PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چی کار کنم در بازی ها Ram کم نیارم؟

kiarash3500
22-10-2006, 10:40
سلام من میخوام بدونم باید چی کار کرد تا هنگام اجرای بازی ها رم کم نیارم کارت گرافیکم 128 و رم من 256 هست ولی همیشه بازی ها کند اجرا میشه حتی نوقع اجرای بازی سیمس که 64 کارت گرافیک میخواد و 128 رم آیا از طریق بایوس یا خود ویندوز میشه کاری انجام داد
ممنون

DARKFALLER
22-10-2006, 10:53
سلام من هم دقیقا همین مشکل تو رو دارم

آقا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه

X_man
22-10-2006, 14:50
Ram شما واقعا كمه كاريش نمي شه كرد . بايد Ram اضاف كني .

B O L O T
22-10-2006, 14:57
فكر كنم سي پي يوي شما كم هست
اگه باشه كه حتما مشكل از اون است

M O H S E N
22-10-2006, 15:43
با نرم افزار كه نميشه مشكلات سخت افزاري رو حل كرد...

X_man
22-10-2006, 18:29
سعي كنيد براي اجراي بازيها از ويندوز 2000 استفاده كنيد ... ;)

J A V I D
22-10-2006, 21:08
ويندوز دوهزار ويندوز سروره اصلا به درد بازي نمي خوره !!
شما بهترين كاري كه مي توني بكني همينه كه رم اضافه كني

kiarash3500
22-10-2006, 22:03
با تشکر از جواباتون سی پی یو من 2.4 سلرون و میندوز من 2000 سرویس پک 3 هست و مادربورد من هم ازراک هست
ممنون

Hossein_Bahal
22-10-2006, 22:04
من هم رم 256 دارم . ولي با اقداماتي كه انجام ميدم كمتر به مشكل مي‌خورم .

پيشنهادات من :

1 . از ويندوز Xp SP1 استفاده كنيد . چون كمتر رم رو اشغال ميكنه .
2 . از Theme استفاده نكنيد و از حالت Windows Classic Style استفاده كنيد .
3 . از عكس براي دسكتاپ خود استفاده نكنيد و ان را در حالت None قرار دهيد .
4 . ترجيحا هيچ نرم‌افزاري در ويندوز خود استفاده نكنيد .
5 . وقتي مي‌خواهيد بازي رو اجرا كنيد هر چي تو ويندوزتون فعاله ببنديد . ( من حتي Explorer رو هم ‌مي‌بندم و از TaskManager وارد بازي ميشم )
6 . StartUp ويندوز خود را خالي كنيد .

البته من خودم دو تا ويندوز جدا دارم كه يكيش براي بازي هست و اين اقدامات رو روش انجام دادم .

كارت گرافيك من : ATI RADEON 9550 -256 MB
CPU : 1.7 Intel

من تا حالا با اين ترفندها تونستم بازي هاي PES5 ، GTA SanAndreas ، Just Cause ، Splinter Cell 3 ، NFS Most Wanted رو تقريبا بدون مشكل بازي كردم .

kiarash3500
23-10-2006, 09:30
من هم رم 256 دارم . ولي با اقداماتي كه انجام ميدم كمتر به مشكل مي‌خورم .

پيشنهادات من :

1 . از ويندوز Xp SP1 استفاده كنيد . چون كمتر رم رو اشغال ميكنه .
2 . از Theme استفاده نكنيد و از حالت Windows Classic Style استفاده كنيد .
3 . از عكس براي دسكتاپ خود استفاده نكنيد و ان را در حالت None قرار دهيد .
4 . ترجيحا هيچ نرم‌افزاري در ويندوز خود استفاده نكنيد .
5 . وقتي مي‌خواهيد بازي رو اجرا كنيد هر چي تو ويندوزتون فعاله ببنديد . ( من حتي Explorer رو هم ‌مي‌بندم و از TaskManager وارد بازي ميشم )
6 . StartUp ويندوز خود را خالي كنيد .

البته من خودم دو تا ويندوز جدا دارم كه يكيش براي بازي هست و اين اقدامات رو روش انجام دادم .

