ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نوكيا 3230- بهترين بازيها و نرم افزارهاي تست شده فقط در اين تاپيك

rasoul_s
23-10-2006, 06:55
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ميخوام تو اين تاپيك فقط بهترين برنامه ها رو معرفي كنم كه خودم تست كردم

از اونجايي كه خيلي از برنامه هايي كه تو سري 60 نصب ميشه ولي توي مدل 3230 كار نميكنه تصميم گرفتم خودم بهترين ها رو پيدا كنم و واستون آپلود كنم :rolleye:

Tornado2800
24-10-2006, 12:47
می خوام با بلوتوث با همین گوشی ! 3230 به کامپیوتر وصلش کنم ! و از اینترنت استفاده کنم موبایل !
راهش رو بگید

WooKMaN
24-10-2006, 13:35
عزيزدل مگه زيرانجمن نوكيا نداشته بيديم كه اينجا تاپيك ميزني ....

rasoul_s
27-10-2006, 22:22
[SIZE=13]
يکي از بهترين و کامل ترين و خوش دست ترين برنامه هاي مديريت فايل براي گوشي هاي سري 60 نوکيا.
اين برنامه حتي قادره همه فايلهاي هايدن شده توي فلش موبايلتونو بهتون نشون بده و حتي ميتونين اونا رو به كارت حافظه انتقال بدين
كاراي ديگشم اينه كه ميتونين با اون بعضي پوشهايي رو كه ميخواين مخفي كنين به راحتي هايدن كنين يعني براشون اتريبيوس جديد تعريف كنين
محيطشم خيلي زيبا ست و مصل ويندوزه
من از روز اول روي گوشيم فقط از همين برنامه (نسخه هاي مختلف) براي مديريت فايل استفاده کردم و هيچ برنامه ديگه اي نتونسته جاي اينو برام بگيره. اينهم جديدترين نسخه از اين برنامه که Crack شده هم هست.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :rolleye:

rasoul_s
27-10-2006, 22:31
من يكم تازه كارم و ايشالا بعدن بتونم كاراي بهتري براتون بذارم

اگه ممكنه شما هم منو كمك ككنين و اگه برنامه خيلي زيبايي رو ديدين "تكرار ميكنم فقط برنامه هاي خيلي زيبا و امتحان شده" توي اين تاپيك قرار بدين

rasoul_s
27-10-2006, 22:40
لینک تصحیح شد

:cool:
[SIZE=1]**یک برنامه جدید برای ارسال اس ام اس **
از محاسن این برنامه اینه که :
1- اس ام اس به صورت مستقیم روی مبایل مخاطب اجرا میشه و وقتی مخاطبتون به موبایلش نگاه کنه اولین چیزی که میبینه متن اس ام اس شماست

2- اگه طرف اس ام اسو ذخیره نکنه اس ام اس شما رو موبایلش ذخیره نمیشه یعنی وقتی اس ام اسو خوند دیگه نمیتونه پیداش کنه

روش کار برنامه هم ارسال کد های مخصوص به همراه SMS برای اینکار می باشد.

قابل نصب در گوشی های: 3230
Compatible devices :

Nokia 7650/3650/3600/6600/6260/3620//3660/7610/6630/6670/6680/6681//3230/N70/N72/N-Gage/ N-Gage QD
Panasonic X700/X800

[B][COLOR="RoyalBlue"][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ورژن 8
----------------------------------------
ورژن 1 مناسب تر است (متن زیر رو مطالعه کنین):

رو موبایل من وقتی برنامه های بیشتری روش نصب کردم ورژن 8 خوب کار نکرد یعنی خراب شد واسه همین قبلی رو آن اینستال کردم ورژن 1 این برنامه رو اینستال کردم بدون هیچ مشکلی کار کرد واسه شما هم آپلود کردم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ورژن 1

rasoul_s
27-10-2006, 22:59
برنامه بسيار جالبي که با استفاده از اون مي تونيد گوشي خودتون رو قفل کنيد! :cool:
با اين برنامه همچنين مي تونيد هر برنامه روي گوشيتون رو هم قفل کنيد! و يا پيام ها و تصاوير و شماره هاي تلفن و... ضمنا اين برنامه نسبت به تعويض SimCard هم حساس هست!!!
امکانات اين برنامه بسيار بيشتر از اينهاست و فقط با نصب کردن اون متوجه ميشيد که چه مي کنه!
توجه: بعد از رجيستر کردن برنامه? وقتي وارد بخش Code شديد? در مقابل Enter Old Code چهارتا صفر (0000) وارد کنيد.

واسه رجیستر کردن هم کرک رو اجرا کنین کد IMEI رو که بعد از نصب و اجرای برنامه خود برنامه به شما میده رو در برنامه کرک در جای مربوط به اون وارد کنین و بعد رویgenerate کلیک کنین تا سریال برنامه رو بده
و سریال برنامه رو وارد کنین تا برنامتون رجیستر بشه :rolleye:

rasoul_s
27-10-2006, 23:08
همونطور که خودتونم میدونین موبایلهای نوکیا مدل 3230 تنها 1 دقیقه میتونن ضبط کنن ولی با این برنامه با توجه به میزان حافظه هر چقدر بخواید میتونید ضبط کنید

ولی باید قبل از استفاده برنامه تو قسمت settings برنامه ، فرمت ظبط رو به wav تغییر داد و قبل از خارج شدن از settings باید تنظیمات انجام شده رو save کرد
از خصوصیات دیگه این برنامه اینه که این برنامه میتونه به حالت هیدن اجرا بشه و برای ضبط صدا بدون اجرای برنامه تنها با استفاده از کلید های تعریف شده صدا رو ضبط و یا از حالت ظبط خارج کنین
تعریف این کلید ها هم توی settings همین برنامه انجام میشه که میذارم به عهده خودتون

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] nosretail-sympda.html

rasoul_s
27-10-2006, 23:27
بازیهای N-Gage روی 3230

حتما تعجب میکنین - منم وقتی دیدم جا خوردم - با این که آقا کمال زحمت کشیده بودن و ورژن موبایلهایی که بازیها روش نصب میشه روش نوشته بودن من اصلا انتظار نداشتم
چون همونطور که میدونین بهترین بازیهای موبایل که قبلا هم تو این تاپیک معرفی کردم حداکثر سایزشون 1تا1.5 مگ بود ولی این بازیها حداقل 7-8 مگ حتی بعضی به 40-49 مگ هم میرسه
و بازیهای با کیفیت و کار درستی هستن که واقعا یه مجموعه بی نظیره که آقا کمال زحمتشو کشیدن و من آدرس لینکش رو در زیر گذاشم

توجه کنید که لینک بازیها خرابه وآقا کمال همه بازیها رو از نو توی سایت 4shared آپلود کردن و لینکش توی خود تاپیک (لینک بالا) تو همون پست اول پایین پست با رنگ قرمز گذاشته شده که من برای احترام این لینک رو نمیذارم که یه وقت سوء تفاهم پیش نیاد

اما چیزایی که باید برای دانلود این بازیها و نصب اونا روی 3230 بهش توجه داشته باشین :

برای نصب بازیها :
«برای اجرای بازیهای ngage روی 3230 باید برنامه All In One رو با حجم 2.14 روی گوشیتون نصب کنین که میتونین از لینک زیر بگیرین
دوم اینکه توجه کنید قبل از هر گونه نصب برنامه یا بازی با استفاده از File Man یه کپی هم از فولدر system مموری کارت وهم فولدر system حافظه گوشی روی مموری کارتتون بگیرید تا اگه یه وقت دچار مشکل شدید بتونید گوشیتونو به حال عادی برگردونید
اگه بعضی از برنامه ها درحال استفاده(in use) باشن و کپی نشن (skip this) رو انتخاب کنین .
سوم این که بازیهایی رو که روی 6600 اجرا میشن حتما روی 3230 هم جواب میدن و بنابراین امتحانشون بی خطره حتی بعضی اونایی که برای 6630 هستن ولی خب بعضیشونم ممکنه نشن .

- بعد از نصب بازی برای اجراش:
اول اینکه قبل از اجرای بازی حتما توجه کنید برنامه ای در حال اجرا نباشه و اگه هست ببندید - خصوصا دقت کنید بعضی از برنامه ها مثل منشی تلفنی ، برنامه ضبط نامحدود صدا یا حتی آنتی ویروس که در پس زمینه و بصورت هایدن در حال اجرا هستن ببندید وگرنه بازی به علت کمبود مموری اجرا نمیشه - برای این کار هم کافیه اون برنامه ها رو اجرا کنید و بعد با استفاده از گزینه exit از بسته شدنشون مطمئن بشید یا اگه از آنتی ویروس استفاده میکنید تو قسمت settingsاونو غیر فعال کنید .
نکته دوم این که قبل از اجرای بازی باید حتما از روشن بودن بلوتوث گوشیتون مطمئن بشید»
من تاحالا بازیهای : Asfalt Ubran GT , Call of Duty , FiFA2006 , Red Faction رو امتحان کردم و بدون هیچ مشکلی با رعایت موارد ذکرشده بالا کار کردن
به شما نصب Asfalt Ubran GT رو توصیه میکنم . ضمن این که call of duty هم بازی بدی نیست

************************************************** *******************************

تا حالا فقط براتون برنامه های موبایلو گذاشتم ولی از حالا چن تا بازی 3D که خودم امتحانشون کردم و جواب دادن رو آپلود میکنم و حالشو ببرین

بیلیارد شرکت گیم لوفت 3D

فیفا 2007

نید فور اسپید / آسفالت (asphalt 2)

بازی فوق العاده زیبای برادرز این آرم brothers_in_arm

یه فوتبال توپ و 3D از شرکت معروف گیم لافت که خیلی زیباتر از فیفا 2007 هستش که قبلا آپ کرده بودم
من اینو روی 3230 نصب کردم و فوق العاده بود
از محاسنش میتونم بگم دارای قابلیت تعویض نمای دوربین هستش و نوع بازی هم به سبک پلی استیشن طراحی شده
همچنین میتونین سرعت دویدن بازیکنتون رو با دوبار پی درپی فشاردادن کلید مکان نما زیاد کنین

همه تیمهای بین الملی رو هم داره و خلاصه این که خیلی کار درسته

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

همه این بازیها بهترین هستند و خودم همشونو رو 3230 امتحان کردم و کاملا جواب میدن
من بازیهای زیادی رو امتحان کردم ولی اینا بهترینها هستن :rolleye:

rasoul_s
27-10-2006, 23:28
:biggrin: امیدوارم هر کمی و کاستی رو بهبزرگواری خودتون ببخشید و بذارید به حساب آماتور بودن من :biggrin:

vahab62
28-10-2006, 10:27
دمت گرم.
هم با خودت هم با گوشيت حال كردم. عالي بود

rasoul_s
28-10-2006, 17:17
من یه اکونت برای آپلود فایلها توی سایت 4shared باز کردم خوشحال میشم اگه شما هم برنامه جدید و جالبی واسه مدل 3230 پیدا کردین توی آدرس زیر به اشتراک بذارین تا همه بتوننن ازش استفاده کنن

:rolleye:

rasoul_s
29-10-2006, 01:08
دانلود کنید و حالشو ببرید :biggrin:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :rolleye:

rasoul_s
30-10-2006, 13:20
امروزم دوتا بازی جدید و البته خیلی زیبا رو واستون آپلود کردم
البته از تعداد پی ام هایی که برام میذارین معلومه که خیلی مورد استقبال قرار میگیره :tongue:

یه بازی به سبک gta که البته 3d نیست ولی خیلی زیباست و ساخت شرکت گیم لافت هست و شک ندارم خوشتون میاد ، تو این بازی ماموریت میگیرید و سوار ماشین میشید ، آدم میکشید و پول درمیارید

gangestar crime

blaze.lock.n.load
و اینم یه بازی 3D که خیلی شبیه دووم هست ولی خیلی قشنگه حتما دانلود کنید مطمئن باشید خوشتون میاد، این بازی رو با بلوتوث هم میشه بازی کرد :happy:

ضمنا باید بگم همه برنامه ها و بازیهایی که تو این تاپیک توسط خودم آپلود میشه رو شخصا امتحان کردم و مطمئنا جواب روی 3230 میدن :rolleye:

rasoul_s
31-10-2006, 14:14
ممنون که این همه استقبال کردید :biggrin: :sad: :sad:

rasoul_s
02-11-2006, 02:13
یه برنا مه توپ واسه باز کردن فایلهای زیپ شده از این بابت میگم که با حجم کمی که داره میتونه به سرعت فایل زیپ شده رو اجرا کنه و همه محتویاتشو نشون بده و حتی بدون باز کردن فایل زیپ اونا رو اجرا کنه . فوق العادست ! نه؟؟

rasoul_s
05-11-2006, 14:48
یه برنامه مخصوص گوشیهای 3230 برای هیدن کردن پوشه های محرمانه
ابته من استفاده از همون دوایس لاکر رو ترجیح میدم حالا خود دانید

vahab62
07-11-2006, 12:29
من 2تا برنامه آپ كردم نميدونم درست انجام دادم يا نه چون اولين بارمه كه ميخوام برنامه بزارم؟؟؟

rasoul_s
14-11-2006, 21:55
آره درست بودش . دستت درد نكنه با مرام . يكيش كه ماشين حساب بودش ولي اون يكي مربوط به چيه ؟ اسمش turn_off بود اگه اشتباه نکنم
آدرس اینترنتیشونم به این ترتیبه ،هرکی بخواد میتونه از این آدرسها دانلود کنه :

