مشاهده نسخه کامل
: invisible checker
از اسمش مشخصه چی هست یه برنامه که انلاین بودن افراد در یاهو رو نشون میده حتی اگه invisible باشن
چند وقت پیش این نوع برنامه ها از کار افتادن و هیچ کدوم کار نمی کردن ولی این یکی جدیده و کار میکنه
البته این برنامه رو چند هفته پیش معرفی کردم ولی الان هرچی گشتم پیداش نکردم و چون بعضی دوستان دنباله همچین برنامه ای بودن دو بازه اپلود کردم
نکته: این برنامه واسه چک کردن طرف یه pm واسه کسی که چکش می کنین میفرسته پس با یه ای دی لاگین کنین که ناشناس باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اينو دانلود كردم اما بعد از باز شدنش اجرا نشد ميگه يكي از فايلهاي لازمش نيست
به p30world خوش اومدی
اسم او فایلی که میگه لازمش درای رو بنویس مشکل خاصی نداره . حل میشه
فکر کنم که مشکلش این باشه :
لینک دانلود اون فایل
فایلی که لینکش رو دادم دانلود رو تو فولدر انلاین چکر کاپی کنین بعد ببینین برنامه باز میشه یا نه اگه بازم ارور داد ارور رو بنویسین
موفق باشین
این دانلود نمیشه...........ممنون............
لینک رو الان چک کردم کار می کنه که!!!! تایمر داره باید یه ذره صبر کنی بعد میتونی دانلود کنی اگه نشد بگو تا یه جا دیگه اپلودش کنم
دستت درد نکنه اون موقع نمیشد ولی الان تونستم دانلود کنم .....مرسی........
dc_error691
30-10-2006, 22:56
:biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
royaye_talkh55
01-11-2006, 00:42
دوستان بعد از همه این حرفا کار هم میکنه یا نه؟
اره سوال خوبیه دوستانی که دانلود کردن هیچ کدوم نگفتن کار میکنه یا نه که بقیه خیالشون راحت باشه از کار کردنش
ولی خودم قبل ا این که بزارم تستش کردم کار می کرد. هنوز هم کار میکنه
میشه یه کم توضیح بدین که چطوریه آخه من هر کاری کردم نشد ........اول آیدیمو نوشتم و بعد پسوردشو و بعدش آیدی طرف مقابلم رو نوشتم و لاگین کردم و روی گزینه چک کلیک کردم و اون پایین نوشت کانکتینگ و هر هر چی صبر کردم هیچ اتفاقی نیافتاد.......نمیدونم من جایی رو اشتباه کردم یا اینکه دیگه این برنامه کار نمیکنه.......ممنون میشم کمکم کنین.....مرسی........
به من که اصلاً صفحه ورود آی دی و پسورد نداد
یک تایم 5 ثانیه ای بود که تموم میشه و برنامه هم بسته میشه , یک لینک هم پایینش داره به نام ساپرت
خیلی سادس که . وقتی بازش می کنی یه تایمر داره بعد 5ثانیه صبر کن بعد صفحه ی لاگین میاد یه ایدی پسورد بهش میدی لاگین میکنه ( اون چراغ کنارش روشن میشه ) بعد هم ای دی طرف رو تو مستطیل اخری مینویسی و رو check کلیک می کنی زیرش و قسمت پایین برنامه مینویسه که طرف انلاین هست یا نیست
نکته . کامپیوتر شما نباید رو زبان فارسی تنظیم شده باشه باید انگلیسی باشه و الا لاگین نمیکنه فک کنم مشکل زندگی همین باشه البته اگه ای دی پسورد رو درست وارد کردی
Wisdom مشکل شما رو نمیدونم برا من که اینجوری نشده تا حالا . اگه اینو نتونستی بازش کنی یه دونه دیگه هست اونو اپلود میکنم
Wisdom مشکل شما رو نمیدونم برا من که اینجوری نشده تا حالا . اگه اینو نتونستی بازش کنی یه دونه دیگه هست اونو اپلود میکنم
احتمال قريب به يقين از ويندوزم باشه چون من هم قبلاً ميتونستم باز كنم ولي مثل zendegi درست عمل نميكرد ولي الان اصلاًباز نميشه
سيستمم رو ريستور ميكنم و زبان رو هم انگليش ميزارم
اگه جواب نداد توي تاپيك بهت اعلام ميكنم
مرسي
خیلی سادس که . وقتی بازش می کنی یه تایمر داره بعد 5ثانیه صبر کن بعد صفحه ی لاگین میاد یه ایدی پسورد بهش میدی لاگین میکنه ( اون چراغ کنارش روشن میشه ) بعد هم ای دی طرف رو تو مستطیل اخری مینویسی و رو check کلیک می کنی زیرش و قسمت پایین برنامه مینویسه که طرف انلاین هست یا نیست
نکته . کامپیوتر شما نباید رو زبان فارسی تنظیم شده باشه باید انگلیسی باشه و الا لاگین نمیکنه فک کنم مشکل زندگی همین باشه البته اگه ای دی پسورد رو درست وارد کردی
دستت درد نکنه قشنگ کار کرد در مدت کمتر از 10 ثانیه جواب داد .....ولی توجه به اون نکته از اهمیت زیادی برخوردار میباشد.......مرسی..........