كارت گرافيك من : ATI RADEON 9550 -256 MB
CPU : 1.7 Intel

من تا حالا با اين ترفندها تونستم بازي هاي PES5 ، GTA SanAndreas ، Just Cause ، Splinter Cell 3 ، NFS Most Wanted رو تقريبا بدون مشكل بازي كردم .

خیلی ممنون راهنماییت کمکم کرد

M O H S E N
23-10-2006, 14:45
ترفند جالب بود

مخصوصا بستن اكپيلورر ولي تسك منيجر هم بيشتر از اكسپلورر رم رو اشغال ميكنه

syamak790
23-10-2006, 14:53
سلام
خب قبل از اينكه صفحه بازي بياد بايد تسك منيجر رو هم ببندي ديگه!
يه ضربدر كوچولو

kiarash3500
23-10-2006, 15:23
[QUOTE=javid_blogsky]ويندوز دوهزار ويندوز سروره اصلا به درد بازي نمي خوره !!
شما بهترين كاري كه مي توني بكني همينه كه رم اضافه كني
[/QUO

البته این درسته که با اضافه کردن رم وضع بهتر میشه ولی از نظر من هم ویندوز 2000 از ایکس پی سرویس پک 2 هم سره هم رم کمتر اشغال میکنه و هم با برنامه های قدیمی سازگارتره و هم امنیت بالایی داره
در ضمن از ویندوز 2000 چند نسخه در اومده که سرور یکی از اوناست

Hossein_Bahal
23-10-2006, 18:34
در مورد تسك منجر يادم رفت بگم كه من قبل از اينكه وارد محيط بازي از طريق تسك منجر بشم به سرعت مي‌بندمش .

KING ESFANDIYAR
24-10-2006, 13:36
همه راههاي گفته شده توسط دوستان تا كمي كمك كننده هستند اما...

بهترين روش براي كمك به شما و اينكه دچار كمبود حافظه نشي اينه (من خودم هم از اين روش استفاده مي كنم و به تماميه شاگردانم اين روش رو توصيه مي كنم):

تو اين روش ما بخشي از هارد ديسكمون رو تبديل به يه حافظه مجازي مي كنيم يعني يه بخش هارد ميشه مثل رم..كه ديگه نياز به خريدن رم نداري...بهش ميگيم Page File و يا Virtual Memory...براي اينكار مراحل زير رو انجام بده..

روي ايكون My Computer ، كليك راست كن و Properties رو انتخاب كن......

حالا برو به سربرگ Advanced و در قسمت Performance روي Settings كليك كن

تو صفحه جديد دوباره Advanced رو انتخاب كن..

تو پايين صفحه نوشته Virtual Memory ....روي Change كليك كن

تو صفحه جديد يه قسمت داره نوشته :

Paging File Size For Selected Drive
كه خودش سه قسمت داره:

Custom Size كه يه درايو رو انتخاب ميكني مي توني بر حسب اندازه درايوت عديد رو بين 2 مگ تا 4096 مگابايت بهش بدي..يعني بين 2 تا 4096 مگابايت از فضاي دراو مورد نظرت رو به حافظه مجازي اختصاص ميدي كه در صورت كمبود حافظه سيستم از اين فضا به عنوان حافظه مجازي استفاده كنه...

System Managed Size كه تو اين حالت خود سيستم تعيين مي كنه كه چقدر از فضاي درايو انتخابيت رو به حافظه تبديل كنه

Not Paging File هم حالت عاديه كه هيچ فضايي از درايوت رو به حافظه مجازي اختصاص نمي ده...

بعد از اينكه فضاي درايوت براي حافظه مجازي تعريف كردي ، روي Set كليك كن و بعد همه پنجره هايي كه براي اينكار باز كريد Ok كن و ببند...
يه بار سيستمت روrestart كن تا حافظه مجازي فعال شه...

اين كار انجام بده ...ديگه سيستمت موقع بازي حافظه كم نمياره...تازه تو بعضي از انواع كارت گرافيك اين كار باعث ميشه حتي بازيهاي با كارت گرافيك بالاتر رو هم بتوني اجرا كني ....مثلا خودم با همين روش وقتي كارت گرافيك 32 Nvidia بود مي تونستم حتي بازيها 64 و بعضي از 128 ها روهم اجرا كنم...