بازم دمت گرم

rasoul_s
14-11-2006, 22:03
من یه اکونت برای آپلود فایلها توی سایت 4shared باز کردم خوشحال میشم اگه شما هم برنامه جدید و جالبی واسه مدل 3230 پیدا کردین توی آدرس زیر به اشتراک بذارین تا همه بتوننن ازش استفاده کنن

rasoul_s
14-11-2006, 22:26
میخوام این سری یه حال اساسی بهتون بدم و اون اینکه بهترین تمهایی که تاحالا توی سایتهای مختلف دیدم (بهترینهاشون که خودم قبلا تست کردم) رو واستون آپلود کنم و شرط میبندیم خودتونم نصب کنین بگین ای ول

البته مشکلی که هست اینه که من تازه کارمو نمیدونم چجوری باید عکس تمها رو قرار بدم
اگه شما بلدین خوشحال میشم بهم یاد بدین تا بتونم تم همراه عکس براتون قرار بدم

rasoul_s
14-11-2006, 22:39
این اولیش که مطمئنم باهاش حسابی حال کنین

تم ویندوز ایکسپی که چمن دسکتاپش مواجه :rolleye:

rasoul_s
14-11-2006, 22:48

rasoul_s
14-11-2006, 22:51
تم نوك مدادي :biggrin: ويندوز ايكس پي
فوق العاده قشنگه و آيكن هاي قشنگي هم داره

rasoul_s
14-11-2006, 22:54
بقيه رو فعلا ميذارم دفعه ديگه البته آپلود كردم اگه دوس داشتين ميتونين خودتون از جاي آپلود ور دارين

rasoul_s
15-11-2006, 11:50
تم قشنگیه حیف که بلد نیستم عکسشو بذارم
اگه کسی بلده بهم یاد بده

rasoul_s
16-11-2006, 21:30
این تمو بعید میدونم قبلا دیده باشید چون تمایی با اسم نانسی معمولا فقط یه والپیپر از نانسی بیشتر نیستن ولی این تم تقریبا یه تم کاملیه و آیکونهای زیبایی هم داره

:biggrin:

rasoul_s
16-11-2006, 21:34
این هم تم خوشگل تقریبا کارتونی اما ظریف و خوشگل، تم خیلی قشنگیه شاید تنها ضعفی که میشه بهش گرفت اینه آیکون نیوفولدر ها رو تغییر نمیده ولی به خاطر این که خیلی زیبا بود حیفم اومد اینو نذارم

rasoul_s
16-11-2006, 21:37
تم فوق العاده زیبای لایتز که همه چیز رو توی موبایل به شکل زیبایی تغییر میده ، علاوه بر این که آیکونهای زیبایی هم داره شکل سرچ، شارژ ، loading، و تقریبا همه رو به شکل زیبایی عوض میکنه و تنها کاری که شما باید بکنین یه والپیپر زیبا بهش اضافه کنین

rasoul_s
17-11-2006, 18:18
تم پروانه _ شاید به نظر خیلی ها بهتر از همه تمهایی باشه که قبلا معرفی شده چون خیلی ظریف و هنر ی بید

سایزشم650 کیلوبایته :cool:

rasoul_s
17-11-2006, 18:21

ضمنا باید بگم همه برنامه ها و بازیهایی که تو این تاپیک توسط خودم آپلود میشه رو شخصا امتحان کردم و مطمئنا جواب روی 3230 میدن :rolleye:

:biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:

rasoul_s
17-11-2006, 18:27
هنوز یه تم قشنگ دیگه مونده که معرفی نکردم

تم قلب با نمای کلی تم به رنگ صورتی

این تم هم یه تم هنریو قشنگیه البته به پای بالایی نمیرسه :blush:

R@R#M@N
17-11-2006, 22:24
ممنون
خيلي خوبه

rasoul_s
19-11-2006, 18:04
قربانت - محبت داری

فعلا که تمها تموم شد اگه بازم تم محشری دستم رسید میذارم

اما حالا یه برنامه برای عکس گرفتن از دسک تاپ موبایل آپ کردم

البته این نسخه عربیشه

اگه باهاش مشکلی ندارین برنامه خوبیه دانلود کنین

اگه بخواید عکس با کیفیت بگیرید باید توی تنظیماتش کیفیتو تغییر بدید

بعدشم باید توجه کنید که از چه کلید هایی واسه عکس گرفتن استفاده میشه

فک میکنم بصورت پیش فرض اگه باشه (مطمئن نیستم)pen , * باشه (میتونین در قسمت 1-مفتاح الاختصار ببینین)

که اول باید برنامه اصلی رو اجرا کنین و بعد HIDE رو انتخاب کنین و اونوقت توی هر صفحه ای که

میخواید ازش عکس بگیرین اون 2 تا دگمه رو با هم فشار بدین .

rasoul_s
22-11-2006, 21:24
Mobisophy.Interactive.Voice.Call.Master.v1.50.Crac ked.S60

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/COLOR]
ویژگیهای برنامه:

-کنترل تماسهای تلفنی بطور کاملا هوشمند
-دارای ۷ پروفایل ویژه : Accept- IVR-Send busy tone-Reject+Send SMS-Divert calls to-Record conversation secretly-Mute the ringer برای تماسهای شما
-قابلیت دریافت تماس و ضبط آن (به همراه منشی پاسخگوی کامل)
-قابلیت فرستادن بوق اشغال برای همه یا لیست سیاه (با عملکرد عالی و سرعت بالا)
-قابلیت برنامه ریزی و کنترل لیست سیاه و سفید
-قابلیت Divert مکالمات به صورت جزیی و کلی و یا با انتخاب لیست مورد نظر
-قابلیت برقراری تماس در موعد مقرر و IVR ویژه برای اعلام تبریک
-قابلیت ضبط مکالمات تلفنی بصورت اتوماتیک
-قابلیت کنترل و برنامه ریزی پیشرفته روی نحوه ی کارکرد در برقراری هر تماس
-قابلیت scheduler که توسط آن می توانید بطور منظم و سر وقت های دلخواهتان پروفایل مورد نظر را تغییر دهید.
-قابلیت استفاده از SMS به عنوان پاسخگو
-قابلیت اجرای خودکار در هنگام روشن شدن گوشی
-قابلیت نمایش indicator روی صفحه اصلی
-قابلیت Hide برنامه و نیز در هنگام کار کمترین حجم ممکن از حافظه را می گیرد
-قابلیت صبر قبل از IVR ها
-نمایش تماسهای رد و بدل شده
-قطع اتوماتیک IVR بعد از قطع مکالمه
-دارای یک موتور قوی و پرسرعت برای کنترل تماسها

و بالاخره سازگاری کامل با گوشیهای:

Nokia 3230/6260/6600/6620/6630/6670/6680/6681/6682/7610/N70/N90
Panasonic X700/X800
------------------------------------------------------------------------
>> توجه : پس از پایان نصب برنامه روی گوشی خود یک پیام روی صفحه گوشی خواهید دید که در آن کد Register برنامه نوشته شده... شما باید فورا از روی آن کد یادداشت بردارید و در هنگام اجرای برنامه در قسمت Register فقط یکبار این کد را به برنامه بدهید تا برنامه بطور کامل رجیستر گردد.
------------------------------------------------------------------------
برای فعال کردن منشی تلفنی در قسمت My profile در گزینه response گزینه IVR رو انتخاب کنین
این برنامه جایگزین فوق العاده ای برای BlackList و CallManager و AnsweringMachin خواهد بود!

rasoul_s
22-11-2006, 21:29
کامل ترین منشی تلفنی
نکته خیلی مهم: در پایان نصب کدی روی صفحه مونیتور گوشی ظاهر میشه که شما باید این کد رو یه جا یادداشت کنید و بعد از این که نصب تموم شد برنامه منشی تلفنی رو از منو اجرا کنین و این کد رو در قسمت رجیستر وارد کنین تا نصب برنامه کامل بشه
توجه کنین که وقتی این کد ظاهر شد به هیچ وجه هیچ دگمه ای رو فشار نمیدید وگرنه کدش میره و برنامه ناقص نصب میشه اونوقت باید از اول برنامه نصب رو تکرار کنین تا بتونین کدو یادداشت کنین

------------
طرز نصب برنامه منشی تلفنی
برای نصب برنامه ،فایل
Mobisophy.Interactive.Voice.Call.Master.v1.50.S60. sis
را اجرا کنید و به سوالها ، به ترتیب زیر جواب بدید
yes
->continue
-> instal
-> memory card
و اگر هنگام نصب سوالی پرسید دقت کنید
yes
بزنید ،ولی اگه هنگام نصب با اخطار زیر مواجه شدید " نو"رو انتخاب کنید و به نصب ادامه بدید - اگه اشتباه کنید خودبخود از نصب خارج میشه
applicatian maybe not compatitible ,Do you want to quite ? yes/No
یعنی ممکنه این برنامه با گوشی شما سازگار نباشه آیا شما میخواهید که از نصب خارج شوید؟ و شما باید "نو"رو انتخاب کنید وگرنه خارج میشه
---------------
انجام تنظیمات
برای تنظیمات هم باید بعد از اینکه کد رجیستر رو وارد کردین برین تو قسمت profiles آخرین گزینه یعنی respond by IVR رو اکتیو(یعنی فعال) کنید
بعد از منوی آپشن گزینه view & edit رو انتخاب کنید
در صفحه جدیدی که ظاهر میشه روی اولین گزینه اکی کنید و all callers رو انتخاب کنین ،
حالا بیاین پایین در قسمت Active IVR اکی کنین و Ex.answering machin رو انتخاب کنین ،
این قسمت تموم شدback بزنین تا برگردین همون صفحه اول منشی تلفنی ،
توی منوی آپشن settings رو پیدا کنین و اکی کنین تا باز شه ، حالا برین روی آخرین گزینه یعنی IVR Settings و اکی کنین تا بیاد ، روی اولین گزینه اکی کنین و تعیین کنین که منشی گوشی شما بعد از چند ثانیه فعال بشه ؛ من 26 ثانیه رو پیشنهاد میکنم ، به بقیه تنظیمها کاری نداشته باشید و back بزنید تا خارج شید
برای گذاشتن صدای خودتون به عنوان منشی توی صفحه اول برید توی IVR Scenarios بعد از توی 3 گزینه Ex.Answering ,machin رو انتخاب کنین
در منوی آپشن رکورد رو انتخاب کنین و صدای خودتون به عنوان منشی بذارین
تموم

rasoul_s
22-11-2006, 21:31
یه فوتبال توپ و 3D از شرکت معروف گیم لافت که خیلی زیباتر از فیفا 2007 هستش که قبلا آپ کرده بودم

من اینو روی 3230 نصب کردم و فوق العاده بود

از محاسنش میتونم بگم دارای قابلیت تعویض نمای دوربین هستش و نوع بازی هم به سبک پلی استیشن طراحی شده
همچنین میتونین سرعت دویدن بازیکنتون رو با دوبار پی درپی فشاردادن کلید مکان نما زیاد کنین

همه تیمهای بین الملی رو هم داره و خلاصه این که خیلی کار درسته

rasoul_s
24-11-2006, 16:42
نقشه کامل تهران با سایز حدودا 4 مگابایت

من نصبش کردم به نظرم با اینکه سایزش کمی بزرگه ولی ارزش دانلود داره

همه اماکن رو به ترتیب حروف الفبا جدا کرده و به راحتی هر قسمتی رو که بخواین میتونین توش پیدا کنین

لینک غیر مستقیم

لینک مستقیم تر:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g.Com%20%5D.jar :rolleye:

rasoul_s
26-11-2006, 14:09
برنامه اسمارت مووی مخصوص گوشیهای سری 60
برای پخش فایلهای AVI
که خودش هم یه تبدیل کننده قوی و پر سرعت برای تبدیل فایلهای تصویری (همه نوع) به AVI داره
در ضمن تصویر رو به صورت تمام صفحه و خیلی با کیفیت نشون میده

خلاصه این طوری بگم که منم تازه نصبش کردم و کاملا نصب شد و وقتی دیدمش فهمیدم کاش زودتر این برنامه رو دیده بودم :blush:

DOWNLOAD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

rasoul_s
30-11-2006, 16:17
تست شده و کاملا جواب میده
کیگنش هم همراه خود برنامه هست

rasoul_s
30-11-2006, 16:19
یه پکیج فونتهای جدید

البته تست نشده به عهده خودتون

rasoul_s
30-11-2006, 16:21
برنامه برای اجرای فایلهای Flash در موبایل

برنامه با نوع قوی تر آن جایگزین شد

تست شد - این برنامه فلش پلیر میتونه بیشتر فایلهای فلش رو اجرا کنه ولی نه همه و در مورد بعضی فلش ها کمی براش سنگینه یا مشکل تو پخش بعضی قسمتهای اون داره ولی بیشتر فلشها رو پخش میکنه

rasoul_s
30-11-2006, 16:25
برنامه برایتغییر مسیر ذخیره اس ام اسهایی که خودبخود در حافظه فون ذخیره میشه به حافظه مموری

