ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فرق نوكيا os وsymbian

miassus
01-11-2006, 20:05
آقا میشه لطف کنید فرق این دو تا سیستم عاملو بگید

soheil_julio
02-11-2006, 07:49
os مخفف opreating system يعني سيستم عامل كه تو سيمبيان ورژن اين سيستم عامل با عددايي كه جلوش ميذارن مشخص ميكنن
symbian هم يه شركت كه يكي از كاراش ساختن سيستم عامل براي موبا يل
شركت سيمبيان چند تا محصول داره يكيش همين سيمبيان كه بيشتر روي گوشي هاي نوكيا و ...
و UIQ كه بيشتر روي سوني اريكسون و.... عرضه ميشه
حالا مثلا ميگن سيستم عامل NOKIA N73 سيمبيان SYMBIAN OS 9.1
و سوني اريكسون P910Iسيمبيان2.1 SYMBIAN OS UIQ
تونستم خوب توضيح بدم؟

miassus
02-11-2006, 17:18
البته من منظورم اينه كه در گوشي 6280 كه سيستم عاملش nokia os هست میشه نرم افزارهای مخصوص symbian رو نصب و راه انداخت؟
یعنی این سیستم عامل برای این گوشی یک نقطه ضعف بحساب میشه؟

nel
06-11-2006, 06:29
متشكرم soheila فقط بگو كدوم بهتره؟

Alireza.M67
08-11-2006, 00:23
البته من منظورم اينه كه در گوشي 6280 كه سيستم عاملش nokia os هست میشه نرم افزارهای مخصوص symbian رو نصب و راه انداخت؟

نه عزيز نميشه , فقط جاوا رو ساپورت ميكنه .

metal_militia
08-11-2006, 00:33
6280 گوشی جاوا ساپورت هست و شما باید برنامه جاوا روش نصب کنید

الان هم برنامه های جاوای نسبتا جالبی وجود داره!!!!!!

از نظر من سیمبیان سری 60 بیشتر حالت سرگرمی و وقت گذرانی داره
سری یو ای کیو از دید هم سرگرمی و هم کاربری قدرت بسیار بالا تری داره

و در اخر ویندوز موبایل از شرکت ماکرو سافت که میشه گفت از قوی ترین سیستم عامل های موجود است که بر روی پاکت .......

nel
08-11-2006, 06:18
با توجه به اين كه 6270 و 6280 فقط جاوا دارند:
جاوا در مقابل سيمبيان يعني مرگ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kolang
08-11-2006, 10:33
درسته
سیمبین رو اصلا نمیشه با جاوا مقایسه کرد. مثل اینه که بخواهیم dos رو با windows مقایسه کنیم. اصلا نمیشه...

nel
08-11-2006, 11:38
kolang عزيز
مي خواستم بگم اولا كه كا ملا گوشي شناسي

ولي اگر ميدوني
سيمبيان n70 بهتره يا 3250

nel
08-11-2006, 13:07
kolang جون تو چه طور به اين سرعت تو p30world ترفيع گرفتي؟

metal_militia
08-11-2006, 20:26
کلنگ جانو ما بهش ارادت داریم

این دوستمون خیلی خیلی زحمت کشید و مث من کشکی کشکی کاربر فعال نشد!!!!!!!!!!!!!

به نظر من سیمبیان در مقابل جاوا یعنی مرگ (بلا نصبت یو ای کیو)

rami_hemi
09-11-2006, 00:19
خوب میشه گفت متال جان حق دارن اینم بگم من گوشی سیمین دارم ولی با گوشیهای جاوا زیاد فرق نداره.ولی به نظر من سیستم عامل 3250 کاملتر از ان 70 هستش چون نسخه 9.1 هستش و ان 70 8.1 هستش .که 3250 کاربر پسند تر و امکانات و امنیت بیشتر و سرعت بهتری داره.

