ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه سوال در مورد گوشیهای نوکیا مخصوصا 6630

Ali_k
30-10-2006, 06:45
سلام . یه سوال داشتم میخواستم بدونم در بین گوشیهای نوکیا آیا گوشی 6630 هنگامیکه از طرف کسی بخواد برامون فیل بلوتوثی بیاد آیا روی صفحش اسم خود بلوتوث اون طرف را مینویسه یا نه ؟ (مثلا بنویسه علی در حال فرستادن فایل برای شماست )
و در کل کدوم گوشیهای نوکیا این قابلیت را دارند که هنگام فرستادن فایل بلوتوث از طرف یکی دیگه نام بلوتوث اون فرد رو گوشی بیوفته :blush:

eblis_tarsnak
30-10-2006, 16:07
سلام . یه سوال داشتم میخواستم بدونم در بین گوشیهای نوکیا آیا گوشی 6630 هنگامیکه از طرف کسی بخواد برامون فیل بلوتوثی بیاد آیا روی صفحش اسم خود بلوتوث اون طرف را مینویسه یا نه ؟ (مثلا بنویسه علی در حال فرستادن فایل برای شماست )
و در کل کدوم گوشیهای نوکیا این قابلیت را دارند که هنگام فرستادن فایل بلوتوث از طرف یکی دیگه نام بلوتوث اون فرد رو گوشی بیوفته :blush:
سلام
فکر نکنم نوکیا همچین خاصیتی داشته باشه
گوشی های نوکیا فقط یک بار اون هم موقع اجازه گرفتن در هنگام در یافت فایل از طریق بلوتوس
پیغام میده ودیگه هیچی نمینویسه
سبز باشید

eblis_tarsnak
30-10-2006, 16:17
سلام
فکر نکنم نوکیا همچین خاصیتی داشته باشه
گوشی های نوکیا فقط یک بار اون هم موقع اجازه گرفتن در هنگام در یافت فایل از طریق بلوتوس
پیغام میده ودیگه هیچی نمینویسه
سبز باشید

amirtaker
30-10-2006, 20:26
دقيقا همين جوريه

Kolang
30-10-2006, 20:35

بله دوست من
مینویسه
یه پیغام میاد که ازمون میپرسه ایا اجازه میدی مثلا علی یا 6630 (اسم بلوتوس گوشی طرف) واستون فایل بفرسته؟
برای هر فایل هم جدا گانه اجازی میگیره. و همیشه هم اسم گوشی طرف رو میگه.(گوشی من 6630)

Ali_k
01-11-2006, 06:41
خیلی ممنون از راهنمایی دوستان . دوستان یه سوال دیگه داشتم گفتم همینجا بپرسم نخوام یه تاپیک دیگه باز کنم

میخواستم بدونم از کجا میشه فهمید 6630 مورد نظرمون چینیه یا فنلاندی ؟ (یعنی طریقه ی تشخیص فنلاندی یا چینی بودنش به چه شکله )

ممنون