باید بعد از نصب برنامه رو یه بار اجرا کنی و دیگه تموم - البته قبل از این کار اون اسمسایی که تو حافظه فون دارین یه جا ذخیره کنین چون ممکنه پاک بشن

یه توضیح در مورد این برنامه این که وقتی برنامه رو نصب میکنی وقتی روی آیکون برنامه ok میکنی با ارور app closed مواجه میشی

ولی برنامه درست نصب شده و کار خودشو درست انجام میده یعنی اگه بلوتوث یا اس ام اس بیاد خودش میره تو مموری

حالشو ببرین(1kb)

همه برنامه هایی که من معرفی میکنم بغیر از اونایی که خودم مینویسم امتحان نشده صد در صد جواب میده

rasoul_s
30-11-2006, 16:31
برنامه برای PC برای ساختن یا باز کردن فایلهایSIS

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and UnmakeSIS By Mahyar_P30.zip

rasoul_s
30-11-2006, 23:58
اگه بدرتون خورد یه پی ام کوچولو بذارین

Fog
01-12-2006, 06:29
این برنامه هات تو 6630 هم جواب میده ؟

lovergod14paramourand
01-12-2006, 07:17
رسول جان واقعاَ ممنونم...

rasoul_s
01-12-2006, 15:37
اصلا قابل نداشت :biggrin:
داشتم نا امید میشدم :blush:

آره تقریبا همشون قاعدتا باید تو 6630 جواب بدن
بعید میدونم جواب ندن :)

rasoul_s
06-12-2006, 02:32
افزودن یک منو درست مانند منوی استارت کامپیوتر به دسک تاپ موبایل

این برنامه جزو یکی از برنامه های فوق ضروری هست پس متوجه اهمیت اون هستید.
این برنامه یک منو درست مثل منوی Start در کامپیوتر در صفحه دسکتاپ موبایلتون ایجاد میکنه که میتونید برنامه هایی رو که میخواید دم دستتون باشند تا هروقت بخواید اجراشون کنید دنبالشون نگردید رو انتخاب کنید و در این منوی استارت قرار بدید
از کارای دیگه این برنامه اینه که اگه بخواید قفل صفحه کلید بصورت اتوماتیک مثلا بعد از 40 ثانیه در زمانی که موبایل بیکار هست فعال بشه و برای باز کردن ساده اون هم میتونید کلید تعریف کنید

DOWNLOAD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تنظیماتی که میگم انجام بدید تا بتونید از حداکثر کارایی این برنامه استفاده کنید:

اول برنامه smart Settings رو اجرا کنید
برای انتخاب برنامه هایی که میخواید در استارت منو قرار بدید برید رو گزینه چهارم که با آیکون ستاره مشخص شده(Start Menu):
برید داخل contents - لیست کامل همه برنامه هایی که رو موبایل شما نصب هستن رو مشاهده میکنین فقط کافیه اون برنامه هایی که میخواین، تیکشونو پرکنین و اونایی که نمیخواین و اضافین تیکشونو بردارین
سعی کنین تعداد برنامه ها بیشتر از 9 تا نباشه - بهترین حالت 6 تاست
توجه کنین که تیک Camera و gallery و FileMan که سه تا از برنامه های ضروری هستن رو حتما بذارین
خب از این قسمت خارج بشین و برای مرتب کردن برنامه هاتون روی order کلیک کنید و با چپ و راست جواستیک جای هر کدوم رو مشخص کنید
یادتون باشه Camera رو حتما اول قرار بدید چون منوی استارت درواقع جای camera اومده - با این کار با دوبار کلیک چپ camera اجرا میشه
بعد از اینکه تنظیم کردین از این قسمت خارج بشین - بسته به ذوقتون میتونین آیکون ستاره رو از استارت منو تون غیر فعال کنین (start icon--> disable)اگه خوشتون نیومد- منم غیر فعال کردمش
خب از این قسمت هم خارج بشید

بریم بخش دوم یعنی فعال کردن قفل کیپد
تو اولین صفحه بعد از اجرای برنامه اسمارت ستینگز برید تو منوی اول Auto Lock
اون رو enable کنید
تنظیماتش فعال میشه که سادست خودتون میتونین میزان ثانیه و اینارو تنظیم کنین
فقط من توصیه میکنم run in every program رو تغییر بدید به only in idle screen به این معنی که وقتی برنامه ای در حال اجرا نیست قفل کیپد فعال شود
دوباره برگردید به صفحه اول و وارد Easy Unlock بشید اینجا میتونید برای باز شدن ساده قفل کیپد کلیدهای جدید تعریف کنید
به نظرمن بهترین حالت اینه که دوبار ok روبعنوان کلید باز کردن قفل کیپد قرار بدید (2 بارجواستیک رو بداخل فشاربدید)
با این کار هر وقت خواستید قفل صفحه کلیدو باز کنید لازم نیست اول دکمه چپ بعد ستاره رو بزنید کافیه دوبار پشت هم ok کنید .
لذت ببرید از این برنامه مختصر مفید...
-----------------------------------------------------------------

rasoul_s
06-12-2006, 02:37
اگه با برنامه اینستن سیس آشنایی داشته باشین این برنامه همون کارومیکنه ولی ازون قوی تره وعلاوه بر برنامه های نصب شده با پسوند سیس میتونه برنامه های نصب شده با پسوند جاوا(جر) رو هم بلوتوث کنه

به طور خلاصه کار این برنامه اینه که باهاش میتونین برنامه هایی که رو موبایلتون نصبه به موبایل دوستتون بلوتوث کنین

این برنامه با 15 تا صفر رجیستر میشه ، یادتون بمونه وگرنه کار نمیکنه

:happy:

rasoul_s
06-12-2006, 02:46
با این برنامه میتونین از همه شماره تلفنهای موجود در موبایلتون یه بک آپ به صورت فایل بگیرین یا حتی شماره تلفنهای بکاپ گرفته شده رو با بلوتوث بفرستین یا از موبایل دیگه که این برنامه روش نصبه دریافت کنین

این برنامه واقعا جون ادمو نجات میده چون خیلی از شماره ها به خاطر اینکه اسمشون یکم بلنده رو سیم ذخیره نمیشن تازه محدودیت تعداد هم هست ولی این برنامه هیچ محدودیتی نداره تنها محدودیتش اینه که باید موبایلی باشه که قابل برنامه ریزی با این برنامه باشع :happy:

rasoul_s
06-12-2006, 02:53
با این برنامه میتونین قفل موبایلتونو با فرستادن اسمس فعال کنین
البته همونطور که میدونین قفل موبایل به صورت پیشفرض 12345 هستش که میتونین تو ستینگز تغییرش بدین

بايد يه sms به شکلي که ميگم به شماره خودتون بزنيد تا گوشي lock بشه :

pl lock 12345//

که 12345, lock code شماست...دقت کنيد که اگه lock code شما به صورت کلمه هم باشد بايد ببينيد چه عددي ميشود آن کلمه روي کيبرد گوشي...اون رو بفرستيد...
برنامه به طور اتوماتيک اجرا ميشه و موقع روشن کردن گوشي احتياج به باز کردن برنامه نداريد.
وقتي نصب ميکنيد نياز به رجيستر شدن داره...من خود IMEI گوشي رو وارد کردم...همون 5 عدد اول رو...تا جاي که ميشد عدد زد!!يا 5 تا يا 6!!!نصب ميشه و رجيستر ميشه...

منبع : نیک صالحی دات کام

rasoul_s
06-12-2006, 03:03
با این برنامه اس ام اس اشخاصی که مدنظر شماست به محض دریافت به مموری انتقال پیدا میکنه و اگه روی برنامه پسورد بذارید کسی نمیتونه به اونها دسترسی پیدا کنه

برای وقتی خوبه که موبایلتون دم دست کسای دیگه ای هم هست و اونا مثلا قفلی که رو موبایلتون میذارینو میدونن یا تو رودر باسی مجبورین بهشون بگین اونوقت با این برنامه خیلی راحت میشه اون اس ام اسا ناپدید بشن برن همون جایی که فقط شما میتونین ببینین

باحاله . نه؟

rasoul_s
06-12-2006, 03:21

همه تست شده بر روی 3230 و از بهترین ها هستن

rasoul_s
09-12-2006, 13:37
از قابلیت های برنامه :
1 - عکس گرفتن زوم 2-4-8 ایکس
2- عکس گرفتن به شکل فانتزی و کاریکاتوری(چاق و لاغر)
3- عکس گرفتن به همراه افزودن افکت به عکس(تولد ، کریسمس و ...)
4- ویرایش تصاویر با افزودن افکت ،
5 -ویرایش تصاویر با از بین بردن تاری تصویر
6 - ویرایش تصاویر با کاریکاتوری کردن تصویر
7 - تغییر سایز تصاویر

DOWNLOAD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5.sis)

rasoul_s
12-12-2006, 17:42
برنامه برای اجرای فایلهای Flash در موبایل

برنامه با نوع قوی تر آن جایگزین شد

تست شد - این برنامه فلش پلیر میتونه بیشتر فایلهای فلش رو اجرا کنه ولی نه همه و در مورد بعضی فلش ها کمی براش سنگینه یا مشکل تو پخش بعضی قسمتهای اون داره ولی بیشتر فلشها رو پخش میکنه

علت اینکه نمیتونه همه فلاش ها رو باز کنه اینه که در واقع اونا رو باز میکنه اما چون قادر نیست محتویات فایل فلاش رو دکد کنه بنابراین فقط در مورد بعضی فلاش ها جواب میده

rasoul_s
12-12-2006, 18:24
معرفی لینک برای دانلود بهترین تمهای 3D

توی این سایت در صفحه home رجیستر شید و بعد به صفحه Nokia Themes برید و در قسمت SORT BY گزینه rating رو انتخاب کنید و روی Update کلیک کنید ، اونوقت تمهایی رو خواهید دید که نظیرشون پیدا نمیشه ، بی اندازه قشنگن ، ارزش هرجور زحمتی رو داره ، هر نوع تم که بخواین با بهترین گرافیک ، حتما حتما ببینید

rasoul_s
12-12-2006, 18:29
خوشحال میشم اگه تو ادامه دادن این عنوان بهم کمک کنین وگرنه مجبورم دیگه بیخیال شم

rasoul_s
12-12-2006, 18:59

♫ امشب به قصه دل من گوش میکنی☺ فردا مرا چو قصه فراموش میکنی ♪

M O H S E N
14-12-2006, 03:05
آقا رسول من از 70 درصد فایل های شما استفاده کردم خیلی ممنون و متشکرم

rasoul_s
14-12-2006, 18:18
خواهش میکنم ، ممنون از لطفت

rasoul_s
16-12-2006, 00:19
تبدیل موبایل به وبکم از طریق بلوتوث

لینک تصحیح شد

این برنامه مشکل برنامه های دیگه که با یک لودر که آنهم نوعی ترویان به حساب میاد رو نداره و با سریال نامبر رجیستر میشه
حالشو ببرین

برای اطمینانتون اینو بگم که تست شد و کاملا رجیستر شد و جواب هم داد

3 بخش هست ، هر سه رو دانلود کنید و اولی رو اجرا کنید تا از حالت فشرده خارج بشه و بعد نصبش کنید
مجموع حجم 3 فایل=2.54
هر فایل 867 کیلوبایت هست

rasoul_s
21-12-2006, 12:35
اگه قبلا با برنامه Dance Ejay کار کرده باشين اين يه برنامست با همون قابليتها براي ساختن و ميکس کردن قطعه هاي مختلف آهنگ و تبديل اون به زنگ موبايل
با اون ميشه آهنگهاي مدرن و اکشن با حالتهاي مختلف مثل Crazy Frog و غيره درس کرد و حتي صداهاي خاصي رو بهش اضافه کرد
خلاصه سرتونو درد نيارم نصبش کردم و ديدم فوق العادست گفتم براي شما هم معرفي کنم
نصب برنامش دو بخش داره که بخش اول خود برنامست و بخش بعدي مد هاي ساخت آهنگ و صداهاي مربوط به ميکس هستش که از 6 مجموعه تشکيل شده و هر مجموعه داراي مدهاي مختلف صوتي هستش و حداقل بايد يکي از اينا نصب بشه تا برنامه بتونه کار کنه
نصب اين برنامه رو به شما هم توصيه ميکنم خصوصا کسايي که از آهنگ اکشن براي موبايلشون لذت ميبرن و دلشون ميخواد يه زنگ موبايل اکشن با سليقه خودشون داشته باشن

:blush:

rasoul_s
21-12-2006, 13:15
این تمو حیفم اومد نذارم چون خیلی قشنگ روی 3230 میشینه و اصلا انگار واسه 3230 ساخته شده
من که خیلی خوشم اومد
تم کاملی هستش و همه آیکون ها و حتی آیکونای پیشفرض مثل شکل آیکون پیکچرها و ام پی تری ها و غیره رو عوض میکنه
در یک کلام ساده ولی خوشگله و خیلی به 3230 هم میاد .

rasoul_s
21-12-2006, 19:10
برنامه اسمارت مووی مخصوص گوشیهای سری 60
برای پخش فایلهای AVI
که خودش هم یه تبدیل کننده قوی و پر سرعت برای تبدیل فایلهای تصویری (همه نوع) به AVI داره
در ضمن تصویر رو به صورت تمام صفحه و خیلی با کیفیت نشون میده

خلاصه این طوری بگم که نصبش کردم و کاملا نصب شد و رجیستر هم شد بطور کامل وقتی دیدمش فهمیدم کاش زودتر این برنامه رو دیده بودم :blush:

rasoul_s
21-12-2006, 19:23
یه برنامه مناسب تر از realplayer که میتونه mp4,3gp رو به صورت تمام صفحه نمایش بده البته برای اینکه تمام صفحه نمایش بده هنگام پخش یک عدد0 - 9 وارد کنید تا به صورت تمام صفحه پخش بشه

ارزش نصب رو داره و من از نصبش راضیم و در واقع به کل جای ریل پلیر رو برام گرفته و به صورت پیشفرض فایلهای 3gp,mp4 رو برام اجرا میکنه

البته برای رجیستر نیاز به یه برنامه فایل منیجر روی موبایل خودتون دارید تا بتونید فایل رجیستر شده PVPlayer.app رو در مقصد "/system/apps/pv player/" کپی پیست و اور رایت کنید

فایل منیجر لازم در همین تاپیک در صفحه اول قرار داده شده میتوانید دانلود کرده ودر کارت مموری ریخته و از آنجا در موبایل نصب کنید و بقیه کارا ....

