مشاهده نسخه کامل
: Mozilla Firefox || آرشــیو شماره 1 ||
اره دوست عزیز وقتی خود گوگل تنظیماتش رو تغییر داده حتما بهتره اما اینجا ایرانه واسه من با دایال اببعد 2 ساعت فقط 2-3 صفحه اول باز میشه !!
من تنظیماتش رو گشتم چیزی پیدا نکردم
ممکنه کسی راهنمایی کنه
aminrafael3
14-10-2010, 11:35
تو رو خدا یکی منو راهنمایی کنه
اره دوست عزیز وقتی خود گوگل تنظیماتش رو تغییر داده حتما بهتره اما اینجا ایرانه واسه من با دایال اببعد 2 ساعت فقط 2-3 صفحه اول باز میشه !!
من تنظیماتش رو گشتم چیزی پیدا نکردم
ممکنه کسی راهنمایی کنه
با سلام خدمت دوست عزیز خواستم عر ض کنم این موضوع ربطی به google نداره شما با نسخه های قدیمیInternet Explorer کار کنی مشکلت حل میشه.مثلا با نسخه 6:11:
aminrafael3
15-10-2010, 10:42
کسی نیست به داد من برسه مردم از بس اسپم زدم
adrenaline
15-10-2010, 15:14
شاید این موضوع ربطی به مرورگر موزیلای من نداشته باشه اما وقتی من میخوام تصاویر را در گوگل ایمیج ببینم تمام عکس ها در یک صفحه بلند قرار میگیرند اما قبلا که استفاده میکردم اون پایین شماره صفحات رو میزد و مثلا در هر صفحه 20 تا عکس رو نشان میداد
چیکار کنم که صفحه گوگل من به صورت قدیم در بیاد ؟
اگر مایلید از سیستم جستجوی قدیمی تصاویر در گوگل استفاده کنید به پست زیر مراجعه کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان من ویندوزم پاک شده الان چه طوری میتونم favoriteهای قبلی رو بر گردونم هنوز ویندوز نصب نکردم و اون درایو C که برنامه توش نصب بود هنوز فرمت نکردم چه جوری favorite رو کپی کنم تو اونی که میخوام جدید نصب کنم یه راهنمایی کامل لطفا
در پنجره Run ویندوز، عبارت زیر رو تایپ کنید تا به فولدر پروفایل فایرفاکس دسترسی پیدا کنید:
اما اگر هنوز ویندوز نصب نکردید، به مسیر زیر برید: (دقت کنید بجای USERNAME نام کاربری خودتون در ویندوز قبلی رو وارد کنید)
سپس فایل places.sqlite رو کپی کنید و پس از نصب مجدد ویندوز و فایرفاکس، این فایل رو به فولدر پروفایل جدید منتقل کنید.
alireza1411
15-10-2010, 15:47
دکتر این اد آن که مال اآی دی ام هست رو تو نسخه 4 چه جوری میشه استفاده کرد ؟ مشکل کاپتیبیلیتی داره.
adrenaline
16-10-2010, 00:15
دکتر این اد آن که مال اآی دی ام هست رو تو نسخه 4 چه جوری میشه استفاده کرد ؟ مشکل کاپتیبیلیتی داره.
لطفا سوالات خودتون رو در بخش مرورگرها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح کنید.
در خصوص استفاده از دانلود منیجرها، افــزونه جامع FlashGot رو نصب کنید که با پشتیبانی کامل از تمام دانلود منیجرهای معتبر، امکان بهره مندی از تمام امکانات لازم رو با حفظ پایداری و سازگاری در اختیارتون میذاره.
FlashGot
سلام
من با فایرفاکسم یه مشکل نسبتا عجیبی دارم
من هر وقت که کامپیوتر را خاموش می کنم و چند ساعت بعد بر می گردم سر کامپیوتر وقتی فایرفاکس را باز می کنم
یه پیغام می ده که ورژن جدید ادون ها رو چک کنه و بعد هم وارد فایرفاکس می شه و مثل این که تازه نسخه ی 3 را نصب کردم باشد می ره تو صفحه ای که ویژگی های ورژن 3 را نشون می ده و توی about هم که می رم نوشته ورژن 3 . که من تو عمرم اصلا ورژن 3 استفاده نکردم
البته بوکمارک ها و همه چی سرجاشه
بعد من می رم نسخه ی 3.6.10 را نصب می کنم و فایرفاکس را دوباره راه اندازی می کنم می بینم که همه چی برمی گرده سرجای اولش
وبعد که کامپیوتر خاموش می شه و دوباره راه اندازی می شه باز فایرفاکس بر میگرده به نسخه ی 3
!
؟
ممنون می شم راهنماییم کنید
سلام
من با فایرفاکسم یه مشکل نسبتا عجیبی دارم
من هر وقت که کامپیوتر را خاموش می کنم و چند ساعت بعد بر می گردم سر کامپیوتر وقتی فایرفاکس را باز می کنم
یه پیغام می ده که ورژن جدید ادون ها رو چک کنه و بعد هم وارد فایرفاکس می شه و مثل این که تازه نسخه ی 3 را نصب کردم باشد می ره تو صفحه ای که ویژگی های ورژن 3 را نشون می ده و توی about هم که می رم نوشته ورژن 3 . که من تو عمرم اصلا ورژن 3 استفاده نکردم
البته بوکمارک ها و همه چی سرجاشه
بعد من می رم نسخه ی 3.6.10 را نصب می کنم و فایرفاکس را دوباره راه اندازی می کنم می بینم که همه چی برمی گرده سرجای اولش
وبعد که کامپیوتر خاموش می شه و دوباره راه اندازی می شه باز فایرفاکس بر میگرده به نسخه ی 3
!
؟
ممنون می شم راهنماییم کنید
برادر اینجا برای دانلوده فقط برید تو قسمتی که دکتر معرفی کرده اونجا سوالو بپرسین !
Dreamland
19-10-2010, 23:50
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mozilla Firefox 3.6.11 Final
Direct Link
Date: 19/10/2010
Size: 8.16 MB
License: Freeware
Dreamland
27-10-2010, 23:11
Mozilla Firefox 3.6.12 Final
Direct Link
Date: 27/10/2010
Size: 8.16 MB
License: Freeware
ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/3.6.12/win32/en-US/Firefox Setup 3.6.12.exe
سلام کسی میتونه افزونه greasemonky رو برام اپ کنه ؟ هر کاری میکنم نمیتونم از خود سایت فایر فاکس دانلود کنم.راستی رو ورژن 4.0 beta 3 هم جواب میده یا نه؟ . ممنون
xeNociDe
05-11-2010, 10:45
Latest Version Of FireFox
Download Now - Free Windows 3.6.12, English (US), 8MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rg%2F%3Fproduct%3Dfirefox-3.6.12%26os%3Dwin%26lang%3Den-US)
Download Now - Free Linux 3.6.12, English (US), 9.8MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rg%2F%3Fproduct%3Dfirefox-3.6.12%26os%3Dlinux%26lang%3Den-US)
Download Now - Free Mac OS X 3.6.12, English (US), 19MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rg%2F%3Fproduct%3Dfirefox-3.6.12%26os%3Dosx%26lang%3Den-US)
SA.JJ.AD
07-11-2010, 17:00
Latest Version Of FireFox
Download Now - Free Windows 3.6.12, English (US), 8MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rg%2F%3Fproduct%3Dfirefox-3.6.12%26os%3Dwin%26lang%3Den-US)
Download Now - Free Linux 3.6.12, English (US), 9.8MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rg%2F%3Fproduct%3Dfirefox-3.6.12%26os%3Dlinux%26lang%3Den-US)
Download Now - Free Mac OS X 3.6.12, English (US), 19MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rg%2F%3Fproduct%3Dfirefox-3.6.12%26os%3Dosx%26lang%3Den-US)
این الان جدیدترینه ؟ اخه اونی که دوستمون تو 2 پست بالاتر گذاشتند هم 3.6.12 هستش...راستی دوستان کسی میدونه ورژن 4 FireFox ورژن نهاییش تا کی منتشر میشه ؟!:11:
samanajan
07-11-2010, 17:27
این الان جدیدترینه ؟ اخه اونی که دوستمون تو 2 پست بالاتر گذاشتند هم 3.6.12 هستش...راستی دوستان کسی میدونه ورژن 4 FireFox ورژن نهاییش تا کی منتشر میشه ؟!:11:
گفته تا سال 2011 به تعویق افتاد و حالا حالاها نمی آید.
منبع روزنامه جام جم - کلیک یکشنبه 16/8/89
SA.JJ.AD
07-11-2010, 18:04
گفته تا سال 2011 به تعویق افتاد و حالا حالاها نمی آید.
