مشاهده نسخه کامل
: سیستمم آلوده به ویروس شده، چی کار کنم؟ (کمک فوری)
سلام به اهالی خوب پی سی ورلد
با قبولی طاعات و عبادات و تبریک عید سعید فطر
سیستم من یه ویروسی از طریق هارد External افتاده توش که روی Strat Up ویندوزم میشینه و حجمش 40 کیلو بایته. آیکونش، آیکون داس هست.
از آنتی ویروسهایی مثه McAfee، KasperSky و راه حلهایی که بچه ها در فروم مطرح کرده بودند، استفاده کردم اما اصلن ویروس رو وقتی آنتی ویروس در حال اسکن هست، نشون نمیده.
ویندوزمو عوض کردم، کل سیستمو + هارد External چک کردم ولی بازم پیداش نکرد.
همین الان با 9 McAfee اسکن کرد و همه فایلهای Exe که در کامپیوترم بود رو بعنوان ویروس شناخت. اسم ویروس رو هم W32\Jeefo اعلام کرده !!
حالا چی کار کنم من؟! حالم از نصب ویندوز بهم خورد ...... !
seyyed.ali
24-10-2006, 10:17
سلام
عيدت مبارك
با macafee نبايد اين كارو بكني چون تمام exe هات فناميشن
يه فايل كوچولو هست به نام jeefo cleaner كه كارش همينه
من دارم دنبالش مي گردم , اگه پيداش كردم واست اپلود مي كنم
شايد هم بشه لينكشو پيدا كرد
شما خودت هم بگرد
اگه W32\Jeefo باشه:
اينم جيفو رمور
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه جستجو ميكردين بارها مطرح و معرفي شده بود
مرسي از راهنماييت سيد
و مرسي از لينك شما akmfad1 .
همين حالاشم كه هيچ كاري نكردم نصف exe هام فنا شدند !
برنامه اي رو كه گذاشتين امتحان ميكنم. ببينم به كجا ميرسم .... .
akmfad1 :
برنامه اي رو كه داده بودي استفاده كردم. ولي هيچ ويروسي پيدا نكرد.
ديگه چي كار كنم؟ خسته شدم به خدا. هنوزم اون ويروس لعنتي (Data.exe) که محتویات My Documents نشون ميده، توي هاردم جولان ميده .... !
chovalier
24-10-2006, 20:13
akmfad1 :
برنامه اي رو كه داده بودي استفاده كردم. ولي هيچ ويروسي پيدا نكرد.
ديگه چي كار كنم؟ خسته شدم به خدا. هنوزم اون ويروس لعنتي (Data.exe) که محتویات My Documents نشون ميده، توي هاردم جولان ميده .... !
سلام
عبادات شما هم قبول و عیدتم مبارک
حالتو درک می کنم الان می رم از هر جا شده یه کاری می کنم برات
چند تا از بر و بچه های مهندسو می گم ببینم کاری می تونن بکنن
سعی می کنم امشب درست بشه اگه نشد فردا انشاالله.
تا بعد...
مرسي عزيز
بازم دم مشهدي ها رو گرم .... !
منتظر ميمونم
چند نمونه از بلاهايي كه سرم آورده :
سيستمم خود به خود ريست ميشه (در حين كار)
توي Favorite اكسپلورر از هر سايتي كه Add كردم، يه نسخه ي 0 كيلوبايتي ميسازه
خدا ورش داره از رو سيستمم ..... !
اگه اون برنامه پيداش نكرده يعني جيفو نيست
اگه مني توينين از انتي ويروس بروز (من كاسپر اسكاي رو پيشنهاد مي كنم) استفاده كنين و در حالت سيف مد اسكن كنين !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد هم كه آخرين راه كه خودت مي دوني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان دارم كاسپر رو براي بار دهم آپ ديت كردم.
منظورتون از حالت سيف مد چيه؟
با F8 ؟!
chovalier
24-10-2006, 21:22
چاکریم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم تو غمت شریک بدون خیلی درد بدیه :sad: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول از همه یه نفس عمیق بکش و راحت باش یه فوت هم بکن. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چن تا از دوستان رو گفتم برنامه ی امیر جون(akmfad1) رو پیشنهاد دادن. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنها مشکلی که می تونه باشه و هیچکی کاری نتونه بکنه اطمینانته. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزم برای بار دیگر می پرسم مطمئنی ویروسه W32\Jeefo هست؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).gif
خیلی مهمه اگه نمی دونی بگو چون ممکنه اوضاع بدتر شه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی
ببين عزيز
1) مرسي از روانشناسيت
2) با مك آفي كه اسكن كرد، تشخيص داد كه جيفو هستش اما با برنامه ي امير آقا (آقاشو ميذارم اولش: آقا امير !!) هيچ ويروسي رو پيدا نكرد.
3) كاسپر رو هم دارم آپ ديت ميكنم، ولي در حالت كلي ويروس تشخيص داد. حالا چه ويروسي اونو ديگه نمي دونم
chovalier
24-10-2006, 21:33
ببين عزيز
1) مرسي از روانشناسيت
2) با مك آفي كه اسكن كرد، تشخيص داد كه جيفو هستش اما با برنامه ي امير آقا (آقاشو ميذارم اولش: آقا امير !!) هيچ ويروسي رو پيدا نكرد.
3) كاسپر رو هم دارم آپ ديت ميكنم، ولي در حالت كلي ويروس تشخيص داد. حالا چه ويروسي اونو ديگه نمي دونم
خب یه توضیحی می دی که چرا پاکش نکردی؟ :)
فايده نداره، چون دوباره مياد و همونو درست ميكنه.