THE AMIMAN
21-12-2006, 19:57
مرسي به درد خورد...

rasoul_s
23-12-2006, 00:20

rasoul_s
25-12-2006, 13:54
یه Mp3 پلایر قوی و خوش دست با قیافه ساده

با هر عددی که در قسمت رجیستر برنامه بنویسین رجیستر میشه چون کرک شدست

محاسن این برنامه:
1- میتونه لیریک های آهنگ رو پخش کنه (متنی یا عکسی که روی بعضی از آهنگ ها ذخیره میکنن)
مثلا بعضی فایلهای صوتی قرآن که متن اون قران رو به صورت لیریک درش ذخیره میکنن که هنگام پخش صدا نمایش داده بشه

2- دارای تایمر خواب هستش و بعد از زمان مشخص شده خود بخود برنامه بسته میشه

3- دارای اکولایزر با پیش فرض های مشهور و همچنین قابل ادیت کردنه

4- قابل تغییر رنگ پلایر هست به رنگ دلخواه

5- قابل اکسپلورر کردن گوشی شما ست برای پیدا کردن آهنگهای دلخواه(کل درایو ها و فولدر ها رو به صورت شاخه ای نمایش میده و میتونین مثل کامپیوتر آهنگاتونو توش پیدا کنین)

6- نسبت به برنامه های دیگه سرعت بالایی در پیدا کردن و اجرای آهنگای مورد نظر داره

7- از نظر صفحه کلید خیلی خوش دسته میتونی راحت با کلید ها برنامه رو هدایت کنین

فک میکنم این همه قابلیت و حسن برای یه برنامه پلیر کافی باشه تا نصبش کنین

rasoul_s
28-12-2006, 00:57
یه برنامه مناسب برای باز کردن فایلهای pdf
کامل نصبش کنین

نسبت به بقیه چیزایی که واسه باز کردن پی دی اف دیدم خیلی بهتر بود

و میتونه محتویات pdf رو به خوبی نشون بده

rasoul_s
28-12-2006, 01:35
این برنامه ای که معرفی میکنم مناسب ترین برنامه برای ذخیره اس ام اس هستش

قبلا برنامه message saver رو برای ذخیره اس ام اس هام نصب کرده بودم ولی این برنامه نمیتونست یه فایل تکست برای سیو توی موبایل و حتی انتقال به کامپیوتر درست کنه و در واقع فایلهایی که به عنوان تکست ذخیره میکرد اصلا مشخص نبود کجا میرن

این برنامه علاوه بر این که فایل تکست رو در جای دلخواه میسازه میتونه اونارو بلوتوس که
در ضمن علاوه بر این کار قابلیت این رو داره که اس ام اس هات رو همون طور که که توی باکسهای متفاوت هستن طبقه بندی کنه کاری که برنامه قبلی نمیکرد

vahab62
31-12-2006, 12:04
آقا رسول خسته نباشييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييييييييي ييييي

rasoul_s
31-12-2006, 14:24
وهاب جان اصلا قابل شمارو نداشت - درحد بضاعت بود - میبخشید

اگه اهل بازی هستین میخوام چن تا بازی خوب واستون معرفی کنم که امیدوارم خوشتون بیاد فعلا عکسشو ندارم ولی تهیه میکنم بزودی میذارم

بازی زیبا و 3 بعدی با گرافیک بالا برای موبایل که این بازی یه بازی ایه درست با سبک بازی شرلوک هلمز طراحی شده و یه بازی فکری هست - این بازی رو به همه کسانی که به یادگیری زبان انگلیسی علاقه دارن توصیه میکنم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ied.By.Nitro.sis)

بازی قشنگ کمبات (البته خیلی گرافیک بالا نیست اما قشنگه به نظر من ، تقریبا مطمئنم خوشتونن میاد وگرنه نمیذاشتم) (لینک رو درست کردم)

بازی پرینس آف پرشیا(شاهزاده ایرانی)که البته شاید سه بعدی نباشه ولی گرافیک خوبی داره و خوشتون میاد

بازی کریزی فراگ یا غورباقه دیوانه که جدیدا خیلی دور ور داشته البته خیلی بازی توپپی هم نیست گفتم بذارم بدم نیست - بازیش اینجوریه که باید طوری تمرکز و زاویه پرش رو تعیین کنین که رکورد بالایی واسه پرش کسب کنین و همین جور و همین جور ادامه بدین تا با زیاد شدن قدرتش بتونین رکوردشو بزنین و هی ارتقا بدین

rasoul_s
31-12-2006, 19:22
برای نصبش باید فایلی که پسوند jad داره نصب کنین (اول هردو تا فایل رو به مموری موبایلتون انتقال بدین بعدفایل jad رو نصب کنین.همین)
همه اونایی که از خوندن خط ریز توی موبایل شکایت دارن و دلشون میخواد یه قرآن با خط درشت داشته باش این برنامه رو دانلود کنن
البته قبلش بگم که این برنامه به زبان ترکی هستش و متاسفانه زبان انگلیسیشو نتونستم گیر بیارم فقط اینو یادتون باشه که برای ورود همیشه از گزینه اول استفاده کنین و برای خروج از صفحه قرآن بعد از زدن کلید سمت چپ منو آخرین گزینه رو انتخاب کنین - نصب کنین مطمئنا خودتون راهشو پیدا میکنین چون اصلا سخت نیست

اینو هم بگم اگه زیبایی خطش رو ببینین و میزان درشتی اون رو حتما تصدیق خواهید کرد که واقعا ارزشش رو داره .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).jpg

rasoul_s
01-01-2007, 17:17
چت صوتی و نوشتاری با بلوتوث - من نصبش کردم ولی هنوز فرصت استفاده ازون برام پیش نیوده -
البته اونطور که تو صفحه موبایلم نشون داده میشد به نظرم موقع بلوتوث چت میشه حتی تصویری که دوربین موبایل طرف مقابل دریافت میکنه رو هم دید

rasoul_s
03-01-2007, 12:31
لینک اصلاح شد

این برنامه که الان معرفی مکنم برای کنترل ویندوز مدیا پلیر - وین امپ و خیلی برنامه های دیگه کامپیوتر با بلوتوثه
(یعنی باید دستگاه بلوتوث واسه کامپیوتر داشته باشین وگرنه نمیشه)

من الان خودم از این برنامه استفاده میکنم و خیلی کمک میکنه

آموزش نحوه نصب و اجرای برنامه هم به این شکله :

این برنامه دوبخش داره یه بخشش باید توی کامپیوتر نصب بشه و یه بخشش هم تو موبایل
برای نصب برنامه اول بخش مربوط به گوشی رو درون مموری ریخته و از اونجا نصب کنید
سپس بخش مربوط به کامپیوتر رو نصب کنید
برای رجیستر کردن برنامه هم باید ابتدا فایل eSellerateEngine.dll را در مسیر درایو ویندوز در فولدر WINDOWS یعنی (%WINDIR%) کپی پیست ، اوررایت کنید بعد برنامه رو اجرا کنیدو در قسمت prefrence در منوی رجیستر کد داده شده در فایل متنی install not را وارد کنید تا رجیستر شود .(EDTJLPM000-C6EM-AC9E-Q0X7-TEF0-35C0)
حالا درقسمت prefrence که داخل آن هستید روی منوی Device بیاید و روی Add Device کلیک کنید و طبق شکل server for symbian phones رو انتخاب نموده و پورتی که بلوتوث از اون استفاده میکنه رو انتخاب کنید - برای فهمیدن شماره پرت هم میتونید برنامه مخصوص بلوتوث روی کامپیوترتون رو اجرا کنید و از روی configuration یا Service Window سریال پورت (serial port)رو پیدا کنید و همون پورت رو در قسمت Add Device برنامه پوپت مستر وارد کنید
بلوتوث من 2تا سریال پورت داشت یکی A یکی B که اولی از پورت COM7 استفاده میکرد دومی COM8 اما فقط یکی از اینا جواب داد اون یکی جواب نداد - شما هم اگه 2تا سریال پورت دارید اگه یکی رو وارد کردین کار نکرد اون یکی رو امتحان کنین یا اینکه اصلا هر دو تا رو در قسمت Add Device ،ادد کنین ،مثل شکل.
خب تموم شد - حالا هر وقت برنامتونو توی گوشی اجرا کنین میگرده دنبال بلوتوث و باهاش تماس میگیره و از این طریق میتونین برنامه های کامپیوترتونو کنترل کنین
برای اینکه با عملکرد هرکدوم از کلید های موبایلتون آشنا بشین هم میتونین کلید * رو بزنین تا نشون بده هر کدوم از کلیدا چی کار میکنن تو کامپیوتر.
اگه بخواین از کنترل ماوس استفاده کنین یادتون نره اول تنظیماتشو توی همین برنامه پوپت مستر تو کامپیوتر به تنظیمات پایین تغییر بدین تا برنامه هنگ نکنه . برای انجام تنظیمات از شکل زیر استفاده کنین
------------------------------------------------------------------

rasoul_s
03-01-2007, 12:38
راستی من برنامه Rar واسه موبایلو آپلود کردم ولی گوشی من که پشتیبانی نمیکنه اگه مال شما پشتیبانی کرد بگین

rasoul_s
03-01-2007, 15:03
تم ویستا که معروفه ولی معمولا هر وقت دانلود میکنی میبینی اونی نبود که انتظارشو داشتی ولی این یکی فرق داره خودتون ببینید

rasoul_s
04-01-2007, 01:45
بزودی یه لیست از نرم افزارهای لازم برای 3230 رو اینجا قرار میدم، با در نظر گرفتن اولویت نرمافزار، میزان نیاز و سرعت موبایل طوری که کارایی موبایلتونو به حد optimom برسونه

راستی اون تم بالایی رو هم از همون سایتی که خودم بهتون معرفی کرده بودم دانلود کردم

انصافا شما بگین تماش کم نظیر نیست؟

rasoul_s
04-01-2007, 02:17

mahyar_k3
07-01-2007, 15:43
ای برنامه که الان معرفی مکنم برای کنترل ویندوز مدیا پلیر - وین امپ و خیلی برنامه های دیگه کامپیوتر با بلوتوثه
(یعنی باید دستگاه بلوتوث واسه کامپیوتر داشته باشین وگرنه نمیشه)

من الان خودم از این برنامه استفاده میکنم و خیلی کمک میکنه

این لینک که خرابه!

rasoul_s
08-01-2007, 14:46
سلام - لینک رو اصلاح کردم - میتونی از همون لینک یا لینک زیر استفاده کنی
ممنون مهیار جان که اطلاع دادی - اگه بازم لینک دیگه ای خراب بود بگید از نو براتون آپلود کنم
موفق باشید

آموزش نحوه نصب و اجرای برنامه هم به این شکله :