منبع روزنامه جام جم - کلیک یکشنبه 16/8/89
حیف :41:اخه من از نسخه ی بتاش استفاده کردم . سرعت خارق العاده ای داره اما چون ازمایشیه یه چند تا باگ داشت که اذیتم میکرد مثله (افت فریم در تصاویر متحرک و یا شکلک ها) و واسه همون دوباره برگشتم به 3.6.12 . تا 2011 تو خماری میمونم:13:
satttanism
10-11-2010, 20:08
Mozilla Firefox 4 Beta 7 English
win X32
mac
mac X64
linux-i686
linux-X64
Ship Storm
12-11-2010, 12:56
Mozilla Firefox 3.6.12 Final + Farsi / 4.0 Beta 7
ENGLISH
SIZE = 8.26MB
FARSI
SIZE = 8.11 MB
Mozilla Firefox 4.0 Beta 7
SIZE = 10.96 MB
پسورد فایلها: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SA.JJ.AD
14-11-2010, 07:14
دوستان تو این ورژن بتای 7 . اون نوار پایین مرورگر حذف شده . حالا وقتی یه صفحه داره لود میشه . چجور بفهمم چقدرش لود شده ؟امیدوارم منظورمو فهمیده باشید .
با تشکر:11:
SA.JJ.AD
16-11-2010, 00:49
دوستان تو این ورژن بتای 7 . اون نوار پایین مرورگر حذف شده . حالا وقتی یه صفحه داره لود میشه . چجور بفهمم چقدرش لود شده ؟امیدوارم منظورمو فهمیده باشید .
دوستان هیشکی نمیدونه چجوری این مشکلو حل کنم ؟:13::41:
SA.JJ.AD
16-11-2010, 19:36
یعنی هیشکی جواب سوال مارو بلد نیست ؟!:41:
saeed774
16-11-2010, 20:07
یعنی هیشکی جواب سوال مارو بلد نیست ؟!:41:
در نسخه بتای 7 قابلیت Status Bar از منوی View برداشته شده ، بجاش وقتی صفحه ای رو باز میکنی بصورت دایره در حال چرخش در بالای تب هست .
SA.JJ.AD
16-11-2010, 21:01
در نسخه بتای 7 قابلیت Status Bar از منوی View برداشته شده ، بجاش وقتی صفحه ای رو باز میکنی بصورت دایره در حال چرخش در بالای تب هست .
:16::16:اخه چرخشش به چه درد من میخوره ؟یه افزونه ای چیزی هم وجود نداره که نشون بده چقد لود شده ؟!:19:
saeed774
17-11-2010, 12:06
:16::16:اخه چرخشش به چه درد من میخوره ؟یه افزونه ای چیزی هم وجود نداره که نشون بده چقد لود شده ؟!:19:
تا زمانی که دایره از چرخش نیفته یعنی صفحه در حال لود هست ، آدرس لینک ها هم به همون قسمت Address Bar در بالا اضاف شده وقتی روی لینکی اشاره کنی آدرس لینک نشون داده میشه که قبلا تو Status Bar این کار انجام میشد . به نظر منم این موردش بد شده ولی انصافا سرعت لود صفحات و باز شدن خود فایرفاکس عالی شده .
SA.JJ.AD
17-11-2010, 17:41
تا زمانی که دایره از چرخش نیفته یعنی صفحه در حال لود هست ، آدرس لینک ها هم به همون قسمت Address Bar در بالا اضاف شده وقتی روی لینکی اشاره کنی آدرس لینک نشون داده میشه که قبلا تو Status Bar این کار انجام میشد . به نظر منم این موردش بد شده ولی انصافا سرعت لود صفحات و باز شدن خود فایرفاکس عالی شده .
ممنون - اما حداقل یه افزونه ای چیزی وجود نداره که درصد لود شدن صفحات رو نشون بده ؟:13:اخه بعضی اوقات که وضع اینترنت خراب میشه یه صفحه رو که وقتی باز میکنم هی اون دایره میچرخه اما در اصل داره لود نمیشه - اخه این چه کاری بود که کردن :13:منم به خاطر سرعتش استفاده میکنم وگرنه یه چند تا ایراد و باگ داره که خیلی اذیت میکنه:2:
shahin666
17-11-2010, 17:44
ممنون - اما حداقل یه افزونه ای چیزی وجود نداره که درصد لود شدن صفحات رو نشون بده ؟:13:اخه بعضی اوقات که وضع اینترنت خراب میشه یه صفحه رو که وقتی باز میکنم هی اون دایره میچرخه اما در اصل داره لود نمیشه - اخه این چه کاری بود که کردن :13:منم به خاطر سرعتش استفاده میکنم وگرنه یه چند تا ایراد و باگ داره که خیلی اذیت میکنه:2:
دوست عزیز اگر تو این تاپیک
در مورد افزونه درخواست بدید زودتر به جواب میرسید تا این تاپیک که فقط برای دانلود
خود فایر فاکس هست
*Shayan*
25-11-2010, 14:44
دانلود Mozilla Firefox 3.6.13 Beta Test
kaivanika
29-11-2010, 00:31
Download Mozilla Firefox 3.6.12
من نسخه بالا رو نصب کردم ولی سرعتش خیلی پایینه
بهترین ورژنش کدومه که سرعتش از همه بهتر باشه
adsl دارم
Dreamland
03-12-2010, 15:17
Mozilla Firefox 3.6.13 RC2
AMIR REZAs
06-12-2010, 17:10
سلام
من نسخه بتای 4 رو نصب کردم ولی بعضی مواقع راست کلیک میکنم Copy و save و.... باز نمیشه ! :18:
سلام دوستان امروز ویندوز عوض کردم ویندوز 7 64 بیتی ریختم ولی با فایر فاکس سات هایی که قبلا فلش و پلیر آنلاین داشت رو باز میکردم و میدیدم ( توی ویندور 32 بیتی ) ولی الان نشون نمی ده یه نوار بالای برنامه می اد یه متنی نوشته یه آپشن هم داره من فلش پلیر هم نصب کردم حالا نمی دونم چرا این اینچور شده ؟ فلش پلیر نسخه ی 64 بیتی فرق داره با 32 بیتی؟
اینم عکس اون نواری که می اد اون بالا
satttanism
09-12-2010, 22:25
Mozilla Firefox 3.6.13 English
win
mac
linux
Mozilla Firefox 3.6.13 Farsi
win
mac
linux
Dreamland
09-12-2010, 22:33
SA.JJ.AD
10-12-2010, 09:55
میشه بپرسم تفاوت این با ورژنی که دوستمون تو پست بالای پست شما قزار دادن چیه ؟! هر جفتشون که 3.6.13 هستن ! من اونو دانلود کردم و نصب کردم ! این بهتره ؟
hadi4507
11-12-2010, 10:55
سلام
میشه کاری کرد که وقتی صفحه ای رو باز میکنیم(open in new tab) خود به خود مرتب نشه و همیشه مثل نسخه های قبل به آخرین تب اضافه بشه؟؟؟ من فقط بخاطر این مشکل فایر فاکس جدید نصب نمی کنم.
adrenaline
11-12-2010, 17:03
سلام
میشه کاری کرد که وقتی صفحه ای رو باز میکنیم(open in new tab) خود به خود مرتب نشه و همیشه مثل نسخه های قبل به آخرین تب اضافه بشه؟؟؟ من فقط بخاطر این مشکل فایر فاکس جدید نصب نمی کنم.
دوست عزیز، سوالات مربوط به مرورگرها رو در بخش مرورگرها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح کنید تا سریعتر به پاسخ برسید. این تاپیک جهت معرفی نرم افزاره.
عبارت about:config رو در ادرس بار اجرا کنید و مقدار متغیر browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent رو معادل false قرار بدید.
سلام دوستان
من آخرین نسخه فایرفاکس رو نصب کردم و آخرین نسخه فلش پلیر رو از همین فروم دانلود کردم وقتی فلش رو اجرا میکنم برنامه نشون میده که نصب شده ولی باز فایرفاکسم فایل های فلش رو نشون نمیده و تو افزودنیهاش فلش نیست نمیدونم چیکار کنم !
لطفا راهنماییم کنید .
H.Operator
21-12-2010, 19:14
Mozilla Firefox 4 Beta 8
Dreamland
25-12-2010, 19:48
Mozilla Firefox 4.0 Beta 8
سلام.
من آخرین ورژن رسمی رو دارم.
چند وقتیه تا می خوام چیزی دانلود کنم برنامه یهو بسته میشه!
همین که رو لینک دانلود می زنم خارج میشه.خیلی اعصاب خورد کنیه.
چی کارش کنم؟
mory_fun
02-01-2011, 20:56
با سلام
من نرم افزار sweetim رو نصب کردم
ولی جستجوگر رو رو سایت خودش تنظیم کرد
یعنی وقتی عبارتی رو تو نوار آدرس می نویسم و اینتر میزنم اول این عبارت رو تو گوگل سرچ میکرد الان تو این sweetim سایت سرچ میکنه چطوری درستش کنم ؟
adrenaline
05-01-2011, 08:39
با سلام
من نرم افزار sweetim رو نصب کردم
ولی جستجوگر رو رو سایت خودش تنظیم کرد
یعنی وقتی عبارتی رو تو نوار آدرس می نویسم و اینتر میزنم اول این عبارت رو تو گوگل سرچ میکرد الان تو این sweetim سایت سرچ میکنه چطوری درستش کنم ؟
در ادرس بار، عبارت about:config رو اجرا کنید، روی متغیر keyword.URL رایت-کلیک کرده و Reset رو انتخاب کنید.
