ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تو رو خدا يه نگاهي به اين دو مشكل من بكنيد

D o l f i n
24-10-2006, 23:50
سلام به همه پي سي ورديها
من تازه يه دي و دي رايتر خريدم با مارك سوزوكي از قبل هم يه كمبو داشتم با مارك لايتون حالا اولين مشكل من اينه كه كمبو سي دي خام رو نميشناسه ولي خوب رايت مي كنه تمام راهايي كه به نظرم مي رسيد رو انجام دادم و لي نشد در ضمن تمام سي دي هارم ميشناسه از جمله دي وي دي مشكل بعدي من از زماني شروع شد كه دي وي دي رايتر رو وصل كردم چون كمبو دي وي دي هارو به زور ميشناسه و رايترهم كه اصلا نميشناسه تمام جمپرها رو هم يا جاشون رو عوض كردم يا ورشون داشتم ودر آخرم بگم كه مارك مينبردم: گيگا GA-965P-DS3 و فقط يه جاي كابل آي دي داره تو رو خدا كمك كنيد ممنونم :sad:

lovergod14paramourand
25-10-2006, 02:59
اولین حدس این هستش که بین قطعات ناهماهنگی وجود داره...

Lord_theOne
25-10-2006, 06:59
عزيز بايد DVD RW خود را آپديت كنيد از طريق اينترنت توي سي دي رايترتون بايد نرم افزار Live Update باشد يا برويد در سايت رايتر خود برنامه رو بگيريد Frimware را اپديت كن كه همون اپديت رايتر هست

D o l f i n
25-10-2006, 10:01
رايترم به جز يه سي دي نرو سي دي ديگه اي نداره اگه ميشه درباره آبديتش يه كم بيشتر توضيح بدبد

D o l f i n
25-10-2006, 22:01
آپديت كردم نشد بازم خيلي دير دي وي دي هارو مي گيره
ولي وقتي از هم جداشون مي كنم درست ميشه چيكار كنم

D o l f i n
25-10-2006, 22:14
آپديت كردم نشد بازم خيلي دير دي وي دي هارو مي گيره
ولي وقتي از هم جداشون مي كنم درست ميشه چيكار كنم

Lord_theOne
26-10-2006, 07:10
عزيز هارد شما بايد ساتا باشد فكر كنم؟
الان روي IDE شما يك Liton و يك suzaki هست؟
اگر دوتا رايتر داريد و يكش دير مي خونه و وقتي جدا مي كني درست مي شود فقط از كابل شما هست
شما برويد به يك خدمات كامپيوتري بگير يك كابل 80پين مي خواهم قيمتش تقريبا دوبرابر 40 پين هست بگير وصل كن ببين چطوره
در ضمن يكي از دايورهات بايد Master و يكي ديگر Slave

D o l f i n
26-10-2006, 22:25
به خاطر تمام راهنمايهات ازت ممنونم اينكارو هم مي كنم ولي فكر نكنم از اين باشه

D o l f i n
27-10-2006, 22:05
كابل رو هم عوض كردم نشد ديگه چيكار كنم به خدا مي خوام دو دستي بزنم تو سرم

lovergod14paramourand
28-10-2006, 09:35
مهدی جان ببین اخوی من از اول هم گفتم ناهماهنگی قطعات هستش بخاطر داش مسعود هم چیزی نگفتم...از ما گفتن...

D o l f i n
28-10-2006, 22:03
خب ناهماهنگي وجود داره چيكار كنم مادربردم رو عوض كنم يا هاردم رو چون با رايترهاي ديگه هم امتحان كردم همينجوريه احتمالش هست از هارد باشه؟

Mirage
29-10-2006, 14:45
اولين مشكل من اينه كه كمبو سي دي خام رو نميشناسه ولي خوب رايت مي كنهمتوجه منظورت نمي‌شم.

جامپرها رو در بيار و توي بايوس تنظيمات پيش فرض رو انتخاب كن ببين چي مي‌شه

دي وي دي رايتر رو وصل كردم چون كمبو دي وي دي هارو به زور ميشناسه و رايترهم كه اصلا نميشناسههر دو رو تست كن ببين اگر فقط يكي از اونها وصل باشه درست كار مي‌كنه يا نه

D o l f i n
29-10-2006, 22:37
منظورم اينكه وقتي سي دي خام رو تو كمبو ميزارم خطا ميده و وارد درايو سي دي نميشه خطا شم اينه:is not accessible.incorrect function. ولي با اين همه سي دي رو رايت ميكنه در ضمن بگم كه تو برنامه نرو سرعت از 32 بيشتر نيست واگه كمتر از 32 رايت كني سي دي ميسوزه
در ضمن تمام كارهايي رو كه گفتي انجام دادم حتي بايوس مادر بورد رو هم آپديت كردم ولي درست نشد.
ممنون ميشم كمك كنيد با تشكر

Mehdi_44
30-10-2006, 14:26
عزيز هارد شما بايد ساتا باشد فكر كنم؟
الان روي IDE شما يك Liton و يك suzaki هست؟
اگر دوتا رايتر داريد و يكش دير مي خونه و وقتي جدا مي كني درست مي شود فقط از كابل شما هست
شما برويد به يك خدمات كامپيوتري بگير يك كابل 80پين مي خواهم قيمتش تقريبا دوبرابر 40 پين هست بگير وصل كن ببين چطوره
در ضمن يكي از دايورهات بايد Master و يكي ديگر Slave

با سلام دوست عزيز mahdia2006

به را هنمايي دوست خوب و استاد Lord_theOne عمل كرديد / اگر مشكل حل نشد .
حتما اينكارها را هم انجام بده

1- سر كابل را به درايو نوري بالا ( حالت جامپر= مستر MS )
2-وسط كابل را به درايو نوري پاييني ( حالت جامپر= اسليو SL )
3-اگر مشكل حل نشد كابل را به 40 تبديل كن / كه بعيد هست

اين تجربه بنده است چون روي يك كابل / در شرايط بالا جامپر ها را جابجا زدم مشكل پيش آمد
كابلم را از 80 به40 مشكلم حل شد :blink:

D o l f i n
03-11-2006, 10:47
از همتون ممنونم به خاطر راهنمايهاتون عيب از نرم افزار بود كه سي دي هارو نمي گرفت چون من از InterVideo WinDVD 7 استفاده مي كنم .