این برنامه دوبخش داره یه بخشش باید توی کامپیوتر نصب بشه و یه بخشش هم تو موبایل
برای نصب برنامه اول بخش مربوط به گوشی رو درون مموری ریخته و از اونجا نصب کنید
سپس بخش مربوط به کامپیوتر رو نصب کنید
برای رجیستر کردن برنامه هم باید ابتدا فایل eSellerateEngine.dll را در مسیر درایو ویندوز در فولدر WINDOWS یعنی (%WINDIR%) کپی پیست ، اوررایت کنید بعد برنامه رو اجرا کنیدو در قسمت prefrence در منوی رجیستر کد داده شده در فایل متنی install not را وارد کنید تا رجیستر شود .(EDTJLPM000-C6EM-AC9E-Q0X7-TEF0-35C0)
حالا درقسمت prefrence که داخل آن هستید روی منوی Device بیاید و روی Add Device کلیک کنید و طبق شکل server for symbian phones رو انتخاب نموده و پورتی که بلوتوث از اون استفاده میکنه رو انتخاب کنید - برای فهمیدن شماره پرت هم میتونید برنامه مخصوص بلوتوث روی کامپیوترتون رو اجرا کنید و از روی configuration یا Service Window سریال پورت (serial port)رو پیدا کنید و همون پورت رو در قسمت Add Device برنامه پوپت مستر وارد کنید
بلوتوث من 2تا سریال پورت داشت یکی A یکی B که اولی از پورت COM7 استفاده میکرد دومی COM8 اما فقط یکی از اینا جواب داد اون یکی جواب نداد - شما هم اگه 2تا سریال پورت دارید اگه یکی رو وارد کردین کار نکرد اون یکی رو امتحان کنین یا اینکه اصلا هر دو تا رو در قسمت Add Device ،ادد کنین ،مثل شکل.
خب تموم شد - حالا هر وقت برنامتونو توی گوشی اجرا کنین میگرده دنبال بلوتوث و باهاش تماس میگیره و از این طریق میتونین برنامه های کامپیوترتونو کنترل کنین
برای اینکه با عملکرد هرکدوم از کلید های موبایلتون آشنا بشین هم میتونین کلید * رو بزنین تا نشون بده هر کدوم از کلیدا چی کار میکنن تو کامپیوتر.
اگه بخواین از کنترل ماوس استفاده کنین یادتون نره اول تنظیماتشو توی همین برنامه پوپت مستر تو کامپیوتر به تنظیمات پایین تغییر بدین تا برنامه هنگ نکنه . برای انجام تنظیمات از شکل زیر استفاده کنین
------------------------------------------------------------------

rasoul_s
10-01-2007, 12:36
در بازار آنتی ویروسهای موبایل سرانجام به این نتیجه رسیدم که نورتون آنتی ویروس با توجه به شرایط کنونی که گوشهای نوکیا برای اتصال به اینترنت دارند (یعنی عموم کاربران موبایل قادر به اتصال نیستن) مناسب ترین آنتی ویرس هستش که آپدیت هاش در اینترنت وجود داره.
باید توجه داشت که بعد از نصب کامل آنتی ویروس باید در قسمت settings سرویسهای اون رو غیر فعال کنید چون در غیر این صورت باعث کاهش بیش از اندازه سرعت موبایل میشه .
حالا میپرسید پس فایده اون چیه ؟ آها برای اینکه شما که درحالت عادی بلوتوث رو باز نمیذارید تا ویروس واردش بشه ، به اینترنت هم که الحمدالله دسترسی ندارید - پس ویروس کیا وارد میشه ؟
وقتی که شما میخواید یه برنامه از یکی از دوستاتون با بلوتوث بگیرید یا اینکه اصلا خودتون برنامه دانلود کردید وارد موبایلتون میکنید و میخواید نصبش کنین
اونوقت چی کار میکنین قبل از اینکه اصلا بلوتوثتون رو باز کنید یا برنامتونو بریزید توگوشی، آنتی ویروس رو اجرا میکنید و Auto protect رو فعال میکنید - اونوقت اگه برنامه ای که گرفتید ویروسی بود مشخص میشه و کارش ساختست
یادتون نره که بعد از نصب برنامتون دوباره اونو غیر فعال کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14.12.2006).zip)

rasoul_s
10-01-2007, 13:12
سه دعا در یک برنامه با گرافیکی زیبا

دعای توصل - کمیل و زیارت عاشورا

rasoul_s
10-01-2007, 13:17
برنامه quick Office

برای باز کردن فایلهای word , exel , power point
توجه کنید که اگه هنگام نصب با اخطار زیر مواجه شدید " no"رو انتخاب کنید و به نصب ادامه بدید - اگه اشتباه کنید خودبخود از نصب خارج میشه
یعنی ممکنه این برنامه با گوشی شما سازگار نباشه آیا شما میخواهید که از نصب خارج شوید؟ و شما باید "نو"رو انتخاب کنید وگرنه خارج میشه
برنامه کرک شدست و برای رجیستر فقط یه بار رجیستر رو اجرا کنید و با همون کدی که نوشته شده(0یا1) ok کنید رجیستر میشه

rasoul_s
10-01-2007, 13:22
حتما تعجب میکنین - منم وقتی دیدم جا خوردم - با این که آقا کمال زحمت کشیده بودن و ورژن موبایلهایی که بازیها روش نصب میشه روش نوشته بودن من اصلا انتظار نداشتم
چون همونطور که میدونین بهترین بازیهای موبایل که قبلا هم تو این تاپیک معرفی کردم حداکثر سایزشون 1تا1.5 مگ بود ولی این بازیها حداقل 7-8 مگ حتی بعضی به 40-49 مگ هم میرسه
و بازیهای با کیفیت و کار درستی هستن که واقعا یه مجموعه بی نظیره که آقا کمال زحمتشو کشیدن و من آدرس لینکش رو در زیر گذاشم

توجه کنید که لینک بازیها خرابه وآقا کمال همه بازیها رو از نو توی سایت 4shared آپلود کردن و لینکش توی خود تاپیک (لینک بالا) تو همون پست اول پایین پست با رنگ قرمز گذاشته شده که من برای احترام این لینک رو نمیذارم که یه وقت سوء تفاهم پیش نیاد

اما چیزایی که باید برای دانلود این بازیها و نصب اونا روی 3230 بهش توجه داشته باشین :

برای نصب بازیها :
«برای اجرای بازیهای ngage روی 3230 باید برنامه All In One رو با حجم 2.14 روی گوشیتون نصب کنین که میتونین از لینک زیر بگیرین
دوم اینکه توجه کنید قبل از هر گونه نصب برنامه یا بازی با استفاده از File Man یه کپی هم از فولدر system مموری کارت وهم فولدر system حافظه گوشی روی مموری کارتتون بگیرید تا اگه یه وقت دچار مشکل شدید بتونید گوشیتونو به حال عادی برگردونید
اگه بعضی از برنامه ها درحال استفاده(in use) باشن و کپی نشن (skip this) رو انتخاب کنین .
سوم این که بازیهایی رو که روی 6600 اجرا میشن حتما روی 3230 هم جواب میدن و بنابراین امتحانشون بی خطره حتی بعضی اونایی که برای 6630 هستن ولی خب بعضیشونم ممکنه نشن .

- بعد از نصب بازی برای اجراش:
اول اینکه قبل از اجرای بازی حتما توجه کنید برنامه ای در حال اجرا نباشه و اگه هست ببندید - خصوصا دقت کنید بعضی از برنامه ها مثل منشی تلفنی ، برنامه ضبط نامحدود صدا یا حتی آنتی ویروس که در پس زمینه و بصورت هایدن در حال اجرا هستن ببندید وگرنه بازی به علت کمبود مموری اجرا نمیشه - برای این کار هم کافیه اون برنامه ها رو اجرا کنید و بعد با استفاده از گزینه exit از بسته شدنشون مطمئن بشید یا اگه از آنتی ویروس استفاده میکنید تو قسمت settingsاونو غیر فعال کنید .
نکته دوم این که قبل از اجرای بازی باید حتما از روشن بودن بلوتوث گوشیتون مطمئن بشید»
من تاحالا بازیهای : Asfalt Ubran GT , Call of Duty , FiFA2006 , Red Faction رو امتحان کردم و بدون هیچ مشکلی با رعایت موارد ذکرشده بالا کار کردن
به شما نصب Asfalt Ubran GT رو توصیه میکنم . ضمن این که call of duty هم بازی بدی نیست

rasoul_s
11-01-2007, 01:07
نمیدونم چرا تا حالا دیکشنری رو واستون آپلود نکردم _ شاید بخاطر این که میدونستم تو بازار نرم افزار موبایل یکی از فراوانترین و مناسب ترین نرم افزارایی که گیر میاد همین دیکشنری هستش

دیکشنری انگلیسی به فارسی- انگلیسی به انگلیسی(jar):

------------------------------------------------------------------------------------------
دیکشنری فارسی به انگلیسی(jar):

rasoul_s
11-01-2007, 01:12
اینم ليست برنامه ها که لینکهاش فعاله و میتونین از همینجا دانلود کنین
براي استفاده بهينه از گوشي نوکيا 3230 من برنامه ها رو بر طبق اولويت بندي به 7 بخش تقسيم کردم : که با احتساب تمها و بازيها به 32 برنامه ميرسه
البته توجه کنین که خیلی ازونها نیاز به مراجعه به توضیح دارن پس اگه در نصب یا اجرای اونا دچار اشکال شدید به توضیحات مراجعه کنید

بخش اول : برنامه هاي فوق العاده ضروري

S60Zip باز کننده و سازنده فايلهاي فشرده Zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
FileManager مديريت حافظه و فايلهاي موجود(فايهاي مموري کارت و گوشي)؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برنامه تغيير مسيرinbox به مموري کارت(MsvDriveE-1kb) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
smart settings - ايجاد منوي start روي موبايل و کارهاي ديگر ...به توضيح مراجعه کنيد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
BackUp Contacts براي تهيه پشتيبان از شماره تلفن هاي ذخيره شده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
--------------------------------------------
بخش دوم : برنامه هاي نسبتا ضروري

Device Locker قفل برنامه ها ،گالري،گوشي و... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
UltimateVoiceRecorderبرنامه ضبط نامحدود صدا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] nosretail-sympda.html)
SmartMovie برنامه براي تبديل ويدويو به AVI و پخش آن در گوشي(کيفيت عالي) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Pv Player پخش تمام صفحه 3gp,MP4 (براي رجيستر حتما به توضيح مراجعه شود) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
LCG JukeBox برنامه قوي براي پخش MP3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بخش سوم : برنامه هاي مورد نياز

MobiSofi منشي تلفني فوول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
FlashSMS ارسال اسمس جادويي...به توضيح مراجعه کنيد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Quick Office براي باز کردن فايلهاي word,exel-powerpoint (با همون کد 0يا1 رجيستر ميشه) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Pdf viewer براي باز کردن pdf تو گوشي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
----------------------------------------------
بخش چهارم : برنامه هاي سکيوريتي و امنيتي

AntiVirus Symantec Security حتما توضيح را مطالعه کنيد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14.12.2006).zip)
PhoneLock With SMS قفل گوشي از راه دور با فرستادن اسمس(براي نحوه استفاده توضيح را مطالعه کنيد) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
---------------------------------------------
بخش پنجم : کتابهاي ضروري و مرجع

Dictunary En to Fa ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
KuranArapca قرآن با خط درشت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
doa - دعاي توسل - کميل و زيارت عاشورا(3 دعا در يک برنامه) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
---------------------------------------------
بخش ششم : برنامه هاي جانبي

EZ Chat چت صوتي و نوشتاري با بلوتوث ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Instant Me براي ارسال برنامه هاي نصب شده از طريق بلوتوث ،با 12345 رجيستر ميشه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
PhotoRite ايجاد تغيير وويرايش در عکسها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5.sis)
PuppetMaster کنترل کامپيوتر بوسيله بلوتوث ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])--------------------------------------------
بخش هفتم : Theme ها

Glass Apple Theme ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Windows VistaTheme ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ButterFly Theme ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بخش هشتم : بازيها (Games)

Midnight Pool 3D بيليارد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Brothers_In_Arm استراتزي بازي سوم شخص ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Asphalt_Ubran_GT ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بازي N_Gage روي 3230 که براي اجرا نياز به نصب All_in_one ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دارد
Super Mario ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) يا همون بازي معروف قارچ خور- براي اجرا نياز به نصب Vsun ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دارد

rasoul_s
11-01-2007, 01:12
من تو این تاپیک همه سعیمو کردم یجوری زحمت دوستانی که این فایلها رو در اختیار ما میذارن به نحوی جبران کرده باشم
امیدوارم تونسته باشم خدمتی کرده باشم

فک میکنم دیگه این تاپیک هم به آخراش نزدیک شده
حالا دیگه من منتظرم هر سوالی در مورد برنامه هایی معرفی شده داشتین بپرسین من با کمال میل جواب خواهم داد

در مورد اجرا و درست کار کردن هیچ کدوم از برنامه هایی که معرفی کردم شک نکنید چون همشونو خودم رو گوشیم امتحان کردم مگر اونایی که نوشتم امتحان به عهده خودتون

هروقت برای رجیستر گیر کردید یا 12345 رو بدید یا 1یا 0 رو امتحان کنید یا 15 تا صفر رو امتحان کنید چون همه این برنامه کرک شدست و معمولا به راحتی رجیستر میشن

تا حالا بیشتر از چند بار گوشیم از بس که روش برنامه نصب کردم و پاک کردم که تست کنمشون بردم تعمیر گاه چون خودم usb ندارم و فقط بلوتوث دارم .