» فایرفاکس Firefox - پرسش و پاسخ و مباحث عمومی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
shahabprince
05-01-2011, 16:24
در ادرس بار، عبارت about:config رو اجرا کنید، روی متغیر keyword.URL رایت-کلیک کرده و Reset رو انتخاب کنید.
» فایرفاکس Firefox - پرسش و پاسخ و مباحث عمومی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خیلی عذر میخام ولی اینجا تاپیک دانلود هست نه تاپیک بحث و گفت و گو.
شما باید به این کاربر یه اخطار کوچیک میدادین و بعد راهنماییش میکردین به تاپیک مورد نظر.
واقعا ببخشید:31:
xeNociDe
07-01-2011, 18:51
Mozilla Firefox 4.0
AsireZendegi
08-01-2011, 19:08
کی 4 رسمی میاد پس؟:19:
Dreamland
14-01-2011, 18:57
Mozilla Firefox 4.0 Beta 9
سلام به همه ی دوستان
نسخه ی Beta در مرورگر فایرفاکس چه فرقی با غیر Beta میکنه؟
Mozilla Firefox 3.6.9 بهتر و کاملتره یا Mozilla Firefox 4.0 Beta 9 ؟
ممنون.
jabi7joon
14-01-2011, 20:41
سلام..من از فایرفاکس جدیدا دارم استفاده می کنم..همه چیزش خوبه..فقط یه عیب بزرگ داره
status bar پایین صفحه که مثلا اگه توی صفحه با موس روی یه لینک ببری پایین نشونن بده لینک رو و وقتی صفحه ای می خواد لود بشه اون پایین مثل اپرا یه چیزی بیاد که حداقل بفهمیم تا کجاش لود شدهو سرعت چقدره..
امیدوارم متئجه ننظور من شده باشید.. add-on چیزی نداره اضافه بشه به این برنامه..من از ورژن 4 استفاده می کنم..
ممنون می شم کمکم کنید..
سلام..من از فایرفاکس جدیدا دارم استفاده می کنم..همه چیزش خوبه..فقط یه عیب بزرگ داره
status bar پایین صفحه که مثلا اگه توی صفحه با موس روی یه لینک ببری پایین نشونن بده لینک رو و وقتی صفحه ای می خواد لود بشه اون پایین مثل اپرا یه چیزی بیاد که حداقل بفهمیم تا کجاش لود شدهو سرعت چقدره..
امیدوارم متئجه ننظور من شده باشید.. add-on چیزی نداره اضافه بشه به این برنامه..من از ورژن 4 استفاده می کنم..
ممنون می شم کمکم کنید..
سلام
Mozilla Firefox 3.6.9 اون پایین سمت راست نشون میده که صفحه چقدر لود شده
adrenaline
15-01-2011, 09:16
دوستان عزیز، لطفا سوالات خودتون رو درباره مرورگرها در انجمن مرورگرها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مطرح کنید تا از پراکندگی سوالات و بی نظمی این بخش نیز جلوگیری بشه.
سلام به همه ی دوستان
نسخه ی Beta در مرورگر فایرفاکس چه فرقی با غیر Beta میکنه؟
Mozilla Firefox 3.6.9 بهتر و کاملتره یا Mozilla Firefox 4.0 Beta 9 ؟
ممنون.
زمانیکه نسخه جدیدی از یک برنامه بخواد عرضه بشه، ابتدا مراحل آزمایشی طی میکنه تا اشکالات و باگ های احتمالی اون توسط علاقمندان شناسایی بشه و برنامه نویسان اقدام به رفع مشکل و نیز افزایش کارایی و سرعت برنامه کنند.
یکی از مراحل آزمایشی برنامه ها با عنوان بتا شناخته میشه که تقریبا از پایداری خوبی برخورداره و هر چه ورژن این نسخه بالاتر بره، اشکالات برنامه کاهش پیدا میکنه. طبق برنامه ریزی بنیاد موزیلا، بعد از نسخه beta-9، نسخه نهایی 4.0 ارائه خواهد شد و این نشاندهنده پایداری بالای ورژن فعلی داره.
از نظر کاملتر بودن هم مشخصه که ورژن 4.0 کاملتره و از نظر سرعت بارگذاری صفحات نیز پیشرفت قابل توجهی نسبت به نسخه های قبل داشته. اما نکته ای که ممکنه در حال حاضر شما رو از استفاده از این نسخه باز داره، عدم سازگاری برخی افزونه ها با این ورژنه که البته این موضوع فقط مختص افزونه های کم طرفدارتر میشه و تقریبا تمام افزونه های معتبر، آپدیت شده اند.
ممنون می شم کمکم کنید..
آدرس لینک ها در ورژن 4.0 همونطور که در تصویر مشاهده میکنید، در ادرس بار نمایش داده میشه.
اما اگر مایلید رفتاری مشابه ورژن های قبلی در اختیارتون باشه، از افزونه زیر کمک بگیرید.
Status-4-Evar
Dreamland
15-01-2011, 16:33
کی 4 رسمی میاد پس؟:19:
“دیوید سیکور”، مدیر بخش اجرایی و پلتفرم های مهندسی بنیاد موزیلا طی ایمیلی که اخیراً برای تمامی توسعه دهندگان مرورگر فایرفاکس ارسال کرده، اعلام نموده است نسخه نهایی مرورگر محبوب فایرفاکس ۴ در پایان ماه فوریه آماده خواهد شد.
“سیکور” خاطر نشان ساخته است، هم اکنون ۱۶۰ بخش برای تکمیل شدن نسخه نهایی فایرفاکس باقی مانده است. در گذشته معمولاً برای تکمیل هر ۱۰۰ بخش در نگارشهای آزمایشی، مدت زمانی در حدود ۶ هفته وقت لازم بود.
به گفته این مدیر ارشد موزیلا، تیم توسعه باید فشرده تر کار کند به نحویکه در ابتدای ماه فوریه نسخه “پیش از انتشار” که اصطلاحاً RC خوانده می شود را آماده نموده و در پایان ماه فوریه نسخه نهایی فایرفاکس ۴ آماده شده باشد.
به گفته موزیلا در این نسخه جدید، تعداد ۷۸۷ اشکال برطرف شده است، اما هنوز کارهای زیاد دیگری باقی مانده است.
نسخه های آزمایشی دیگری نیز تا قبل از ارائه نسخه RC منتشر خواهند شد تا سرانجام این شمارش معکوس به صفر برسد و دیگر اشکالی در نسخه نهایی فایرفاکس ۴ وجود نداشته باشد.
shahabprince
15-01-2011, 17:46
Firefox beta 9 Download
password:
*Shayan*
23-01-2011, 19:14
Mozilla Firefox 3.6.14 (Eng/Fre) | 16.41 MB
دانلود با لینک مستقیم:
دانلود از سرور های کمکی:
satttanism
24-01-2011, 20:57
این ورژن 3.6.14 که دوستمون معرفی کردن به هیچ عنوان توصیه نمیشه و اصلا پایدار نیست
دوستان لطف کنید فقط ورژن های نهایی که در سایت موزیلا معرفی میشه رو اینجا بذارید تا مشکلی برای دیگر کاربران به وجود نیاد
noisymind
24-01-2011, 22:05
من ورژن 4 رو هم نصب کردم. جالبیش اینجاست که کاری به ورژن قبلیم یعنی 3.6.13 نداره. یعنی هم اینو دارم و هم 4 رو!
ظاهرش که شبیه اپرا شده.
Dreamland
26-01-2011, 02:08
Mozilla Firefox 4.0 Beta 10
Mozilla Firefox 3.6.13 Final+Farsi
دلایل استفاده از مرورگر Mozilla Firefox 3.6.13 :
1- جستجوی آنی صفحات
2- امکان جستجوی سریع در سایتهای مختلف از طریق نوار جستجو
3- امکان استفاده از افزونه های قدرتمند و متنوع
4- محافظت از شما در مقابل سایتهای مخرب
5- کنترل بهتر پلاگین های مرورگر
6- امکان برقراری ارتباط با آنتی ویروس سیستم شما
7- شناسایی سایتهای جعلی
8- امکان اضافه کردن غلط یاب املایی فارسی
9- دارا بودن نرم افزار مدیریت دانلود درونی به همراه امکان ادامه دانلود فایل
10- دارا بودن نسخه های مختلف برای سیستم عامل های ویندوز، لینوکس، مکینتاش
و ....
EN
Farsi
پسورد فایلها:
mojtaba182003
29-01-2011, 12:03
من يه مشكل واسه فايرفاكسم پيش اومده
اونم اينه كه وقتي چندتا سربرگ بازه وقتي ميخوام سربرگارو دونه دونه ببندم اصلا نميبنده
مشكل از كجاست ؟
eblisandenzo
31-01-2011, 12:46
سلام دوستان میدونم جاش اینجا نیست که مطرح کنم اما کارم فوری هستش .