در مورد Task Manager هم بايد در زمان قبل از اجراي بازي فقط 14 Perocess داشته باشي بقيه بايد در زمان اجراي بازيهاي شنگين بسته شده باشند....اگه خواستي بهت ميگيم كدوم ها بايد باشند و كدومها رو بايد ببندي....

Tornado2800
24-10-2006, 14:01
در بازی هرچی دیدی Low بزن ! که همه چیز کمتر مصرف کنه :d

DARKFALLER
25-10-2006, 12:22
در مورد Task Manager هم بايد در زمان قبل از اجراي بازي فقط 14 Perocess داشته باشي بقيه بايد در زمان اجراي بازيهاي شنگين بسته شده باشند....اگه خواستي بهت ميگيم كدوم ها بايد باشند و كدومها رو بايد ببندي....[/QUOTE]
لطفا به من بگو کدوم هارو ببندم

M.K_Soft
26-10-2006, 00:57
خود ويندوز اكس پي وقتي رم كم مياره از هارد قرض مي گيره ولي تا يه حدي.
شما يه رم خوب رو با قيمت نحايتا 25000 تومان ميتوني گير بياري البته 12 هزار تومانيش رو م ديدم.

games20
26-10-2006, 03:33
تمام درایو هاتو به جز اونی که xp نصب مکنی با FAT فرمت کن
وخود درایوی که xp نصب هست NTFS
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :rolleye: :rolleye:

KING ESFANDIYAR
27-10-2006, 20:47
در مورد Task Manager هم بايد در زمان قبل از اجراي بازي فقط 14 Perocess داشته باشي بقيه بايد در زمان اجراي بازيهاي شنگين بسته شده باشند....اگه خواستي بهت ميگيم كدوم ها بايد باشند و كدومها رو بايد ببندي....
لطفا به من بگو کدوم هارو ببندم[/QUOTE]

سلام عزيز
اينها كه در پايين ميبيني بايد باشند و بقيه در زمان قبل از بازي بهتره كه END PROCESS بشند...

بايد 14 تا باشه...راستي قبل از اينكه اضافه ها رو END PROCESS كني در SYSTEM TRAY كليك راست كن و انتي ويروس ها و برنامهاي ديگه مثل QUICK TIME و WINAMP و ... رو ببند و EXIT كن...
اما اون 14 PROCESS اصلي مورد نياز سيستم اينهاست كه خوب بقيه رو فقط در زمان بازي نياز نداريم چون باعث كندي سيستم به خاطر پردازش C.P.U بر روي اونها مي شه...(اگه RESTART كني دوباره بر مي گردند و هيچ صدمه اي به سيستمت نمي زنند...من تضمين مي كنم)

TASKMGR.EXE USER NAME
EXPLORER.EXE USER NAME
SVCHOST.EXE LOCAL SERVICE
SVCHOST.EXE NETWORKSERVICE
SVCHOST.EXE SYSTEM
SVCHOST.EXE SYSTEM
SVCHOST.EXE SYSTEM
LSASS.EXE SYSTEM
SERVICES.EXE SYSTEM
WINLOGON.EXE SYSTEM
CSRSS.EXE SYSTEM
SMSS.EXE SYSTEM
SYSTEM SYSTEM
SYSTEM IDLE PROCESS SYSTEM

دقت كن كه SVCHOST.EXE باشه نه SVHOST.EXE چون اين اخري ويروس YAHOO هست..
در ضمن تو هر سيستم 4 يا 5 تا فايل SVCHOST وجود داره كه بالا ديدي اگه SVCHOST.EXE رو حذف كني كارت صدات شناخته نمي شه و از كار مي افته..كه RESTART كني درست ميشه يا يكي ديگشو حذف كني سيستمت بعد از 1 دقيقه RESTART ميشه و ....