امیدوارم لذت ببرین

rasoul_s
14-01-2007, 11:47
لطفا نظرتونو در مورد این تاپیک بگین

خصوصا اگه انتقادی داشته باشین خوشحال میشم بهم بگین .

vahab62
14-01-2007, 12:30
رسول جان پرشين گيگ ارور ميده نميتوني لينك مستقيم بدي كه ما راحت بتونيم دانلود كنيم.
قبلشم ازت تشكر ميكنم

rasoul_s
17-01-2007, 11:36
رسول جان پرشين گيگ ارور ميده نميتوني لينك مستقيم بدي كه ما راحت بتونيم دانلود كنيم.
قبلشم ازت تشكر ميكنم

اگه لینکی ارور میده حتما بگید من چک کنم از نو آپلود کنم
شاید ایراد از آپلود باشه

واسه دانلود هم چاره ای نیست چون بهترینشون همین پرسین گیگه
اگه از مرور گر دیگه ای غیر اینترنتاکسپلورر استفاده میکنی مثلا فایرفوکس ارور میده چون منم همین مشکلو داشتم ولی با اینترنت اکسپلورر ارور نمیده
امتحان کن - نتیجشو بهم بگو:blush:

rasoul_s
19-01-2007, 00:02
کسی برنامه خوبی داره تو لینک زیر آپلود کنه همه استفاده کنیم

Tornado2800
21-01-2007, 22:34
شرمنده که مزاحم شدم می خواستم
شاید تاپیک زیاد مربوط نباشه می خواستم بگم بچه ها !
گوشی 3230 رو بفروشم k750 بگیرم یا نه ؟ ازش استفاده کنم
والا ازش بدی ندیدم ولی خوب میخ وام شما دل داریم بدید ;d

rasoul_s
23-01-2007, 15:06
کامل ترین منشی تلفنی
نکته خیلی مهم: در پایان نصب کدی روی صفحه مونیتور گوشی ظاهر میشه که شما باید این کد رو یه جا یادداشت کنید و بعد از این که نصب تموم شد برنامه منشی تلفنی رو از منو اجرا کنین و این کد رو در قسمت رجیستر وارد کنین تا نصب برنامه کامل بشه
توجه کنین که وقتی این کد ظاهر شد به هیچ وجه هیچ دگمه ای رو فشار نمیدید وگرنه کدش میره و برنامه ناقص نصب میشه اونوقت باید از اول برنامه نصب رو تکرار کنین تا بتونین کدو یادداشت کنین

------------
طرز نصب برنامه منشی تلفنی
برای نصب برنامه ،فایل
Mobisophy.Interactive.Voice.Call.Master.v1.50.S60. sis
yes
->continue
-> instal
-> memory card
yes
بزنید ،ولی اگه هنگام نصب با اخطار زیر مواجه شدید " نو"رو انتخاب کنید و به نصب ادامه بدید - اگه اشتباه کنید خودبخود از نصب خارج میشه
---------------
انجام تنظیمات
برای تنظیمات هم باید بعد از اینکه کد رجیستر رو وارد کردین برین تو قسمت profiles آخرین گزینه یعنی respond by IVR رو اکتیو(یعنی فعال) کنید
بعد از منوی آپشن گزینه view & edit رو انتخاب کنید
در صفحه جدیدی که ظاهر میشه روی اولین گزینه اکی کنید و all callers رو انتخاب کنین ،
حالا بیاین پایین در قسمت Active IVR اکی کنین و Ex.answering machin رو انتخاب کنین ،
این قسمت تموم شدback بزنین تا برگردین همون صفحه اول منشی تلفنی ،
توی منوی آپشن settings رو پیدا کنین و اکی کنین تا باز شه ، حالا برین روی آخرین گزینه یعنی IVR Settings و اکی کنین تا بیاد ، روی اولین گزینه اکی کنین و تعیین کنین که منشی گوشی شما بعد از چند ثانیه فعال بشه ؛ من 26 ثانیه رو پیشنهاد میکنم ، به بقیه تنظیمها کاری نداشته باشید و back بزنید تا خارج شید
برای گذاشتن صدای خودتون به عنوان منشی توی صفحه اول برید توی IVR Scenarios بعد از توی 3 گزینه Ex.Answering ,machin رو انتخاب کنین
در منوی آپشن رکورد رو انتخاب کنین و صدای خودتون به عنوان منشی بذارین
تموم

rasoul_s
23-01-2007, 15:45
سلام
نمیخوام دلداری بدم ، ولی درسته که 3230 به پای 6630 نمیرسه ولی حتی 6600 هم نسبت به گوشیهای سونی اریکسون بدون سیمبین برتری داره _ هر چن که از نظر صدا به پای k750 نمیرسه ولی گوشی قابلیتهایی داره که گوشیهای سونی اریکسون ندارن و اون قابلیت اینه که این گوشی ها قابل برنامه ریزی شدن هستن که از جمله اونا میشه بهش قابلیت باز کردن فایلهای pdf word و همچنین برنامه ای که میشه کلیپهای ویدیویی رو با کیفیت بالا دید , منشی تلفنی ، بازیهای با کیفیت و اقعا جذاب انگیج مثل call of duty, asphalt GTو خیلی برنامه های دیگه ای که الان تو خاطرم نیست حالا شما بگین این همه برتری کافی نیست تنها در مقابل صدای سونی اریکسون
البته بستگی به خودتونم داره
شاید کیفیت صدای گشی برای یکی اونقد اهمیت داشته باشه که اونو به این قابلیتهایی که گفتم ترجیح بده

rasoul_s
23-01-2007, 15:46
سلام
نمیخوام دلداری بدم ، ولی درسته که 3230 به پای 6630 نمیرسه ولی حتی 6600 هم نسبت به گوشیهای سونی اریکسون بدون سیمبین برتری داره _ هر چن که از نظر صدا به پای k750 نمیرسه ولی این گوشی قابلیتهایی داره که گوشیهای سونی اریکسون ندارن و اون قابلیت اینه که این گوشی ها قابل برنامه ریزی شدن هستن که از جمله اونا میشه بهش قابلیت باز کردن فایلهای pdf word و همچنین برنامه ای که میشه کلیپهای ویدیویی رو با کیفیت بالا دید , منشی تلفنی ، بازیهای با کیفیت و اقعا جذاب انگیج مثل call of duty, asphalt GTو خیلی برنامه های دیگه ای که الان تو خاطرم نیست حالا شما بگین این همه برتری کافی نیست تنها در مقابل صدای سونی اریکسون
البته بستگی به خودتونم داره
شاید کیفیت صدای گشی برای یکی اونقد اهمیت داشته باشه که اونو به این قابلیتهایی که گفتم ترجیح بده

SaEeDrahaaa
24-01-2007, 03:43
رسول جان این فوروم دکمه سپاس نداره... بابت زحمتات ازت سپاسگذاری می کنم.
خوش باشی عزیز

rasoul_s
25-01-2007, 21:14
رسول جان این فوروم دکمه سپاس نداره... بابت زحمتات ازت سپاسگذاری می کنم.
خوش باشی عزیز

خواهش میکنم _ قابل نداشت _ در حد بضاعت بود امیدوارم بدرد خورده باشه

mamad10
26-01-2007, 03:08
ممنون آقا رسول من میخواستم راجب به یه قسمت سخت افزاری گوشی بپرسم اونم اینه که چون مدل3250 مدل پیشرفته 3230 هست آیا میشه بلنگو اون یا اصطلاحا بازر 3250 رو رو ی 3230 گذاشت اگه عملی باشه فکر کنم مشکل مونو بودن صداش حل شه

rasoul_s
26-01-2007, 14:29
ممنون آقا رسول من میخواستم راجب به یه قسمت سخت افزاری گوشی بپرسم اونم اینه که چون مدل3250 مدل پیشرفته 3230 هست آیا میشه بلنگو اون یا اصطلاحا بازر 3250 رو رو ی 3230 گذاشت اگه عملی باشه فکر کنم مشکل مونو بودن صداش حل شه

سلام محمد جان _ البته من راجع به مسایل فنی گوشی اطلاعات دقیقی ندارم فقط میدونم چه گوشی ای چه امکاناتی داره
ولی با همه این اوصاف باید بگم بعید میدونم که بشه همچین کاری کرد
چون شرکت نوکیا تاحالا چن سری گوشی 3230 رو عوض کرده ،شایداگه امکانش وجود داشت شرکت نوکیا واسه جذب مشتری این کارو میکرد .
با این همه فک کنم بهتره یه تاپیک با این عنوان بدی تا اونایی که اطلاع بیشتری دارن نظر بدن
:happy:

Lord007
27-01-2007, 08:39
اگه لینکی ارور میده حتما بگید من چک کنم از نو آپلود کنم
شاید ایراد از آپلود باشه

واسه دانلود هم چاره ای نیست چون بهترینشون همین پرسین گیگه
اگه از مرور گر دیگه ای غیر اینترنتاکسپلورر استفاده میکنی مثلا فایرفوکس ارور میده چون منم همین مشکلو داشتم ولی با اینترنت اکسپلورر ارور نمیده
امتحان کن - نتیجشو بهم بگو:blush:

سلام دوست خوبم
من 6630 دارم ولی از برنامه هایی که شما گذاشتی استفاده کردم
دستت درد نکنه واقعآ کارت خيلی خوب بود
منم تصميم دارم برا 6630 يه همچين تپيکی بزنم
براي اپولد بنظرم box.net يا rapidshare.com يا 4shared.com بهتر باشه
موفق باشی

Lord007
27-01-2007, 11:03
رسول جان من برنامه smart movie رو دانلود کردم ولی نميتونم رجيسترش کنم ميشه کمکم کنی؟

bahal20
27-01-2007, 17:49
از برنامه هاي تست شده 3250 هم غافل نشيد
ادامه بديد

rasoul_s
27-01-2007, 22:40
رسول جان من برنامه smart movie رو دانلود کردم ولی نميتونم رجيسترش کنم ميشه کمکم کنی؟

البته_ خواهش میکنم
برنامه ای که باید تو گوشی نصب بشه 2 بخشه یکی فایل codec برای شناسایی فرمت Avi هستش و یکی هم برنامه اسمارت مووی برای پخش Avi که هر دو تا باید تو گوشی نصب بشن
بعدش یه برنامه converter هم برای کامپیوتر طراحی شده که میتونه کلیپهای ویدیویی رو با هر فرمتی که کامپیوترتون حمایتش کنه به فایل avi مخصوص گوشی تبدیل میکنه
اینجوری خیلی راحت شما میتونی کلیپ ویدیویی رو add کنی و با کلیک رو دکمه convert در مدت کمی فایلایی ویدیوویی با سایز و فرمت مناسب گوشی رو بدست بیاری

برای رجیستر هم بعد از این که هر دو تا فایل رو کامل تو گوشی نصب کردی smartmovie رو از گوشیت اجرا کن ، برو تو قسمت register اون بالا IMEI گوشی شما رو نوشته این شماره رو توی اون فایل کیگن که تو پوشه دانلود شده هست وارد کن generate رو بزن یه شماره بهت میده که همون شماره کد رجیستر اسمارت مووی گوشیته این شماره 5 رقمی رو تو گوشیت (در قسمت کادر خالی زیر IMEI تو صفحه رجیستر) وارد کن و ok کن (جو استیک رو به داخل فشار بده) حالا اسمارت مووی گوشی رجیستر شده __ برنامه converter رو تو کامپیوترت نصب کن و اجراش کن ، وقتی اجرا میکنی یه پنجره با یه کد به صورت کمرنگ و یه کادر سفید زیرش ظاهر میشه و ازت کد برای unlock میخواد - اون کدی که کمرنگ نوشته شده رو (request code) توی گوشی تو قسمتی که جای رجیستر گوشی میاد ( unlock converter ) وارد کن و ok کن ، کدی که بهت میده رو تو قسمت unlock برنامه converter کامپیوتر وارد کن و ok کن تا رجیستر کامل بشه.

در مورد سایت برای آپلود هم باید به این توجه داشت که برای دانلود کننده راحت تر باشه ،تا حالا من تنها سایتی که دیدم هم لینک مستقیم باشه و هم دانلود اکسلریتور رو --که یک برنامه ایه برای دانلود که در هر زمانی که از اینترنت خارج بشی قابلیت بازگشت برای ادامه دانلود رو داره -- پشتیبانی میکنه همین سایت پرسین گیگ هستش البته برای آپلود کننده شاید یه سری محدودیت هایی مثل محدودیت پهنای باند ، 100 مگابایت فضای آپلود باشه ولی فک میکنم با ارزشه بعد از پرسین گیگ هم 4shared سایت مناسبیه البته نه به خوبیه پرسین گیگ . اگه خواستی اکنت برای پرسین گیگ درس کنی آدرس ایمیلت رو برام بفرست که دعوت نامه بفرستم .