میخوام بدونم آیا moziLA قابلیتی مثل favorite در explorer داره که بتونم سایت رو به لیست دلخواه بیارم ؟
اگر آره میشه بگید چجوری ؟
Ship Storm
31-01-2011, 14:39
دوستان عزیز سوالاتتون رو در انجمن زیر مطرح کنید:
بحث های نرم افزاری و سیستم عامل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (
ممنون
Mozilla Firefox Silent Edition - 2011
InfoMozilla Firefox – faster, more secure, easier to use and sporting a new look, this latest Firefox release sets a new standard for web browser innovation.
Mozilla Firefox project (formerly Firebird, which was formerly Phoenix) is a redesign of Mozilla’s browser component, written using the XUL user interface language and designed to be cross-platform. It is small, fast and easy to use, and offers many advantages over other web browsers, such as the tabbed browsing and the ability to block pop-up windows.
INFO
Silent Edition – the program which is established automatically. At installation Unattended of programs there is no need constantly to press further, to drive in or to grunt, etc – i.e. has started and for some seconds (at whom in some minutes J) the program was established. After installation work of the program does not differ from that which was usual way. Imagine a situation: you the manager and to you it is necessary to establish on set of computers Windows (It will be natural unattended Windows build) and to establish the same complete set of programs. If to use unattended soft you can strongly save time.
Mozilla Firefox 3 is focused on improved memory handling, performance, and stability, improved XUL, and new core components such as application data stored in SQLite. Firefox 3 is based on the Gecko 1.9 Web rendering platform, which has been under development for the past 34 months. This new platform includes more than 15,000 changes to improve performance, stability, rendering correctness, and code simplification and sustainability. Firefox 3 is been built on top of this new platform resulting in a more secure, easier to use, more personal product with a lot more under the hood to offer website and Firefox add-on developers.
Enabled Extensions: [24]
* Adblock Plus 1.0.2
* BetterPrivacy 1.29
* ColorfulTabs 3.9.2
* Ctrl-Tab 0.20 And Many More
Installed Themes: [2]
* NASA Night Launch 0.6.20090428
Installed Plugins: (14)
* 2007 Microsoft Office system
* Adobe Acrobat
* Authorware Web Player
* Foxit Reader Plugin for Mozilla And Many More
Neuropass Tweaks:
*The piratebay website Tweaked (no more advertisements)
*No waiting time for all megaupload family website and auto CAPTCHA filling and autodownload.
*No more advertisements in windows hotmail. (Enjoy it as a premium user)
*Spelling checker For NEWAGE-OS Chatbox And Many More
18 Mb
MERLIN_BOZORG
03-02-2011, 22:19
سلام آخرین ورژن موزیلا چنده؟؟؟؟
میشه لینکشو بزارید؟؟؟
shabe.saket
03-02-2011, 23:27
بچه ها نسخه Silent نسبت به اصلی چه تفاوتی داره؟
Firefox 4 Beta 11
Dreamland
26-02-2011, 05:05
Mozilla Firefox 4.0 Beta 12
reza200222
26-02-2011, 13:37
بچه ها نسخه Silent نسبت به اصلی چه تفاوتی داره؟
نسخه هاي سايلنت بدون هيچگونه دخالت كاربر و بصورت تنظيمات پيش فرض و اتوماتيك نصب ميشوند
كه بيشتر براي گنجاندن درون سي دي نصب ويندوز استفاده ميشه كه نصب اتوماتيك دارند
سلام
من آخرین نسخه فایرفکس رو دارم چون وقتی آپدیت رو می زنم می گه نسخه آخر هست
ولی داره خیلی اذیتم می کنه هر 20-30 دقیقه یکبار هنگ می کنه و مجبورم ببندم دوباره باز کنم این موضوع ربطی به تعداد پنجره های باز شده نداره چون با یک پبنجر و تب هم هنگ می کنه
سی پیو من core i7 هست و 6 گیگ رم
سلام
من نسخه ی 3.5.3 فایرفاکس و دارم
میخواستم بدونم میشه تو این نرم افزاراکانت درست کرد؟
یعنی من یک اکانت درست کنم و با پسورد واردش بشم که کاربرای دیگه ی سیستم من نتونن با اون وارد اینترنت بشن و عادی وارد بشن و اکانت من نفهمن من چه ساستایی رتم
همچین چیزی داره این نرم افزار
منون میشم دقیق راهنماییم بکنین
reza200222
28-02-2011, 20:21
سلام
من نسخه ی 3.5.3 فایرفاکس و دارم
میخواستم بدونم میشه تو این نرم افزاراکانت درست کرد؟
یعنی من یک اکانت درست کنم و با پسورد واردش بشم که کاربرای دیگه ی سیستم من نتونن با اون وارد اینترنت بشن و عادی وارد بشن و اکانت من نفهمن من چه ساستایی رتم
همچین چیزی داره این نرم افزار
منون میشم دقیق راهنماییم بکنین
آره دوست عزيز. شما در پنجره RUN اين گزينه رو تايپ كنيد:
Firefox -P
or
Firefox -Profilemanager
سايت هاي زير راهنمائي كامل در اين مورد كردن :
ضمنا اين برنامه هم امكانات بيشتري در اختيارت ميزاره از جمله پسورد گذاشتن :
Profile Manager 1.1
ممنون ولی اگه میشه راهمای فارسی بزارین واسم
Dreamland
01-03-2011, 22:11
Mozilla Firefox 3.6.14 Final
Ship Storm
02-03-2011, 07:36
Mozilla Firefox 4.0 Beta 12
منبع: ---------.com
Dreamland
04-03-2011, 13:15
Mozilla Firefox 3.6.15 Final
Mozilla Firefox 4.0 RC 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پسورد فایلها:
satttanism
05-03-2011, 19:31
ظاهرا سایت سافت گذر هم خیلی عجله داره برای بیرون اومدن ورژن 4
این ورژن که در پست بالا معرفی شده هنوز رسمی نیست و بیرون نیمده
دوستان بهتره فقط لینک هاشون رو از خود سایت های موزیلا قرار بدند تا دیگر کاربران دچار مشکل نشن
adrenaline
05-03-2011, 19:50
Mozilla Firefox v4.0 RC1
satttanism
05-03-2011, 19:57
Mozilla Firefox v4.0 RC1
آدرنالین عزیز این ورژن نایتلی هست و هنوز رسمی نیست و اصلا توصیه نمیشه
SA.JJ.AD
08-03-2011, 23:33
عزیز چرا میزتی پستی که از صحت سالم و مطمئن بودن یه ورژن عکس گذاشته رو حذف میکنی اخه !!:13:مگه حتما باید حرف شما درست باشه ؟!:13:
.
دوستان این ورژن هیچ مشکلی نداره . خیالتون راحت . خیلی تغییرات خوب و جدیدی هم نسبت به نسخه ی بتای 12 کرده و سرعتشم فوق العاده شده !!
.
این پست هم هیچ ربطی به بحث های نرم افزاری نداره که دلیل الکی کنارش میچسبونید . هرکی میخواد دانلود کنه این پستو بخونه و با اطمینان دانلود کنه .
آدرنالین عزیز این ورژن نایتلی هست و هنوز رسمی نیست و اصلا توصیه نمیشه اصلا هم اینطور نیست و خیلی توصیه میشه . چون عالی شده :8:
satttanism
09-03-2011, 11:24
عزیز چرا میزتی پستی که از صحت سالم و مطمئن بودن یه ورژن عکس گذاشته رو حذف میکنی اخه !!:13:مگه حتما باید حرف شما درست باشه ؟!:13:
.
دوستان این ورژن هیچ مشکلی نداره . خیالتون راحت . خیلی تغییرات خوب و جدیدی هم نسبت به نسخه ی بتای 12 کرده و سرعتشم فوق العاده شده !!
.
این پست هم هیچ ربطی به بحث های نرم افزاری نداره که دلیل الکی کنارش میچسبونید . هرکی میخواد دانلود کنه این پستو بخونه و با اطمینان دانلود کنه .
اصلا هم اینطور نیست و خیلی توصیه میشه . چون عالی شده :8:
اگه منظورتن با منه در مورد حذف پست که من در این بخش سمتی ندارم که پستی حذف کنم
اما در مورد این ورژن باید بگم که ورژن های نایتلی برای تست توسط developer ها هست و موزیلا حتی توصیه میکنه که از ورژن های آزمایشی (Beta) به صورت مرورگر های پیشفرض استفاده نکنید چه برسه به ورژن های نایتلی
دلیل هم اینه که در ورژن های آزمایش برخی از لایه ها امنیتی غیرفعال هستند علاوه بر اینکه ورژن آزمایشی همونطور که از اسمش مشخص هست دارای باگ های زیادی هم هست
پس لزوزمی نداره چون شما از ظاهر کار خوشتون اومده هی بگید خوبه و به دیگران توصیه کنید
satttanism
09-03-2011, 23:41
Mozilla Firefox 4 RC1 English
win X32
mac
linux-i686
linux-X64
Mozilla Firefox 4 RC1 Farsi
win X32
mac
linux-i686
linux-X64
با سلام خدمت دوستان و مدیران .. .