Alireza.M67
09-11-2006, 00:25
خوب میشه گفت متال جان حق دارن اینم بگم من گوشی سیمین دارم ولی با گوشیهای جاوا زیاد فرق نداره.ولی به نظر من سیستم عامل 3250 کاملتر از ان 70 هستش چون نسخه 9.1 هستش و ان 70 8.1 هستش .که 3250 کاربر پسند تر و امکانات و امنیت بیشتر و سرعت بهتری داره.

بابا يه گوشي سيمبين دار با اوني كه نداره خيلي فرق دارن .
درضمن هميشه جديد ترين , بهترين نيست . فعلا سيمبين 8.1 بهتر از 9 ه.

metal_militia
09-11-2006, 00:50
تاييد نميشه

شايد برنامه براي 9.1 كمتر گير بياد و لي خب ديباگ شدس

سرعتش هم بهتره

به نظر من فرقشون تو 4تا برنامه چرت و پرته
بدرد بخوراشون يه منشي تلفن يه
با يه پي دي اف

Alireza.M67
09-11-2006, 01:08
آره شايد تا 2 ماه ديگه سيمبين 9 بزنه جلو , ولي منم گفتم فعلا سيمبين 8 بهتره .

soheil_julio
09-11-2006, 20:56
نيل اگه سواد داري يه نگاه ديگه به id من بنداز
كجاي دنيا اين soheil_julio سهيلآ خونده ميشه ؟؟؟؟
متاسفم

Kolang
10-11-2006, 11:33
kolang عزيز
مي خواستم بگم اولا كه كا ملا گوشي شناسي

ولي اگر ميدوني
سيمبيان n70 بهتره يا 3250

ببخشید من یادم رفت به این تاپیک سر بزنم
مسلما symbian 8 خیلی بهتر از 9.1 است. البته برای ما ایرانی ها. و الا اونقدرها هم بهتر نیست. اما حداقل توی این فروم ندیدم که کسی بازیها و برنامه های سیمبین 9.1 رو درست و حسابی بزاره. وگرنه برنامه و بازی برای اونا هم خیلی زیاده. من تا عید 2 تا تاپیک مخصوص این سری میزارم(اگه کسی تا اون موقع در این زمینه فعالیت نکرده باشه)
اما در کل N70 از این نظر بهتره

rami_hemi
10-11-2006, 11:47
حالا دوتا برنامه زیاد داشت بهتر شد .من که از امنیت این نسخه9.1 خیلی حال کردم.فعلا" هم نیازی به آنتی ویروس نداره.

Alireza.M67
10-11-2006, 22:39
ببخشید من یادم رفت به این تاپیک سر بزنم
مسلما symbian 8 خیلی بهتر از 9.1 است. البته برای ما ایرانی ها. و الا اونقدرها هم بهتر نیست. اما حداقل توی این فروم ندیدم که کسی بازیها و برنامه های سیمبین 9.1 رو درست و حسابی بزاره. وگرنه برنامه و بازی برای اونا هم خیلی زیاده. من تا عید 2 تا تاپیک مخصوص این سری میزارم(اگه کسی تا اون موقع در این زمینه فعالیت نکرده باشه)
اما در کل N70 از این نظر بهتره

ببين اگه اينجا 10 تا آدم حسابي داشته باشه يكيش تويي .

nel
11-11-2006, 20:29
soheila شما فكر كن من بيسواد جواب منو بده
راستي من نل هستم نه نيل؟؟!!!!!!!!!!

Kolang
11-11-2006, 23:44
حالا دوتا برنامه زیاد داشت بهتر شد .من که از امنیت این نسخه9.1 خیلی حال کردم.فعلا" هم نیازی به آنتی ویروس نداره.