برات آرزوی موفقیت میکنم - اگه بازم به مشکلی برخوردی بگو من اگه کمکی ازم بر بیاد دریغ نمیکنم

only4you_mehr
28-01-2007, 06:30
Migam baziye kombat linkesh kharabe
dar zemn hameye bernemehat be dardam khord damet garm kheyli ziya

rasoul_s
28-01-2007, 13:21
Migam baziye kombat linkesh kharabe
dar zemn hameye bernemehat be dardam khord damet garm kheyli ziya

مرسی _ لطف داری
در مورد لینک هم حق با شما بود ، لینک رو اشتباهی گذاشته بودم که تصحیح کردم میتونی از لینک زیر دانلود کنی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
)

rasoul_s
28-01-2007, 23:11
همون طور که قبلا هم تو پستهام نوشتم یه سری بازی سگا و انگیج برای سری 60 توسط آقا کمال ( kamal_iut ) معرفی شده که من لینکش رو میذارم
----------------

لینک تاپیک بازیهای Ngage :
لینک سِــرور دانلود بازیهای انگیج :

---------------

برای نصب بازیهای N-Gage باید اول All in one ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو توی گوشیتون نصب کنین - توجه کنین که همه برنامه ها و بازیها رو توی مموری کارت نصب کنین .
البته قبلش بهتره یه کپی به شیوه ای که میگم از فولدرهای system موجود در حافظه گوشی و مموری کارت داشته باشید
با استفاده از File Man که توی پست اولم معرفی کردم به درایو :C برید و پوشه system رو پیدا کنید و روی اون قرار بگیرید و کلید ستاره (*) رو فشار بدید بعد با کشیدن جو استیک به عقب ، برگردید به صفحه اول FileMan و برید به درایو :E توی پوشه other کلید صفر رو فشار بدید تا پوشه system در مموری کارت ذخیره شود .
اگه بعضی از برنامه ها درحال استفاده(in use) باشن و کپی نشن (skip this) رو انتخاب کنین . بعد از این که کپی تموم شد مموری کارت رو در بیارین و پوشه system که مربوط به مموری کارت هست و همچنین پوشه other که فولدر system از حافظه گوشی توش کپی شده رو یه جا کپی کنین و به عنوان یه پشتیبان یه جا نگه دارین که هر وقت گوشیتون مشکلی پیدا کرد بتونین به حالت قبلیش برگردونین

بازیهای انگیج خیلی با کیفیت هستن و حجم زیادی دارن پس برای اجرای بازیها لازمه که همه برنامه های درحال اجرا بسته باشه و بلوتوث روشن باشه ( نصب این بازیها ممکن تو کار بلوتوث اشکال ایجاد کنه )

----------------------------------------------
بازیهای سگا و میکرو معرفی شده توسط kamal_iut

این بازیها همه از تاپیک بازیهای سگا و میکرو که توسط kamal_iut ایجاد شده اینجا معرفی شده که لینک اون در زیر قرار دادم

لینک تاپیک بازیهای میکرو، سگا و کامپیوتر روی موبایل

برای اجرای بازیهای سگا و میکرو هم اول باید Vsun ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و Vsun Plus ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو تو گوشیتون نصب کنین :
بعد بازیهای زیر رو تو مموری بریزین و فقط یه بار توی گوشی اجراشون کنین تا نصب بشه و بعد delete کنین . این بازیها گرافیک بالا دارن و برای گوشی سنگین هم نیستن ولی صدا ندارن
برای تنظیم اندازه تصویر هم حین اجرای بازی کلید منوی راست رو فشار بدین و برین توی graph --> size و با عقب جلو بردن جو استیک سایز رو به 208* 176 تغییر بدید .

mamad10
03-02-2007, 03:03
اقا رسول بابت برنامه فلش پلیری که گذاشته بودی مدت ها بود دنبال این ورژنش میگشتم تا روی3230 کار کنه اگه جدیدترشو داشتی اونم بذار ممنون:rolleye:

mamad10
03-02-2007, 03:09
در ضمن شما از سایت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]چند تا theme گذاشته بودی برای downloadچطوری میشه از خود سایت download کرد;چون پیغام میده که باید عضو باشی

sabasistem_co
03-02-2007, 15:08
برنامه اي براي نوكيا 3230 كه بشود با بلوتوث به كامپيوتر وصل شد ؟ يعني برنامه اي كه توي سي دي نوكيا 3230 هست

و براي وصل شدن به كامپيوتر با بلوتوث ؟

و لازم است در چه ويندوزي باشيم ( وقتي مي خواهيم با بلوتوث به كامپيوتر وصل شويم ) ؟

لطفا كامل توضيح دهيد

برنامه را اپلود كنيد

با تشكر

rasoul_s
04-02-2007, 00:59
در ضمن شما از سایت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]چند تا theme گذاشته بودی برای downloadچطوری میشه از خود سایت download کرد;چون پیغام میده که باید عضو باشی

آره خب _ عضو شدم کار سختی نیست عضو شو واقعا ارزششو داره _ تمها شو دیدی؟
من توی توضیح هم براتون نوشتم که دقیقا چکار کنید که عضو شید و تمهای خوبشو رو کنید و دانلود کنید _ توی صفحه 6

معرفی لینک برای دانلود بهترین تمهای 3D
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

---------------------------------------------------------------------------

rasoul_s
04-02-2007, 01:06
برنامه اي براي نوكيا 3230 كه بشود با بلوتوث به كامپيوتر وصل شد ؟ يعني برنامه اي كه توي سي دي نوكيا 3230 هست

و براي وصل شدن به كامپيوتر با بلوتوث ؟

و لازم است در چه ويندوزي باشيم ( وقتي مي خواهيم با بلوتوث به كامپيوتر وصل شويم ) ؟

لطفا كامل توضيح دهيد

برنامه را اپلود كنيد

با تشكر

عزیز همراه بلوتوثی که به شما میدن یه سیدی کوچیک برای وصل شدن کامپیوتر به بلوتوث هست
برای بلوتوثی که من گرفتم یه برنامه ایه به اسم blue soleil که میشه باهاش فایل به کامپیوتر فرستاد و گرفت اما نمیشه مدیریت کاملی روی گوشی داشت

برنامه های دیگه ای واسه مدیریت گوشی گذاشته شده مثل "سل فون منیجر" یا" پی سی سوییت" که البته من تاحالا ازش جواب نگرفتم یعنی واسم کار نکرد از همین برنامه blue soleil استفاده میکنم
با این برنامه و با استفاده از outlook ورژن جدید مثل آوت لوک 2003 باید بشه روی فایلهای موجود در گوشی مدیریت داشت اما من امتحان کردم و جواب نداد

علتشو نمیدونم با این که پورت رو درست مشخص میکنم اما کانکت نمیشه
فرق نمیکنه در کدوم ویندوز ولی بهتره ویندوز xp باشه

اگه برنامه ای که گفتم رو دارین (blue soleil) رو دارین ولی نمیتونین ازش استفاده کنین بگین من توضیح بدم با کمال میل :blush:

عکساشو تهیه میکنم و براتون میذارم
اما فک نکنم با این خط تلفن بتونم اونو آپلود کنم
چون حجمش خیلی بالاست حدود 150مگ اگه اشتباه نکنم
از این بابت شرمنده ام:blush:

rasoul_s
04-02-2007, 01:44
اقا رسول بابت برنامه فلش پلیری که گذاشته بودی مدت ها بود دنبال این ورژنش میگشتم تا روی3230 کار کنه اگه جدیدترشو داشتی اونم بذار ممنون:rolleye:

قربونت قابل نداشت
تا اونجایی که اطلاع دارم این قویترین ورژنییه که روی 3230 جواب میده با این که اینم خیلی از فلاشهارو جواب نمیده ولی با این همه تاحالا من 2-3 نوعشونو رو 3230 امتحان کردم ای ن هم پرحجم ترینشون بود هم قویتر از بقیه بود یعنی بعضی فلاشا رو که اونا جواب نمیدادن با این میشد دید

sabasistem_co
05-02-2007, 15:06
عزیز همراه بلوتوثی که به شما میدن یه سیدی کوچیک برای وصل شدن کامپیوتر به بلوتوث هست
برای بلوتوثی که من گرفتم یه برنامه ایه به اسم blue soleil که میشه باهاش فایل به کامپیوتر فرستاد و گرفت اما نمیشه مدیریت کاملی روی گوشی داشت

برنامه های دیگه ای واسه مدیریت گوشی گذاشته شده مثل "سل فون منیجر" یا" پی سی سوییت" که البته من تاحالا ازش جواب نگرفتم یعنی واسم کار نکرد از همین برنامه blue soleil استفاده میکنم
با این برنامه و با استفاده از outlook ورژن جدید مثل آوت لوک 2003 باید بشه روی فایلهای موجود در گوشی مدیریت داشت اما من امتحان کردم و جواب نداد

علتشو نمیدونم با این که پورت رو درست مشخص میکنم اما کانکت نمیشه
فرق نمیکنه در کدوم ویندوز ولی بهتره ویندوز xp باشه

اگه برنامه ای که گفتم رو دارین (blue soleil) رو دارین ولی نمیتونین ازش استفاده کنین بگین من توضیح بدم با کمال میل :blush:

عکساشو تهیه میکنم و براتون میذارم
اما فک نکنم با این خط تلفن بتونم اونو آپلود کنم
چون حجمش خیلی بالاست حدود 150مگ اگه اشتباه نکنم
از این بابت شرمنده ام:blush:

با سلام و با تشكر از آقا رسول

مي خواستم بگم كه من اصلا اين برنامه را ندارم

چون وقتي موبايل را خريدم سي دي همراهش نبود و فكر كنم كلاه سرم گذاشته

اگه مي شه يك كسي براي من آپلود كنه

با تشكر

rasoul_s
05-02-2007, 15:24
با سلام و با تشكر از آقا رسول

مي خواستم بگم كه من اصلا اين برنامه را ندارم

چون وقتي موبايل را خريدم سي دي همراهش نبود و فكر كنم كلاه سرم گذاشته

اگه مي شه يك كسي براي من آپلود كنه

با تشكر

مگه برای کامپیوتر بلوتوث نگرفتی ؟
_ خب بدون دستگاه بلوتوث که نمیشه به کامپیوتر وصل شین
این سیدیو که گفتم همراه بلوتوث هست وقتی میخواین بلوتوث بگیرین این سیدی رو همراه بلوتوث میدن
تنها با بلوتوث موبایل نمیشه به کامپیوتر وصل شد کامپیوترم باید یه بلوتوث داشته باشه تا امواج بلوتوث گوشی شما رو بگیره
این بلوتوث قیمتش تو بازار حدود ده دوازده هزار تومنه که البته مدلای گرونترشم هست
در ضمن کلاه سرتون نذاشته موبایل 3230 نه کابل همراهشه نه سیدی ! متاسفانه !!
ببخشید که من اول متوجه منظورتون نشده بودم

اگه بازم برنامه Blue Soleilرو خواستی میتونی از لینک زیر دانلود کنی _ لینکشو برات پیدا کردم

موفق باشی دوست عزیز

am.as.fa
07-02-2007, 02:56
PvPlayer 3.04
دانلود کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

am.as.fa
07-02-2007, 03:29
1.یک pvplayer که یه امکان جالب داره فیلم رو می تونید تمام صفحه تماشا کنید

دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2.برنامه ی lifeblog که روی گوشی های نوکیا هست ولی منم نمی دونم بچه
دردی میخوره
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

3.nokia 3230 slide show برای تماشای عکسها به صورت اسلاید

4.videotone که میتونید با اون به جای اینکه گوشیتون زنگ بخوره یه فیلم پخش کنه به صورت
تمام صفحه

5.برنامه ی eticamcorder2 همراه کرک و... فقط یکی دو روز صبر کنید تا مهلت خود برنامه تموم بشه بعد کرکش رو کپی کنید

6.hejricel یه تقویم هجری شمسی

am.as.fa
07-02-2007, 03:59
این برنامه ی فیلم برداری با کیفیت با لا رو دوباره می ذارم
eticamcorder2
اول بذارید وقتش تموم بشه بعد کرکش رو کپی پیست کنید

am.as.fa
07-02-2007, 04:03
یه بازی توپ اگه من چیزی بگم دیگه ارزش نداره خودتون امتحان کنید

am.as.fa
07-02-2007, 04:15
بازی این پست Midtown Madness3 1.1.41 هستش
یه اتومبیل رانی جالب در داخل شهر
امید وارم لذت ببرید

am.as.fa
07-02-2007, 04:28
دوتا برنامه ی جالب میذارم
1.fscaller farsi

2.فارسی دیکشنری و اس ام اس من یه بار نصب کردم جواب نداد بعد از ی مدت دوباره امتحان کردم
این دفعه جواب داد فکر کنم به خاطر نکته ی زیر بود

نکته:فکر کنم این دو برنامه با هم روی یه گوشی مشکل داشته باشن موقع نصب یکی اون قبلی رو پاک می کنه
این برنامه و بازی ها که من گذاشتم روی گوشی های دیگری نیز مثل n72 جواب دادن

am.as.fa
07-02-2007, 04:33
این هم برنا مه video editor برای نوکیا 3230

am.as.fa
07-02-2007, 04:41
این هم برنامه ی ضد پشه برای 3230

این هم برنامه ی photo sms برای درست کردن عکس و فرستادن آن از
طریق sms

am.as.fa
07-02-2007, 04:52
این بازی رو بگیرید و نصب کنید باور کنید بدتون نمی آد
این بازی والیبال هست

این هم بازی معدنچی اما بازیش عالی هستش من چیز بی خاصیت نمی ذارم

am.as.fa
07-02-2007, 05:20
1.باغ مظفر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2.باغ مظفر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3.امام حسین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
4.الله ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
5.کبری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
6.دختر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
7.دختر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
8.دختر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
9.دختر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

درصورت درخواست پسورد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میباشد

تا شبی دیگر و پستی دیگر خدا نگهدار همگی

rasoul_s
08-02-2007, 03:40
سلام
دستت درد نکنه
همینطور ادامه بده - عالیه

بقیه دوستان هم میتونن اگه برنامه فوقالعاده ای بدست آوردن و از کار برنامه مطمئن بودند میتونن تو این لینک زیر آپلود کنن که همه استفاده کنن

فقط لطف کنید برنامه هاییی که قرار میدید تست شده باشه و یه توضیح هر چند مختصر اما مفید و بیانگر خصوصیت اصلی اون بازی یا نرمافزار باشه بذارید که بدونیم برای چی باید دانلودش کنیم
چون فک نمیکنم هیچ کسی بدون اطلاع فقط برای آزمایش یه برنامه مایل به نصب اون باشه و گوشیشو سنگین کنه
ممنون