من تقریبا دانلودهام و لینکام همه مدیافایر هستش و این رو هم میدونین که مدیا لینکاش دایرکت هستش اما بعد از دیسکانکت 2باره باید بری لینکه جدید فایلتو توی IDM جایگزین لینکه قدیمه فایلت کنی تا بتونی از ادامش بگری . ..
حالا بیشتر اوقات وقتی 2باره میری که لینکه 2باره (جدید) اون فایلو بگیری، وقتی لینک دانلودش میاد روش کلیک، صفحه دانلوده IDM باز نمیشه و صفحه مدیافایر رفرش میخوره و 2باره باید منتظره لینکه جدید باشی و باز 2باره همون برنامه و صهفح رفرش میخوره . . .
حالا راه حل اینه که شما باید Cookies های فایر فاکس رو پاک کنی ... بعدش درست میشه و وقتی روی لینکه کلیک کنی صفحه IDM باز میشه و . . .
حالا میخواستم بدونم این مشکلو چه جوری حل کنم که نخواد cookies های فایرفاکسمو هی پاک نکنم ؟ ؟ ؟ ؟
(البته دقیقا نمیدونم این قضیه به فایرفاکس ربط داره یا IDM ? ?? )
THX All
خدمت دوست عزیزم satttanism ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) باید عرض کنم که من نسخه ی سافت گذر (همون روزی که رو سرورشون گذاشتن منم دانلود کردم یعنی 4 مارس) و نسخه ی اصلی رو وقتی چک کردم دیدم که مو لا درزش نمیره و نسخه ی سافت گذر واقعا RC1 واقعی بودش نه نایتلی. مشخصاتی رو هم که چک کردم شامل این موارد بودند:
file version: 4.42.0.0
product version: 4.42
size: 12,578,792 bytes
و
MD5
انصافا کار سافت گذر خیلی درسته، خوشم اومد.
satttanism
11-03-2011, 23:13
خدمت دوست عزیزم satttanism ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) باید عرض کنم که من نسخه ی سافت گذر (همون روزی که رو سرورشون گذاشتن منم دانلود کردم یعنی 4 مارس) و نسخه ی اصلی رو وقتی چک کردم دیدم که مو لا درزش نمیره و نسخه ی سافت گذر واقعا RC1 واقعی بودش نه نایتلی. مشخصاتی رو هم که چک کردم شامل این موارد بودند:
file version: 4.42.0.0
product version: 4.42
size: 12,578,792 bytes
و
MD5
انصافا کار سافت گذر خیلی درسته، خوشم اومد.
دوست عزیز میشه بدونم سایت سافت گذر چطور قبل از خود موزیلا به این ورژن دسترسی پیدا کرده؟
100% دلیلش رو نمیدونید
اما من بهتون میگم
ورژن های نایتلی همونطور که گفتم برای تست توسط Developer ها هست که بصورت بیلد نامبر بیرون میاد یعنی Build2 Build1 و ... که ترتیب هم به این صورت هست که اگر بیلد اول مشکلی داسته باشه از نظر توسعه دهنده ها در بیلد بعدی اصلاح میشه و دست آخر بیلدی که توسط توسعه کننده ها تایید بشه عینا به صورت رسمی برای استفاده عمومی منتشر میشه
در این مورد هم همون بیلد اول تایید و منتشر شده و دلیل یکسان بودنش هم همینه
پس نیاز نیست همینطوری از سایت خاصی تمجید بشه!
armin_punisher6
12-03-2011, 21:50
بچه ها من این ورژن 4 رو دانلود کردم خیلی عالیه فقط یه سوال دارم که چه جوری میشه وقتی چند تا تب بازه موقع بستنشون save &exit داشته باشه؟تو ورژن 3 موقع بستن سوال میکرد.
ببخشید که اینجا سوالمو مطرح کردم.تاپیکی برای مشکلات فایرفاکس پیدا نکردم.
armin_punisher6
13-03-2011, 14:18
کسی نیست جواب منو بده؟
adrenaline
13-03-2011, 14:31
بچه ها من این ورژن 4 رو دانلود کردم خیلی عالیه فقط یه سوال دارم که چه جوری میشه وقتی چند تا تب بازه موقع بستنشون save &exit داشته باشه؟تو ورژن 3 موقع بستن سوال میکرد.
ببخشید که اینجا سوالمو مطرح کردم.تاپیکی برای مشکلات فایرفاکس پیدا نکردم.
لطفا سوالات مربوط به مرورگرها رو در بخش مرورگرها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح کنید.
سلام به همه دوستان
آخر ورژن فایرفاکس اینه؟ Firefox 4.0 Beta 12
اگه همینه که هیچی اما اگه بعد از اینم اومده لطف کنین لینک دانلودشو بزارین.
یه سوالم داشتم آیا نسخه های beta از نظر سرعت و اماکانات مثل نسخه های نهایی هستن یا نه؟
با تشکر
saeed774
14-03-2011, 21:01
سلام به همه دوستان
آخر ورژن فایرفاکس اینه؟ Firefox 4.0 Beta 12
اگه همینه که هیچی اما اگه بعد از اینم اومده لطف کنین لینک دانلودشو بزارین.
یه سوالم داشتم آیا نسخه های beta از نظر سرعت و اماکانات مثل نسخه های نهایی هستن یا نه؟
با تشکر
نه دوست عزیز آخرین ورژن ، نسخه RC1 هست که از پست زیر دانلود کن :
قائدتا شرکت های سازنده موردی رو برای ورژن های نهایی باقی میذارن که کاربران رو سوپرایز کنن. ولی نسخه های بتا هم تقریبا سرعت نسخه نهایی رو دارند
نه دوست عزیز آخرین ورژن ، نسخه RC1 هست که از پست زیر دانلود کن :
قائدتا شرکت های سازنده موردی رو برای ورژن های نهایی باقی میذارن که کاربران رو سوپرایز کنن. ولی نسخه های بتا هم تقریبا سرعت نسخه نهایی رو دارند
RC1 نسخه نهاییه یا اینم بتا ست؟
RC1 نسخه نهاییه یا اینم بتا ست؟
دوست عزیز RC1 هم یجور یتا هست و نسخه و ورژن اصلی نیست
هنوز نسخه اصلی نیومده
Dreamland
19-03-2011, 18:32
Mozilla Firefox 4.0 RC2 | 11.99 MB
سلام به همه دوستان
من نر افزار SpeedyFox 1.6 رو نصب کردم ولی عملا هیچ اتفاقی نیفتاد. علتش چیه؟
سلام به همه دوستان
من نر افزار SpeedyFox 1.6 رو نصب کردم ولی عملا هیچ اتفاقی نیفتاد. علتش چیه؟
من هم این برنامه رو نصب کرمد ولی نتیجه ای نداشت زیاد روی این برنامه ها حساب نکن زیاد تاثیر گزار نیستند
Dreamland
21-03-2011, 13:03
Mozilla Firefox 4.0 - Final
satttanism
21-03-2011, 18:41
Mozilla Firefox 4 Final English
win X32
mac
linux-i686
linux-X64
Mozilla Firefox 4 Final Farsi
win X32
mac
linux-i686
linux-X64
Mohammad King
24-03-2011, 08:46
Firefox 4.0
[/URL]- 12.00MB (Open Source)
[URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Latest Version ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
12.00MB [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ship Storm
24-03-2011, 15:31
Mozilla Firefox 4.0 FULL
Size = 11.99MB
SA.JJ.AD
24-03-2011, 17:01
دوستان چرا یه ورژنو چندین بار میزارید ؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]همه باید لینکشو بزارن ؟!:31:
Dreamland
24-03-2011, 17:14
Mozilla Firefox 3.5.18 Final
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدMozilla Firefox 3.6.16 Final
ممنون میلاد جان ولی مگه اون ورژن 4 نهایی نبود دیگه این ورزن 3 ها چی هست که گذاشتی؟
SA.JJ.AD
24-03-2011, 17:28
[QUOTE=Dreamland;5961463]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[CODE]Firefox 3.6 Top Features :
* Available in more than 70 languages - get your local version.
* Support for a new type of theme called Personas, which allow users to change Firefox's appearance with a single click.
* Protection from out-of-date plugins to k
ممنون میلاد جان ولی مگه اون ورژن 4 نهایی نبود دیگه این ورزن 3 ها چی هست که گذاشتی؟
---------- Post added at 05:20 PM ---------- Previous post was at 05:17 PM ----------
خوب ورژن جدیده دیگه :31:من الان از ورژن 3 بنا به دلایلی استفاده میکنم و ورژن جدیدش الان بدردم میخوره :31:
[QUOTE=iCe m@n;5961472]
خوب ورژن جدیده دیگه :31:من الان از ورژن 3 بنا به دلایلی استفاده میکنم و ورژن جدیدش الان بدردم میخوره :31:
خب وقتی 4 اونم نسخه نهایی اومده چرا باید از 3 استفاده کنیم
این ورژن 3 نسبت به 4 مزیت خاصی داره که من نمیدونم که شما میگی بنا به دلایلی من از ورزن 3 استفاده میکنم:21:
Dreamland
24-03-2011, 18:00
خب وقتی 4 اونم نسخه نهایی اومده چرا باید از 3 استفاده کنیم
این ورژن 3 نسبت به 4 مزیت خاصی داره که من نمیدونم که شما میگی بنا به دلایلی من از ورزن 3 استفاده میکنم:21:
سلام
تفاوت بیشتر تو ظاهرش هست ...