کاملا تایید میشه.
فعلا این گوشیها به ویروس کش احتیاج ندارن. و کلا 2 تا ویروس کش برای سیمبین 9.1 نوشته شده که به دلیل به درد کاربرد نداشتن کسی کرکشون نکرده
و یه نکته دیگه هم اینکه
تمام بازیهای جدید (سیمبین) و برنامه های جدید برای سری 90 هم موجوده. یعنی از این نظر هم زیاد مشکلی نیست. تا چند ماهه دیگه به اونایی که سیمبین 9.1 دارن یه حال اساسی میدم ;)

gorgnamaa جان ممنون از لطفت.

soheil_julio
12-11-2006, 19:40
نيل آخه به يه بيسواد هر چي توضيح بدي نميفهمه
ا ا ا اا ا بچه كفشتو پات كن !!!!!!!!!!!!
اينم جواب سوالت خوب همونطور كه بچه ها گفتن
اول ويندوز موبايل بعد UIQ ورژن بالاتر از 2 و سيمبيان s60 بالاتر از 6 آخرم java

nel
12-11-2006, 20:42
نيل آخه به يه بيسواد هر چي توضيح بدي نميفهمه
ا ا ا اا ا بچه كفشتو پات كن !!!!!!!!!!!!
اينم جواب سوالت خوب همونطور كه بچه گفتن
خب اين كاري داشت عزيزم حالا ما يك كاري كرديم سهيل رو سهيلا نوشتيم
در ضمن اگر هنوز به سواده من شك داري مي توني ببيني (( بابا چند بار بگم من nel هستم نه نيييييييييييل!!!))

Alireza.M67
12-11-2006, 23:44
اينم جواب سوالت خوب همونطور كه بچه گفتن

قطعا ميدوني uiq سيستم پشتيبانيه و موبايل هاي داراي uiq ميتونن سيمبين هم داشته باشن.
وقطعا ميدوني مه جاوا هم سيستم پشتايانيه و مو بايل هم ميتونه جاوا داشته باشه و هم سيمبين .

soheil_julio
13-11-2006, 12:42
قطعا ميدوني uiq سيستم پشتيبانيه و موبايل هاي داراي uiq ميتونن سيمبين هم داشته باشن.
وقطعا ميدوني مه جاوا هم سيستم پشتايانيه و مو بايل هم ميتونه جاوا داشته باشه و هم سيمبين .

خوبه كه ميدوني كه اينارو ميدونم يه نگاه ديگه به جواب قبليه من بنداز
1-ويندوز
2-uiq
3-سيمبيان s60
4- جاوا

قطعا اينم ميدوني كه گوشيهايي هستن كه فقط جاوا دارن !!!!!!!!!!
پس گوشي كه داراي S60 هستن بهتر از گوشيهايي هستن كه فقط جاوا دارن
در ضمن اينم قبلا گفتم ولي چون نميدوني دوباره ميگم
UIQ هم SYMBIAN OS (سيمبيان از نوع UIQ)هست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اين جمله اي كه گفتي >>>>>>>>>>>>موبايل ميتونه سيمبيان داشته باشه<<<<<<<<<< كاملا بي معني است .
(تو حتما بايد بگي جه نوع OS منظورته)
مثل اينكه بگي كامپيوتر ميتونه MICROSOFT داشته باشه!!!!!!به اين نوشته دقت كن
شركت سيمبيان چند تا محصول داره يكيش همين سيمبيان كه بيشتر روي گوشي هاي نوكيا و .....

nel
14-11-2006, 16:53
1-ويندوز
2-uiq
3-سيمبيان s60
4- جاوا

اين جمله اي كه گفتي >>>>>>>>>>>>موبايل ميتونه سيمبيان داشته باشه<<<<<<<<<< كاملا بي معني است .
(تو حتما بايد بگي جه نوع OS منظورته)
مثل اينكه بگي كامپيوتر ميتونه MICROSOFT داشته باشه!!!!!!به اين نوشته دقت كن
درسته من صحبتهاتو تصريح ميكنم
1_ ويندوز موبايل
2_ #simbian os#uiq
3_simbian s60 از 2 به پايين
4_ جاوا
راستي من ممكنه اشتباه لپي كرده باشم دوستان ببخشند( بگيد تا ويرايش كنم)
در ضمن من هيچ يك از صحبتهاي gorgnamaa رو رد نميكنم شما هم خيلي تند ميري اين جوري زياد توp30world دووم نمياري (( اين جا رو با ياهو اشتباه نگير))

