مشاهده نسخه کامل
: ایجاد tab sheet در حال اجرا برنامه
يه فرمي دارم كه در آن يه كامپوننت page control قرار داده شده ..چطوري مي تونم در حال اجرا با زدن روي buttonيه tab sheet به آن اظافه بشه و هر تعداد tab sheetخواستیم ایجاد کنیم و مشکلی برای نام tab sheet ها ایجاد نشه؟
amin a.^2
19-10-2006, 14:22
با سلام
اگه منظورتون را درست فهميده باشم خوب رو onclick دکمه می نویسی tabsheet.visible:=true
البته به احتمال زیاد منظورتون یه چیز دیگه است اگه این جوریه بیشتر توضیح بدید
منظورم اين است كه در حال اجراي برنامه يه تب شيت اضافه شود و در اضافه شدن محدوديت نداشته باشد
amin a.^2
22-10-2006, 14:12
عزیز من خوب منظور پاسخ من هم همین بود
در ضمن از من که محدودیت نداره
اگه منظورتون چیز دیگه ای است خواهشاً بیشتر توضیح بدید
NoneForce
22-10-2006, 14:40
يه فرمي دارم كه در آن يه كامپوننت page control قرار داده شده ..چطوري مي تونم در حال اجرا با زدن روي buttonيه tab sheet به آن اظافه بشه و هر تعداد tab sheetخواستیم ایجاد کنیم و مشکلی برای نام tab sheet ها ایجاد نشه؟
سلام
چقدر فهم زبان فارسي سخت شده
اينو ببينيد :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قبلش بايد يك كنترل TPageControl روي صفحه قرار داشته باشد. اگر بخواهيد آنرا را هم خودتان با كد بسازيد 3 خط توضيح را فعال كنيد.
جناب non force از كمكتان ممنون روش شما كاملا صحيح است ولي من از روش زير رفتم
كارم هم راه افتاد ولي يه مشكل ديگه اينكه چطوري ميتونم توي اين تب شيت اضافه شده يه كامپوننت web browserاضافه كنم؟.... ممنون
راستي فكر كنم اون دوست گرامي هم ديگه فهميد من چي مي خوام!!!
NoneForce
22-10-2006, 16:14
جناب non force از كمكتان ممنون روش شما كاملا صحيح است ولي من از روش زير رفتم
كارم هم راه افتاد ولي يه مشكل ديگه اينكه چطوري ميتونم توي اين تب شيت اضافه شده يه كامپوننت web browserاضافه كنم؟.... ممنون
راستي فكر كنم اون دوست گرامي هم ديگه فهميد من چي مي خوام!!!
سلام
قصد داريد IE تب دار بسازيد؟ نسخه 7 مرورگر اينترنت را يك نگاه بندازيد.
ولي با اين كد مي تونيد كاري را كه ميخواهيد انجام دهيد :
اولا" سلام دوما" عيد فطر مبارك سوما" خوب حدس زدي چهارما" دوست داشتم خودم يه همچين برنامه را بنويسم7 ie هم خیلی وقت پیش دیدم(نسخه بتا) پنجما" من فقط توی این خط مشکل داشتم (WebBrowser1.ParentWindow := TabSheet1.Handle)
اما ششما" يه مشكل ديگه چطوري مي تونم تب شيت فعال رو ببندم با چه دستوري؟ من خودم از اين دستور استفاده كردم ولي جواب نميده
اگر دستور بهتري داري بنويسي ممنون ميشم
خلاصه کلام دستت درد نکند
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.