کسانی که از Addone ها یا همون افزونه های فایرفاکس استفاده میکنن باید توجه داشته باشن که بیشتر این افزونه ها برای ورژن های 3 منتشر شده ...
:10:
SA.JJ.AD
24-03-2011, 18:04
سلام
تفاوت بیشتر تو ظاهرش هست ...
کسانی که از Addone ها یا همون افزونه های فایرفاکس استفاده میکنن باید توجه داشته باشن که بیشتر این افزونه ها برای ورژن های 3 منتشر شده ...
:10:
دقیقا :21: - (راستی فک میکنم اشتباهی نقل قول کردیا :31:)
دقیقا :21: - (راستی فک میکنم اشتباهی نقل قول کردیا :31:)
زیاد مهم نیست مهم اینه که جواب داده:31:
satttanism
24-03-2011, 18:16
مهم: تلاش هکرهای مستقر در ایران برای نفوذ در یاهو، جی میل و اسکایپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
p30worldapm
24-03-2011, 19:05
چرا وقتی فایرفکس 4 رو می بندم تب هام رو سیو نمی کنه؟
کسی می دونه باید چی کارش کنم؟
adrenaline
24-03-2011, 19:36
چرا وقتی فایرفکس 4 رو می بندم تب هام رو سیو نمی کنه؟
کسی می دونه باید چی کارش کنم؟
لطفا سوالات خودتون رو در بخش مرورگرها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بپرسید تا علاوه بر حفظ نظم انجمن، سریعتر به پاسخ برسید.
اما در پاسخ به سوالتون، یا به مسیر Firefox > Options > General رفته و مقدار When Firefox starts رو معادل Show my windows and tabs from last time قرار بدید یا روشی رو که در این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفته شده انجام بدید.
Ship Storm
28-03-2011, 10:13
Firefox 4.0
Firefox 4.0
ممنون حامد جان ولی این با قبلی ها چه فرقی داره ورژنش جدیدتره؟
Ship Storm
28-03-2011, 11:15
ممنون حامد جان ولی این با قبلی ها چه فرقی داره ورژنش جدیدتره؟
فرقی نداره
همون نسخه 4 فول هست
فقط از یک لینک دیگه که اگراحیانا لینک های قبلی دچار مشکل بشن لین جدید موجود باشه
Ship Storm
30-03-2011, 00:03
Firefox 4.0
jafarian
01-04-2011, 11:32
سلام خدمت همه دوستان عزیز
اینم یک برنامه عالی برای گرفتن بک آپ ازتمام قسمتهای فایرفاکس سازگاربا نسخه 4 :20:
MicrosoftH
04-04-2011, 08:14
Mozilla Firefox 4.0 RC2 از جمله امکانات نسخه کاندید این مرورگر میتوان به طراحی جدید رابط کاربری،منو و اینترفیس و بازتر شدن دست کاربر برای تنظیم مرورگر است. از دیگر ویژگیهای نسخه کاندیدا می توان به متغیر بودن موقعیت آدرس بار که پیش از این مرورگر های کروم و اپرا ان را ارئه کرده بودن اشاره کرد.البته موزیلا هنوز به صورت رسمی جزئیات نسخه کاندید را معرفی نکرده است ولی در آزمایش اجرای کدهای جاوا اسکریپت پشت سر موزیلا ۳٫۶ و جلوتر از نسخه ۱۰ مرورگر اپرا قرار گرفت.
قابلیت های کلیدی نرم افزار Mozilla Firefox 4.0 RC 2 :
واسط کاربری جدید و جذاب تر نسبت به قابل
سرعت بسیار بالا در بارگزاری صفحات وب
داراي قابليت Tabbed Browsing (باز شدن تمام صفحات در يك صفحه)
امنيت بالا در محيط نا امن اينترنت
جلوگبري از خطرات احتمالي Spy-Ware ها و دزدان
جلوگيري از باز شدن صفحات تبليغاتي بي مورد(Popup bloker)
محافظت از پسوردها و رمز هاي عبور خصوصي و امنيتي
مدیریت حرفه ای تر Add-on ها
استفاده ساده تر از نرم افزار
پشتیبانی از HTML نسخه 5
پشتیبانی از نسخه 3 CSS
امکان سازگاری با فرمت ویدئویی WebM
کاهش بسیار محسوس Crash ها در استفاده از این نسخه
سازگاری مثال زدنی با جاوا اسکریپت برای بارگزاری هرچه بهتر صفحات
آنلاین بودن همیشگی و عدم قطع شدن سوکت های ارتباطی (اجرای بهتر بازی ها و چت کردن)
امکان نمایش تمام صفحه ویدئوها
امکان مشاهده آفلاین صفحات از قبل کش شده
کش بخش هایی از سایت ها که معمولا ثابت هستند
انعطاف پذیری بسیار بالای نرم افزار در مواجه با سلایق مختلف
سازگاری با نسخه های مختلف ویندوز از جمله ویندوز محبوب 7
حجم : 26 مگابایت
پسورد:
دانلود:
marmoolake
08-04-2011, 19:57
دوستان عزیز
من یه مشکل پیدا کرده ام با نسخه 4 موزیلا
ویندوز من 7 هستش اما بعضی از کارکترهای فارسی رو برام به شکل مربع نشون میده
مثل تصویر زیر
چیکار باید بکنم؟
farhang_760
12-04-2011, 19:39
به عنوان یکی از کاربرهای قدیمی این مرورگر باید اعتراف کنم موزیلا نتونست انتظارات رو خوب برآورده کنه
یکی اینکه هنوز مشکل اشغال بیخودی رم رو برطرف نکرده و دیگری اینه که در نسخه 4 ادعای سرعت بیشتر رو نقش برآب کرده
فکر میکنم اینقدر تو فکر افزایش سرعت اینترنت رفته که غافل از سرعت خود برنامه شده
برای من یکی که اینجوری بود و نسبت به نسخه قبلیش بعضی موقع ها قفل های کوتاهیی میکنه
مرورگر باید سبک باشه
اپرا فقط یک مشکل داشت اونم زبون پارسیشه که توی بعضی از سایتا مث ورد پرس اصلا خوب نتونسته هماهنگ کنه
:11:
omid-p30
12-04-2011, 19:47
دوستان عزیز
من یه مشکل پیدا کرده ام با نسخه 4 موزیلا
ویندوز من 7 هستش اما بعضی از کارکترهای فارسی رو برام به شکل مربع نشون میده
مثل تصویر زیر
چیکار باید بکنم؟
به عنوان یکی از کاربرهای قدیمی این مرورگر باید اعتراف کنم موزیلا نتونست انتظارات رو خوب برآورده کنه
یکی اینکه هنوز مشکل اشغال بیخودی رم رو برطرف نکرده و دیگری اینه که در نسخه 4 ادعای سرعت بیشتر رو نقش برآب کرده
فکر میکنم اینقدر تو فکر افزایش سرعت اینترنت رفته که غافل از سرعت خود برنامه شده
برای من یکی که اینجوری بود و نسبت به نسخه قبلیش بعضی موقع ها قفل های کوتاهیی میکنه
مرورگر باید سبک باشه
اپرا فقط یک مشکل داشت اونم زبون پارسیشه که توی بعضی از سایتا مث ورد پرس اصلا خوب نتونسته هماهنگ کنه
:11:
این تاپیک فقط برای دانلود هست. اینجا مطرح کنید :
Unforgiven
28-04-2011, 18:33
Mozilla Firefox 4.0.1 Final
What’s New in Firefox 4.0.1
Firefox 4.0.1 fixes the following issues found in previous versions of Firefox 4:
Fixed several security issues.
Fixed several stability issues.
