مشاهده نسخه کامل
: درخواست كمك فورييييييي ( در مورد هارد به هارد )
سلام
من چه جورِي ميتونم هارد 160 ساتا را با هارد 40 معمولي هارد به هارد كنم.
خواهشن نخنديد اگه ممكن هست كمك كنيد.
با تشكر.
باي
Aminzikzak
26-10-2006, 08:48
برای هارد دیسکها یه انجمن جدا هست ...
من هارد 300 ساتا را با هارد 40 معمولي با هم استقاده میکنم و هیچ مشکلی هم پیش نیومده...
فقط هارد 40 Slave هستش.
سلام
من نتونستم تاپيكي پيدا كنم اگه ممكن هست كمكم كن.
با تشكر .
باي
mshiraz.2006
26-10-2006, 21:28
به نام خدا
باید یه جوری تنظیم کنی که ترتیب بندی هاردها به هم نخوره. هارد خودت که ویندوز روش نصبه باید هارد اول باشه و اون یکی هارد دوم.
برای تنظیم اول یا دوم بودن ها باید به جامپر پشت هر هارد مراجعه کنی.
سلام
هارد معموليت رو بزار رو slave بعد به ide كامپيوتر وصل كن اگه نميدوني ide كجاست كابل پشت cdrom رو بكن وبه اون وصل كن
سلام
هارد من يكيش 160 ساتا هست و با يك كابل مخصوص ديگه وصل هست ميخاستم بدونم كه
هارد 160 master حساب ميشود يا نه واگه ممكن هست يك عكس از پشت هارد 40 ميشه بزاريد
و جامپر slave را مشخس كنيد.
با تشكر .
باي.
سلام
کسی نیست که به ما کمک کنه.
سلام
هارد ساتا رو ولش كن شما برو هارد معموليت رو بزار رو slaveو وصل كن به ide (همون كه به cdromوصله) در مورد شكل slave بايد روي هاردت شكل كشيده كه چطور slave ميشه
سلام دوست عزيز
ببين اگر روي 160 ساتا ويندوز داري, فرقي نميكنه كه هارد 40 master باشه يا slave ؟
ولي اگر روي هارد 40 ويندوز داري, حالا فرضا از قبل,مي توني درايو c از هارد 40 را فرمت كني به خاطر اينكه داريو c شامل
فايل boot.ini ميباشد و بعد با ويندوز 160 بياي بالا.
! Alex !
02-11-2006, 03:15
دوستان به نظر شما يك خورده اين دوستمون رو گيج نكرديد ؟
دوست عزيز اگه ميخواي هارد خودت رو يه مايني كه ساتا رو ساپورت نميكنه بندازي كه اصلا ممكن نيست
اي از اوليش
اما دوميش و هارد 40 معمولي رو ميخواي بندازي رو سيستم خودت يه كابل آيدي اي از هر جا دلت خواست
گير بيار حالا سي دي رام يا رايتر و يا هر چي شد
وقتي زدي سيستم رو روشن كن و با دکمه Delete به بایوس برو و اونجا هاردی که باید اول بوت بشه
یعنی هارد مادر رو که جا به جا شده به اول بیار مشکل حل میشه
با تشکر
Alex
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.