چه همون موقع، چه وقتي كه سيستممو ريست كنم
يبله منظور از سيف مود همون اف 8 هستش موقع بالا اميدن ويندوز دگمه F8 رو بزن و به حالت سيف مد بيار بالا بعد اسكن كن احتمالا ويروس خفنيه و در حالت معمولي نميشه پيداش كرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشه
اينم امتحان ميكنيم .... !
باشه
اينم امتحان ميكنيم .... !
خبرشو فردا در اولين فرصت ميدم
ممنون از همگي
شب خوش
دوستان
تا %75 اسكن كرد ولي يه دفعه پيغام خطا در مورد StartUp داد (با سيف مد بالا اومدم)
برنامه رو از startup برداشته، اما هنوز سايتهايي رو كه در Favorite دارم، تكثير ميكنه
سلام
ويروس جيفو ساختار فايل هاي اجراي رو چنان به هم ميرزه كه ديگه بعيد ميدونم درست بشه منتا حالا آنتي ويروسي رو نديدم كه بتونه فايل آلوده شده رو كلين كنه و خود فايل سالم بمونه فكر ميكنم شما بايد قيدشون رو بزني ...البته تحربه تلخيه كه من هم داشتم ولي باعث ميشه ديگه هيچ وقت آنتي ويروست رو ديسيبل نكني[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
به دادم برسيد
از بين نميره
ميگين چي كار كنم؟
در حين اسكن پيغام خطا ميده
بچه ها !
كل سيستمو با كاسپر اسكن كردم، فايلهاي آلوده شده رو هم پاك كرد ولي هنوز با Favorite اكسپلورر مشكل دارم.
چي كار كنم؟!
بچه ها !
كل سيستمو با كاسپر اسكن كردم، فايلهاي آلوده شده رو هم پاك كرد ولي هنوز با Favorite اكسپلورر مشكل دارم.
چي كار كنم؟!
سلام دوست عزيز
انشا اله كه كل ويروس از بين رفته؟
و مشكل ويروسي ندارين؟
براي Favorite احتمال تروجان ميره براي پاك كردنش اول برين پوشش رو پاك سازي كين از سير زير
C:\Documents and Settings\akmfad1\Favorites
البته نامكاربري شما خواهد بود به جاي akmfad1
بعد فايلهاي اضافه رو پاك كنيد
بعد هم با برنامه هاي آنتي تروجان و انيت اد اوير چك كگنين
پيشنهاد من
Ad-Aware SE Proو Spyware Doctor هستش
راسنتي در آخر در مورد پستهاي كه مي دين تجديد نظر كنين :happy:
مرسي از راهنماييتون
امتحان ميكنم برنامه هايي رو كه پيشنهاد دادين.
راستي، منظورتون از تجديد نظر چي بود؟
يه جستجو كنين پيدا مي كنن معرفي شدن قبلا
Ad-Aware SE
تجديدنظر كه نه به نظر يك پست كافي بود ؟
مرسي خودم پيدا كردم
ميدونين سرعت اينترنتم پايين اومد، وقتي پست رو فرستادم خيال كردم كه نرسيده، دوباره فرستادم، بازم چشم!!
دارم الان دانلود ميكنم، همون Spyware Doctor . كافيه ديگه.؟
chovalier
25-10-2006, 22:19
مرسي خودم پيدا كردم
ميدونين سرعت اينترنتم پايين اومد، وقتي پست رو فرستادم خيال كردم كه نرسيده، دوباره فرستادم، بازم چشم!!
دارم الان دانلود ميكنم، همون Spyware Doctor . كافيه ديگه.؟
آره عزیز کافیه ولی من برنامه ی Ad-Awareرو بیشتر قبول دارم
بچه ها
با Ad-Aware SE و Spyware Doctor سيستمو اسكن كرد و همه اونايي رو كه آلوده شده بودند رو پاك كرد.
ولي بعده يك ساعت كار با سيستمم و همينطور كه به اينترنت هم وصل بودم، از اون ويروسهايي كه تو يك دقيقه كامپيوتر ر خاموش ميكنه، سر و كله اش پيدا شد.
چي كار كنم؟!
*Batman*
26-10-2006, 06:39
اگه از XP SP2 استفاده ميكني نبايد اجازه بده اين ويروس بياد.مگر اينكه فاير والش خاموش باشه.
اگه آنتي ويروست فعال باشه كه ديگه عمرا بياد.
به هر حال هروقت اومد قبل از ريست شدن سيستم با ين برنامه ببندش.
Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Sp2 نصبه و آنتي ويروسم هم زود به زود آپ ديت ميكنم و فايروالشم روشنه
مرسي براي برنامه
بايد ديد دوباره مياد يا نه؟
اگه كسي راه حل ديگه اي سراغ داره، بگه لطفن. چون ميخوام ويندوزمو پاك كنم و دوباره نصب كنم
بچه ها
ظاهرن برطرف شده بود مشكلم اما بازم وقتي سايتي رو در Favorite اكسپلورر Add ميكنم، از همون سايت يه نسخه پايينش تكثير ميكنه كه وارد سايت هم نميشه و مجبورم پاكش كنم.
تو رو خدا كمممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم مممممممممممممممممممك .... !
ديووونه شدم به خدا
ويندوز بزن جونت رو راحت كن يه ويندوز كه اين حرفا رو نداره
chovalier
27-10-2006, 17:06
امیر جان ایشون تو پست اولشون توضیح دادن که ویندوز عوض کردن و همچنان همینطوریه :)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.