Dreamland
29-04-2011, 03:26
Mozilla Firefox 3.6.17 Final
Ship Storm
30-04-2011, 09:29
Firefox 4.0.1
Size: 11.9 MB
xeNociDe
03-05-2011, 14:56
Mozilla Firefox 4.0.1 (En/Fr) | 23.79 MB
satttanism
05-05-2011, 00:09
Mozilla Firefox 5.0 Beta 1
Ship Storm
05-05-2011, 19:38
Firefox 5.0 Beta 1
Size: 13.6 MB
Utilu Mozilla Firefox Collection 1.0.3.6 | 61.5 MB
Ship Storm
23-05-2011, 15:31
Firefox 5.0 Beta 2
Size: 13.7 MB
satttanism
23-05-2011, 19:40
Mozilla Firefox 5.0 Beta 2
Mozilla Firefox 6.0a2 Aurora
satttanism
02-06-2011, 11:31
Mozilla Firefox 5.0 Beta 3
Ship Storm
02-06-2011, 15:16
MIROR #381
mehrshadmmm
08-06-2011, 13:56
Mozilla Firefox 4.0.1 Final + Farsi / 5.0 Beta 3 / 6.0 Alpha 1 / 7.0 Alpha 1
satttanism
10-06-2011, 12:23
Mozilla Firefox 5.0 Beta 5
Ship Storm
10-06-2011, 23:25
Firefox 5.0 Beta 5
Ship Storm
15-06-2011, 17:15
Firefox 5.0 Beta 6
satttanism
15-06-2011, 23:20
Mozilla Firefox 5.0 Beta 6
Ship Storm
17-06-2011, 00:06
Firefox 5.0 Beta 7
Size: 13.6 MBSize: 13.6 MB
satttanism
18-06-2011, 08:53
Mozilla Firefox 5.0 Final
Miror:
V.Valizadeh9
18-06-2011, 11:32
بفرمایید از این لینک دانلود کنید :
V.Valizadeh9
18-06-2011, 11:49
این هم لینک از Softpedia
babelirani
18-06-2011, 20:04
Mozilla Firefox 5.0 - Final
Win
Linux
Mac
Dolphin 7
19-06-2011, 01:05
چرا هيچ جا تو سايت موزيلا خبري از ورژن 5 فايرفاکس نيس؟ اينم لينکش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
فایرفاکس 5
دانلود از سایت موزیلا
Ship Storm
26-06-2011, 19:21
سلام
قانون شماره 10 انجمن معرفی نرم افزار
---
10- به هیچ وجه مشکلات و سوالات خود را در انجمن معرفی نرم افزار مطرح نکنید. برای این منظور انجمن بحث هاي نرم افزاري ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در نظر گرفته شده است. (هرگونه پست غيرمعرفي در تاپيكهاي معرفي نرم افزار نقض قوانين محسوب شده و مستوجب اخطار ميباشد)
--
تاپیک تا رسیدگی کامل به تخلفات موجود بسته میشه
موفق باشید ;)
سلام
همونطورکه بارها گفته شده و از نص قوانین و عنوان تالار هم کاملا مشخص هست اینجا فقط و فقط برای معرفی هست و زدن هرگونه پست غیرمعرفی نقض قوانین محسوب میشه
در صورت عدم رعايت قوانين در هرجايي از تالار معرفي ؛ دوستان مشمول اخطار ميشن
براي نظم هر چه بيشتر و بهتر تالار بهتر هست كه كاربران يك بار هم كه شده قوانين انجمن نرم افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و مخصوصا قوانين اختصاصي تالار معرفي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو يه نگا بندازن و براي كساني كه نظم انجمن رو به هم ميزنن گزارش تخلف [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رد كنن
ممنون از همه
تاپيك باز شد
Dreamland
27-06-2011, 21:00
Mozilla Firefox 6.0 Alpha 2
Dreamland
07-07-2011, 21:36
Mozilla Firefox 6.0 Beta 1 RC
Dreamland
07-07-2011, 21:43
Mozilla Firefox 7.0 Alpha 2
Dreamland
07-07-2011, 21:51
Mozilla Firefox 8.0 Alpha 1
satttanism
10-07-2011, 11:42
Mozilla Firefox 6.0 Beta 1
shahabprince
10-07-2011, 14:30
Mozilla Firefox 6.0 Beta 1 Change Log
* The address bar now highlights the domain of the website you're visiting
* Streamlined the look of the site identity block
* Added support for the latest draft version of WebSockets with a prefixed API
* Added support for EventSource / server-sent events
* Added support for window.matchMedia
* Added Scratchpad, an interactive JavaScript prototyping environment
* Added a new Web Developer menu item and moved development-related items into it
* Improved usability of the Web Console
* Improved the discoverability of Firefox Sync
* Reduced browser startup time when using Panorama
Ship Storm
11-07-2011, 22:26
MIROR #399
Ship Storm
12-07-2011, 16:11
Firefox 5.0.1
satttanism
12-07-2011, 16:34
Mozilla Firefox 5.0.1
Dreamland
16-07-2011, 00:32
Mozilla Firefox 6.0 Beta 2
Ship Storm
16-07-2011, 14:04
MIROR #404
Dreamland
26-07-2011, 00:46
Mozilla Firefox 6.0 Beta 3
Ship Storm
27-07-2011, 07:49
MIROR #406 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Ship Storm
02-08-2011, 17:13
Firefox 6.0 Beta 4
babelirani
13-08-2011, 11:48
Mozilla Firefox 6.0 (ENG/FR) | 26.98 MB
armin389
13-08-2011, 21:42
Mozilla Firefox 6.0 (ENG)
Ship Storm
16-08-2011, 20:04
MIROR #411
babelirani
20-08-2011, 09:27
Firefox Aurora 8.0a2 | 14.74 MB
Mozilla Firefox 7.01 beta 1 | 13.93 MB
Ship Storm
22-08-2011, 08:42
Firefox 7.0 Beta 1
Jalal @ A.gh
28-08-2011, 06:54
:Mozilla Firefox 7.0 beta
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كليه نقض كنندگان قوانين 10 و 13 انجمن معرفي در اين تاپيك اخطار گرفتند
دوستان قبل از دادن هرگونه پستي در هرجايي از انجمن قوانين رو مطالعه كنن
همونطورکه بارها گفته شده و از نص صريح قوانین و عنوان تالار هم کاملا مشخص هست اینجا فقط و فقط برای معرفی هست و زدن هرگونه پست غیرمعرفی نقض قوانین و مشمول اخطار میشه
اعلان: قوانین اختصاصي انجمن معرفي نرم افزار (قبل از هرگونه فعاليت، حتما مطالعه شود) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
10- به هیچ وجه مشکلات ، سوالات و هرگونه نظر خود را در انجمن معرفی نرم افزار مطرح نکنید. برای این منظور انجمن بحث هاي نرم افزاري ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در نظر گرفته شده است. (زدن هرگونه پست غيرمعرفي در تاپيكهاي تالار معرفي نرم افزار ؛ علاوه بر برهم زدن نظم و روند معمول تاپيك ؛ نقض قوانين محسوب شده و مستوجب اخطار ميباشد)
13- هرگونه اشکال در لینک های دانلود را با ایجاد کننده ی پست در میان بگذارید. (در پيغام خصوصي يا در پروفايل ايشان و نه در تاپيك)
Dreamland
30-08-2011, 03:52
Mozilla Firefox 7.0 Beta 2
Dreamland
31-08-2011, 13:00
Mozilla Firefox 5.0.1 - Final
Mozilla Firefox 7.0 Beta 3
Dreamland
31-08-2011, 13:32
Mozilla Firefox 6.0.1 - Final
Dreamland
31-08-2011, 22:05
Mozilla Firefox 9.0 Alpha 1
amir2mahdi
04-09-2011, 14:01
Mozilla Firefox 6.0.2 Final
لینک مستقیم
tajrobenik
06-09-2011, 15:03
Firefox 7.0 Beta 3
---------- Post added at 04:03 PM ---------- Previous post was at 04:01 PM ----------
Firefox 6.0.1
F R E E M A N
27-09-2011, 00:50
Mozilla Firefox 7.0.1 - Final - English
Mozilla Firefox 7.0.1 - Final - Farsi
Other OS
jafarian
29-09-2011, 16:07
Mozilla Firefox 7.0.1 26.91 MB
Mozilla Firefox 7.0.1 en
afshin b
01-10-2011, 14:32
Mozilla Firefox 8.0 Beta 1
Windows:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدMac:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدLinux:
F R E E M A N
07-10-2011, 11:26
Mozilla Firefox 8.0 Beta 2 Win32
Other OS
H.Operator
14-10-2011, 15:54
Mozilla Firefox 8.0 Beta 3 Win32
F R E E M A N
21-10-2011, 17:20
Mozilla Firefox 8.0 Beta 4 Win32
Other OS
jafarian
28-10-2011, 00:28
Mozilla Firefox 8.0 Beta 5 14.62 MB
F R E E M A N
02-11-2011, 00:29
Firefox 8.0 Beta 6
Firefox 8.0 Beta 6
jafarian
05-11-2011, 14:37
Mozilla FireFox 8.0 Final 14.07MB
Mozilla FireFox 8.0 Final
سلام
همونطورکه بارها گفته شده و از نص قوانین و عنوان تالار هم کاملا مشخص هست اینجا فقط و فقط برای معرفی هست و زدن هرگونه پست غیرمعرفی نقض قوانین محسوب میشه
در صورت عدم رعايت قوانين در هرجايي از تالار معرفي ؛ دوستان مشمول اخطار ميشن
براي نظم هر چه بيشتر و بهتر تالار بهتر هست كه كاربران يك بار هم كه شده قوانين انجمن نرم افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و مخصوصا قوانين اختصاصي تالار معرفي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو يه نگا بندازن و براي كساني كه نظم انجمن رو به هم ميزنن گزارش تخلف [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رد كنن
ممنون از همه
تاپيك باز شد
دوستان قبل از دادن هرگونه پستي در هرجايي از انجمن قوانين رو مطالعه كنن
همونطورکه بارها گفته شده و از نص صريح قوانین و عنوان تالار هم کاملا مشخص هست اینجا فقط و فقط برای معرفی هست و زدن هرگونه پست غیرمعرفی نقض قوانین و مشمول اخطار میشه
اعلان: قوانین اختصاصي انجمن معرفي نرم افزار (قبل از هرگونه فعاليت، حتما مطالعه شود) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
10- به هیچ وجه مشکلات ، سوالات و هرگونه نظر خود را در انجمن معرفی نرم افزار مطرح نکنید. برای این منظور انجمن بحث هاي نرم افزاري ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در نظر گرفته شده است. (زدن هرگونه پست غيرمعرفي در تاپيكهاي تالار معرفي نرم افزار ؛ علاوه بر برهم زدن نظم و روند معمول تاپيك ؛ نقض قوانين محسوب شده و مستوجب اخطار ميباشد)
13- هرگونه اشکال در لینک های دانلود را با ایجاد کننده ی پست در میان بگذارید. (در پيغام خصوصي يا در پروفايل ايشان و نه در تاپيك)
F R E E M A N
07-11-2011, 11:27
Firefox 8.0 Final-Eng
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدFirefox 8.0 Final-Far
Other OS
The Rover
10-11-2011, 14:50
Mozilla Firefox 8.0 Final + Farsi + Portable
F R E E M A N
10-11-2011, 16:51
Firefox 9.0 Beta1
Other
F R E E M A N
16-11-2011, 12:07
Firefox 8.0.1 Eng
Firefox 8.0.1 Far
Other OS
Mozilla Firefox 8.0.1 - Final
Mozilla Firefox 9.0 Beta 2
Mozilla Firefox 9.0 Beta 3
Firefox 9.0 Beta 3
jafarian
02-12-2011, 13:33
Mozilla Firefox 9.0 Beta 4 15.13 MB
Mozilla Firefox 9.0 Beta 5 | 15 mb
jafarian
14-12-2011, 14:36
Mozilla Firefox 9.0 Beta 6 14Mb
mohsen_1363
19-12-2011, 22:10
fire fox 9 final
fire fox 9 final
Not Found
The requested URL /pub/mozilla.org/firefox/releases/9.0/win32/en-US/Firefox Setup 9.0.exe was not found on this server.