تا بعد....

kiarash3500
28-10-2006, 01:08
اگه بخوام رم اضافه کنم الان یه 256 دارم دقیقا نمیدونم چیه ولی اینو میدونم دی دی آر هست و فکر کنم کینگ این رو هم مطمئن نیستم میتونم یه 128 هم بذارم کنارش یا حتما باید دو تا رم مثل هم باشن؟

M.K_Soft
28-10-2006, 01:44
خب فكر نمي كنم بشه.
تا جايي كه من ميدونم بايد حافظش اندازه قبلي باشه و در ضمن روي سرعت باسش خيلي دقت كن كه مثل هم باشه.
مثلا اگه باس قبلي 400 هست اين يكي رو هم 400 بگير تا سرعت به طور چشمگيري زياد شه.

kiarash3500
28-10-2006, 01:51
ممنونتون میشم اینجا هم یه کمک به من بکنین وقتی در مشخصات کارت گرافیک رو میزنم مینویسه 9200/9250
میخوام بدونم مال من بالخره کودومه آخه فروشنده به من گفته 9250 بهت دادم ولی بهش مشکوکم منظورم ati 9250 هست ممنون میشم
اینم عکسش

عکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

kiarash3500
28-10-2006, 01:51
ممنونتون میشم اینجا هم یه کمک به من بکنین وقتی در مشخصات کارت گرافیک رو میزنم مینویسه 9200/9250
میخوام بدونم مال من بالخره کودومه آخه فروشنده به من گفته 9250 بهت دادم ولی بهش مشکوکم منظورم ati 9250 هست ممنون میشم
اینم عکسش

MARTIN
28-10-2006, 02:15
اگه بخوام رم اضافه کنم الان یه 256 دارم دقیقا نمیدونم چیه ولی اینو میدونم دی دی آر هست و فکر کنم کینگ این رو هم مطمئن نیستم میتونم یه 128 هم بذارم کنارش یا حتما باید دو تا رم مثل هم باشن؟
حتما به راهنمای مدربردت مراجعه کن

kiarash3500
29-10-2006, 00:22
البته مارتین جان با تشکر از جوابت ولی حتی تو راهنمای کارت هم چیزی از مدلش ننوشته

KING ESFANDIYAR
30-10-2006, 14:08
اینم عکسش

عزيز تو عكست كه خوب نوشته سري 9250 احتمالا همون 9250 است...
كارت خوبيه ...اما اگه NVIDIA بود عالي ميشد....احه ماله من NVIDIA GEFORCE هست و با اونها كارها مي كنم ( دوتا كارت گرافيك دارم يكي 32 و يكي 256!)

در مورد رم هم دوستمون درست ميگن بايد باس اونها با هم يكي باشه....

راستي چه بازي اي ميكني كه گير مي كنه ؟

راستي CPUات چيه؟

Sam Fisher 11
31-10-2006, 17:34
سعي كنيد براي اجراي بازيها از ويندوز 2000 استفاده كنيد ... ;)

win XP behtarin baraye GAME

Sam Fisher 11
31-10-2006, 17:41
kiarash3500 negaran anbash chareye moshkelet nasbe narmafzare Game Optimizer Pro ast

Sam Fisher 11
31-10-2006, 17:45
tavasote narmafzare Game Optimizer Pro PC shoma Optimize mishavade va behtarin karaee ra khahad dasht 100% test shodeh

kiarash3500
01-11-2006, 02:18
عزيز تو عكست كه خوب نوشته سري 9250 احتمالا همون 9250 است...
كارت خوبيه ...اما اگه Nvidia بود عالي ميشد....احه ماله من Nvidia Geforce هست و با اونها كارها مي كنم ( دوتا كارت گرافيك دارم يكي 32 و يكي 256!)

در مورد رم هم دوستمون درست ميگن بايد باس اونها با هم يكي باشه....

راستي چه بازي اي ميكني كه گير مي كنه ؟

راستي Cpuات چيه؟

ممنون از جوابت سی پی یو من 2.4 سلرون و رم من 256 فکر کنم کینگ باشه البته زیاد وارد نیستم در مورد بازی ها هم اکثرشون کند اجرا میشه
ضمنا اگه در توضیحات دقت کنی نوشته 9200/9250 مشخص نکرده مال من کودومه
اضلا معلوم نیست رو جلد کارتنش هم همین عبارت نوشته شده
ممنون میشم اینجا هم یه کمکی بکنی