Alireza.M67
15-11-2006, 00:41
ببين soheil_julio جوابتو نوشتم ولي ديس شدم و ثبت نشد , ديگه هم حوصله تايپ ندارم .(يه سري اطلاعات بو راجع به سيمبين )
فقط بدون منظور همه از سيمبين همون سيمبين 60 هست .
برو خودت اطلاعاتت رو كامل كن , اگه وقت داشتم يه بار ديگه مينويسم . (در ضمن اينايي كه نوشتي رو جايي نگيا , چون بهت ميخندن)

soheil_julio
15-11-2006, 10:04
در جواب به نل بايد بگم كه
همه اين چيزايي كه نوشتي قبلا من نوشته بودم خوشحالم كه تونستم چيزي بهت ياد بدم
ولي دليلي نداشت كلمه هاي خودمو به خودم برگردوني خودت توجه كن اين چيزاييه كه من قبلا نوشتم

مخفف opreating system يعني سيستم عامل كه تو سيمبيان ورژن اين سيستم عامل با عددايي كه جلوش ميذارن مشخص ميكنن
symbian هم يه شركت كه يكي از كاراش ساختن سيستم عامل براي موبا يل
شركت سيمبيان چند تا محصول داره يكيش همين سيمبيان كه بيشتر روي گوشي هاي نوكيا و ...

اينم جواب سوالت خوب همونطور كه بچه ها گفتن
اول ويندوز موبايل بعد UIQ ورژن بالاتر از 2 و سيمبيان s60 بالاتر از 6 آخرم javaن

1-ويندوز
2-uiq
3-سيمبيان s60
4- جاوا

خوشحالم كه اينقدر خوب دقت كردي
در مورد ياهو نميدونم منظورت چيه مگه فقط تو ياهو تند ميرن؟
در ضمن من قصد توهين نداشتم فقط ميخواستم چيزي بهتون ياد بدم كه ميبينم كه تونستم
چون اگه دقت كني همه ي اين چيزايي كه نوشتي من قبلا البته كامل تر و صحيح ترشو نوشتم

به 'گرگنما هم بايد بگم كه اگه منظور از همه خودتي سخت در اشتباهي چون وقتي كه ميگي سيمبيان ,از كجا بدونيم منظورت s60 هست شايد منظورت uiq باشه!!!!!!!!
واينم بايد بگم اينايي كه نوشتم كاملا صحيح هستن تاكيد ميكنم كاملا صحيح هستن و اگر اشتباه كوچكم داشته باشه خنده دار نيستن ولي اين جمله تو واقعا جالبه موبايل ميتونه سيمبيان داشته باشه پس از اين به بعد طبق گفتار تو ميگيم
>>>>>>>>>>.كامپيوتر ميتونه microsoft داشته باشه <<<<<<<<<<<,و همون همه ي تو مطمينا ميفهمن منظور همون microsoft windows xp هست
اگه دنبال يه چي ميگردي كه بخندي به همين جمله ي خودت بخند

آخرم بگم قصد من توهين نيست خواهشا براي اينكه كم نياريد چرت پرت ننويسيد .يه چيز بهت ياد دادم نمي خوام تشكر كني خواهشا بي احترامي نكن كه جوابشو ميگيري

elham86
15-11-2006, 11:41
سلام اقا سهيل مرسي از اطلاعاتت
اگه ميشه بازي براي n73 بيشتر بزار كم upload مي كني
يه برنامه هم مثل file manager بزار
ممنون

