مشاهده نسخه کامل
: Rapidshare Premium ---- I promise it works هک
peyman_joojoo
29-10-2006, 11:31
سلام دوستان فایل مورد نظر رو دانلود کنید و با توجه به توضیحاتی که داده عمل کنید . موفق باشید ...
اصلاح لینک
Download:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين فايل هر بار كه كد رو وارد مي كنم نميره دانلود يه جاي ديگه اپ كنيد
Honradez
29-10-2006, 18:43
سلام.
متاسفانه در این فایل ورد تعداد زیادی عکس بزرگ ( :blink: ) گذاشته شده که موجب افزایش بیهوده حجم فایل می شود، فایلی که فقط یک متن 9 خطی دارد.
به همین دلیل من همون متن را در قالب فایل TXT و با حجم 500 بایت برای شما آپلود کردم.
شاد باشید، بابک. ;)
خوب من هم خلاصه اش رو میگم:
تو سایت rapidshare یه اکانت واسه جمع اوری امتیاز درست کنید.و فایلهاتون رو هنگامی که تو رپید login کردید اپلود کنید.به ازای هر دانلود 1 امتیاز به شما تعلق میگیره و با 10000 امتیاز صاحب یک اکانت premium خواهید شد.(اکانت 30 روزه)
تو سایت rapidshare یه اکانت واسه جمع اوری امتیاز درست کنید.و فایلهاتون رو هنگامی که تو رپید login کردید اپلود کنید.به ازای هر دانلود 1 امتیاز به شما تعلق میگیره و با 10000 امتیاز صاحب یک اکانت premium خواهید شد.(اکانت 30 روزه)
سلام
10000 امتياز واسه 30 روز اكانت ؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب اين همه فري هاست. واسه چي توي اين مسخره ( راپيد ) آپلود كنيم.
سلام
اگه ما هیچی هم نخواهیم دانلود کنیم خیلی لازمه که اکانت داشته باشیم ...چون فایلهای خیلی خوبی تو این هاست اپلود شده اند.
اینا رو هم اضافه کنم : باید دانلودر در حالت فری فایل رو دریافت کنه .
حجم فایل هم بیشتر از 1 مگابایت باشه .
سلام
این واسه اینه که به ازای تعداد دانلودهای فری که از فایلهای شما انجام می گیره به شما امتیاز میده . و شما از این طریق می تونید به یه اکنت 1 ماهه پرمیوم دست پیدا کنید .
البته می تونید بخرید اینم یه راهش هست .
Nevissande
07-02-2008, 19:38
rapidshare premium link generator:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين لينكي كه گذاشتي ريدايركت ميشه به rapidbaz.com !
Rapidbaz هم كه premium link generator نيست!
الو؟
اين لينكي كه گذاشتي ريدايركت ميشه به rapidbaz.com !
Rapidbaz هم كه premium link generator نيست!
الو؟
ایشون یه رفرال از اکانت خودشون گذاشتن .
ولی راپید باز برای فایلهای حداکثر 20 مگابایتی سایت راپید سیر و مگاآپلود لینک مستقیم میده .
vBulletin , Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.