مشاهده نسخه کامل
: اؤ كجا بفهمم مادر بورد من تا چه مقدار هارد پشتیبانی می کنه
mehdi_648
25-10-2006, 12:48
من می خواستم یک هارد دیسک 300GB بخرم می خواستم ببینم از کجا باید ببینم که مادر برد پشتیبانی می کنه یا نه
در ضمن مادر برد من Iwill P4HT2 هستش هارد فعلیم هم 30GB IDE سی پی یوم هم پنتیوم 2.4
به بايوس سيستمت بستگي داره. اگر هم پشتيباني نكرد ميتوني بايوس مادر برد رو به روز(آپديت) كني. تاريخ بايوست مال كي هست؟؟؟؟
mehdi_648
25-10-2006, 13:58
به بايوس سيستمت بستگي داره. اگر هم پشتيباني نكرد ميتوني بايوس مادر برد رو به روز(آپديت) كني. تاريخ بايوست مال كي هست؟؟؟؟
خوب از کجا بفهمم که بایوس پشتی بانی می کنه یا نه؟
منم همين مشكل رو دارم
تاريخ بايوس رو بايد از كجا فهميد؟
*Batman*
25-10-2006, 21:20
فكر كنم بايد بريد تو سايت مادر بورد .مادر بورد خودتون را انتخاب كنيد.
اونجا اطلاعات كاملي پيدا ميكنيد.
mehdi_648
26-10-2006, 00:14
فكر كنم بايد بريد تو سايت مادر بورد .مادر بورد خودتون را انتخاب كنيد.
اونجا اطلاعات كاملي پيدا ميكنيد.
من رفتم تو سایت مادر برد اما همی چی نوشته بود جز این که تا چه حجمی از هارد پشتی بانی می کنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اینم آدرس صفحیه مربوط به مادر برد من خودم که چیزی ندیدم شما ببینید شاید تونستید بفهمید
Aminzikzak
26-10-2006, 09:17
عزیز شما برو اون هارد 300 رو بخر و خیالت هم راحت باشه که مشکلی پیش نمیاد ...
من رویه یه مادر برد ایسوس قدیمی پنتیوم 2 که قرار بود تا 40 بیشتر ساپورت نکنه هارد 160 گذاشتم جواب داد ...
mehdi_648
26-10-2006, 13:07
من رویه یه مادر برد ایسوس قدیمی پنتیوم 2 که قرار بود تا 40 بیشتر ساپورت نکنه هارد 160 گذاشتم جواب داد ...
خیلی ممنون از راهنمایی تون
mehdi_648
30-10-2006, 09:55
آقا من رفتم يه هارد 250GB مكستور خريدم اما وقتي كه وسلش مي كنم اصلا سيستم بالا نمي ياد :sad: حتي هارد قبلي رو هم نمي شناسه از همون اول ارور مي ده . اوا وقتي هارد جديد رو جدا مي كنم مشكل رفع مي شه
من حتي خواستم بايوسم رو بروز كنم نشداين ارور It is not AWARD bios رو مي داد در ضمن مادر برد من هم IWILL P4HT2 هست حالا شما مي توني منو راهنمايي كنيد كه چي كار كنم كه مادر بردم اين هارد رو ساپورت كنه؟ در ضمن تاريخ بايوس اينجور كه از معلومه ماله 2003 هستش
خيلي ممنون مي شم سريع تر جوابم رو بديد آخه كارم گيره
دوست عزيز
شايد بايوس شما AWARD نباشه (مثلآ American mega trend) پس اول ببين بايوست رو چه شركتي پشتيباني ميكنه(اگر وارد بايوس بشي معمولآ بالاي صفحه نوشته شده) و يك توصيه دوستانه!!! اگر تا الان بايوس آپديت نكردي خيلي احتياط كن چون اگر بايوس رو اشتباه آپديت كني مادر بردت بكلي از كار ميفته...
mehdi_648
06-11-2006, 09:49
دوست عزيز
شايد بايوس شما AWARD نباشه (مثلآ American mega trend) پس اول ببين بايوست رو چه شركتي پشتيباني ميكنه(اگر وارد بايوس بشي معمولآ بالاي صفحه نوشته شده) و يك توصيه دوستانه!!! اگر تا الان بايوس آپديت نكردي خيلي احتياط كن چون اگر بايوس رو اشتباه آپديت كني مادر بردت بكلي از كار ميفته...
دستت درد نكنه ظاهراً به درد سرش نمي ارزه
راستي مشكل من هم حل شد من هاردم رو رو يه كامپيوتر ديگه نصب كرده بودم و ويندوز رو روش ريختم در ضمن همه درايو ها رو هم NTSF كرده بودم وقتي درايو ها رو به فرمت FAT32 در آوردم درست شد و ويندوز روش نصل شد.
حالا نيم دونم چه ارتباطي مي تونه بينه NTSF و نصب نشدن ويندوز XP باشه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.