار، طبق مصوبات «هيأت دولت» و «ستاد مركزی مبارزه با قاچاق كالا و ارز»، از اين پس، شركت ارتباطات سيار فقط به آن دسته از گوشي‌های تلفن همراه كه از طريق واردكنندگان مجاز و برابر مقررات، وارد كشور شده باشد، خدمات ارائه می‌‌دهد.

اين گزارش می‌‌افزايد:‌ در راستای اجرای اين مصوبات، كليه‌ی اشخاص حقيقی كه گوشی تلفن همراهی در اختيار دارند كه در شبكه‌ی ارتباطات سيار، فعال نمی‌‌باشد، فقط تا روز شنبه 20 آبان ماه 85، براي مراجعه و ثبت سريال گوشی تلفن همراه خود فرصت دارند و اين فرصت به هيچ وجه تمديد نخواهد شد.

اين گزارش ادامه می‌‌دهد:‌ افراد مذكور می‌‌توانند در مهلت مقرر، با همراه داشتن مدرك شناسايی معتبر و شماره سريال 15 رقمی گوشی تلفن همراه خود، به نزديكترين اداره مشتركين و متقاضيان تلفن همراه (طبق شهرهای مندرج در جدول زير)، مراجعه و نسبت به تكميل و ارائه‌ی فرم تقاضای ثبت سريال گوشی تلفن همراه خود، اقدام نمايند.

شركت ارتباطات سيار در پايان اين گزارش، تأكيد كرده است كه بعد از تاريخ مذكور، خدمات، صرفاً به گوشی‌‌هايی داده می‌‌شود كه به صورت مجاز و برابر مقررات وارد شده باشند.

استان
شهرستان‌های تابع

آذربايجان غربی
اروميه – سلماس –نقده- مياندوآب – مهاباد – بوكان –اشنويه – سردشت – پيرانشهر- شاهين‌دژ- قره ضياءالدين- ماكو- خوي – تكاب – شوط- چالدران – پلدشت

آذربايجان شرقی
مراغه – ميانه – مرند- ملكان- آذرشهر- اهر- بناب – بستان‌آباد – شبستر- جلفا- هاديشهر- هشترود- سراب – اسكو- عجبشير- گوگان – هريس – كليبر- خسروشهر- باسمنج – ورزقان- ممقان- چاراويماق- ايلخچی

اردبيل
اردبيل – خلخال – مشگين شهر

اصفهان
اصفهان –لنجان – برخواروميمه- گلپايگان- كاشان – خوانسار- مباركه- نجف‌آباد – نائين – فلاورجان – شهرضا- خمينی‌‌شهر- آران و بيدگل

بوشهر
بوشهر- برازجان – گناوه – ديلم – دير- كنگان – خورموج – اهرم

چهارمحال‌وبختياری
بروجن – لردگان – فارسان

فارس
شيراز- استهبان – ارسنجان – خرم‌بيد – اقليد – آباده – پاسارگاد- مرودشت – فسا- سپيدان – نورآباد – كازرون – فراشبند- فيروزآباد- جهرم – لار- لامرد – داراب – زرين‌دشت- خنج – خفر- نی‌‌ريز – پوانات

خراسان
مشهد- بردسكن – درگز- فريمان- فيض‌آباد – قوچان – كاشمر- نيشابور- سبزوار- سرخس- تربت‌حيدريه – تربت‌جام – تايباد- گناباد – فردوس – خواف- چناران

سيستان‌وبلوچستان
زاهدان – زابل – چابهار- خاش- ايرانشهر- نيكشهر

گلستان
گرگان – گنبد

خراسان جنوبی
قاين – نهبندان- سرايان – سربيشه

گيلان
لاهيجان – لنگرود- رودسر- كلاچاي – املش- آستانه‌اشرفيه – بندرانزلی – رودبار- لوشان – فومن – صومعه‌سرا- تالش - آستارا

كهكيلويه و بويراحمد
گچساران – دهدشت – سي‌سخت

لرستان
خرم‌آباد – اليگودرز- ازنا- الشتر- كوهدشت – بروجرد- دورود- پلدختر- نورآباد

سمنان
سمنان – شاهرود- دامغان - گرمسار

مركزی
اراك – ساوه – محلات- تفرش – دليجان – آشتيان – شازنه – خمين

يزد
يزد- صدوق – خاتم – مهريز- ميبد- اردكان- تفت – ابركوه- طبس –هرات- بافق

همدان
همدان- ملاير- تويسركان – نهاوند- رزن – اسدآباد

مازندران
آمل – بابل – چالوس- ساري – قائمشهر

كرمان
رفسنجان – سرجان – جيرفت – كهنوج- بم- زرند- بردسير- راور- بافت- شهربابك – عنبرآباد- منوجان

