ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : صدای اسپیکر K750 من !

whiskey
23-10-2006, 21:07
سلام، من یه گوشی K750 خریدم ولی فکر می کنم صداش زیاد بالا نیست ! آیا تنظیمات خاصی برای صدای اسپیکر گوشی هست؟ صداهایی که از اسپیکر پخش می شه در قسمت مختلف ، مثلاً بازی ، مدیا پلیر ، فایل منیجر و ... متفاوته ! صدای زنگش خیلی پایینه، صدای کسی رو هم که باش صحبت می کنم با وجود این که خیلی واضحه ولی بلندی نداره! مشکل چیه؟
دوست من یه Nokia 6610 داره ، صدای اسپیکر اون از مال من بیشتره، با توجه به این که من قبلاً شنیده بودم صدای اسپیکر K750 خیلی خوبه ، یه مقدار مشکوکم. باید صدای K750 از 6610 بیشتر باشه؟
البته یه چیز دیگه با هندز فری کیفیت صدا خیلی عالیه.

R@R#M@N
23-10-2006, 21:26
سلام، من یه گوشی K750 خریدم ولی فکر می کنم صداش زیاد بالا نیست ! آیا تنظیمات خاصی برای صدای اسپیکر گوشی هست؟ صداهایی که از اسپیکر پخش می شه در قسمت مختلف ، مثلاً بازی ، مدیا پلیر ، فایل منیجر و ... متفاوته ! صدای زنگش خیلی پایینه، صدای کسی رو هم که باش صحبت می کنم با وجود این که خیلی واضحه ولی بلندی نداره! مشکل چیه؟
دوست من یه Nokia 6610 داره ، صدای اسپیکر اون از مال من بیشتره، با توجه به این که من قبلاً شنیده بودم صدای اسپیکر K750 خیلی خوبه ، یه مقدار مشکوکم. باید صدای K750 از 6610 بیشتر باشه؟
البته یه چیز دیگه با هندز فری کیفیت صدا خیلی عالیه.
سلام عضويتت رو تبريك ميگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا" صدا در قسمت هاي مختلف فرق ميكنه
به ترتيب از كم به بلند ميگم
اول فايل منيجر كه صدا بسيار كمه
بعد مديا پلير كه كمي بلند ميشه
و در آخر قسمت زنگ خور گوشي هست كه صداش آدمو كر ميكنه
حالا در قسمت فايل منيجر ميتوني صدا رو زياد كني (به وسيله ي كليد هاي آپ و سايد بغل)
در قسمت مديا پلير از همين راه صدا رو زياد كن و بعد به مور برو و اكولايزر رو انتخاب كن و همه ي قسمت هاش رو تا ته بالا ببر
و در آخر ميرسيم به زنگ خور كه ميتركونه (اگه خواستي كل بندازي)
از منو به سيتينگ برو و با كليد راست اون آرم آهنگ رو انتخاب كن و بعد موزيك مورد نظرت رو انتخاب كن
بعد برو به رينگ ولوم و صدا رو تا ته زياد كن و اوكي رو بزن حالا اگه يه نفر بهت زنگ بزنه گوشات كر ميشه
اگه خواستي همينجوري آهنگ رو باصداي بلند پلي كني و گوشي نبود تا بهت زنگ بزنه , به قسمت رينگ ولوم برو و يدونه كم كن و دوباره يدونه زياد كن بعد آهنگ شروع به خوندن ميكنه با همون حجم صدا موقع زنگ زدن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخ خسته شدم بس كه تايپ كردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

whiskey
23-10-2006, 21:39
تشويق !
به Equlizer اصلاً توجه نکرده بودم ، خیلی ممنون که به یادم انداختی.
در مورد زنگ هم درست می گی :
Warning ! Loud sound can damage your hear
خوشحالم که این گوشی رو خریدم، چون من قبل از این که گوشیم رو بخرم ، خریدمش، از شماها!
منظورم مطالبی بود که توی این تالار خوندم و تصمیمم نهایی شد.
بازم ممنون.

R@R#M@N
23-10-2006, 21:47
خاهش عزيز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به اون وارنينگ هم توجه نكن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم خوشحالم كه تونستم كمكت كنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mehdi_Full
23-10-2006, 22:37
توضيحات كامل بهراد جان ;)
اميدوارم كه بقيه دوستان هم از اين مورد استفاده كنن چون سوال خيليها هم تو اين مورد هست كه آشنايي ندارن
ممنون :)

amirtaker
23-10-2006, 23:34
ممنون کارت توپ بود

R@R#M@N
24-10-2006, 11:32
خاهش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وظيفست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]