ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بابا يكي نبود در مورد اين سيستم نظر بده؟؟؟؟

khashak_em
28-10-2006, 09:19
سلام
خيلي مخلصيم
اگه زحمتي نيست راجع به اين سيستم نظر بديد ، لطفا تك تك قطعات و اينكه اگه جايگزين خوبي رو سراغ داريد معرفي كنيد. يه مدل با قيمت متوسط هم از اسپيكر لوجيتك برام معرفي كنيد.
يه زحمت ديگه اينكه از كسانيكه قيمت بازار دستشونه ميخوام واسم يه قيمت هم در بيارن.
خيلي خيلي شرمنده مي كنيد.

CPU AMD 3800AM2
M.B MSI K9N DIAMOND OR K9N SLI PLATINUM
RAM OCZ 2*512 DDR2 DUAL CHANNEL
VGA MSI NVIDIA 7300GT DDR3
CASE GRREN 2002 Or 2006
MONITOR SAMSUNG LCD 17 ً BF1795 BLACK
K.B A4TECH BISIM
MOUSE A4TECH BISIM
SPEAKER LOGITEK
MODEM ZOLTRIX 3CHIP
DVD ROM LG
DVD RW LG
POWER GREEN 450W REAL
HDD WD 250 GB SATA2
FDD NEC

Ship Storm
28-10-2006, 09:51
دوست عزیز مشخصات این سیستمی را که شما نوشتی واقعا محشره ولی اگر نظر من را بخواهی در این مورد میگویم به جای
DVD ROM LG و DVD RW LG از یک مارک بهتر مثل ASUS استفاده کن و همچنین حداقل شما که داری خرج میکنی اگه بتونی45 هزار تومان دیگه هم برای این وسایل خرج کنی و CD ROM و CD RW هم تهیه کنی متووجه میشوی چه کارخوبی کردی چونبه جای اینکه یک CD را بگذاری توی DVD ROM میزاری توی CD ROM و عمر DVD ROM چندین برابر میشود چون کمتر کار میکند و فقط برای خواندن DVD بکار میرود .
همچنین هارد شما HDD WD 250 GB SATA2 میباشد که به نظر من یک عدد Maxtor 300 GB باشه بهتره چون تفاوت قیمت زیادی ندارهو دیرتر پر میشه SATA2 یا IDE هم بستگی به نظر خودتان دارد که من با نظر شما بیشتر موافقم.
در مورد RAM هم بگم که اگه میتونی 2 تا 512 DDR2 DUAL CHANNEL را بنداز انوقت تفاوت را کاملا احساس میکنی .
در مورد بقیه قطعات هم همین را میگویم که عالیه و حرف نداره .

Gabana
28-10-2006, 11:33
ببين با اين هزينه اي كه تو داري واسه اين سيستم مي دي خيلي راحت مي توني يه سيستم Core 2 برداري .
به نظر من حتما رو اين قضيه فكر كن - Core 2 خيلي بهتره .

موفق باشي /.

mndbnt
01-11-2006, 13:04
دی وی دی رام و رایتر را سونی بردار. ال جی مارک خوبی نیست . بقیه قطعات خیلی عالی است

amin_metal1370
01-11-2006, 16:39
ببين با اين هزينه اي كه تو داري واسه اين سيستم مي دي خيلي راحت مي توني يه سيستم Core 2 برداري .

موفق باشي /.
كاملاَ تاييد مي شه

mahdi_kh71
08-11-2006, 22:53

موفق باشي /.
تایید میشه
اگر هم بودجت به دو هسته ای نرسید عیبی نداره
ولی به نظر من کلا اینتل بگیر