عجيبه اينم براي من صفحه ي لاگين رو نمياره. آخه چرا؟
somayeh_63
05-12-2006, 15:46
برا منم صفحه ي لاگين رو نمياره
این یکی رئ تست کنین
دوستانی که صفحه لوگین براشون نمیاد حتما یه پیغامی میده اون پیغام رو بذارند تا ببینم مشکلش چیه .......برای من که به خوبی داره کارمیکنه.....مرسی..........
این رو هم بگیرید شاید درست بشه:
Behroooz
05-12-2006, 19:14
مشكل داره رفيق...
بهروز جان میشه بگی چه مشکلی داره و یا اگه پیغام خطایی هم میده لطف کن اونو اینجا بذار ببینم چیه.................مرسی.....
somayeh_63
05-12-2006, 22:35
این یکی رئ تست کنین
اين هم همچين اروري ميده
Component 'MSINET.OCX' or one of its dependencies not correctly regostered: a file is missing or invalid
somayeh_63
05-12-2006, 23:00
دوستانی که صفحه لوگین براشون نمیاد حتما یه پیغامی میده اون پیغام رو بذارند تا ببینم مشکلش چیه .......برای من که به خوبی داره کارمیکنه.....مرسی..........
این رو هم بگیرید شاید درست بشه:
دوست عزيز اين رو هم امتحان كردم نشد
درست مثل قبلي وقتي شمارش معكوس تموم ميشه هيچ اتفاق نمي افته
اين هم همچين اروري ميده
Component 'MSINET.OCX' or one of its dependencies not correctly regostered: a file is missing or invalid
فایل زیر رو از حالت زیپ خارج کنین و تو فلدر برنامه کاپی کنید بعد دوباره برنامه رو اجرا کنین ببین درست میشه
somayeh_63
05-12-2006, 23:22
شرمنده
اما متوه نميشم از کجا بايد دانلودش کنم اين رو
عجیبه چه طور متوجه نشدین شما؟ !!!!!
تو پست قبلی یه لینک مستقیم از یه فایل زیپ گذشتم وقتی روش کلیک کنین دانلود میشه بعد اون رو از حالت زیپ خارج کنین داخل فولدرش یه فایل .ocx هستش این فایل رو داخل فولدر برنامه ای که بهتون ارور میداد کاپی کنین بعد برنامه رو باز کنین ببینین کار می کنه
somayeh_63
06-12-2006, 06:13
عجیبه چه طور متوجه نشدین شما؟ !!!!!
تو پست قبلی یه لینک مستقیم از یه فایل زیپ گذشتم وقتی روش کلیک کنین دانلود میشه بعد اون رو از حالت زیپ خارج کنین داخل فولدرش یه فایل .ocx هستش این فایل رو داخل فولدر برنامه ای که بهتون ارور میداد کاپی کنین بعد برنامه رو باز کنین ببینین کار می کنه
اين که اصلادانلود نميشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني صفحه رو باز ميکنم اصلا لينک دانلودي چيزي نمي بينم
وقتي هم سيو تارگت ميزنم يه صفحه اچ تي ام ال دانلود ميشه
احتمالا لینک از اونایی بوده که باید وارد صفحه ی اصلی سایت بشی بعد دانلود کنی و چون من لینک مستقیمش رو گذاشتم
برا همین نتونستین دانلود کنین
لینک پایی رو امتحان کنین این یکی هم به صورت مستقیم هستش
اگه دانلود نشد برین به لینک پایین تو صفحه ای که باز میشه MSINET.OCX رو پیدا کنین و دانلودش کنی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ن
somayeh_63
06-12-2006, 10:11
واي خدا چه کاريه
اونو کپي کردم حالا اين ارور رو ميده
Component 'MSWINSCK.OCX' or one of its dependencies not correctly regostered: a file is missing or invalid
چرا اين طوري ميشه؟
ocx ها فایل های مورد نیاز برای اجرای اینجور برنامه ها که به زبان vb نوشته میشن هستن و چون اکثرشون به صورت پیشفرض در ویندوز وجود نداره باید دانلودشون کنی در کل این مشکلات برا همه پیش میاد برا بعضی ها بیشتر بعضی ها کمتر
احتمالا شما زیاد از اینجور برنامه ها که واسه یاهو ساخته میشن مثل بوتر و این جور چیزا استفاده نمیکنید برا همین تا حالا ocx دانلود نکردین و ممکنه زیاد بهتون از این پیغامها بده
لینک دانلود ocx
لینک پایین یه پک تقریبا کامل از ocx ها هستش که اگه دانلودش کنین تعداد دفعاتی که با اینجور ارور ها مواجه میشین رو خیلی کمتر می کنه ( اگه زیاد از برنامه های ساخته شده برای یاهو استفاده میکنین بد نیست دانلودش کنین )
حجم 5.5 مگ
ocx ها فایل های مورد نیاز برای اجرای اینجور برنامه ها که به زبان vb نوشته میشن هستن و چون اکثرشون به صورت پیشفرض در ویندوز وجود نداره باید دانلودشون کنی در کل این مشکلات برا همه پیش میاد برا بعضی ها بیشتر بعضی ها کمتر