خوزستان
اهواز- آبادان – اميديه – انديمشك – ايذه – باغملك – بندرامام‌خميني – بندرماهشهر- بهبهان- خرمشهر- دزفول- رامشير- رامهرمز- سوسنگرد- شادگان – شوش- شوشتر- گتوند- لالي – مسجدسليمان – هنديجان

هرمزگان
ميناب- قشم – لنگه – بستك – جاسك – گاوبندي – حاجي‌آباد – رودان – ابوموسي – كيش

كردستان
سنندج – سقز- مريوان – كامياران – قروه – بيجار- ديواندره

خراسان شمالي
بجنورد- شيروان – اسفراين – مانه‌وسلمقان – گرمه‌وجاجرم – فاروج

ايلام
مركز استان

زنجان
مركز استان

قزوين
مركز استان

كرمانشاه
مركز استان

قم
مركز استان

تهران
مراكز هفت گانه (رسالت-وحدت اسلامي –قدس –امام –شهرري و ورامين –رودهن –كرج )

Pedram Tanha
02-11-2006, 01:05
مرسي عزيز
يه سوال؟
ما كه imei عوض شده داریم چی؟ببریمش یا نه؟

mahyarSAMSUNG
02-11-2006, 02:43
اگه گوشیت کار میکنه دیگه برای چی می خوای ببریش

netlcom
02-11-2006, 04:53
تا اونجاي كه من اطلاع دارم سريال گوشي هاي عوض شده اگر گوشي فرمت بشه گوشي ديگه كار نميكنه
و خوذدت برو سوال كم ببين مي توني سريالشو به صورت اوليش بر گردوني چون بهتره و از اين هميشه خاطر جمعي كه گوشي تو مخابرات ربجيستر شده و هيچ مشكلي وجود نداره

netlcom
02-11-2006, 09:18
من الان از مخابرات توپخونه مييام گوشيمم دادم ريجيستر كنن نا دوهفته ديگه ريجستر مي شه اگه كسي گوشيش ريجيتر نشده بره ريجيستر كنه و فقط گوشي با جعبه و كارت شناسايي براي ريجيستر لازمه

piremard
02-11-2006, 13:53
من الان از مخابرات توپخونه مييام گوشيمم دادم ريجيستر كنن نا دوهفته ديگه ريجستر مي شه اگه كسي گوشيش ريجيتر نشده بره ريجيستر كنه و فقط گوشي با جعبه و كارت شناسايي براي ريجيستر لازمه
دوست خوب ! دو تا سووال
اولا این کد 15 حرفیه یا 16 حرفی و کجا باید دنبالش بگردم
دوما جعبه یک گوشی را نداریم ، باید چه کار کنیم ؟
سوما : بعد هم گوشی هایی که سیم کارت ندارند باید فعال بشوند یا نه ؟
سووال چهارم : حتما باید مالک سیم کارت این کار را بکنه یا هر کسی می تواند ؟
اگر گوشی ریست شده باشه باید چه کار کنیم
پیشتر ممنون از پاسختان
موفق باشید

alizali
02-11-2006, 14:00
شما تمام گوشیهایی که از بازار رسمی ایران خریده اید و در حال حاضر شبکه را برای شما شناسایی میکنند نیازی به دادن کد ندارند.
این موضوع مربوط به گوشیهایی است که توسط قاچاق یا مثلا توسط اقوام شما از خارج کشور برای شما اورده شده و وقتی سیم کارت ایران را داخل آن میگذارید قابلیت شناسایی شبکه را ندارند.
برای این گوشی ها باید اقدامات لازم در بالا را انجام دهید.

mohammad hamed
02-11-2006, 18:04
آره ما هم رفتيم سوال كرديم.گفتند كه گوشي هايي را كه از داخل خريداري كرديه ايد و كارت گارانتي دارند نياز به ثبت ندارند

مهدی 2007
02-11-2006, 19:15
دوست خوب ! دو تا سووال
اولا این کد 15 حرفیه یا 16 حرفی و کجا باید دنبالش بگردم
اگر گوشی ریست شده باشه باید چه کار کنیم
پیشتر ممنون از پاسختان
موفق باشید
1-15 حرفیه
2-زیر باطری هم نوشته
3-مگه گوشی بی سیم کارت هم کار میکنه؟ البته گوشی مشکلی نداره ولی با شبکه ایران کار نمی کنه
4-هر کسی می تونه
سوال آخرت رو نفهمیدم