Apache/2.2.3 (Red Hat) Server at pv-mirror01.mozilla.org Port 80
jafarian
21-12-2011, 00:44
Firefox 9.0 14.58MB
Mozilla FireFox 9.0.1 Final (En/Fr) | 29 MB
mohsen_1363
22-12-2011, 23:24
fire fox 9.0.1 final
Mozilla Firefox v10.0 Beta 1 | 15.6 MB
afshin b
24-12-2011, 03:52
Mirror #461
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F%3Fj8u29t1383i0c3q)
Firefox 10.0 Beta 2
سلام
دوستان عزیز این مکان فقط واسه قرارگیری لینک دانلود تعبیه شده.
لطفا سؤالات و مشکلاتتون رو در انجمن زیر پیگیری کنید :
مرورگرها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشید :40:
Firefox 10.0 Beta 3
Firefox 10.0 Beta 4
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
milad_gta
14-01-2012, 17:03
Firefox 10.0 Beta 4
Firefox 10.0 Beta 5
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
jafarian
25-01-2012, 13:56
Mozilla Firefox 10.0 Beta 6 15.61 Mb
Mozilla Firefox 10.0 Beta 6 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fdownload_firefox%2F)
شاد باشید:40:
ـــــــــــــــــــ
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] gfa.com)
satttanism
31-01-2012, 11:52
Mozilla Firefox 10 Final English
Mozilla Firefox 10 Final Farsi
jafarian
31-01-2012, 14:08
Mozilla FireFox 10.0 Final
Firefox 10.0[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
15.06MB Open Source
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/I]
Firefox 11.0 Beta 1
Firefox 11.0 Beta 1
Ship Storm
07-02-2012, 00:57
انجمن معرفی نرم افزار یا مباحث نرم افزاری؟
تاپیک تا رسیدگی کامل به نقص کنندگان قوانین بسته میشه ;)
Firefox 10.0.2[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mozilla Organization ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] firefox%2F) - 15.06MB
با سلام خدمت دوستان
ازديشب تا امروز جمعه 90/11/28 سرچ گوگل در فاير فاكس ----- شده در حاليكه در ie درسته . فايرفاكسم نسخش 10.0.2 هست .
از من اينجوري شده يا كلا كار مخابراته؟
مشهد هستم ...
سلام
اینجا مطرح کن دوست من :
Firefox فارسی می شه؟
سلام
بالاتر هم دوستان راهنمایی کردند
اینجا مطرح کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Firefox 11.0 Beta 3[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mozilla Organization ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 15.97MB
afshin b
22-02-2012, 12:24
Mirror #471 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fdownload.php%3F38kp8stedl5bbpe)
دوستان میدونم شاید اینجا جاش نباشه ولی چون میخواستم آخرین ورژن فایرفاکس رو دانلود کنم و تردید داشتم گفتم سوالمو اینجا بپرسم تا اونی که برام مناسبه رو دانلود کنم.
یک اینکه نسخه های بتا چه تفاوتی دارن، آیا به اصطلاح فول ها از بتا بهترن؟
من از فایر فاکس 6 و 7 چون یه سری مشکلات پیش اومد استفاده نکردم و ترجیح دادم از 5 استفاده کنم، نمیدونم شاید من اشتباه میکنم ولی به نظرم بعضی نسخه هاش یه سری مشکلاتی دارن، حتی الان این نسخه ی 5 که من استفاده میکنم وقتی برای اولین بار بازش میکنم ریستور رو نمیاره باید یه پنجره ی دیگه باز کنم تو پنجره ی دوم دگمه ی ریستور میاره یا مثلا بعضی وقتها به کل نوشته ها و پستهای فرومها رو چپچین یعنی از چپ به راست و برعکس میکنه. اگه واقعا اینطوره و بعضی نسخه ها بهترن، به نظرتون بهترین نسخش کدومه؟
همونطور که خودتون گفتین اینجا جاش نیست. سوالتون رو در این قسمت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح کنین.
Firefox 11.0 Beta 4[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Firefox 11.0 Beta 5[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Firefox 11.0 Beta 6
Firefox 11.0 Beta 7
Firefox 11.0 Final
ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/11.0/win32/en-US/Firefox Setup 11.0.exe
Firefox 11.0 Beta 8
Mozilla Firefox 11.0 Final | 15.6 MB
satttanism
14-03-2012, 11:37
Mozilla Firefox 11 Final English
Mozilla Firefox 11 Final Farsi
Firefox 11.0
Firefox 12.0 Beta 1
Firefox 13 Alpha
Firefox 13 Alpha Changelog
When opening a new tab, users are now presented with their most visited pages
The Awesome Bar now auto-completes typed URLs
SPDY protocol now enabled by default for faster browsing on supported sites
Restored background tabs are not loaded by default for faster startup
Smooth scrolling is now enabled by default
The default home page now has quicker access to bookmarks, history, settings, and more
72 total improvements to Page Inspector, HTML panel, Style Inspector, Scratchpad and Style Editor
Support for the CSS3 background-position property extended syntax has been added
The :invalid pseudo-class can now be applied to the element
The CSS turn unit is now supported
Download:
Ship Storm
23-03-2012, 17:19
Firefox 12.0 Beta 2
Ship Storm
29-03-2012, 16:48
Firefox 12.0 Beta 3
Firefox 12.0 Beta 4
Firefox 12.0 Beta 5
Firefox 12.0 Beta 6
Firefox 12.0
Firefox 13.0 Beta 1
دوستان
معمولا بعد از 10 دقیقه مار با موزیلا مرورگرم سنگین میشه...
این ادرس رو پیدا کردم و میبینم که 124 mb حجمش شده.. پاکش کنم مشکلم حل میشه ؟ پوشه مهمی که نیست ؟
C:\Documents and Settings\4431890106\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\brg29xde.default\Cac he
سلام عزیز
سوالتون رو اینجا مطرح کنید:
Firefox 13.0 Beta 2
( Firefox 14 alpha 2 ( Aurora
سلام. من از فایرفاکس خیلی وقته استفاده می کنم ولی پس از نصب کردن یک اسکریپت روی grease monkey دیگه صفحه extensions من بالا نمیاد و این هم عکسش:
ff-extensions.png - 20 KB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لطفا کمک کنید که دارم بد بخت میشم با این وضع :(
سلام سوالتون رو اینجا عنوان کنید :
با تشکر.:40:
Firefox 13.0 Beta 3
Firefox 13.0 Beta 4
Firefox 13.0 Beta 5
Firefox 13.0 Beta 6
Firefox 13.0 Beta 7
Mozilla Firefox v13.0 Final 15.80 MB
ftp://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/13.0/win32
English setup
ftp://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/13.0/win32/en-US/Firefox%20Setup%2013.0.exe
Firefox 13.0
jafarian
07-06-2012, 13:49
Mozilla Firefox 14.0 Beta 6
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.