مشاهده نسخه کامل
: کمک در مورده پیکچر مسیجه 6260
Farbod_h
31-10-2006, 17:14
سلام
من از دیروز یه مشکله مسخره پیدا کردم .گوشیم( که 6260 هست) دیگه فورمته ota رو نمی خونه یعنی عکسش رو نشون میده ولی وقتی می خوای بازش کنی می زنه unknown format :puke: . حالا من باید چی کار کنم؟؟؟؟ :sad:
Farbod_h
02-11-2006, 14:36
از دوستانه با معرفته کلوپ نوکیا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی ممنونم مشکلم با یه مستر ریست حل شد (باز صد رحمت به کلوپه سونی اریکسون چند تا با معرفت داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
eblis_tarsnak
02-11-2006, 14:58
از دوستانه با معرفته کلوپ نوکیا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی ممنونم مشکلم با یه مستر ریست حل شد (باز صد رحمت به کلوپه سونی اریکسون چند تا با معرفت داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
خدارو شکر
هم به خاطر حل شدن مشکلت
هم به خاطر صبر زیادت
هم بخاطر چنتا با معرفتی که تو کلوپ سونی اریکسون هست
سبز باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.