M O H S E N
02-11-2006, 20:51
منظور از ثبت اين است كه بايد بري و اين كار را انجام بدي؟
يا من كه از گوشي خودم استفاده ميكنم آيا در شبكه ثبت شده و به اين كار نيازي هست؟

Pedram Tanha
02-11-2006, 21:34
ببينين
گوشي من و خيلي دوستان ديگه در حقيقت كد يه گوشي ديگه رو بهش دادن.حالا لازمه كه ببريم ثبت كنيم يا نه؟

netlcom
02-11-2006, 22:11
دوست خوب ! دو تا سووال

پیشتر ممنون از پاسختان
موفق باشید

- من كه رفتم فقط گوشي رو نشون دادم جعبه نخواست
- بله گوشی هایی که سیم کارت ندارند باید فعال بشوند بالا خره سيم كارت روش گذاشته ميشه و بايد ريجيستر كني
- اگه مالك سيم باشه بهتره اگر نه مثل خوذم كه سيم به نام من نبود با كارت شناسايي صاحب سيم و كارت شناسايي خودم رفتم و قرم پر كردم گفت 2 هفته ديگه ريجيستر ميشه

netlcom
02-11-2006, 22:13
منظور از ثبت اين است كه بايد بري و اين كار را انجام بدي؟
يا من كه از گوشي خودم استفاده ميكنم آيا در شبكه ثبت شده و به اين كار نيازي هست؟

اون گوشي هاي كه بدون دست كاري سريال كا مي كنند نياري به ريجيستر نداره

netlcom
02-11-2006, 22:20
ببينين
گوشي من و خيلي دوستان ديگه در حقيقت كد يه گوشي ديگه رو بهش دادن.حالا لازمه كه ببريم ثبت كنيم يا نه؟
اگه سريال اصلي گوشي رو دوباره به گوشي باز گردوني و ببري مخابرات 100% مطمئن باشين از ريجيستر بودن گوشي اگه بتونين سريال رو به سريال اصلي گوشي برگردونين

lindows
02-11-2006, 22:24
آره ما هم رفتيم سوال كرديم.گفتند كه گوشي هايي را كه از داخل خريداري كرديه ايد و كارت گارانتي دارند نياز به ثبت ندارند
اگه گارانتي نداشته باشه چي ؟
ولي از داخل خريديم

piremard
03-11-2006, 04:00
خیلی عالی بود از راهنمایی هاتون قدردانم زیاد ! آقایون netlcom و "مهدی قمی"
یک سووال بیربط هم دارم من با گوشیم چون خارجیست نمی تونم اس ام اس بفرستم ، راهی وجود نداره تنظیماتش را فارسی کنم
گوشی من چیزی شبیه imate jam هست
ممنونم اگر راهنماییم کنید
موفق باشید :)

netlcom
03-11-2006, 05:40
اس ام اس فرستادن به خارجي بودن ربطي نداره اگه تهراني بتوني بري علاالدين اونجا بهتر كمكت مي كنن چون من با يد I-mate كار نكردم

mohammad hamed
03-11-2006, 16:49
بايد مطمئن باشي كه از راه قانوني وارد شده باشه

مهدی 2007
03-11-2006, 18:14
netlcom جان یه سوال داشتم
شما برای رجیستر کردن گوشیت آیا هزینه ای هم پرداختی اگه پرداختی چقدر؟

netlcom
03-11-2006, 18:53
نه نبايد پول بدين

مهدی 2007
03-11-2006, 19:00
نه نبايد پول بدين
اگه اینجوری باشه که قاچاقچیان محترم یا مردم عادی گوشی رو وارد می کنند و بدون پرداخت هیچ تعرفه ای گوشی رو رجیستر می کنند
netlcom جان نگفتند دو هفته دیگه بیا اینجا یا گفتند برو تا دو هفته دیگه استفاده کن؟

netlcom
04-11-2006, 09:59
هر فردي حق ريجيستر كردن 1 گوشي رو داره زياد زياد شايد 2 تا

تا دو هفته ديگه ميشه استفاده كرد

piremard
04-11-2006, 17:23
هر فردي حق ريجيستر كردن 1 گوشي رو داره زياد زياد شايد 2 تا

تا دو هفته ديگه ميشه استفاده كرد
به من گفت : تا سه هفته دیگه خودش درست می شه
و اصلا شماره تلفن منو ننوشت :blink:
فقط هم گوشی های وارداتی افراد از خارج را قبول می کرد و می پرسید : سیم کارت مال خودت رویش هست یا نه اگر نبود یا سیم مال خودت نبود بالا می رفتی ، پایین می آمدی قبول نمی کرد :ohno:

lindows
06-11-2006, 10:35
سرپرست روابط عمومي شركت ارتباطات سيار گفت: افرادي كه گوشي تلفن همراه آن‌ها با وضعيت موجود سازگار و فعال است، نيازي به مراجعه به دفاتر خدمات مشتركان شركت ارتباطات سيار و اعلام شماره سريال گوشي ندارند و تنها افرادي كه گوشي آن‌ها فعال نمي‌شود به اين دفاتر مراجعه كنند.

