ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گوشي دسته 2

Numb
29-10-2006, 21:39
اقا لطفا من را راهنمايي كنيد تا بدونم براي خريد گوشي دسته2 به چه نكاتي توجه كنم.

امگا
30-10-2006, 09:33
;)
اقا لطفا من را راهنمايي كنيد تا بدونم براي خريد گوشي دسته2 به چه نكاتي توجه كنم.

به خيلي چيزا ..كه چندتا از مهم تريناش
1-تست صفحه ي ال سي دي كه پيكسل سوخته يا خط و خش نداشته باشه.
2-چك كردن تعميري بودن يا نبودن..
3- اگه دوربين داره حتما دوربينشو تست كن.
4-بقيه رو هم دوستان ميان مي گن...
تاپيكه خوب و لازمي زدي تبريك مي گم. :angry: :rolleye:

Green_life
30-10-2006, 16:43
در ابتدا من پيشنهاد مي كنم تا جائي كه براتون امكان داره سراغ گوشي دست دوم نريد چون هر احتمالي وجود داره

ولي در نهايت غير از مواردي كه دوستمون اشاره كرد
- باطري را حتما" چك كن كه سالم باشه و زود شارژ خالي نكنه
- اگه گوشي داراي امكاناتي از قبيل بلوتوث.اينفرارد.دوربين و غيره هست حتما" امتحان كن چون خودم ديدم بلوتوث گوشي ايراد داشته و كار نمي كرده
- به آنتن گوشي دهت كنيد كه پرش هاي مداوم نداشته باشه
- گوشي را با قاب فابريك اصلي بخر
- به ظاهر قاب گوشي دقت كن(البته قاب اصلي ) واگه ديدي به صورت عمقي خط خوردگي يا رنگ پريدگي داره اين احتمال را بده كه گوشي زمين خورده
- اگه يه موقع سراغ سوني اريكسون ميري حتما" اسپيكرش را چك كن كه سالم باشه
- دقت كن گوشي ريست شدن پي در پي داره يا نه(مخصوصا" گوشي هاي سيمبيان دار).چون احتمال داره اشكال اساسي داشته باشه و يه موقع خرج فلش كردن دستت نيفته
و در نهايت اينكه سعي كنيد از دست فروش ها و دلالها گوشي نخريد كه بد كساني هستند
موفق باشيد

Mehdi_Full
30-10-2006, 22:27
دوستان همه رو بالا گفتن
بهترين راهش اينكه اصلا گوشي دست دوم نگيري چون بعدا پشيمون ميشي كه چرا مثلا 30 هزار بيشتر ندادي تا اين همه مشكل برات پيش بياد و هيچ اعتمادي هم بهش نيست
اين مواردي هم كه دوستان اشاره كردن نميشه تو 1-2 دقيقه تست كرد مثلا شارژ باطري , پرش آنتن , تعميري بودن يا نبودن و ....

Numb
31-10-2006, 19:56
خيلي ممنون موارد مفيدي بود

Hamid110
02-11-2006, 15:57
سلام . . .

هرچند دوستان همه رو گفتند . . اما من هم با تاخير اينو بگم كه . . .

اگه برات مقدوره و مجبور نيستي گوشيه دست دوم نگير . . چون احتمالا گارانتي اون هم تموم شده و اگه بعد از 1 ماه هم خراب بشه . . ميمونه روي دست خودت ..

اگه هم دست دوم گرفتي . . با فروشنده قرار داد ببند كه گوشي 2 تا 3 روز دستت باشه . .و ببيني كاراييش چطوره . . كه فكر نكنم فروشنده اي اين يكي رو راضي بشه . .

حتما گوشي اي كه ميخواي بگيري . . داراي جعبه باشه و نيز همه ي وسايل جانبي او همراه گوشي باشه . .

و خيلي چيز هاي ديگه . .

موفق باشي. .