Alireza.M67
15-11-2006, 18:32
به 'گرگنما هم بايد بگم كه اگه منظور از همه خودتي سخت در اشتباهي چون وقتي كه ميگي سيمبيان ,از كجا بدونيم منظورت s60 هست شايد منظورت uiq باشه!!!!!!!!
واينم بايد بگم اينايي كه نوشتم كاملا صحيح هستن تاكيد ميكنم كاملا صحيح هستن و اگر اشتباه كوچكم داشته باشه خنده دار نيستن ولي اين جمله تو واقعا جالبه موبايل ميتونه سيمبيان داشته باشه پس از اين به بعد طبق گفتار تو ميگيم
>>>>>>>>>>.كامپيوتر ميتونه microsoft داشته باشه <<<<<<<<<<<,و همون همه ي تو مطمينا ميفهمن منظور همون microsoft windows xp هست
اگه دنبال يه چي ميگردي كه بخندي به همين جمله ي خودت بخند

آخرم بگم قصد من توهين نيست خواهشا براي اينكه كم نياريد چرت پرت ننويسيد .يه چيز بهت ياد دادم نمي خوام تشكر كني خواهشا بي احترامي نكن كه جوابشو ميگيري

باشه عزيز .
هر چي كه تو ميگي , من واسه دعوا نيومدم .
1.تو ميري مغازه ميگي آقا يه گوشي داراي سيمبين سري 60 نسل دوم بده يا ميگي يه گوشي سيمبين دار بده ؟
2. يه نگاه به سيستم عامل پي 990 بنداز . symbian s60 3rd edition (UIQ system )l اين يعني چي ؟
بذار يه چيزي به همه بگم : (منظورم از "ميدوني" هم فقط شما نبودي بلكه همه ي كسايي بودن كه ميخوان اطلاعاتي در اين مورد داشته باشن .):
UIQ يه سيستم پشتيباني واسه اكثر گوشي هاي داراي صفحه نمايش لمسيه .
من يه برداشت ديگه از حرفات كردم كه گفتم خنده داره . پس معذرت ميخوام .
با اين حال اينا رو نوشتم كه همه يه چيزايي راجع به سيمبين بدونن .
(در ضمن اون دو تا خط آخرت رو هم ناديده ميگيرم , خواهشا اگه از يه چيزي مطمئني به ديگران ياد بده , به نوشته هاي مردم نگو چرت و پرت , كسي قصد توهين نداشت و كسي منتظر جواب شما نيست )

soheil_julio
15-11-2006, 21:08
اين آخرين جوابم تو اين تايپيك
از نظر اينكه ميگي بري مغازه بگي سيمبيان راس ميگي چون غلط جا افتاده ميفهمه
ولي اينجا كه بحث سر همين موضوعا هست بيشتر بايد دقت كنيم
به هر حال اون كسي كه اين تايپيك رو راه انداخته بود جوابشو گرفته
منم براي دعوا نيومدم ولي تو يه چيزايي ميگي مثلا همين كه ميگي 2 خط اخر و ناديده ميگيرم
اگه بديده بگيري چي ميشه ؟؟؟ولي اقا اگه از نوشته هام چيز بدي برداشت كردي ناديده بگير قصدم اين نبوده
موفق باشي

به elham68 بگم تو اون تايپيك بازي ميزارم نه برنامه اونم از نوع در خواستيش
ولي براي آخرين بار قرار دادم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

rami_hemi
16-11-2006, 00:26
خوب شد فهمیدیم uiq چی هستش.کدوم پشتیبان.این درست که تمام گوشیهای سیمبین به خاطر داشتن Java MIDP 2.0 میتونن از برنامه های جاوا پشتیبانی کنن.ولی بهتره این توضیح رو بدم کهuiq یه رابط کابر ی گرافیکی هستش و منظور از سری60 هم همون رابط کابری هستش.اینم یه توضیح مختصر در مورد uiq:((همچنین UIQ پلتفرمی نرم افزاری براساس سیستم عامل سیمبیان است که توسط شرکت UIQ tenology ساخته شده است .در واقع UIQ یک لایه واسط کاربر گرافیکی است که امکان افزودن کامپوننت های مختلف به بخش اصلی سیستم عامل را فراهم میکند ))درواقع uiq یه رابط کاربری برای گوشیهای سیمبین با قابلیت صفحه تاچ اسکرین هستش.

