مشاهده نسخه کامل
: صدای اسپیکر K750 من !
سلام، من یه گوشی K750 خریدم ولی فکر می کنم صداش زیاد بالا نیست ! آیا تنظیمات خاصی برای صدای اسپیکر گوشی هست؟ صداهایی که از اسپیکر پخش می شه در قسمت مختلف ، مثلاً بازی ، مدیا پلیر ، فایل منیجر و ... متفاوته ! صدای زنگش خیلی پایینه، صدای کسی رو هم که باش صحبت می کنم با وجود این که خیلی واضحه ولی بلندی نداره! مشکل چیه؟
دوست من یه Nokia 6610 داره ، صدای اسپیکر اون از مال من بیشتره، با توجه به این که من قبلاً شنیده بودم صدای اسپیکر K750 خیلی خوبه ، یه مقدار مشکوکم. باید صدای K750 از 6610 بیشتر باشه؟
البته یه چیز دیگه با هندز فری کیفیت صدا خیلی عالیه.
سلام، من یه گوشی K750 خریدم ولی فکر می کنم صداش زیاد بالا نیست ! آیا تنظیمات خاصی برای صدای اسپیکر گوشی هست؟ صداهایی که از اسپیکر پخش می شه در قسمت مختلف ، مثلاً بازی ، مدیا پلیر ، فایل منیجر و ... متفاوته ! صدای زنگش خیلی پایینه، صدای کسی رو هم که باش صحبت می کنم با وجود این که خیلی واضحه ولی بلندی نداره! مشکل چیه؟
دوست من یه Nokia 6610 داره ، صدای اسپیکر اون از مال من بیشتره، با توجه به این که من قبلاً شنیده بودم صدای اسپیکر K750 خیلی خوبه ، یه مقدار مشکوکم. باید صدای K750 از 6610 بیشتر باشه؟
البته یه چیز دیگه با هندز فری کیفیت صدا خیلی عالیه.
سلام عضويتت رو تبريك ميگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا" صدا در قسمت هاي مختلف فرق ميكنه
به ترتيب از كم به بلند ميگم
اول فايل منيجر كه صدا بسيار كمه
بعد مديا پلير كه كمي بلند ميشه
و در آخر قسمت زنگ خور گوشي هست كه صداش آدمو كر ميكنه
حالا در قسمت فايل منيجر ميتوني صدا رو زياد كني (به وسيله ي كليد هاي آپ و سايد بغل)
در قسمت مديا پلير از همين راه صدا رو زياد كن و بعد به مور برو و اكولايزر رو انتخاب كن و همه ي قسمت هاش رو تا ته بالا ببر
و در آخر ميرسيم به زنگ خور كه ميتركونه (اگه خواستي كل بندازي)
از منو به سيتينگ برو و با كليد راست اون آرم آهنگ رو انتخاب كن و بعد موزيك مورد نظرت رو انتخاب كن
بعد برو به رينگ ولوم و صدا رو تا ته زياد كن و اوكي رو بزن حالا اگه يه نفر بهت زنگ بزنه گوشات كر ميشه
اگه خواستي همينجوري آهنگ رو باصداي بلند پلي كني و گوشي نبود تا بهت زنگ بزنه , به قسمت رينگ ولوم برو و يدونه كم كن و دوباره يدونه زياد كن بعد آهنگ شروع به خوندن ميكنه با همون حجم صدا موقع زنگ زدن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخ خسته شدم بس كه تايپ كردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشويق !
به Equlizer اصلاً توجه نکرده بودم ، خیلی ممنون که به یادم انداختی.
در مورد زنگ هم درست می گی :
Warning ! Loud sound can damage your hear
خوشحالم که این گوشی رو خریدم، چون من قبل از این که گوشیم رو بخرم ، خریدمش، از شماها!
منظورم مطالبی بود که توی این تالار خوندم و تصمیمم نهایی شد.
بازم ممنون.
خاهش عزيز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به اون وارنينگ هم توجه نكن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم خوشحالم كه تونستم كمكت كنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mehdi_Full
23-10-2006, 22:37
توضيحات كامل بهراد جان ;)
اميدوارم كه بقيه دوستان هم از اين مورد استفاده كنن چون سوال خيليها هم تو اين مورد هست كه آشنايي ندارن
ممنون :)
amirtaker
23-10-2006, 23:34
ممنون کارت توپ بود
خاهش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وظيفست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.