سرور برای آپلود فایلها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

--------------------

rasoul_s
08-02-2007, 04:00
این برنامه ی فیلم برداری با کیفیت با لا رو دوباره می ذارم
eticamcorder2
اول بذارید وقتش تموم بشه بعد کرکش رو کپی پیست کنید

سلام
من کم کدر شمارو دانلود کردم و متوجه شدم همون ورژنیه که من دارم
امتحانش کردم یعنی روی گوشی نصب کردم ، بعد از دوروز که نیاز به کد داشت فایل کرک رو با فایل اصلی جایگزین کردم ولی جواب نداد
یعنی کار نکرد

am.as.fa
09-02-2007, 02:56
این هم برای ultra mp3 همراه برنامه ای که اون رو ریجستر میکنه
با این برنامه میتونید mp3 هاتون رو گوش کنید
من از یه ورژن استفاده می کنم که رقص نور همداره این هم باید داشته باشه

am.as.fa
09-02-2007, 03:14

ا.این فایل که معرفی کردمzip چون اگر برنامه ی winrar رو سیستم
شما باشه این فایل به صورتی رو سیستم شما نمایش داده
میشه که ناشناخته است برای باز کردن روی فایل کلید راست کنید
openwith رو انتخاب بعد برنامه ی winrar رو آدرس بدید تا باز بشه
یا بر روی فایل دابل کلیک کنید select from list رو انتخاب و بعد برنامه ی
winrar رو انتخاب کنید

2.برای بدست آوردن imeiگوشی خود کافیه کد زیر رو وارد کنید

#06#*

am.as.fa
09-02-2007, 03:17

ا.این فایل که معرفی کردمzip چون اگر برنامه ی winrar رو سیستم
شما باشه این فایل به صورتی رو سیستم شما نمایش داده
میشه که ناشناخته است برای باز کردن روی فایل کلید راست کنید
openwith رو انتخاب بعد برنامه ی winrar رو آدرس بدید تا باز بشه
یا بر روی فایل دابل کلیک کنید select from list رو انتخاب و بعد برنامه ی
winrar رو انتخاب کنید

2.برای بدست آوردن imeiگوشی خود کافیه کد زیر رو وارد کنید

#06#*

rasoul_s
13-02-2007, 21:30

یه بازی توووپ وتری دی
بازی رو امتحان کردم - کار میکنه ولی من از این بازی خیلی خوشم نیومد، همون Doom بود که تو کامپیوتر هست
بازیش اول شخصه یعنی فقط تفنگو میبینی میری جلو موجودات عجیب غریب رو میکشی

راستی از این به بعد برنامه هایی که میذارم ممکنه امتحان نشده باشه که البته مینویسم امتحان نشده
چن تا بازی گرافیک بالا و با حجم بالا تر از 1.5 - 2 مگابایت هست که امتحان نکردم ، واستون میذارم اگه دنبال بازیهای توووپ میگردین نصب کنین ببینین جواب میده یا نه؟
اگه جواب بده مطمئنا از بازیهای خیلی با کیفیت خواهد بود
ولی من دیگه فعلا گوشیم پره از بازی خصوصا بازیهای انگیجو سگا که قبلا لینکش رو برای شما هم گذاشتم

-- حجم این بازی حدود 6 مگه که برای نصب دو بخش داره اول فایل sis رو تو گوشیتون نصب میکنین بعد دو تا فایل که تو پوشه هست رو به وسیله برنامه نصب شده اجرا میکنین

PASS: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

-- لینک دانلود هم rapid share هست و لینک غیر مستقیم هست وقتی لینک رو باز کردین قبل از هر کاری اگه برنامه دیگه ای درحال دانلود هست یا ببندید یا صبر کنید که تموم شه و بعد روی Free در پایین صفحه کلیک کنین و در صفحه ای که باز میشه بعد از حدود 30 ثانیه کلمه ای به شکل عکس به شما نشون داده میشه که باید داخل کادر وارد کنید و بعد روی download کلیک کنید و فایل رو در کامپیوتر خودتون save کنید .

>>اگه کسی بازی رو رو گوشی خودش امتحان کرد لطفا نتیجشو بگه که همه بدونن جواب میده یا نه <<

rasoul_s
14-02-2007, 00:43
چن تا بازی گرافیک بالا و با حجم بالا تر از 1.5 - 2 مگابایت هست که امتحان نکردم ، واستون میذارم اگه دنبال بازیهای توووپ میگردین نصب کنین ببینین جواب میده یا نه؟
اگه جواب بده مطمئنا از بازیهای خیلی با کیفیت خواهد بود
ولی من دیگه فعلا گوشیم پره از بازی خصوصا بازیهای انگیجو سگا که قبلا لینکش رو برای شما هم گذاشتم

بازی تام رایدر

امتحانش نکردم ولی روی 6680 نصب میشه احتمال زیاد روی 3230 هم جواب بده ، امتحانش نکردم ، اگه کسی امتحان کرد بگه

----------------------------

MagicBroom ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

--------------------------------

امریکن آرمی باز ی قشنگیه و صد در صد روی 3230 جواب میده
امتحان شده و درست کار میکنه بازی قشنگی هم هست
نصب کنین ضرر نمیکنین

AmericasArmy_Full_NokiaS60v2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

----------------------------------------

rasoul_s
15-02-2007, 13:28
GEOPOD توسط Kamal_iut

امتحان به عهده خودتون

shahin361
20-02-2007, 09:34
سلام دوستان من تازه عضو شدم وخیلی هم از این بابت خوشحالم.
یه مشکل با گوشیم دارم اونم اینکه بعضی مواقع message رو نمی گیره یا اگه تعداد کلمات sms زیاد باشه باز هم نمی گیره.لطفا کمک کنید.
در ضمن 3230دارم.

rasoul_s
21-02-2007, 18:09
سلام دوستان من تازه عضو شدم وخیلی هم از این بابت خوشحالم.
یه مشکل با گوشیم دارم اونم اینکه بعضی مواقع message رو نمی گیره یا اگه تعداد کلمات sms زیاد باشه باز هم نمی گیره.لطفا کمک کنید.
در ضمن 3230دارم.

منظورت از این که اسمس نمیگیره چیه ؟
یعنی حروف نوشته نمیشن ؟
اگه ممکنه توضیح بیشتری بدی شاید بتونم کمکی بکنم

rasoul_s
23-02-2007, 17:30
بازی Mad Macs معرفی شده توسط kamal_iut

بازی باحالیه ، قشنگه بد نیست
بازیش به این ترتیبه که یه عده تانک در اختیارته که با تانکهای حریف مبارزه میکنی
به این شکل که به نوبت گلوله هاتونو به سمت حریف با توجه به جهت و قدرت باد و زاویه پرتاب تنظیم میکنین و شلیک میکنین

- نصب این بازی 2 بخشه و باید هر دو فایل sis رو که داخل فایل زیپ شده هست توی گوشی نصب کنین

rasoul_s
27-02-2007, 17:13
کسی برنامه خوبی داره تو لینک زیر آپلود کنه همه استفاده کنیم

rasoul_s
28-02-2007, 12:01
بازی فوق العاده قشنگیه واسه موبایل
نه این که بخوام الکی تعریفشو بکنم ، من خیلی خوشم اومد با این که یه بازی دو بعدیه ولی گرافیک بالایی داره و کل بازی به شکل کارتونیه ، با این که اولش یکم براتون سخته تا بفهمین چجوری کار میکنه ولی خیلی زود متوجه میشین چی به چیه
بازیش به این ترتیبه دو گروه چهارتایی از کرمها با داشتن سلاح های مختلف با تنظیم زاویه پرتاب و جهت و قدرت باد به هم شلیک میکنن و هر گروهی که زودتر موفق بشه گروه دیگه رو حذف کنه برندست

نصب بازی 2 بخش داره
- ابتدا فایل Mophun OS 7 رو نصب کنید
- بعد پوشه Documents رو توی درایو e کپی کنید و فایل e:\Documents\MophunGames\wormsworldparty\wormsworl dparty.mpn رو اجرا کنید

** حالا برای اجرا کافیه وارد برنامه mophun شده و گزینه load رو انتخاب کرده و بازی رو اجرا کنید

- برای تنظیم زاویه و حرکت به ترتیب از فلشهای (بالا پایین) و (چپ و راست) استفاده کنید
- برای پرتاب گلوله، عدد 5 رو به میزانی که میخواید گلوله را دور پرتاب کنید نگه دارید
- برای انتخاب اسلحه دلخواه عدد 4 رو بزنید
- برای پرش عدد 7 رو بزنید
- برای دیدن تمام صحنه و قسمتهای باز ی عدد 0 رو نگه دارید و با فلش همه جا رو ببینید

mamad10
10-03-2007, 03:21
با تشکر از برنامه هایی که میزارید .چند وقته کسی مطلب جدیدی نداده لطفا این کلوپ رو بروز نگه دارید:sad:

rasoul_s
16-03-2007, 15:45
من دیگه زیاد آن نمیشم

اگه بچه ها لطف کنن برنامه های جدیدی که پیدا میکنن اینجا آپ کنن ممنون میشم

بهر حال این کلوپ مال خودتونه و خودتونم باید زنده نگهش دارین

mohammadflash2006
17-03-2007, 19:47
ممنون خيلي با حال بودن!

mohammadflash2006
17-03-2007, 19:48
خيلي خيلي ممنون

rasoul_s
03-04-2007, 12:39
بچه ها برنامه های جدید تونو تو سایت زیر آپلود کنید و لینکشو بذارید برای استفاده بقیه بچه ها
منم چیز جدید گیرم اومد میذارم

golpesarjon
09-04-2007, 16:36
با سلام خدمت تمامي اعضاء محترم
اگه لطف کنيد و اطلاعاتي در باره دريافت و نصب فايل بر روي گوشي 3230 ارائه کنيد ممنون مي شم

مثلا همين برنامه منشي تلفني رو ( دريافت ، نصب ، اجرا ) با تشکر يه مبتدي

rasoul_s
29-05-2007, 10:16
اول باید فایلی رو که اینجا دانلود میکنی از حالت zip یا rar خارج کنی بعد کپی کنی توی مموری کارت گوشیت
بریزی توی پوشه other
بعد از طریق گوشیت بری توی منوی گوشی توی پوشه tools برنامه file manager رو اجرا کنی و بری توی مسیر مموری کارت و داخل پوشه other که برنامه رو اونجا کپی کرده بودی و فایل با پسوند sis یا jar رو اجرا کنی و بقیه به شکل زیره:

برای نصب ،فایل
*.sis
yes
->continue
-> instal
-> memory card
yes
بزنید ،ولی اگه هنگام نصب با اخطار زیر مواجه شدید
No
رو انتخاب کنید و به نصب ادامه بدید - اگه اشتباه کنید خودبخود از نصب خارج میشه

mamad10
30-05-2007, 02:07
آموزش تعویض قاب 3230 : اگه دوستان نظر بدن آموزش میدم که چطوری خودتون قاب گوشیتونو عوض کنید

parisa_t
23-06-2007, 15:44
من برنامه ultimatevoicerecorder_s60_3_0_v3_01_1.sis (ضبط صدا بدون بوق 100% تست شده )
رو گرفتم اما کار نمیکنه که !
کار خاصی باید واسه active شدنش انجام داد ؟
یکی از دوستان و همین تاپیک گفته بودند باید قبل از استفاده برنامه تو قسمت settings برنامه ، فرمت ظبط رو به wav تغییر داد تا کار کنه !
اینم جواب نمیده !

parisa_t
28-06-2007, 11:13
کسی کمکی نمیکنه ؟؟

rasoul_s
09-07-2007, 23:15
چرا کار میکنه صد در صد ، همه برنامه هایی که اینجا گذاشته شده خودم به شخصه تست کردم
باید بعد از اینکه فرمت رو به wav تغییر میدید تغییرات رو save کنید تا کار کنه
مطمئنا کار میکنه

rasoul_s
09-07-2007, 23:16
چرا کار میکنه صد در صد ، همه برنامه هایی که اینجا گذاشته شده خودم به شخصه تست کردم
باید بعد از اینکه فرمت رو به wavتغییر میدید تغییرات رو save کنید تا کار کنه
مطمئنا کار میکنه

skyeagle
12-04-2008, 10:10
با سلام
دوستان من یه تم با موضوعیت آلمان و یا هیتلر میخواهم برای یکی از دوستانم که شدیدا به این موضوع علاقه داره
اگر محبت کنید و بتونید بهم معرفی کنید ممنون میشم
3230

planetmercury
14-04-2008, 21:40
آقا رسول تاپيك خوبي زدي ،
يه چيزي كه به نظرم اومد بگم اينكه من برنامه هاي زيادي رو روي اين گوشي تست كردم، كلا" هر برنامه اي كه براي 6600 نوشته شده به اين گوشي هم ميخوري بجز برنامه هايي كه با دوربين سر و كار دارن!

amaska
20-04-2008, 16:23
آقا این لینک دیکشنری انگلیسی به فارسیت خرابه.
اگه ممکن دوباره آپلود کن.ممنون