Alireza.M67
16-11-2006, 14:17
خوب شد فهمیدیم uiq چی هستش.کدوم پشتیبان.این درست که تمام گوشیهای سیمبین به خاطر داشتن Java MIDP 2.0 میتونن از برنامه های جاوا پشتیبانی کنن.ولی بهتره این توضیح رو بدم کهuiq یه رابط کابر ی گرافیکی هستش و منظور از سری60 هم همون رابط کابری هستش.اینم یه توضیح مختصر در مورد uiq:((همچنین UIQ پلتفرمی نرم افزاری براساس سیستم عامل سیمبیان است که توسط شرکت UIQ tenology ساخته شده است .در واقع UIQ یک لایه واسط کاربر گرافیکی است که امکان افزودن کامپوننت های مختلف به بخش اصلی سیستم عامل را فراهم میکند ))درواقع uiq یه رابط کاربری برای گوشیهای سیمبین با قابلیت صفحه تاچ اسکرین هستش.

ببين من منظورم دقيقا همينه .
يه بستر نرم افزاري كه كه برنامه هاي خاصي و پشتيباني ميكنه .

nel
16-11-2006, 15:51
دست همتون درد نكنه از soheil تند رو گرفته تا گرگنما و اين دوستمون rami
راستشو بخواين من هيچ چيزي راجع به اين uiq نميدونستم
اين چيزايي هست كه من از اين بحث نتيجه گرفتم:
ويندوز موبايل بالاترين سيستم عامله و حرفي توش نيست
uiq بعد از اون قرار مي گيره و كارهاي سيمبيان رو انجام ميده (شايد اين كه گفتم غلطه هان؟؟؟؟؟) و روي گوشي هاي صفحه لمسي نصب ميشه مثل سري p سوني اريكسون
بعد از اون همون سيمبيان خودمونه كه بهش سيمبيان s60 هم ميگن و كارهاي جاوا رو هم ميكنه
اخر هم جاوا

ان شا اله كه درست گفتم

Kolang
16-11-2006, 18:51
دست همتون درد نكنه از soheil تند رو گرفته تا گرگنما و اين دوستمون rami
راستشو بخواين من هيچ چيزي راجع به اين uiq نميدونستم
اين چيزايي هست كه من از اين بحث نتيجه گرفتم:
ويندوز موبايل بالاترين سيستم عامله و حرفي توش نيست
uiq بعد از اون قرار مي گيره و كارهاي سيمبيان رو انجام ميده (شايد اين كه گفتم غلطه هان؟؟؟؟؟) و روي گوشي هاي صفحه لمسي نصب ميشه مثل سري p سوني اريكسون
بعد از اون همون سيمبيان خودمونه كه بهش سيمبيان s60 هم ميگن و كارهاي جاوا رو هم ميكنه
اخر هم جاوا

ان شا اله كه درست گفتم

اونایی که با برنامه و بازی موبایل سر و کار دادن میدونن که هیچ چی سیمبین نمیشه. کمیت و کیفیت بازی و برنامه های سیمبین اصلا قابل مقایسه با ویندوز موبایل هم نیست دیگه uiq که بزار و برو. کلا برای uiq حدود 20 تایی برنامه بیشتر وجود نداره. سیمبین به خاطر پشتیبانی شرکت های سازنده بازی و برنامه گوشی بهترین سیمستم عامله.

nel
18-11-2006, 06:41
بالاخره uiq كار سيمبيان رو مي كنه با نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