مشاهده نسخه کامل
: مشكلي كه هيچ كسي تا حالا نتونسته كمكم كنه
tannaz13622000
30-10-2006, 21:03
:sad: :sad: من يك سيستمي دارم كه هر روز عذابم ميده . دريك كلام اسمشو ميشه ريست كردن گذاشت اما نمي دونم چيكار باهاش بكنم . آنتي ويروس نصب كردم .رم امتان كردم POWERراتست كردم(كه پاور خودم 350 )هر كاري گفتن كردم ديگه نميدونم چيكار كنم البته جديدا پشنهاد كردن كه CASE را عوض كنم .
آيا مي تونه مشكل از مادربرد .يا كيس . كارت گرافيكي باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن اين مشكل 1 سالي ميشه كه گريبان گيرم شده . ساعات ريست شدن فرقي نميكنه هر وقت كه دلش خواست ريست ميشه حداقل در طول روز 2.3 بار ميشه
در ضمن.CPU entel full chase .و مادربردم گيگا هست هر وقت ريست ميشه هارد و راديات مادر برد داغ داغ ميشه آيا اين ها دلايله خاصي دارن؟؟؟؟
به دادم برسين :
Alireza_Shafaei_PCworld
30-10-2006, 21:33
این ریستارت ها به احتمال 50 % به خاطر گرم شدن سی پی یو است
وقتی سی پی یو به دمای غیر مجاز برسه اینجوری میکنه
سعی کن کامپیوتر را سردکنی و نتیجه را گزارش بده
FX64 Dual Core
30-10-2006, 23:23
با سلام
پست جناب شفائی مورد تایید بنده نیز می باشد ، به احتمال 90% مشکل شما مربوط به فن پردازنده بوده که به درستی کار نمی کند.
در صورت امکان با فن سالم تست کنید و یا بعد از راه اندازی مجدد در قسمت سخت افزار بایوس درجه حرارت پردازنده را بررسی کنید.
kazemfdisk
31-10-2006, 11:43
خوب اگر میبینی زیاد اذیتت میکنه ببر یه جا ببینن مشکل از چیه فقط زودتر ببر که شاید صدمه به بقیه اجزای دیگر برسونه
ممن خودم یه دفعه همینطوری بود و سیستم ریست میشد وقتی پاور رو نگاه کردم دیدم فن پاور کار نمیکنه و مشکل از اون بوده
p30vahid
02-11-2006, 07:23
سلام دوست عزيز
من هم چندين وقت هست با اين مشكل سر و كله ميزنم :sad: حتي كيس را عوض كردم فايده اي نداشت اون را پيش 2 تن از متخصصين بردم ولي تا زماني كه پيش اونها بود هيچ مشكلي نداشت ولي به محض اينكه به خانه بر مي گشت پس از چند ساعت دوباره شروع مي شد و به اين نتيجه رسيدم اگر كامپيوترم را به اتاق ديگري منتقل كنم جواب مي دهد كه همين طور هم شد . به شما پيشنهاد مي كنم جاي كامپيوتر خود را تغيير دهيد . :happy:
tannaz13622000
02-11-2006, 20:44
:sad: سلام دوستان با تشكر ازراهنمايي هاي شما دوستان عزيز
به استحضار مي رسانم 1 .كه فن cpu تست كردم فنش موردي نداره , 2. جاي سيستم هم خوبه هوا خوب ردوبدل ميشه
در ضمن من اصلا نمي تونم از بايوس والتاژ سيستم را پيدا كنم حتي بردم شركتهاي كامپيو تري اونجا نتونستن پيدا كنن :sad:
:blush: case هم مدلش goldwine
Programer
02-11-2006, 21:07
به نظر من ممکنه اشکال از نوسانات جریان برق باشه.سیم کشی اتق رو بررسی کنید و اینکه از یک پریز برای چندین دستگاه برق نگیرید
mehdicracker
02-11-2006, 22:40
سلام
عزيز ممكنه از فن نباشه
كه فن cpu تست كردم فنش موردي نداره
نگاه كن ببين دما چقدره
بعد شما فن هارد داريد يا نه
در ضمن من اصلا نمي تونم از بايوس والتاژ سيستم را پيدا كنم حتي بردم شركتهاي كامپيو تري اونجا نتونستن پيدا كنن
مي توني از برنامه مخصوص مادربورد استفاده كنيم
منظورم easy tune هست
من هر وقت به این مشکل بر خوردم فقط مشکل رو از گرما دیدم و با خنک شدن حل شد .
من هم نظر دوستانی که از علت رو از گرما میدونن تایید میکنم . به حر حال باید حرارت cpu کنترل بشه یا از طریق فن یا هر مورد دیگه .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.