ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مکستور 120 شده 40؟؟؟؟

iliude
27-10-2006, 22:43
سلام

هاردم مکستور 120 ا ت ا یا معمولی هستش نمیدونم چرا از 120 فقط 40 تا رو نشون میده تو ویندوز و داس و حتی اف دیسک با لاو لیویل فرمت کردم بازم نشد تو سایت سرچ هم کردم ولی پیدا نکردم لطفا منو راهنمایی کنید.

مرسی

*Batman*
27-10-2006, 22:53
وقتي F-Disk كردي چقدر سايز داشت؟
حتما بد پارتيشن بندي كردي.
اگه فرمت درايوها Fat32 بود با Partiton Magic پارتيشن بندي كن.
لينوكس كه نصب نكردي؟چون لينوكس هم پارتيشن رو تغيير ميده((اگه نصبشو بلد نباشي)).

iliude
27-10-2006, 23:44
مرسی از راهنمایی تون ولی وقتی اف دیسک میکردم هم کم نشون میداد همون 40 تا لینوکسم نصب نکردم!!!!

lindows
28-10-2006, 08:21
يك بار با نرم افزار خود مكستور Low Level format كن ببين مشكل حل ميشه يا نه يا با Zero Fill
البته فقط يه چند در صد بزار فورمت كنه چون خيلي طول ميكشه
و اينكه همه اطلاعات و پارتيشن ها هم پاك ميشه

Lord_theOne
28-10-2006, 11:03
پارتيشن مجيك را نصب كن ببين همه درايوهاي هاردت را مي بيني و همشون درست فرمت شدن اند منظورم قالب بندي هست

iliude
28-10-2006, 14:14
من با low level format maxtor کامل هاردمو فرمت کردم حدودا 3 ساعت طول کشید بعد که خواستم اف دیسک کنم تو اف دیسک باز همون 40 تا نشون میداد ادامه دادم و ویندوز رو نصب کردم و بعد پارتیشن مجیک رو تو پارتیشن مجیک هم 40 نشون میده و ساختار درایو هام درسته هیچ فضایی بدون فرمت نیست انگار هردم فقط 40 تا جا داره در صورتی که من این هاردو 3 ساله دارم و قبلا هم با پارتیشن مجیک باهاش کار کردم!!!!!!!!!!

لطفا منو راهنمایی کنید منم دارم قاطی میکنم.

M A T I N
28-10-2006, 14:30
حالا مطمئنی که هاردت 120 هست ؟

iliude
29-10-2006, 00:33
Matin جان فدات شم شاید ما ناشی باشم ولی نه انقدر

آره عزیزم مطمئنم.

در هر صورت ممنون که به این تاپیک سر زدید اگه امکانیش هست بچه ها کمکم کنید.

zonealarm
29-10-2006, 01:12
اين طوريشو ديگه نديده بودم :ohno: :ohno: :ohno: :ohno: :ohno:

WooKMaN
29-10-2006, 01:20
عزيزدل با maxblast هم هاردت رو پارتيشن بندي كن ! ببين چي ميشه ...

ضرري نداره !

ahesard
29-10-2006, 02:02
اگر خواستی 10000هزار تومان میگیرم برات حل میکنم پیام بزار برای یکی همین مساله پیش اومده بود حل کردم

iliude
29-10-2006, 02:27
چشم با maxblst هم کار میکنم هر چند باید دانلود کنم ولی ارزش داره

ahesard جان نمیگم این درخواست شما بده شاید این مشکل واست پیش اومده انقدر هم هزینه کردی

حالا که نیسستم ولی اگه من جات میشدم راه حل رو میگفتم

بازم از تمامی بچه ها ممنون که این تاپیکو خوندن و لطف کردن جواب دادن ولی بازم مشکل سره جاشه عزیزان

M A T I N
29-10-2006, 17:19
اگر خواستی 10000هزار تومان میگیرم برات حل میکنم پیام بزار برای یکی همین مساله پیش اومده بود حل کردم

چه قدر بی رحم ................................ و چه قدر قانع ....

yaser_a
03-11-2006, 01:42
اين راه رو هم برو ضرر نداره .

يه سي دي لينوكس بذار مثلا فدورا تا مرحله پارتيشن بنديش برو . ببين چه پارتيشنايي نشونت ميده . همشونو از اونجا دليت كن بعد با ويندوز بوت شو و ادامه بده .

من تو بعضي موارد از اين راه مشكلم حل شده . امتحان كن .

iliude
03-11-2006, 13:39
با تشکر فراوان از کمک دوستان

راه حل مشکلمو از یک منبع دیگه پیدا کردم وظیفه خودم میدونم انجا راخشو بگم تا شایذ دوستانی که به این مشکل بر میخورن حل بشه:

تو هارد های جدید این امکان هست که بوسیله جامپرها فضای هاد رو محدود کرد اگه به این مشکل برخورد کردید

جامپر هاردتونو کاملا در بیارید و بعد سیستم رو روشن کنید هارد بصورت پیش فرض مستر میشه و اگه برین تو ویندوز و با پاتیشن مجیک هاردتونو ببینید مشکل حل شده اگر باز کاملا هاردو نمیشناسه مثلا یک 10 مگ با بوت سیدی اکسپی بالا بیاید دوباره پارتیشن بندی کنید مشکل حل میشه البته اگه بدون جامپر .

من خودم به همین روش مشکلم برطرف شد حالا چرا این مشکل واسه من که اصلا به جامپرا کاری نداشتم بوجود اومد نمیدونم ولی فکر کنم اثر ایتفاده از بعضی نرم افزارا که تو cmos bios تغیرات بوجود میاورند

در ضمن واسه این مشکل نرم افزارای Maxplus,low level format اصلا کار ساز نیست چون من با هر دو هاردو فرمت کردم نشد.

امیدوارم این توضیحات مفید واقع شده باشه