ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Data Control or Standard Control ?

بابك.م.
21-10-2006, 14:08
سلام عليكم جميعا"
يه سوال، شما در Data Base App خود براي ورود و ويرايش اطلاعات از ديتا كنترل استفاده مي كنيد يا از كنترل استاندارد. لطفا مزيت هاي هر كدوم از روش ها رو توضيح بديد.
باتشكر.

در ضمن اين يه سوال آماتوري نيست! ;)

مرد مباح
24-10-2006, 16:02
بسته به شرايط داره. اگه از استاندارد استفاده كني كد نويسيت خيلي بيشتر هست و مزيتش اينه كه اگه درست كار كني چون اتصال به ديتابيس فقط چند ثانيه هست , اگه برق بره اطلاعاتت صدمه نميبينه.
موفق باشي.

Mahmood_N
25-10-2006, 01:23
سلام
به نظر من اگه از استاندارد ها استفاده کنید بهتره ...
چون کنترل خطاها خیلی راحت تره ...
ولی در برخی موارد مثل ComboBox و مثل اون دیگه از DBComboBox استفاده کنی بهتره ، در غیر این صورت فقط کدمویسی زیاد می شه و مزیت خاصی نداره ...
ولی من هیچ وقت مثلا از DBEdit استفاده نمی کنم ( مگر در شرایط خاص ) و همیشه از Edit استفاده می کنم ( برای ورود اطلاعات )
موفق باشی ...

بابك.م.
25-10-2006, 02:02
خيلي ممنون مرد مباح

اجازه بدين سوال مو يه جور ديگه مطرح كنم
همون طور كه مي دونيد تو برنامه نويسي تحت وب خبري از ديتا كنترل نيست. اون چيزي كه اتفاق مي يفته رد و بدل كردن query string بين كلاينت و سروره. به نظرتون برنامه نويسي بانك اطلاعاتي تحت وب ساده تر نيست ؟!
اگه درست يادم باشه يه جايي خوندم به ديتا كنترل Data Band يا Data Ware هم مي گن. يعني شي اي كه تصوير اطلاعات ديتا بيسه و با هر تغيير در ركورد اونو تشخيص مي ده و در صورت تائيد كاربر اونو پست مي كنه. اين يعني هزار تا كار.
به نظر شما چرا بعضي ها ترجيح مي دند تو محيط هاي ويژوال كه خيلي ساده ميشه با ديتا كنترل برنامه ديتا بيسي نوشت باز از كنترل هاي ساده استفاده مي كنند. چه مزيتي باعث قبول زحمت استفاده از كنترل ساده مي شه؟
در ضمن جواب مرد مباح در مورد ارتباط آسيب نديدن اطلاعات در زمان استفاده از كنترل عادي بعد از قطع برق رو قبول ندارم!
اگه جواب خوبي براي اين سوال پيدا كنيم شايد مدل برنامه نويسي بانك اطلاعاتي مونو عوض كرديم.

يكي بگه Help اين انجمن كجاست!! منظور از اشتراك تاپيك چيه؟

بابك.م.
25-10-2006, 02:15
تشكر Mahmood_N

حتما" اين رو خودت هم قبول داري كه استفاده از هر دو تا روش تو يه برنامه جالب نيست.
پس Data Control or Simple Control ?

Mahmood_N
25-10-2006, 02:36
خلاصه ...

حتما" اين رو خودت هم قبول داري كه استفاده از هر دو تا روش تو يه برنامه جالب نيست.
پس Data Control or Simple Control ?
درسته ولی بعضی مواقع لازم به استفاده از استانداردها نیست ، مثلا من توی یه برنامه توی یک قسمت فقط یک رکورد رو می خواستم نشون بدم و بانکم فقط یم رکورد داشت ، توی اون دیگه از DBEdit استفاده کردم تا رکوردم همیشه نشون داده بشه ...
ولی در کل من همیشه استاندارد ها رو ترجیح می دم ...
-----------
یکی دیگه از مزیت های کنترلهای استاندارد اینه که می تونید قبل از ورود اطلاعات روی اونها محاسباتی انجام بدید ، مثلا فرض کنید دو تا فیلد دارید ، و می خواید که اول مقداری که باید در فیلد 1 ریخته بشه ، از مقدار مربوط به فیلد 2 کم بشه و حاصلش به فیلد 1 داده بشه ، خوب برای این محاسبات گه از DBEdit استفاده بشه مشکل زیاد می شه ، البته باز هم هم میشه از متدهای مثل OnBeforePost یا ... استفاده کرد ولی استفاده از Edit در این موارد منظقی تره ...
خلاصه این نظر من بود ...
موفق باشید ...

بابك.م.
27-10-2006, 01:28
بازم تشكر از Mahmood_N

لطفا اگه كسي يه برنامه كامل با كنترل استاندارد نوشته مزيت ها و معايب شو بيشتر توضيح بده. آيا كاملا ميشه بدون ديتا كنترل و با حداقل كد نويسي يه برنامه ديتا بيسي نوشت؟