احتمالا شما زیاد از اینجور برنامه ها که واسه یاهو ساخته میشن مثل بوتر و این جور چیزا استفاده نمیکنید برا همین تا حالا ocx دانلود نکردین و ممکنه زیاد بهتون از این پیغامها بده
لینک دانلود ocx
لینک پایین یه پک تقریبا کامل از ocx ها هستش که اگه دانلودش کنین تعداد دفعاتی که با اینجور ارور ها مواجه میشین رو خیلی کمتر می کنه ( اگه زیاد از برنامه های ساخته شده برای یاهو استفاده میکنین بد نیست دانلودش کنین )
حجم 5.5 مگ
اين سايت كه براي دانلود گذاشتي براي من ----- شده و نميتونم برم توش
MSWINSCK.OCX که مورد نیاز این برنامه هستش رو می تونین از سایت زیر دانلود کنین
somayeh_63
09-12-2006, 10:03
ممنون جناب j0l6
برا من با اين لينك آخري درست شد و هر دوي اون فايلاي لينك اخري لازم شد
فقط يه مشكل خيلي خيلي كوچولو داره
اينكه همه رو چه باشن چه نباشن چه افلاين باشن چه انلاين, آنلاين نشون ميده :sad:
اينكه همه رو چه باشن چه نباشن چه افلاين باشن چه انلاين, آنلاين نشون ميده :sad:
وقتی ای دی که بهش دادین کانکت نشده باشه این مشکل پیش میاد
شما pm خودتون رو باز کنین و با همین برنامه ای دی خودتون رو چک کنین اگه براتون از طرف ای دی که با برنامه ان شده pm اومد یعنی برنامه درست لاگین شده و درست نشون میده ولی اگه pm نیومد یعنی لاگین نشده
یه ای دی دیگه که متمعن هستین لاگین میشه رو امتحان کنین
فقط یه چیزی : چون این برنامه واسه چک کردن افراد بهشون یه pm میده بهتره از ای دی های نشناس استفاده کنین البته اگه یه بار ای دی رو ایگنور کنن دیگه pm دریافت نمی کنن
somayeh_63
09-12-2006, 15:16
امتحان كردم هيچ پيغامي نيومد برام, فقط نوشت انلاينه
در ضمن اين طوري كه فايده اي نداره
شرط اينه كه طرف نفهمه كسي داره مي پادش
مثه همون Y!Intai
ای دی لاگیمن نشده احتمالا ببینین شاید سیستم شما رو زبان فارسی تنضیم شده که باید اون رو به انگلیسی تغییر بدین بد کانکت میکنه و ایرادی نداره
اره میدونم مشکلش اینکه که pm میفرسته ولی اگه با یه ای دی برنامه رو لاگین کرده باشی که طرف نشناسه نمی تونه بفهمه دارن چکش می کنن در ضمن این pm هایی که میفرسته پیغامی نداره برا همین احتمال اینکه طرف ای دی رو ایگنور کنه هست که در این صورت دیگه براش پیغامی فرستاده نمیشه و میشه مثل Y!Intai
این برناهه مربوط به جند ماه پیش هستش و من تازگیا دنبال یاهو و برنامه های مربوط به اون نبودم شاید ورژن جدیدتری از این برنامه یا برنامه های مشابه باشه که بهتر کار کنه ولی اون موقع که من این برنامه رو دانلود کردم تمام برنامه های مشابه مثل ایم کار میکردن و pm میفرستادن فقط پیغام هایی که pm داشتن با هم فرق می کرد شاید تا الان این مشکلش رفع شده باشه
حالا یه بار دیگه به این دنیای یاهو سر میزنم ببینم اگه ورژن بهتری از این برنامه درست شده بون میزارم
ببین این کار میکنه :
Y! Intai 2.6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام پیمان جان
خسته نباشی و ممنونم به خاطر معرفی این برنامه ها
اون فایل اولیه واسه منم بعد از 5 ثانیه میپره بیرون
اون دومیه هم همه رو میگه online. یعنی مشکلی داره؟
somayeh_63
09-12-2006, 23:51
ببین این کار میکنه :
Y! Intai 2.6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اينو دارم
خيلي وقته ديگه جواب نميده
سلام پیمان جان
خسته نباشی و ممنونم به خاطر معرفی این برنامه ها
اون فایل اولیه واسه منم بعد از 5 ثانیه میپره بیرون
اون دومیه هم همه رو میگه online. یعنی مشکلی داره؟
در مورد اولی نمی دونم ولی در مورد دومی دو دلیل می تونه داشته باشه
یکی اینکه شاید یوزر پسوردی که بهش دادین استباه هستش و دومی اینکه شاید زبان کامپیوتر شما فارسی هست
برین control panel-- regional and language setting ببینین تو تب های regional setting و advanced زبان english us باشه
من برنامه رو همین الان تست کردم و کار میکنه و انلاین و افلاین بودن رو خیلی راحت تشخیص میده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.