عباس ابوالفضلي در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اظهار كرد: به افرادي كه قصد خريد گوشي تلفن همراه را دارند پيشنهاد مي‌كنيم از 20 آبان‌ماه تنها درصورت تست گوشي تلفن همراه با سيم‌كارت‌هاي همراه شركت ارتباطات سيار و فعال بودن آن اقدام به خريد گوشي كنند، تنها در اين صورت است كه مي‌توانند اطمينان يابند پس از آن با مشكلي پيرامون فعال شدن گوشي خود برخورد نمي‌كنند.

ابوالفضلي با بيان اين كه از اهداف اين طرح جلوگيري از ورود تلفن همراه قاچاق به كشور است، خاطر نشان كرد: ورود گوشي تلفن همراه استفاده نشده همراه مسافر به كشور ممنوع است و افرادي كه از خارج از كشور به همراه خود گوشي شخصي مي‌آورند حق استفاده از آن را با سيم‌كارت‌هاي همراه شركت ارتباطات سيار ندارند.

وي ادامه داد: كساني كه از سيم‌كارت‌هايي بهره‌ مي‌گيرند كه شركت ارائه دهنده‌ي آن‌ها قرارداد رومينگ با شركت ارتباطات سيار دارند، به محض ورود به كشور سيم‌كارت و گوشي تلفن همراه آن در شبكه شركت ارتباطات سيار شناسايي و فعال مي‌شود و نيازي به اعلام شماره سريال تلفن همراه به شركت ندارند.

او يادآور شد: مشتركاني كه تلفن همراه آن‌ها فعال نمي‌شود، با مراجعه به اداره‌هاي شركت ارتباطات سيار و پر كردن فرم مخصوص آن را به همراه يك نسخه تصوير مدرك شناسايي معتبر به متصدي مربوط تحويل دهند؛ در اين صورت مشتركان مي‌توانند اطمينان داشته باشند كه پس از 20 آبان با مشكلي مواجه نمي‌شوند.

ابوالفضلي ادامه داد: تمام موارد بالا تنها در مورد سيم‌كارت‌هاي همراه شركت ارتباطات سيار صادق است و ارتباطي با ساير اپراتورها مثل ايرانسل و تاليا ندارد.

به گزارش خبرنگار ايسنا، شماره سريال گوشي تلفن همراه يك كد 15رقمي است كه بر روي بدنه تلفن همراه، اغلب زير باطري و با حروف Sn مشخص شده است.

شركت ارتباطات سيار چندي پيش در اطلاعيه‌اي اعلام كرد: كليه‌ي اشخاص حقيقي كه گوشي تلفن همراه در اختيار دارند، اما در شبكه‌ي شركت ارتباطات سيار فعال نكرده‌اند، براي ثبت سريال گوشي خود، فقط تا روز شنبه -20 آبان‌ماه 85 - فرصت دارند.

در اين گزارش آمده بود: طبق مصوبات هيات دولت و ستاد مركزي مبارزه با قاچاق كالا و ارز، از اين پس، شركت ارتباطات سيار فقط به آن دسته از گوشي‌هاي تلفن همراه كه از طريق واردكنندگان مجاز و برابر مقررات، وارد كشور شده باشد، خدمات ارايه مي‌دهد.
منبع:ايسنا

mostafaeshghi
06-11-2006, 12:43
اگه گارانتي نداشته باشه چي ؟
ولي از داخل خريديم

بابا خيلي ساده بگم موبايلي كه سبكه ايران را ميشناسه و داري ازش استفاده ميكني يعني اينكه كد وارد شده است و لزومي به اقدام شما نداره. فقط در موقعي كه موبايل نتونه سيستم شبكه ايران را بشناسه بايد رفت و كد را رجيستر كرد.

atrin777
09-11-2006, 00:57
آقا اگر نريم برا رجيستر كردن مثلا چه سرويس ديگه به گوشي ما تعلق نميگيره؟

divoonejoon
09-11-2006, 02:11
شرمنده من 1 خورده گيج شدم . من الان 2 ساله گوشيمو خريدم ريست و مستر ريست كردمش ولي خوب دستكاري نكردم شماره ريجستر رو و آكبند هم خريدم الان لازمه واسه رجيستر ببرم يا نه؟