مشاهده نسخه کامل
: مشكلي با سيستم و كابل شبكه
Pejvak61
28-10-2006, 14:48
من يه سيستم دارم كه تو يه شبكه تحت Domain كار ميكنه. وقتي كه اين سيستم رو روشن ميكنم اگه به كابل شبكه متصل باشه به محض وارد كردن logon name و Password و فشردن Enter سيستم Shut down ميشه. البته چيزي شبيه به Shut down ! چون با فشاردادن دكمه پاور كيس سيستم روشن نميشه و چراغ قرمز هارد روي كيس روشن ميمونه و بايد 4 ثانيه دكمه پاور رو تو نگهداريم تا خاموش بشه و دوباره اونو روشن كنيم تا راه بيفته. براي اينكه خاطر جمع بشم كه اين مشكل از اتصال به شبكه آب ميخوره چند بار سيستمو بدون شبكه بالا آوردم و همه چيز سالم و خوب بود و به محض وصل كردن كابل شبكه دوباره همون مشكل با همون خصوصيات خودشو نشون داد.
seyyed.ali
29-10-2006, 00:14
شايد يه اسكريپ خاصي كسي براش تعريف كرده يا اينكه توي استارت اپ يوزر شبكه چيز خاصي هست؟
به نظر من يه يوزر ادمين domain بساز و با اون لوگين كن و تمام استارت اپ ها رو بررسي كن
Pejvak61
29-10-2006, 07:35
من با يوزر Admin هم Login كردم ولي باز هم همين مشكل وجود داشت. البته خودم معتقدم ويروسي در كاره و منظورم از ايجاد اين Topic شناسايي ويروس مورد نظر بوده و اينكه با چه آنتي ويروسي ميشه اونو رفع كرد.
يه بار برق سيستم رو از كابل قطع كن و بعد از چند ثانيه دوباره وصلش كن . به احتمال زياد مشكل حل مي شه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.